Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(fasza ez a cucc, anélkül, hogy rcont adnék, amilyen parancsokat akarunk, ki tudunk osztani)
KL
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ilyen a játék. meg szerintem az élet is. ha kitör a vh. engem épp ezért a spájzban keressetek😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mivel kell lejátszani ezt a videót??
mert nekem semmi se viszi -.-
elöre is thx
ráadásul ezek a srácok se most kezdték az fps müfajt 1honapja napi 1orában
amugy meg ezek egyáltalán nem lehetetlen lövések mi Speedy-vel néha csak ugy szórakozunk 1v1-ben h nozoom-al lövöldözünk és azért ugyis szépen be tudja adni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
és itt jön a de. nem tudom, hogy kik ezek a szlovén srácok, de hogy egy-kettõ használ valami "upgrade"-et az tuti. játszom már egy ideje, láttam már pár videót is a nagyokról, de amit ezek csinálnak, abban van olyan ami nem tiszta. ha valaki ugyanezt megcsinálja wh vagy aim nélkül azzal szívesen "randiznék", hogy mutassa meg élõben, mert egyébként soha büdös életben nem fogom elhinni.
csõõ😊
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
eredmény:
Schumacher nyugdíjba ment...
Raikönnent azóta senki nem látta mosolyogni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ricsi: mivel az eu-ban vagyunk el kell h fogadják szvsz, max annyi, h egy L betût kell ragasztani a kocsira, bár ennek azért pontosabban utána kell járni.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Könnyen lehet, bár az Írország.
Te hogy tudod agyar kezdõ jogsival /két évig kezdõ ugye/, lehet kint vezetni?
A magyarítás kiterjed a játék multi részére is ? Vagy csak a történetet magyarosítja ?
...::::::...
De utána egész jól megszoktam. <#buck>#buck>
Csak valaki mellett vezethetsz?
Mi újság van?? 😊 Nem nagyon volt idõm mostanság feljárni játszani, kicsit sok volt a to do. Tudom tudom Csuszi fõtörzs hadbíróság elé fog rángatni emiatt... 😊
Megvettem életem elsõ kocsiját idekint, Fiat Punto, jobkormányos, áááááááá nagyon gáz 😄 😄 Sikerült megfognom vele a patkát is egyszer kétszer 😄 No de sebaj, erre van ez most.
Peace!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Jean: Menendezzel meg az alábbi kápókkal nyomtuk a TDM Surakin, csak sniperrel. Az egyik kis nyomi kiszavaztatott, és bannoltak a szeróról. Töröld már légyszíves. Azt hittem vote-al csak kickelni tudnak, bannolni nem.
.:😄on Gatto::.
.😞Mw):.xzibit
kl
ts fasza lenne, páran már járkálnak fel, csak soknak elment a kedve olxyan hangzavar volt (pl én is zajos voltam😊😄😄) - valakinek a dumaparty jön be, valakinek nem. mi bohóckodunk pub közben. ezért azt találtanm ki, hogy lesz egy dumapartys ts szoba, meg lesz egy csendes szopba, és ahhoz tartják magukat a látogatók. így pl 3d is visszajöhet, meg danken is😉
iván the kegyetlen😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha normális társaság van tõlem nyalókacsenegetés is lehet a játékmód. <#nevetes1>#nevetes1>
Ekkora teljesen kifejlõdöttnek nyilváníthatunk. <#vigyor4>#vigyor4>
Be egy lyukba és max a puskacsõ álljon ki. Ha meg belenéz vki, meghúzom a ravaszt, és kész.
Játékra alkalmatlan.
KL
Egyre jobban tetszik a sima játék, bementem egy HQ szerverre és esküszöm jobban élveztem mint a HC-t. Az is jó lenne, de tömve vannak a szerverek kemperekkel, öngyilkosokkal, tele van velük a t*köm.
Még a végén átszokok a simára. Ezt nem gondoltam volna....
Project-el hogy haladsz? <#eplus2>#eplus2>
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék