Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ezt sajnos, csak bot tudja megcsinálna, B3 bot a neve ha jól tudom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sarapetike
a PB tudja szürni a "csunya" szavakat? a neveket azt tudom hogy tudja de ha pl.: "anyázik" valaki azt nemm lehet valahogy kidobatni a PB-vel?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

elitehun
tudja valaki hogy Gaz-nek mi a rendfokozata? mert (gondolom tudjátok) a neve mellet nem írja ha ránézek
ghost rider
Már Mindegy a probléma megoldódott. 😄

gergobaby
Üügyesen...😊 nem a .nfo -ról beszélek... Rendes dobozos kód 😊

Toshiba L300-2C5

Dick Riddick
Melyik keresõ?

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Respect!
Igényes, frankó movie volt.
Ha valaki leforgatna egy egész estés filmet a codból, az ütne még nagyot.
<#eljen>

Zomil
nincs vmi filter bekapcsolva?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ghost rider
Valaki tudna válaszolni #26457 ebben a hsz-ben feltett kérdésemre?Nagyon fontos lenne.

Zomil
ujabb minõségi fragmovie letölthetõ itt

SLOvenian SHOW a címe, és ebböl adodoan a szlovákok legjobb játékosai kaptak helyet benne, a grafika odabasz látszik, h sokat foglalkoztak vele a srácok

afffenét <#nyes>

hc n játszom

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zomil
viszont megszenvedsz, h leadrálj valakit 😄DDD

jammerrel nem látszol a radaron, csak ha lõsz

hangtompitóval nem látszol ha lõsz, de a radaron igen

jammer+hangtompi egyáltalán nem látszol csak hallanak

jammer+hangtompi+dead silence kurvára láthatatlan vagy és ez jóóóóóóó <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mondjuk jót kérdezel, mert egyiket sem használom, így igazából nem én vagyok az a személy aki választ fog adni a kérdésedre. sry

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

tehát a hangtompitó csak arra jó, hogy nem látják honann jött a lövés, de amugy a radaron látható vagyok....az uav jammer-el meg sosem látnak, ha lövök, ha nem ugye?
jó mondjuk félidõben meg a két meccs közöt mehet a gyilok <#email>

csak azt nem látják, a térképen, hogy honnan lõsz de ha van uav akkor értelemszerûen mutat arra való az uav jammer. De igazából attól még hogy az uav nem mutatja, hogy honnan lõsz a célkereszt körül ha jól emlékszem pici piros ívecske jelzi a fájdalom irányát😊

üdv. szeretném meglkérdezni, hogy ha egy fegyverre, pl. a G3-ra hangtompitót szerelek, akkor az most milyen extrát ad? van aki azt mondja hogy nem látnak a radaron.....de most akkor hogy van ez, akkor nem látnak a radaron, ha lövök a fegyverrel, vagy sosem fognak látni a radaron? és ha ez van, akkor mire jó az UAV Jammer? ha jól tudom az is arra jó, hogy rejtve maradjak a radaron. valaki világostison fel pls.
Tökéletes, simán feljárok eredeti szerókra. GUID-ot is regeltem cb-n.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Dick Riddick
Tényleg, mi a helyzet a seriallal?
Mûkszik rendesen?

Dick Riddick
Kocka, kockaaaa...
Megvan: Tedd a kockafejedre a monitort, a tévére meg egy tükröt, és még a sörnek is lesz hely! <#nevetes1><#nevetes1>

Csuszi: Tudod ám ki a MÁS!

Baron: Én, öregem, mindegy mikor lépek be, az a k*csög killhouse megy. Más szervereken is rühellik, mégis ott fut mindenhol. Nem is értem.
Este jó lenne tolni megint.

EnZsolt
Egy hónapja van eredetid, de már játszod itt a nagy fiút, mondhatom szép... pláne olyas valakivel szemben, aki már kicsit többet tett le az asztalra, úgyhogy inkább ne kötekedj, szerintem.

