Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
dankennel jóban vagyok.
pink szerintem írtó idióta volt, consoleból kussoltat? és a többi idiótát védi, akik percek óta basztatnak (csicska; geci; faszláma, low stb stb.)
de a fasz se érti, mert utána meg elnézést kér mert hátbalõtt...:S
1. szerintem kurvára mindegy honnan lõnek le😊
2. szerintem ezt õ is tudja, csak kedveskedni akart... fasz érti.
promateee meg mr red dot csuszigecinek hív. kell ennél több info a srácról? meg faszlámázik, maponként kiszúr valakit magának, és azt oltja (elég csúnyán). ha kfa feljön, akkor rögtön kussol, és nyalja a seggét. kb ennyi az illetõ.

Boron Power
A hétvégén nem igazán voltam aktív cod-ban, de hát bajnok lett a Haladás, és volt egy kis ünnep, amit még másnap is nyögtem.

A pink pancser az 3D, néha elszáll az agya, de alapvetõen normális, dolgozó ember, tehát nem a hülyegyerek kategória. Azért azon csodálkozok, hogy Danken állt melléd, mert általában õ szokott semmiségeken kiakadni.

Jcsr-bõl azért járnak hozzánk, HEG viszont eltûnt. Szerintem õk elkezdték komolyban játszani, és a sok taktikolás, war mellett nem érnek rá szétlõni a szád szélét. 😄

Promate valószínû a saját nevén van, a tört szerón a játszott idõ alapján kb. elsõ volt, de az origit 1 hete vette meg, még nem nagyon látható a statban.

Üdv!

KL

JCSR PROFESZOR
hej majd te is meg tudod<#rinya>ez lesz a vége😊

www.jcsr.hu

Zomil
hehe 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JCSR PROFESZOR
Csak szétestem egy kicsit<#szomoru1>,3 hét és esküvöm lesz azt nagy a teher<#circling>é<#szeret>

www.jcsr.hu

csuszi
na a másik szerelmem. aki elhagyott😞

JCSR PROFESZOR
A kis homi<#szeret>

www.jcsr.hu

csuszi
tényleg az elõbb íretam hogy láma jcsr meg heg. hew zomot lehyagtam...apagatya...sok homár.
ngz-én volt most is 6kgb. meg egy pár playa még. egyikõtöket se láttam. csörgött a pizsi mi?
és az ekem ne dumáljon fuji aki szerelmet vall nekem...és MÁR MONDTAM,NEM MEGYEK RANDIRA VELED. A SZIVEM DZSÉNÉ...

csuszi
be vagy nem?😉

Zomil
hát igen, de sajnso jump-nak sincs sok értelme mert egy részét tul sok idö kivitelezni, max arra jó, h ha egedül vagy elszorakoztasd magad 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Igen azt tudom, de legtöbb szerveren nincs oldscool mod, vagyis arra értem, hogy gyakorlati haszna nincs.
Csak a "legalis" hidden place-eket lehet felhasználni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
áhá 😄

Fujiryu
Pont arra céloztam hogy nem.Szóval ha találunk valakit aki nemcsak hülyeségeket beszél és szórakoztat akkor már nem lesz szükségünk rá és bb 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
nem kell modositani, az oldschool mod alapból benne van a cod4-be, ugy mint a hardcore mod

DarkSector
Köszönöm az infókat mindenkinek.
Akkor ez hülyeség a jump.
Nem értem akkor miket nyomják magukat, ha egyszer ehhez módosítani kell a játékot.
Amúgy a legtöbb Hidden Palace sikerült!
Amihez nem kell semmi.
Mégegyszer THX mindenkinek aki válaszolt!!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

16gaborm
Hali

Olyan kérdésem lenne hogy mire jó a Call Of Duty magyar hivatalos oldalán találhato "COD SERVERSTARTED" nevû program!!

KÖSZÖNÖM ELÕRE IS! csáó

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

mNzJean
Szerintem olvasd el még 1x amit írtam.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
mért, csuszi tud löni? 😄DD

Fujiryu
Este vagyunk de te meg akkor nem vagy 😊 Már új tagokat kell felvenni akik folyton hülyeségeket beszélnek hogy pótoljuk a hiányodat.Ha találunk egy olyat aki lõni is tud nem csakj szórakoztatni akkor már nem lesz szükségünk rád.Szóvalj majd gyere fel vmikor és megtanítunk játszani<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hassel606
Be, 85-re.😊

csuszi
bazzeg észre se vettem, kicsit lereagáltam 1 perc alatt hasselt?😄

csuszi
amúgy kl, meg a heg meg a jcsr eltûnt a fórumról?
a jcsr meg a heg meg a codból? se ts en se serveren nem találkozok egyik láma klánnal se😊 pedig lövök ngz(tcfc-én) és surakin is... csak kl-lel találkozok. de fórumra baszik válaszolni😄

csuszi
értem én a célzást😄 az alap cfg ben be van állítva max fps😉

Hassel606
Neked be van állítva a max fps?

annyira birom amikor az okosok azt irják hogy a cfg nem csalás, mert eztis valamelyik okostól halották... azt ne mond nekem hogyha gyorsabban lõsz az nem csalás mert akkor falnak megyek...

szuku
jaja, én is erre gondoltam (a naprajzolás mint olyan, eléggé konkrét dolog<#smile>), de biztos ami biztos...azért kösz

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Nna pont az ilyenektõl szeretnék elhatárolódni, mint az ilyen csakegyszer csaltam-többetnem-kivéveha-kijátszhatom-arendszert tipusú majmoktól, mint te. Bazzeg jácccá sokat, figyelj, tanulj majd jobb leszel...

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Zomil
ez csak ha jól tudom, a napot kapcsolja vissza, gondolom vmi graf beállitás kikapcsolta és a szerver követeli, h be legyen kapcsolva 😊

szuku
Nono, remélem nem az alábbi kérdésem vetette fel bennetek eme elméleteket, mivel távol álljon tõlem bárminemû buherálás. Csakis azért merült fel bennem a r_drawSun nevû, általam nem ismert funkciójú érték átírása, mivel egy számomra kedves és régóta látogatott server folyton kidob emiatt, és a fórumukon ezt az instrukciót adták, de azért is kérdeztem a tisztelt nagyérdemût a véleményét illetõen, mivel ha kollektíven elítélt dolog átírni eme paramétert, természetesen elállok tõle. Egyébiránt én magam is teljes mértékben elítélek bárminemû, nem a valós (sport)játékteljesítményen alapuló elõnyöket biztosító módszereket.

áruljátok már el nekem hogy a cfg-be miket lehet átírni!!

ti is csak mondjátok hogyha valaki kicsit többet lõ/jobban játszik, hogy tuti belepiszkált a cfg-be.
de hogyan? kivág a pb nem ?
amikor azt az egy NORMAL beállítást leteszem LOW ra már azért is kivág a pb szóval..

csösztök lene egy kérérsem hogyan tok csinálni saját szervert? ingyenesen lécci segitsetek
Zomil
de normál gravity, csak oldschoold modban van a szerver 😊

Csirke4
Ez a jump neked azért nem megy mert a videón nem rendes gravityval tolják.
mNzJean
Nálam sokat jelent mert kb 40-60 fps-el játszom,de semmi látómezõ javítás ,meg tereptárgy kiszedés nincs ,csak grafikai butítások ,de abbol is csak az alap dolgok.

Dick Riddick
ATI, Nvidia, a lényeg az ár-érték arány.
Én csak szurkolni tudok hogy legyen minél több szereplõs játék a VGA ipar.
Ez a kettõ túl kevés /hátmég ha egy lenne/.
Az utóbbi két-három évben az ATI lemaradt picit, de dolgozza le a hátrányt.

