Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ha valaki lát egy |UDT|Evil vagy valami hasonló nevû szarkupact azonnal banolja, WH-zik ugyanis.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

newszepiking
10 perc múlva suraki?
valaki?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

nagy tisztogatás után is iw3mp Appcrashes hiba vagy micsoda... leáll... zájra be a programot. (Y)... utánna jön a safe modos cucc is. Tehát nem értem 😊
sztem majd a windows reinstall megoldja.
Dick Riddick
<#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

hm... nem tudtam hogy a single playernál kell hogy kérje a DVD ha originál a game. Nah akkor még egy dologgal okosabb lettem. Nem tudom miért de totál abban a hitben voltam hogy nem kell hogy kérje.
ÁM most megint leszedtem a gémet... megint átkutatom a fájlokat mappákat felrakom megint, de akkor sem fog változni a helyzet ez már szinte tuti 😄 2-3 alkalom az originállal most a mai nap.
nem én raknám újra 😊 ám csak kövi hétvége környékén vinném el tehát még itt van az egész hétvége szenvedésnek...
a multiplayernál pedig iw3mp hibát ir ki... ugyanúgy mit a tört verziónál is ezt csinálta :S
repro
Singlenél természetes, hogy kéri a DVD-t.
Most újra raktad a Vistát, vagy sem? Nem értem a hozzászólásodból 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

HD JOHNNIE
Ugyan ugyan, hagytam én is kiskaput ott van pl a vödör is amit még meg sem említettem <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

rendben gyõzött a technika... kész megy a gép egy reinstallra... leszedtem a cleanert.. letöröltem a cod4 hez tartozó cuccokat mindent... erre újra felrakom a codot... már a singlenél kérni a Dvd-t már akkor tudtam hogy nincs ez rendben.... utánn meg a multit sem indiitja mert iw3mp nem müüködik kidob :S...
Originál gém... és hála égnek most nem birom játszani mert szarakodtam a tört verzióval elõtte.
Tehát jól elvok 😄
Dick Riddick
Mi vagy te, ügyvéd?
Hagyok nekik egy hátsó kaput, erre tessék!
Hát srácok, ha nem ihattok alkoholt a nyáron, az JOHNNIE miatt lesz! <#nevetes1><#nevetes1>

cod 4 mért nem indul? interneten
köszi szia igyekszem 😄 :S
Most mennem kell, sok sikert!

Fatboyz4ever!

köszi 😄 gyors volt
köszi 😄 gyors volt
milyen megnyugtató mondatok 😄D megnézem azt a cleanert amit te mondtál...
http://www.tweaknow.com/download/RegCleanerPro-t.exe

Fatboyz4ever!

ebbõl 3.8 az uccsó verzió! 😄 De elvileg manuálisan is ki lehet gyepálni! Start - futtatás - regedit itt F3(keresés) és "call" vagy "activision" és törlöd mint állat. itt nagyobb a kockázat hogy kiütöd a géped, de.....

Fatboyz4ever!

http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58999/ ez volt a....
4.3 most töltötem le nemrég
TweakNow RegCleaner Professional - ezt hastználod?

Fatboyz4ever!

köszönöm 😊
nah megyek szenvedni vele
valamint a regcleaner a remove selectedre kattintva crashet ir ki?😄 úgylátszik már megint cumizok.. ötlet? 😄
Ha nincs már activision gaméd fent akkor azt is lehet, ha van fent más akkor ne! 😄

Fatboyz4ever!

köszönöm szééépen 😊
tehát mindenhol ahol cod4 re utalót találok.... ellenben activision is lehet az? vagy halgassál mostmár és csak cod4 et törölj ?😄D
HD JOHNNIE
Ergo: a korsót peremét ne illesszétek az ajkatokhoz, mi van a feles pohárral? <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ahol cod-ra utalót találsz, mindenhol! Utána manuálisan töröld a könyvtárat is a Program Files mappából és rakd fel újra! Ennyi, meg egy bambi!

Fatboyz4ever!

valaki segiitse meg csekély agyamat 😄D egy válasszal létszi mert már sorvad 😄
Valamiért nem éred el a szervert!
Tûzfal, port tiltás (egyetemi hálózatokon gyakori),etc.

Fatboyz4ever!

