Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

A közelmúltban linkelt vki COD4 témájú háttérképeket és talán csengõhangokat is mobilra.
Nem tudnátok megadni a helyét, hogy hol találom meg?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Bindelt anyázás FTW!!! <#nevetes1>

Sadist
SD-t nem nagyon szeretem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Prince23
Jézusom...
Gyertek a TudatLan HC szeróra, ott sokkal normálisabbak vannak. ott életben nem láttam ilyen káromkodást!
http://tudatlan.eu
itt van a szeró cím

Hassel606
Ez az EVO mindenhol bemutatkozik...

repro
De mind a három alkalommal csaltál is! 😄

Na jó, sokat írok.. cigi, alvás.

N0 TXT TLK PLZ!4!

HTS s3rg1nh00
szerintem õk még engem is lecsalóznának,pedig ha CoD-ot láttam vagy háromszor,már sokat mondok<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

repro
Hát lehet, hogy én vagyok a szar, de 10 évesen nem láttam olyan nagyon sok p*nát! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
EVO a legalja, p*nát nem látott 10 évesek gyûjtõhelye.

\"Heroes never die. They just reload.\"

igen okos is nem csak ügyes..

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

repro
Szerintem ez be van neki bindelve, de igazából úgy is érteném meg.
Sose értetem azokat, akik fél képernyõnyi anyázást beírnak... ha én rohadt ideges vagyok, akkor nem gépelgetek fél oldalt, attól csak megnyugodnék...
csak megnyomom a gombot, mint EVO 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Csak nem az én régi pajtásaim, az EVO klán?
Örülnél te ha olyan PRO lennél mint õk, top klánok elbújhatnak mellettük!
És nem azért nem tud helyesen írni mert egy birka, hanem mert MEGTEHETI!
<#gonosz2>

Zomil
evo a 12éves kis senkik klánja, nem elöször csinálják ezt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Újabb szardarab a szégyenfalra:

Utána a nevemet is felvette, úgyhogy ha valaki egy ilyen szardarabot lát anyázni a nevemen és/vagy kör végén nincs benne a top3-ban nyugodtan banolja, mert nem én vagyok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

JCSR PROFESZOR
Jah lehet hogy egy gyenge pill volt de megérte,van már két kis gyermek ugy hogy már ideje volt😊nem voltam részeg csak egy kicsit ittas"jo részeg voltam" de ez van<#buck>
szepi,mendi,k legény:köszi arik vagytok<#nevetes1>

www.jcsr.hu

csuszi
homár...
mindenki tudja rólad.

MJ rulz Pink Team The Only One

<#puszis>
Fujiryu
Egyébként érdekes hogy minden honlapodnál az összes ember eleva csajként indul 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Te vagy az aki angol honlapot csinál és nemtudja megkülönböztetni a nõt a ffitõl angolul 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Olyan hevesen hogy egy idõ után már saját magad kergetted, mi? <#nevetes1>

miért vicces, a HEG soha nem játszott magyarokkal csak külföld...mindig angol honlapunk volt, amúgy meg csak 1 ember hiszi azt, hogy õ conan xD
A csuszi meg egy láma xD meg a Fuji is! kabbe female xD
Pacal17
Köszi!

Prince23
/cg_drawfps 1
1 helyére pedig 0-át írj, ha kiakarod kapcsolni.

vagy tedd fel a fraps nevü progit.

Pacal17
Mit írjak be a konzolba hogy kiirja az FPS számot?

Zomil
menö 😄

bár szvsz elég vicces h angol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
fel is nézek minden rendben van-e.

csuszi
gondoltam hogy ez lesz a heg-el. nagyon beizgultak, ez szokott kipukkadni.
szólni kell menendez egy adminnak. letakarítottam volna a két gyökeret 1min alatt. és ilyen mindig is volt surakin, nem újdonság ez😉😊 csak rettegett iván/csuszi kibaszkodta a sok faszkalapot.

Fujiryu
De van menõ új honlap.
heg.clanwar.hu

Zomil
age of conan? uristen :S
régen láttam olyan elcseszett bughalmazt 😄

Dick Riddick
Értem, akkor nem én voltam az egyetlen.
Az ilyen gyükereket akasztani kéne!

Fujiryu
HEG az elvonult age of conanozni meg tanulni, meg BF2 NC és lan lesz 😊

na igen ez a nagy gyökérség:

-csá fejesezünk 2 en légyszi menj el vagy kidobunk.
-csá ketten akarunk játszani huzzál el lécce. köszi.

ezeket birom nagyon. miért nem csinálnak egy nyomorult szervert és ott szenvednek egymással?! :S

na a jófejség utolérte a surakit is..most az elöbb gondoltam felmegyek mert volt fent 2 srác..csak beférek gondoltam játszani, erre még a menübõl látom, hogy vote kick..én.. A két jófej aki hasonló elbánásban fog részesülni irányomból : {chk{VaE}xzibit, BALINT.
Szeretem a primkókat. Mert ha azt mondja hogy figy ketten szeretnénk játszani akkor azt mondom ok és lelépek. De így csak az embernek a kedvét veszik el a surakitól, pedig én nagyon szeretem😞

nem akarok most nagyképûsködni de DS Klán szerverén miattam tiltották be a Skorpiót. ugyanis nagyon jól löttem vele.

de csinálok másik acc-ot mert mindenki azzal jön h csitelek, leszarom azokat. nem csítelek.

de a kérdésemre válaszolj légyszives. mert én azt állítottam hogy módosított CFG vel kibasz a PB szóval... ehhez kértem kommenteket..

Hassel606
Egyébként télleg nem tom, mijaza kk...úgy látszik, a majd egy évtized nem volt elég a zinternet világában.<#nemtudom><#vigyor>

DarkSector
Igen.
De örültem volna, ha a házak tetejére játék közben is fel lehetne menni simán.
Mint monnyuk pl Ambush, ahogy mindkét oldalt simán lehet az összes épületben/tetején mászkálni. <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaj neeee ...
apa kezdõdik..😊itt kezdõdik😊

Zomil
mi az a kk? <#idiota>

nem a fenét..mindjárt jön a kérdés, hogy mi az a kk, oszt jöhet a flame is...meg a pánik meg a parasztok kapákkal, fáklyákkal felszerelkezve, mehet a lincselés meg a kõdobálás..én már most félek...anya segííííts ....

Kovács legény
nem kell félni(még)😄

www.czekoart.hu

na kezdõdik a kk hullám ha jól látom 😊 jaj mi lesz itt<#szomoru1><#vomit>

gondolom részeg is volt 😊))

Kovács legény
méghogy jól meggondolta e? csak egy gyenge pillanatában hülye meggondolatlan kijelentést tett amit azóta is bán😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
is-is😊

www.czekoart.hu

Amúgy jól meggondoltad? 😊 mert akkor tényleg vége a játéknak 😊)

De ha átrágtad már alaposan akkor tudod mi van 😊

Sok Boldogságot meg minden 😉

newszepiking
gratulálok<#vigyor4>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

enni akarsz???ott inni kell 😊

Kovács legény
HÉÉÉ és hova mehetünk enni?<#idiota>

www.czekoart.hu

na ez aljas volt 😊

csuszi

és az sg bekaphatja hogy nem lehet akárhonnan képet linkelni...