Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Hát igen, minden magára valamit is adó kommandós két tescos-szatyornyi nadet visz magával, ez a módi. <#ravasz1>#ravasz1>
Sõt, beáll egy kamazzal a map egyik felébe, és a platóról ládából dobálja mindenfelé.
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A perkekkel tényleg kezdhetnétek valamit, mert nem vicces az, hogy lekaszálod a csávót és pár pottyan is a kis granyó futnál tovább ölöd a kövit akivél szintén hullik egy...vagy még a nagy kedvencem az amikor egy komplett hadsereg teljes gránátmennyiségét magánál hordja és nem tudja eldobálni mert elfárad a keze a felénél annyi van nála, persze utána azonnal meghal, mert életképtelen. Kb olyan lehet mint az okos ork a gyûrûkurában aki csak arra volt jó hogy az olimpiai lánggal befusson egy alagútba meghalni..A többi perk amúgy nem zavar 😊)))
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Azt hittem csak nekem kell örökösen killhouse-al kezdeni, de nem! <#hehe>#hehe>
hát én még egy ilyen fos mapot shipmentel együtt nem láttam 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csuszi: Én mit írtam? <#integet2>#integet2>
Az a bajom hogy még kikapcsolódni sem tudok rendesen, mire tizedszerre futok bele az elpottyantott gránátba, kb. fel is idegesít annyira hogy kilépjek. <#falbav>#falbav>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Már ha meglátok egy martyrt vagy standet rámjön a hányinger. Elveszi a kedvem az élettõl is.
Jean: A PAM-os szerver módosítása akkor lehetetlen, mi?
Nem hittem hogy CoD2 után nem lesznek képesek rendesen megoldani a spawnt, esküszöm a korábbi verziókban sokkal nyomasabb volt.
Az még a kisebb probléma hogy az ellen/ek/ elé születek be ötször egymás után, de hogy bejövök és az ellenfél mögöttem két méterrel terem be, holott a pálya másik felén kéne lennie, na az több a soknál!
Mégis mi a francot keres ott? Randomfüggvénnyel dobál be mindenkit, vagy mi?
Kis apró pályák, még beugrók sincsenek ahol az ilyen spawnt el lehetne intézni. A 2-ben is voltak idegesítõ dolgok, volt hogy beszorult az egyik csapat, és akkor is ugyanoda születtek, de ez ami most van, a legalja!
Idegesítõ, bosszantó...
Ez egy KIRÁLY szeró:84.2.39.238:28971
NÉZZETEK BE!!!!!<#violent>#violent><#gun>#gun>
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem azt mondom persze hogy a krapekod nem csalhatott...
Fatboyz4ever!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Sztem messze a legnyugodtabb magyar szeró, eredeti, pamos, cb-nem megfelelõ perekekkel, no repülõ, no helikopter, Csuszinak köszönhetõen public TS-el, webstatisztikával(www.webstats.obinet.hu). Szóval minden ami kell. Persze elég erõs a mezõny.
Üdv!
KL
LooL ma ismét felmásztam egy külföldi serverre. Oplan HC TDM server 40/40.
Nah akkor kezdjünk gémelni.
Mászkálunk 20-an egycsoportba ahogy csak lehet.Nah jönnek a granyók,fûst és minden mi jó.
Bebújok egy kocsi mögé hogy valamilyen módon túléljem.Még tart a füst felálok hogy elinduljak.Nah hát nem pont fejbe lõ valaki?Hát de!Nah nézzük a Kill Camot.Bent állt a házba egy M14-el nézte a füstöt.Hirtelen célzott és fejbenyomott.
Nah ha ez nem WH vagy Aim akkor überpró a egyerek és van 6. érzéke is.
Csak egyetlen egy lövést adott le de azt oylan pontosan hogy...........áhh esküszöm hogy nem 100-as volt.
Jah azt nem mondtam hogy UAV Jammerem volt.<#mf1>#mf1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Thrash \'Till Death
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
KL
Paranoia: Sokat segített már az eddigi reklám is, kösz!
KL
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a creek nevû pálya nekem nem megy, mindig lefagy.
és miért van ez?
kösz: tomi
vagy kicseréljem ami van?
vagy elég ez az egy?