Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az örökéletes elõfizetés akart lenni😄 csak beszélni nem tudok, mer a sok kod leterheli az agyam.
MJ rulz Pink Team The Only One
"© csuszi ma 09:27
hi spanom örökélet accot venne. ha valakinek ötlete van."
nyehehehe <#mf2>#mf2>
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"Heroes never die. They just reload.\"
bezzeg a 6,5k-s FSP-vel semmi bajom már majd 2 éve,még az új 8800gt-t is elviszi bõven<#worship>#worship>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ha több ismerös is fennvan akkor meg, "igen én egy köcsög csiter vagyok" aztán örüljön a fejének 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fatboyz4ever!
Megpedzettem nem tudják eldönteni ki csal és ki nem. Hát hogyne tudnák!
Na nekem is beesett egy jó kis kanyar: Ahá! Ricsárd is egy mocskos csaló!!
Mondom hülye vagy ember, mibõl gondolod? Honnan tudtad hogy ott vagyok???
Na kiskomám, jammered van-e?
Hmmm, hát az nincs...
Hát nekem van, te pedig ott villogsz a kismapomon, errõl ennyit.
Win reinstall után vagyok, és hiába mentettem el a main/profile mappát, a játékot 1-es szintûként kezdem...
Nincs erre valami megoldás?
49-es voltam, nem akarok 55-ös lenni, van valakinek egy ehhez közeli mentése? Elõre is kössz!
Egy korábban már engem is megszopatott egy régebbi gépemben.
Chieftech pedig minõség, lehet hogy pont belenyúltál.
utána beleraktak egy 12ezrest chieftech-et ami ha jól emlékszek 500 vagy 550W-os és semmi baja nincs 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ha gondolod akkor priviben
amugy grat, jól össze raktad, bár ezt a memoria márkát nem ismerem 😊
kb ennyi.Holnap megjön , elvileg szombaton már ezzel játszom.
Nemtudom mi értelme van ennek hogy mindenhova beraknak paintal sima fekete kockákat.. Jóhogy aztnem irják alá hogy ezek a játékból való screenshotok.. Nemértem mértnem lehet a rendes képeket berakni..
Amugy ha valakit érdekelnek rendes minõségbe kitakargatás nélkül ITT megtalálja.
Lenne egy roppant lama kérdésem. Mi kell ahhoz, hogy multiban a sniper-emre ACOG távcsõ helyett, a durvább (nem tudom a nevét) távcsövet tudjam felrakni, tudjátok, aminél vissza lehet tartani a lélegzetet is ? <#idiota>#idiota>
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem tudom, hogy volt e vkinek hasonló problémája, de rengeteg a komment és visszanézésbõl nem találtam. szóval felrakom a játékot, és hiába crackelem meg, utána elindítom a game-t és kiírja a szokásos hibajelentõ üzit. ha simán az alapjátékot, ha a patchek-et crackelem (a hozzá megfelelõ crack-el), akkor is ezt írja ki. csináltam direct x és vga driver frissítést, de az sem jelentett megoldást. sztetek mi lehet a baj? Razor verzió, és a konfigom elég hozzá...
..ki ez a szörny a tükörben..
igazad van, elnéztem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A szlovének a déli, a szlovákok az északi szomszédaink. Bocs, csak szemet szúrt 😛
N0 TXT TLK PLZ!4!
Õk is voltak azért páran.
azért nálam is volt már párszor h füstán át bemakkoltam embereket nem is 1-szer, egyszerüen megérzés, h kb mikor futhatnak át 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mit kell beirni az all seening eye be,hogy lássam a servereket?
Sajna, láttam már ilyet! 😞
Fatboyz4ever!