Én az örök optimista! 😄

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
És helyesen is teszed!
/Ha 18 éven aluliak is olvassák, ezzel azt akartam mondani hogy az alkohol rossz és semmiképp se illesszétek a korsó peremét ajkatokhoz. <#ejnye1><#nyes>/

Dick Riddick
Mert tört verziód van, és a szerver original. Próbálkozz tört szerverekkel. Ha eredetid van akkor a szerver elérésével van probléma, csatlakozz késõbb.

húú hát én is szivesen mennék 😊 csak a regcleaneres kérdésemre kapjak egy választ 😊
vagy vehetem határozott igennek? 😊
mNzJean
Asszem ma este kockulás helyett én is egy gyöngyözõ korsó sör mellett fogom az estét átvészelni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hali! Az miért van hogy mikor csatlakoznék akármyelyik szerverhez "avaiting connection ..." nagyon sokáig számol és nem történik semmi.
Ez miért lehet??
KÖszi!
Dick Riddick
Látszik hogy nem gépész voltál...
Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör egy sör.
És innen lehet származtatni a két és három sör fogalmát. <#awink>

és ott a regcleanernél melyik fülben szedjem le a dolgokat? a software-nál meg az uninstalnál is??
persze. Egy sör nem sör 2 sör egy sör...tudod mi van ?😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

newszepiking
két jólesõ sört akartál mindani, ugye? esetleg hármat...<#mf1>

na mindegy, ha utána mégis feljössz, majd én meggyõzöm a többieket, hogy nem valami újfajta csít miatt nem fog téged a golyó, csak egyszerûen tántorogsz.

jó este 9körül lehet belefér egy kis ez, bár lehet el kell mennem inni sört, ezt a részét még nem ismerem a mai programomnak 😊 mondjuk egy jó hideg sör mindig jólesik az embernek..fõleg ebben a nagy melegben😊

javítsatok ki ha tévedek<#awink>

töltsd le mondjuk a regcleaner nevû progit.

uninstalld a játékot, töröld a könyvtárát is.

a regcleaner írja, hogy melyik bejegyzés melyik programhoz tartozik, jelöld ki a cod4 bejegyzéseit és töröld. MÁST NE!!

rakd újra a játékot.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok

Eredetim van 1.5 patch + pb frissitve tesztelve minden ok!
Ha pure szerverekre megyek fel persze pb-re akkor a pálya betöltés után
lefagy a gép ha pb-nélküli szervere megyek akkor simán tudok játszani!!
Valakinek valami ötlet?
Még 1 hülye kérdés a originál cd kulcsomat megtudják valahogy szerezni pl:XFIRE szervereken????

newszepiking
nanemá'
ugyanmá'
pihennyé'<#vigyor2>

Hassel606
nézd meg a prividet

el vagyok fáradva..lehet este nem fogok tudni codozni...jajajajajajajaj<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Zomil
az tuti h tulpánikolod, mert ezt elrontani nemigen lehet, amig tied a cdkulcs és nem adod meg másnak addig a játék is a tied, mert cod4-ben a cdkulcs a lényeg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

huha :S 😄 elég jól hangzik... most el kell hogy menjek 1 körül leszek.
Köszi a válaszod 😊
vagy ha esetleg valaki jobban rámérne esetleg vegyen fel msn-re mert tényleg nem szeretnék egy új cod4 et venni 😄 :S mert most el kell hogy menjek de 1 körül vagyok :S ha valaki vállalná felvilágosiitásomat mit kellene csinálnom... akkor elküldöm pm-ben az msn-en..
Lehet túlpánikolom csak ezt az egésszet :S
Zomil
hát akkor inkább hagyd a registry-t ha nem értesz hozzá 😄

uninstalláld a játékot ahova telepitetted a könyvtárbol is törölj mindent, majd rakd ujra, ha még mindig gond van, akkor a vistán kell vmi hangbeállitást piszkálni, de azt majd más leirja, mert én sajna nem tudom mit kell babrálni vele

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

köszi a válaszért
valamint ezzel ugye nem tudom hazavágni az originál cd kulcsomat... tehát valaki adjon belém egy kis lelket hogy jó lesz ez :S és nem lesz vele gond
boccs de nagyon hülye vok most hozzá... regstry-t töröljem le teljesen? ez mégis mit takar 😊merre található?... tehát magyarán kattintsak rá egy unninstalra a cod4-nél...? mert már sokszor csináltam.. lehet rosszul mikor a végén kérdezte azokat a beállitásokat meg stb..... akartam is mondani hogy nekem valaki laikussan mondja el 😊
bocs