Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
😄
az örökéletes elõfizetés akart lenni😄 csak beszélni nem tudok, mer a sok kod leterheli az agyam.

MJ rulz Pink Team The Only One

repro
csuszi a csíter:
"© csuszi ma 09:27
hi spanom örökélet accot venne. ha valakinek ötlete van."

nyehehehe <#mf2>

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Én is nyomtam a smile-kat, csak röhögni tudok az ilyen született überprokon.

\"Heroes never die. They just reload.\"

HTS s3rg1nh00
megesik,anno volt pl.410-es szériából egy rakat ami készenléti áramkör hibás volt...3at vittem vissza a boltba belõle<#finom>
bezzeg a 6,5k-s FSP-vel semmi bajom már majd 2 éve,még az új 8800gt-t is elviszi bõven<#worship>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
igen, nekem is ált. egy smájli vagy egy "persze" szokott lenni a reakciom 😄D

ha több ismerös is fennvan akkor meg, "igen én egy köcsög csiter vagyok" aztán örüljön a fejének 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince of Máté
Fasza... akkor kezdhetem elölrõl.

Dick Riddick
Nem.

Prince of Máté
Na az szívás, mert warezzel játszok 😞
nem lehet kideríteni mi volt az elõzõ cd kulcsom?

egyszerübb ha azt írod neki hogy "köszi" vagy esetleg "😄" és többet nem reagálsz! Általában tök jól felhúzza magát a barom! 😄

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
A cd kulcs is ugyanaz legyen.

Dick Riddick
A SilentSkorpion nevû pro csítervadász gyerek nem semmi tag. Öt percet voltam bent, öt embert csalózott le, egy kis haverjával együtt.
Megpedzettem nem tudják eldönteni ki csal és ki nem. Hát hogyne tudnák!
Na nekem is beesett egy jó kis kanyar: Ahá! Ricsárd is egy mocskos csaló!!
Mondom hülye vagy ember, mibõl gondolod? Honnan tudtad hogy ott vagyok???
Na kiskomám, jammered van-e?
Hmmm, hát az nincs...
Hát nekem van, te pedig ott villogsz a kismapomon, errõl ennyit.

Prince of Máté
Hi!

Win reinstall után vagyok, és hiába mentettem el a main/profile mappát, a játékot 1-es szintûként kezdem...
Nincs erre valami megoldás?
49-es voltam, nem akarok 55-ös lenni, van valakinek egy ehhez közeli mentése? Elõre is kössz!

Dick Riddick
Hát igen, csak sokan vesznek bele 8 ropiért egy fasza 220W-os Codegen tápot, jó lesz az alapon.
Egy korábban már engem is megszopatott egy régebbi gépemben.
Chieftech pedig minõség, lehet hogy pont belenyúltál.

Zomil
hát a táp vicces dolog, mert vettem egy chieftech-et, modulosat 20ezerért, 550 v 600W volt már nem tudom és 1honap után beszart...

utána beleraktak egy 12ezrest chieftech-et ami ha jól emlékszek 500 vagy 550W-os és semmi baja nincs 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Nem rossz vétel ez, a corsair ram meg elég combos is /az ára is, mi? <#kacsint>/. Csak arra vigyázz ne a tápon spóroljanak, és nem lesz gond. <#eljen>

mNzJean
nem titkos, egér és füles nélkül 205.000 ft ebben van még egy viszonylag egyszerû ház, egy alap dvd iró olvasó , + 2db 12 voltos ,külön kapcsolható ventillátor. Ha külön külön gubizom a cuccokat kb egy 10-15 ezret sporolhattam volna ,de így kompletten öszerakva ennyi.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
ha gondolod leirhatnád mennyiböl raktad össze 😊

ha gondolod akkor priviben

amugy grat, jól össze raktad, bár ezt a memoria márkát nem ismerem 😊

mNzJean
asus p5k s775, intel core2 duo e8400 2.66/1333/6m ,500gb hdd 7200 rpm,4gb 800 corsair twinx c4 , vga geforce 9800 gtx 512 gigabyte , + zalman 5.1 füles, revoltech fight board bill, logitech g5 egér.

kb ennyi.Holnap megjön , elvileg szombaton már ezzel játszom.

Evil
Azért néha mekora szánalmak vannak.. Máshol bescannelik a fullos képeket az újságból aztán meg szimplán lenyulják és kitakargatnak belõle mindent..
Nemtudom mi értelme van ennek hogy mindenhova beraknak paintal sima fekete kockákat.. Jóhogy aztnem irják alá hogy ezek a játékból való screenshotok.. Nemértem mértnem lehet a rendes képeket berakni..

Amugy ha valakit érdekelnek rendes minõségbe kitakargatás nélkül ITT megtalálja.