\"Heroes never die. They just reload.\"

repro
100 fps még csak a kezdet az ugri-bugrihoz 😊
Amúgy a belinkelt videón az ugrásokat csak old school módban lehet megcsinálni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Zomil
ne haragudj meg rám de én már a cfg fájlban turkálást elitélem bármi okból...mert azok könnyitik a játékmenetet, kiszednek dolgokat h jobban láss, stb. :S

Zomil
elöször is oldschool modban kell játszani, csak ott lehet elég nagyot ugrani ehhez a jumphoz, másodszor pedig jumpolni fix 125 fps, esetleg fix 333 fps kell

mNzJean
Egy érdekes beszélgetés X-firén

"*|BPSK|L!ON: cs
*|BPSK|L!ON: mien cfg-d van?
JCSR-Jean: hi
JCSR-Jean: jó😄
KEXES: mien??
KEXES: fps??
KEXES: fegyver
KEXES: healt
JCSR-Jean: mi?
KEXES: van olyan ami életet ad
KEXES: van ami a fegyvert erõsíti gyorsítja
KEXES: meg van fps növelõ
JCSR-Jean: b+ fogjátok már fel végre ,hogy a cfg az nem csít ,nem lessz töle sem erõsebb sem jobb a játékteljesítményed
JCSR-Jean: nekem csak fps növelésem van semmi több ,ha más kell menny a csítlend.com ra
KEXES: de nekem most olyabn van hogy erõsíti a fegyót
JCSR-Jean: ok ,egészségedre
KEXES: nincs olyan oldal
KEXES: vagy van??
KEXES: ?
JCSR-Jean: hagyjuk
"

vsync off?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

OFF
Szerintem lazán hozza az ATI ugyanazt a teljesítményt és minõséget. csak tudni kell a catalystot beállítani.
Semmivel sem lassabb mint az NV, hiába virít az NV logó, csak a marketing erõsebb nem a kártya. Megy a népbutítás ezerrel, holott le vannak maradva mint a borravaló szerintem. Más architektúrát használnak és pont.

Be kellene mérni az fps-t úgy hogy mindent a progira hagysz, utánna pedig úgy, hogy a játékon bellül kikapcsolsz mindent (AA, Aniso)és a catalystban állítod be. Kiváncsi lennék mekkora a difi.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
Kell valami ahhoz hogy lehessen Jump-olni?
mert fps nekem 100-on van.
Kell esetleg valami perk is, amitõl könnyebb?

csuszi
most meg elnézést kér mert hátbalõ... ki érti a csávót.

Sziasztok,

Kérdés:
Újrahúztam a rendszet, driverek megbízhatóak, dual core optimizer megvolt, directX 2008 megvolt. Mégsem megy a játék 95 fps (multi) fölé. Mindezek elõtt 125 nél kiakadt....
Nem a felbontással van a baj 1280 ban játszom....minden normálon....specular low.....teljesen minimalizálva.

Tudtok még valami trükköket a gyorsításra. Vagy mit hagytam ki?
Nem lehet hogy az 1.4 elõtti patchek hiányoznak??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Miért van az, hogy ez nekem nem megy??????????
Bloc jump!!!

davidka003
Teljesítményben gyengébb az ATI, de multimédiás szolgáltatásokban üti az Nvidiát.
Kihalásról meg annyit, hogy az emberek 30%-a ATI-t használ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Meglehet nézni az Assassins's Creed-nél is, hogy ATI-n dx10.1-en élsimítással alig lassul a játék. Kivették a játékból a dx10.1 támogatást ezért élsimítással sokkal lassabb lett.

"Az, hogy az nV nem támogatja a DX10.1-et és akadályozza az új algoritmusok terjedését csak rossz a fejlesztõknek és a felhasználóknak is" by Abu85 Rendszerinformatikus

Itt a teljes szöveg:link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Lassan kihaló? LOL
Nvidiások szopnák meg ha nem lenne ATI. Fejlõdés nulla lenne és mivel nem lenne árverseny ezért egy középkategóriás kártya lenne 70-80k.

Dick Riddick
Azért elég komoly különbség van az egyes szabványok között.
A dx10 inkább egy hiánypótló kiadás, nem várhattak még egy-másfél évet a dx9 leváltásával.
A dx9 viszont a fejlesztõk kezét keményen megkötötte, a minõség-mennyiség arány mentén kellett egyensúlyozniuk.

\"Heroes never die. They just reload.\"