Dick Riddick:
Tegnap fel akartam menni Suraki TDM-re, mert láttam, hogy fenn voltál, viszont érdekes módon, mindig a Crash pályát hozta be, amin egyedül voltam. Gondolom az új patch miatt lehet ez, mert az X-Fire szerint a killhouse map ment. Pedig jó lett volna megint a fejedre ejteni egy két szõnyegbombát 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

csuszi
én lenni kocka. de EB az EB. akkor off. de félidõben irány a hent😊

MJ rulz Pink Team The Only One

nem mondod , hogy te így tolod?😊 Na Te vagy igazán a hülye kotzkaa 😊))

hajaj mivé lesz így ez a világ ?😊

csuszi
😄😄 ez jó volt. szokatlan mástól😉😊😛

MJ rulz Pink Team The Only One

huu bakkar hogy ez miért nem jutott eszembe..biztos mert annyira kocka vagyko hogy csak a monitorig látok/tudok gondolkodni 😊

Dick Riddick
Dobd rá a monitort a tévére, és már kész is! <#vigyor1>

mekkora király 😊

óriási problémám van!! Nem tudok megfelelõ mennyiségû idõt a játékkal tölteni, mert azt a hülye EB-t kell néznem,..tud valaki segíteni?<#bohoc><#bohoc><#bohoc>

Szerinted olyan gyökér vagyok, hogy arra mondom hogy eredeti?<#wow3> A játékot letöltöttem, és vettem ebayon egy használatlan cd-kulcsot három ezer forintért.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Snexi
És az honnan van ha nem vedted meg?Netán valaki olyan hülye volt hogy oda adta a sajátját?Vagy te azt érted eredeti serialra amit írtak az .nfo-ba vagy valamelyik oldalon?

Már mûködik.

és nincs kedved megosztani velem? <#worship>

Nekem sincs eredeti DVD-m, csak egy eredeti serialom.

Snexi
Ha nem eredeti a játékod akkor honann lenne eredeti kódod?<#lama>

aham a stat nem ugrik ha jol csinálod és itt nem segéd ezközökre gondolok 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gergobaby
Igen, bár most nem a rendes DVD-rõl ment fel hanem vmi .nrg-rõl, de kód minden eredeti, patchelve stb.

Toshiba L300-2C5

Snexi
Nem csak hogy a stat ugrik hanem lehet hogy olyanra cseréli amit ugyanugy bannoltak.Én már 1 hónapja megvettem eredetiben,nem bántam meg

Minstrel
cserélj key-t, nem muszáj eredetire csak nem bannoltra, persze a stat ugrik

http://topgearhungary.blogspot.com/

NEOreg3
nincs más megoldás sajnos😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bevan halva

Arra aham,megyek:-)

Hello!
Én minden PB-s szeróról bannolva lettem, valami guid bannolt<#idiota>
Olvastam hogy akkor megkell venni eredetibe a játékot..nincs vmi más megoldás? <#fejvakaras><#rinya><#violent>

87.229.109.49:28985 erre gondolsz? Fenn leszek,gyere.

mNzJean
Köszönöm a válaszokat <#worship>,asszem akkor maradok a 9800 gtx-nél .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Sztem nem kell nekem 1.1 ota nem volt crk-zva es muxik rendesen.Alabb volt irva egy hc server nem akar vki tolni rajta?:-)

Snexi
minden patch után újra kell crackolni

Snexi
Eredeti?

gergobaby
Number of Dynamic Lights, Model Detail, Water Detail...

Toshiba L300-2C5

Morfi
Melyik opció az?
ASE import server list... 😄

gergobaby
Üdv. újra ! Megint én... Létezik az hogy 1-2 beállitásnál a Graphics-nál nincs High beállitás, csak off, low, meg medium??? jah és arra még mindig semmi hogy miért nemtudok favourite-okat hozzáadni? Ti hogy tároljátok a szerver IPket?

Toshiba L300-2C5