Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sztem majd a windows reinstall megoldja.
ÁM most megint leszedtem a gémet... megint átkutatom a fájlokat mappákat felrakom megint, de akkor sem fog változni a helyzet ez már szinte tuti 😄 2-3 alkalom az originállal most a mai nap.
a multiplayernál pedig iw3mp hibát ir ki... ugyanúgy mit a tört verziónál is ezt csinálta :S
Most újra raktad a Vistát, vagy sem? Nem értem a hozzászólásodból 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Originál gém... és hála égnek most nem birom játszani mert szarakodtam a tört verzióval elõtte.
Tehát jól elvok 😄
Hagyok nekik egy hátsó kaput, erre tessék!
Hát srácok, ha nem ihattok alkoholt a nyáron, az JOHNNIE miatt lesz! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
nah megyek szenvedni vele
valamint a regcleaner a remove selectedre kattintva crashet ir ki?😄 úgylátszik már megint cumizok.. ötlet? 😄
Fatboyz4ever!
tehát mindenhol ahol cod4 re utalót találok.... ellenben activision is lehet az? vagy halgassál mostmár és csak cod4 et törölj ?😄D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Fatboyz4ever!
Tûzfal, port tiltás (egyetemi hálózatokon gyakori),etc.
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
/Ha 18 éven aluliak is olvassák, ezzel azt akartam mondani hogy az alkohol rossz és semmiképp se illesszétek a korsó peremét ajkatokhoz. <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>/
vagy vehetem határozott igennek? 😊

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ez miért lehet??
KÖszi!
Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör egy sör.
És innen lehet származtatni a két és három sör fogalmát. <#awink>#awink>
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
na mindegy, ha utána mégis feljössz, majd én meggyõzöm a többieket, hogy nem valami újfajta csít miatt nem fog téged a golyó, csak egyszerûen tántorogsz.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
javítsatok ki ha tévedek<#awink>#awink>
uninstalld a játékot, töröld a könyvtárát is.
a regcleaner írja, hogy melyik bejegyzés melyik programhoz tartozik, jelöld ki a cod4 bejegyzéseit és töröld. MÁST NE!!
rakd újra a játékot.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eredetim van 1.5 patch + pb frissitve tesztelve minden ok!
Ha pure szerverekre megyek fel persze pb-re akkor a pálya betöltés után
lefagy a gép ha pb-nélküli szervere megyek akkor simán tudok játszani!!
Valakinek valami ötlet?
Még 1 hülye kérdés a originál cd kulcsomat megtudják valahogy szerezni pl:XFIRE szervereken????
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszi a válaszod 😊
Lehet túlpánikolom csak ezt az egésszet :S
uninstalláld a játékot ahova telepitetted a könyvtárbol is törölj mindent, majd rakd ujra, ha még mindig gond van, akkor a vistán kell vmi hangbeállitást piszkálni, de azt majd más leirja, mert én sajna nem tudom mit kell babrálni vele
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
valamint ezzel ugye nem tudom hazavágni az originál cd kulcsomat... tehát valaki adjon belém egy kis lelket hogy jó lesz ez :S és nem lesz vele gond
bocs