Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen,én utálom a zenét fps közbe... elég nagy gáz hogy ne lehet beállitásoknál kikapcsolni.

Dick Riddick
Rám ne várj, ha tudod szedesd le, a passw még megvan, viszont én hittem azt hogy nem tudjátok/akarjátok originalra tetetni, nem is erõltettem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Persze, hatan nem rossz, de nem tizenhatan.
Hát igen, minden magára valamit is adó kommandós két tescos-szatyornyi nadet visz magával, ez a módi. <#ravasz1>
Sõt, beáll egy kamazzal a map egyik felébe, és a platóról ládából dobálja mindenfelé.

Doog
Köszi ! <#vigyor>

...::::::...

jaj de jó😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

mNzJean
csak narrátor van hun ts-n, Joe magyar hangja Csuszi a rettenetes, Jack magyarhangja Professzor az irgalmatlan <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Doog
Hello !

Van multi player magyarítás ?

...::::::...

Szerintem a killhouse nem rossz kicsit olyan CS fílingje van, mész oszt lõsz eszetlenül tunkolod a kis bodegát teljesen korrekt 😊))))

A perkekkel tényleg kezdhetnétek valamit, mert nem vicces az, hogy lekaszálod a csávót és pár pottyan is a kis granyó futnál tovább ölöd a kövit akivél szintén hullik egy...vagy még a nagy kedvencem az amikor egy komplett hadsereg teljes gránátmennyiségét magánál hordja és nem tudja eldobálni mert elfárad a keze a felénél annyi van nála, persze utána azonnal meghal, mert életképtelen. Kb olyan lehet mint az okos ork a gyûrûkurában aki csak arra volt jó hogy az olimpiai lánggal befusson egy alagútba meghalni..A többi perk amúgy nem zavar 😊)))

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Dick Riddick
Ugye?
Azt hittem csak nekem kell örökösen killhouse-al kezdeni, de nem! <#hehe>

Zomil
lehet, h nincs szerencsém de eddig akárhányszor a surakira léptem mindig killhouse ment 15 emberrel 😄

hát én még egy ilyen fos mapot shipmentel együtt nem láttam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
A PAM-os érdekelne, ha már úgyis üres, rosszabb nem lehet, nem igaz?

Csuszi: Én mit írtam? <#integet2>

mNzJean
megoldható ,csak azt hittem már nem aktuális, ha délután látsz x-firén irj rám és levetetem a cd kulcs ellenörzést.De ott van még a sima public server is azt használhatjátok akármire , ha kell elindítom ,a semminél jobb az is.

csuszi
szitkozódás?
akárhányszor felnézek mindneki mint a kisangyal...

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Az lesz belõle...
Az a bajom hogy még kikapcsolódni sem tudok rendesen, mire tizedszerre futok bele az elpottyantott gránátba, kb. fel is idegesít annyira hogy kilépjek. <#falbav>

HD JOHNNIE
Mi a helyzet a sörrel? 😊 Just relax! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
És ha már panaszkodok: A Suraki TDM is kezd olyan szerver lenni amik elõl menekülök mostanában. A szitkozódással nincs is gond, de hogy 18 emberbõl 12 öngyilkos perkekkel rohangál, az nincs rendjén.
Már ha meglátok egy martyrt vagy standet rámjön a hányinger. Elveszi a kedvem az élettõl is.

Jean: A PAM-os szerver módosítása akkor lehetetlen, mi?

Dick Riddick
Tragédia a játék spawnrendszere, tragédia...
Nem hittem hogy CoD2 után nem lesznek képesek rendesen megoldani a spawnt, esküszöm a korábbi verziókban sokkal nyomasabb volt.
Az még a kisebb probléma hogy az ellen/ek/ elé születek be ötször egymás után, de hogy bejövök és az ellenfél mögöttem két méterrel terem be, holott a pálya másik felén kéne lennie, na az több a soknál!
Mégis mi a francot keres ott? Randomfüggvénnyel dobál be mindenkit, vagy mi?
Kis apró pályák, még beugrók sincsenek ahol az ilyen spawnt el lehetne intézni. A 2-ben is voltak idegesítõ dolgok, volt hogy beszorult az egyik csapat, és akkor is ugyanoda születtek, de ez ami most van, a legalja!
Idegesítõ, bosszantó...

Tudom, h az, de ha írnál több infót róla, lehet, h más is megnézné.PL: tdm, custom map, 3 kill air, 5 kill heli, mindenki 1 szintrõl kezd, csak az ott elért rangodat használhatod, meg ehez hasonlók. Bár szerintem a lényeget leírtam.

Hali!!
Ez egy KIRÁLY szeró:84.2.39.238:28971
NÉZZETEK BE!!!!!<#violent><#gun>
Heló! Valaki legyenszives mondja el h a magyarosítást hogy kell feltenni, hogy 100%-osan mûködjön. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Zomil
killcam bugos cod1 óta, igy nem tudhatod mit látott az aki rádlött :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Nekem is volt már ilyen, a füst közepében voltam, jól behúzódva, egyenesen odajött és lekéselt. Én meg az orromig sem láttam. A gyereket figyeltem késõbb, nem valószínû hogy csalt, szerintem az eltérõ füstmegjelenítés lehetett a ludas. A killcam meg azt mutat amit.
Nem azt mondom persze hogy a krapekod nem csalhatott...

Most rugott ki valamelyik admin a TL-rõl, nem figyelmeztetett, pedig semmit sem csináltam ami tiltva lenne. Nyomorék szarkupac!

Fatboyz4ever!

tudatlan sd hc

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HD JOHNNIE
Hmm... még nem sikerült eljutnom a szerótokra, de már oldalak óta olvasok róla 😊 Egy kicsit erõsödök még aztán majd veszem a bátorságot és meglátogatom mostmár 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

valaki tudna mondani egy normális szervert? lehet hc os sd tdm csak ne legyenek rajta csalok... most jöttem az fgjm-rõl 3.ik rántásos fejes után lejöttem, ott még az adminok is bunkó faszok, sehol sincs normális szero😞

Boron Power
Ajánlanám a miénket, a bannerban(bár most elég kicsi lett <#vigyor4>)

Sztem messze a legnyugodtabb magyar szeró, eredeti, pamos, cb-nem megfelelõ perekekkel, no repülõ, no helikopter, Csuszinak köszönhetõen public TS-el, webstatisztikával(www.webstats.obinet.hu). Szóval minden ami kell. Persze elég erõs a mezõny.

Üdv!

KL

HUNMemphis
Gondolom van.
LooL ma ismét felmásztam egy külföldi serverre. Oplan HC TDM server 40/40.
Nah akkor kezdjünk gémelni.
Mászkálunk 20-an egycsoportba ahogy csak lehet.Nah jönnek a granyók,fûst és minden mi jó.
Bebújok egy kocsi mögé hogy valamilyen módon túléljem.Még tart a füst felálok hogy elinduljak.Nah hát nem pont fejbe lõ valaki?Hát de!Nah nézzük a Kill Camot.Bent állt a házba egy M14-el nézte a füstöt.Hirtelen célzott és fejbenyomott.
Nah ha ez nem WH vagy Aim akkor überpró a egyerek és van 6. érzéke is.
Csak egyetlen egy lövést adott le de azt oylan pontosan hogy...........áhh esküszöm hogy nem 100-as volt.
Jah azt nem mondtam hogy UAV Jammerem volt.<#mf1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

FlyHigh
Van sok origi szerver itthon? Ha már megveszem, szeretném elkerülni a warez-csíter pistikéket.

Thrash \'Till Death

HTS s3rg1nh00
na ennek fuss neki mégegyszer,mert az 1 dolog h.a csajok éjfél után nem tudnak nekem értelmes mondatokat összerakni,de könyörgöm vasárnap 15 óra lesz nemsokára.<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

The Protector
Sok csicka votl megint.a call of duty4 szeró.crualty alkotot.tk-zott mint a szar azt senki nem szólt neki.bezzeg mikor írtam és akkor ment el vki elötttem akkor egy bõl kzurva lett az anyám.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Boron Power
Izé rosszul láttam 😊 Nah szóval sztem legyen két egyforma banner, lehet kicsi is, és akkor még néhány normál szerver beférhet, ha lesz még.

KL

Boron Power
Nem gáz, lehet két egyforma kicsi banner is, hogy a fejlécet szét ne csesszük nagyon(most kettõ van a mi szerónkról).

Paranoia: Sokat segített már az eddigi reklám is, kösz!

KL

Én minden játékban kikapcsolom, egyvalamiben nem, a Guitar Hero 3-ban, mert ott a játék a zenérõl szól<#idiota>.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Snexi
A zene idegesitõ?Szerintem az egyik legjobb hangulat növelõ cucc

sziasztok,nem lehet valahogy kikapcsolni a zenét sp közbe? Nagyon idegesitö!!!

mNzJean
Jó lett thx <#worship> ,csak most lenyomtuk KL-ék serverét ,azért mégiscsak õk voltak fenn elösször ,nekik jár a nagy kép ,nekünk elég alatta a kicsi is.

DarkSector
De hamachin.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pacal17
Nem tudtok olyan szervert amin Csak Desert Eagle-lel lehet nyomilni? Haverral holnap Jack Bauerezni akarunk..

szasztok
a creek nevû pálya nekem nem megy, mindig lefagy.
és miért van ez?

kösz: tomi
csuszi
jogos. de attól még te az én csajom vagy😊

mNzJean
ja az ip-193.224.143.17:28960

mNzJean
Nem azért mert a mi gyerekünk ,de innen SG-rõl még a SURAKI TDM ami népszerü KL-ék servere mellett,tehát hja a többieknek nincs ellene kifogása akkor pls tedd be a banner alá.

HD JOHNNIE
Az volt az? Tudtam, h láttam vmi hasonló felépítésû bannert 😄

Zomil
csak nem megláttad a bf2 topc bannerét? 😄DDD

HD JOHNNIE
Én is a vlc-vel játszom le a cuccost, gond nélkül.

HD JOHNNIE
Egy lengén öltözött nõnemû egyedek képeivel övezett cod4-es bannert sztem senki nem utasítana vissza 😊

tegyek be még vmi servert a banner alá?
vagy kicseréljem ami van?
vagy elég ez az egy?
Hassel606
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Koczkaaa...<#eplus2>

csuszi
iván beteszi a lábát ngz-re is...
csak vicceltem😄

duracell kegyetlen iván😊