Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közelmúltban linkelt vki COD4 témájú háttérképeket és talán csengõhangokat is mobilra.
Nem tudnátok megadni a helyét, hogy hol találom meg?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gyertek a TudatLan HC szeróra, ott sokkal normálisabbak vannak. ott életben nem láttam ilyen káromkodást!
http://tudatlan.eu
itt van a szeró cím
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
N0 TXT TLK PLZ!4!
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Sose értetem azokat, akik fél képernyõnyi anyázást beírnak... ha én rohadt ideges vagyok, akkor nem gépelgetek fél oldalt, attól csak megnyugodnék...
csak megnyomom a gombot, mint EVO 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Örülnél te ha olyan PRO lennél mint õk, top klánok elbújhatnak mellettük!
És nem azért nem tud helyesen írni mert egy birka, hanem mert MEGTEHETI!
<#gonosz2>#gonosz2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Utána a nevemet is felvette, úgyhogy ha valaki egy ilyen szardarabot lát anyázni a nevemen és/vagy kör végén nincs benne a top3-ban nyugodtan banolja, mert nem én vagyok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szepi,mendi,k legény:köszi arik vagytok<#nevetes1>#nevetes1>
www.jcsr.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A csuszi meg egy láma xD meg a Fuji is! kabbe female xD
1 helyére pedig 0-át írj, ha kiakarod kapcsolni.
vagy tedd fel a fraps nevü progit.
bár szvsz elég vicces h angol 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szólni kell menendez egy adminnak. letakarítottam volna a két gyökeret 1min alatt. és ilyen mindig is volt surakin, nem újdonság ez😉😊 csak rettegett iván/csuszi kibaszkodta a sok faszkalapot.
MJ rulz Pink Team The Only One
heg.clanwar.hu
régen láttam olyan elcseszett bughalmazt 😄
Az ilyen gyükereket akasztani kéne!
-csá fejesezünk 2 en légyszi menj el vagy kidobunk.
-csá ketten akarunk játszani huzzál el lécce. köszi.
ezeket birom nagyon. miért nem csinálnak egy nyomorult szervert és ott szenvednek egymással?! :S
Szeretem a primkókat. Mert ha azt mondja hogy figy ketten szeretnénk játszani akkor azt mondom ok és lelépek. De így csak az embernek a kedvét veszik el a surakitól, pedig én nagyon szeretem😞
de csinálok másik acc-ot mert mindenki azzal jön h csitelek, leszarom azokat. nem csítelek.
de a kérdésemre válaszolj légyszives. mert én azt állítottam hogy módosított CFG vel kibasz a PB szóval... ehhez kértem kommenteket..
De örültem volna, ha a házak tetejére játék közben is fel lehetne menni simán.
Mint monnyuk pl Ambush, ahogy mindkét oldalt simán lehet az összes épületben/tetején mászkálni. <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
apa kezdõdik..😊itt kezdõdik😊
www.czekoart.hu
De ha átrágtad már alaposan akkor tudod mi van 😊
Sok Boldogságot meg minden 😉