Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
hali!tudtok adni egy olyan patchet ami lvl 55-re tesz egybol?mert regen annyi voltam csak most tettem megint fel...elore is koszi😉

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zomil
ha van pam nincs fejlödés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
prof tönkre is tenné egyböl a szervert 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ne tilts le semmilyen perket/fegyvert

csuszi
prof egy láma😄 amúgy ott a readme

MJ rulz Pink Team The Only One

Dave00
Professzor te nem tudnál segíteni nekem ebben a szerver dologban?

JCSR PROFESZOR
<#violent><#law>

www.jcsr.hu

Dave00
Meg még azt szeretném kérdezni hogy a pamot hogy lehet feltenni😊vki plz help😊

Dave00
Hali ez a kérdésem ahhoz szól aki tudja hogy hogy lehet beállítani a szervert hogy lehessen fejlõdni?mert öcsém bérelt egyet és nem lehet fejlõdni rajta😞

Zomil
ln még egy gungame nevü szerverre felmegyek néha haverral, régebben jean ajánlotta

az egész lényege, h barrett-el kezdesz majd 2 kill-enként uj fegyver, ha késelnek -1szint, nagyon élvezetes FFA szerver, eléggé üres igy ökörködni tökéletes 3-4 emberrel 😄

newszepiking
jóvanna<#buck>
ennyire futotta<#vigyor2>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

haha

kicsi poén kicsi haha

<#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

newszepiking
sakkban a perkek nagy része tiltva van, bár láttam már futót extreme conditionnal...

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
Hogy szakadna rád az ég Dzsoni!!!
Eddig minden rendben volt, most meg nem tud kapcsolatot teremteni az xfire szerverrel.
Ez tuti miattad van, ha megszûnik az xfire, az egyedül a te hibád lesz!
Biztos valami szaftos oldalra regeltél, és a napszél megrekedt közben egy termikus zsebben. <#nevetes1><#nevetes1>

Jean: Lehet hogy rosszul láttam, de napok óta nem is megy a PAM-os suraki.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hát csak neked vannak ilyen gondjaid..nekem ahogy kell feltette meg minden 😊))

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

HD JOHNNIE
Ehh... Tököm kivan az x-fire-val... Feltettem elõszõr, ment is gond nélkül. Aztán legközelebb visszaléptem akkor talált új x-fire frissítést amit elkezdett szedni automatikusan. Hagytam, h tegye a dolgát, erre kiírja, h azért nem teszi fel az újat mert a régi futtatva van. Bezárni persze nem tudod. Újratettem de ugyanezt csinálja...
Komolyan mondom elmegyek sakkozni!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
3 suraki meg az ngz😊 ennyi. én máshová a lábam be nem teszem - kivétel war persze. (mondjuk mostanában ahogy a webstattot látod fõleg ngz😄😄)

Amúgy sikerült jól megcsinálni ezt a játékot, ezt az is mutatja, hogy lassan az összes fegyó tiltólistára kerül...gyász

E.V.O. soknál van tgf <#eplus2><#eplus2>

Sadist
Teljes GUID-t úgy tudom akkor sem ír ki. Max PB screenshotot lehet kérni, azon rajta van, vagy szerver logból kinézni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Evil
Hát ezzel a képpel igy semise lehet kezdeni szvsz, bárki használhatja azt a nicket..
Amugymeg legközelebb ha beirod a /pb_plist et consolba akor meglenne a Guid ja amivel már lehet mit kezdeni, ha van origije meglehet találni clanbasen stb..

Sadist
Aki teheti az a Toshiba nicket permanensen banolja a szerverérõl:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boron Power
Paranoia volt olyan rendes és két szerót is kirakott idáig a fejlécbe. Ha van valami normális, amit ajánlani is tudtok, azt is kitenné(nekem most nincs más ötletem).

(az ajánlott szerver "normálisságát" javasolnám Csuszival, Jeannal, vagy Zoommal ellenjegyeztetni kirakás elõtt)

KL

Evil
Mekora helyet foglalnak ezek a fájlok? Mert ha jól emlékszek valami 6gb a warez verzio, ha megvannak a fájlok álltalában egyesíteni kell és a kapott isot bemountolod daemon toolsba és telepited. Nemtudom te meik verziot szedted mert van egy vagon de FAQ ban lévõk bisztos jók. Probálj utánnaolvasni az adott helyen ahonnan leszedted hátha van leirás, de itt ennél többet nemnagyon fognak segíteni.
Végleges probléma megoldása lásd : #26685

