Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Igényes, frankó movie volt.
Ha valaki leforgatna egy egész estés filmet a codból, az ütne még nagyot.
<#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SLOvenian SHOW a címe, és ebböl adodoan a szlovákok legjobb játékosai kaptak helyet benne, a grafika odabasz látszik, h sokat foglalkoztak vele a srácok
hc n játszom
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
hangtompitóval nem látszol ha lõsz, de a radaron igen
jammer+hangtompi egyáltalán nem látszol csak hallanak
jammer+hangtompi+dead silence kurvára láthatatlan vagy és ez jóóóóóóó <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Megvan: Tedd a kockafejedre a monitort, a tévére meg egy tükröt, és még a sörnek is lesz hely! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Csuszi: Tudod ám ki a MÁS!
Baron: Én, öregem, mindegy mikor lépek be, az a k*csög killhouse megy. Más szervereken is rühellik, mégis ott fut mindenhol. Nem is értem.
Este jó lenne tolni megint.
Dick Riddick:
Tegnap fel akartam menni Suraki TDM-re, mert láttam, hogy fenn voltál, viszont érdekes módon, mindig a Crash pályát hozta be, amin egyedül voltam. Gondolom az új patch miatt lehet ez, mert az X-Fire szerint a killhouse map ment. Pedig jó lett volna megint a fejedre ejteni egy két szõnyegbombát 😛
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
MJ rulz Pink Team The Only One
hajaj mivé lesz így ez a világ ?😊
óriási problémám van!! Nem tudok megfelelõ mennyiségû idõt a játékkal tölteni, mert azt a hülye EB-t kell néznem,..tud valaki segíteni?<#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Toshiba L300-2C5
http://topgearhungary.blogspot.com/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én minden PB-s szeróról bannolva lettem, valami guid bannolt<#idiota>#idiota>
Olvastam hogy akkor megkell venni eredetibe a játékot..nincs vmi más megoldás? <#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya><#violent>#violent>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info