Danecay
Õszintén szólva csaltam, mert ha jól emlékszem 37-es szintnél járhattam, amikor elszállt a partícióm amin a COD volt és sajnos mellette sok minden más is😞 Elõször újra akartam kezdeni, de aztán találtam azt a kis szinthackelõ progit. Úgy terveztem, hogy visszaállítom azt a szintet ahol eredetileg voltam, de sajna csak egybõl 55-re tudja a szintet módosítani. Pedig utálok csalni.

Dick Riddick
<#integet2>

Snexi
Ja sry,csak simán 100 kill

Snexi
Hogy nem próbáltad még ki ACOG nélkül?100 headshot kell ahoz hogy ACOG-ot rakhass a sniperedre,addig a sima van...

Danecay
Szóval ha nem rakom rá a ACOG távcsövet (No Attachment) akkor az van rajta alapból? Eszembe jutott már nekem is, de hülyeségnek tartottam, így sohasem próbáltam még ki 😊

Dick Riddick
Az van rajta alapból... <#nemtudom>

Dick Riddick
Na és mi lesz a csomiban?

Danecay
Hi!
Lenne egy roppant lama kérdésem. Mi kell ahhoz, hogy multiban a sniper-emre ACOG távcsõ helyett, a durvább (nem tudom a nevét) távcsövet tudjam felrakni, tudjátok, aminél vissza lehet tartani a lélegzetet is ? <#idiota>

na...burzsuly.😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

mNzJean
hurááááá , most megyek megrendelni az új gépemet. juhéjjj<#vigyor2>

nem akarok ünneprontó lenni, de ezek elég fos képek. :S

eléggé jóra sikeredett ez a kis frag mÚvi..a csipás lövések eléggé kõkemények benne..le a kalappal. nice

soo277
Csatok!!!
Call of Duty 5: World at War
Pár kép ITT

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

tommyg
vedd meg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hali!

Nem tudom, hogy volt e vkinek hasonló problémája, de rengeteg a komment és visszanézésbõl nem találtam. szóval felrakom a játékot, és hiába crackelem meg, utána elindítom a game-t és kiírja a szokásos hibajelentõ üzit. ha simán az alapjátékot, ha a patchek-et crackelem (a hozzá megfelelõ crack-el), akkor is ezt írja ki. csináltam direct x és vga driver frissítést, de az sem jelentett megoldást. sztetek mi lehet a baj? Razor verzió, és a konfigom elég hozzá...

..ki ez a szörny a tükörben..

Zomil
ooops sry 😊

igazad van, elnéztem

ha van itt PH klános...GRATULÁLOK...Noobok...Kikapnak és egybõl lépegetnek kifelé warból mondván nem hiszik hogy tisztességesen játszunk...És mindezt 13:7-es vereségnél...lol...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

repro
Ejnye Zomil! Slovenian != Slovakian 😊
A szlovének a déli, a szlovákok az északi szomszédaink. Bocs, csak szemet szúrt 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Azért a fragmoviek alpját sem egy war alatt szedik össze.
Õk is voltak azért páran.

Zomil
jókérdés, de föleg fix fps, és nagy adag szerencse kérdése 😊

azért nálam is volt már párszor h füstán át bemakkoltam embereket nem is 1-szer, egyszerüen megérzés, h kb mikor futhatnak át 😊

HD JOHNNIE
Megnéztem ezt a szlovák múvit, hát ettõl a célzás nélküli 200km-re leadott csipás fejesektõl még mindig leesik a pofám, ehh... Hogyajóéletbe??? 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Nem baj, zongorázd végig.

elitehun
de csak ennél a játéknál
The Protector
Az kurvaélet htelevolt í vírussal a gép azért tettem újra a gépet de a d meghajtót nem formáztam le,az megmaradt és ott volt a cod telepítõje.a kaspersky-vel töröltem a vírusokat.de nincs megoldás.én nem találtam pedig nem vagyok balfasz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem is ilyen, valami virust beszoptál

The Protector
Nah.sokat gameltem a játékkal.multiztam.49es szintig vittem.aztán újratettük a gamet.és még csak új profillal sem enged multizni(xfire).Akármit csinálok az alábbi hibaüzenettel fogad kilépéskor.És multiban sem enged be.Ha multi ha single ezzel fogad.vki segítsen mert tök jól gameltam de most nem megy már 1 hónapja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dick Riddick
VGA driver, egérdriver, DX9c csere, ilyesmik.

Dick Riddick

Hello

mit kell beirni az all seening eye be,hogy lássam a servereket?
elitehun
nem tudja valaki hogy nállam miért akadozik a game? pedig nincs is magas grafon és csak akkor akad ha az egeret mozgatom! valaki segítsen pls<#falbav><#falbav>
a baj az hogy, ezentúl majd úgy fog anyázni hogy: aa nyád!
Sajna, láttam már ilyet! 😞

Fatboyz4ever!