HUNMemphis
Hát persze hogy nem eredetie van.Ha az lenne meg se kérdezte volna hogy hogyan lehet elindítani.
Mademan:Azt ajánlom hogy zongorázd végig õket.Így ránézésre nem tom megálapítani hogy melyik az ami kell neked.Gondolom ezek már nem RAR fájlok.
Ha ez sem megy akkor érdemes megvenni.De ha nem akarod megvenni akkor meg egy rendes torrentrõl leszedni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Zomil
v-synch off

Evil
Kapcsold ki a vertical refresht Ati catalyst control centerben meg játékon belül is Sync evry frame grafikai beállitásnál ez ugyanis a monitorod frissitéséhez állitja az fpst 😊

Akkor el lehet pucolni megvenni...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

mademan
pff de nem dvd-n van

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

Csá... Fps gondom van... játék eredeti... az a gond h bármit állítok kártyán vagy a játékban grafikán a picsáért sem megy feljebb 60-nál😊 max_fps 120on van!! legkisebb felbontásban low opciókkal is csak 60 ... és nagyon idegesít!! lehet unlockolni hogy feljebb mennyen vagy mit tegyek?? mert akarna feljebb menni de nem megy nekije...... köszi a segítséget bye

gépem: System manufacturer
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 2048MB RAM
Hard Drive: 62 GB
Video Card: Radeon X1650 Series
Monitor: SAMTRON 76DF/77DF
Sound Card: SoundMAX HD Audio O
Speakers/Headphones:
Keyboard: USB gyökérhub
Mouse: USB gyökérhub
Mouse Surface:
Operating System: Windows XP Professional
Zomil
berakod a DVD-t és rányomsz a setup.exe-re 😄

mademan
de az 5 file közül meilyket kell bedémonolni?

HUNMemphis
Daemon Tools.
Fogod és ha leszedted akkor az asztalon található ikonra klikk (jobbgomb) aztán Virtual CD/DVD és Device 0: Na herre rákatt és kiválasztod mit tegyen be a virtuális meghajtóba.

Most amm gonosz voltam?<#fejvakaras>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mademan
Szasztok!
Letöltöttem a Call of Duty 4 et,de nem tudom feltelepíteni!
Ezeket a fileokat szedtem le:
pro-cod4.b00
pro-cod4.b01
pro-cod4.b02
pro-cod4.b6i
pro-cod4.b6t
Megmondanátok hogy hogy kell feltelepíteni?
Köszönöm a válaszokat!

repro
nem elég csak pronak lenni?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Thx.
Tehát csak a subok "mennyisége" korlátozott.
<#integet2>

Zomil
igen, 2 vagy 3 lehet csak spec ops-ból

ak74 ugyanugy van már régota nem érkezett szabály modositás

perk on: bandolier, gyorsabb töltés, deep, stopping, condi

perk off: bandolier, stopping

a legujjab modiban korlátozva van a száma csapatonként a subm eknek aku, mp5 ienek
Dick Riddick
A gyorstöltést bekevertem a plusztárral, bocs, my fault.

Dick Riddick
Na egy ilyen ember kell nekem!
Úgy tudtam perk off-nál stopping+bandoiler, perk on-nál még pluszba condi+deep. A srác váltig állította hogy a legújabb beállítások szerint nincs már 74u sem. Nem tudok róla hogy feketelistás lenne, de nem vagyok annyira képben.
Hogy látod?

Zomil
ak 74 még van, a gyors töltés meg perk off-nál az idök kezdete ota nincs, a perk on-ban meg van

Dick Riddick
A warozós entitásokat kérdezem: már az ak74 is felkerült a tiltólistára? Vitatkoztunk egy darabig róla, tényleg kivették? A gyorstöltés sem maradt?

Oda nemcsak 14 alattiak mehetnek?<#hehe><#vigyor1>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

repro
EVO tutira bevesz

N0 TXT TLK PLZ!4!

ghost rider
Itt megtalálod a kérdéseidre a választ

Snexi
Google...

csuszi
😊😊😊😊alap.

geri777
hellosztok felraktam a játékot és leszeretném magyaritani de ki irja hogy pecheljem?

miejn soredbe patcheljem??

és be linkelnétek hogy honnan tölthetném le ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Hello! Mai nap mikor felmentem játszani kb. 2 perc után "violation (ignoring queries) #9006" ezzel az üzenettek dob ki a PB.
Eddig még sose találkoztam ilyen hibával, mitöl lehet és mit lehet ellene tenni?
Köszi!
Doog
Klánt keresek. 😞
Nem férek be valahova ?

...::::::...