Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az egész lényege, h barrett-el kezdesz majd 2 kill-enként uj fegyver, ha késelnek -1szint, nagyon élvezetes FFA szerver, eléggé üres igy ökörködni tökéletes 3-4 emberrel 😄
kicsi poén kicsi haha
<#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Eddig minden rendben volt, most meg nem tud kapcsolatot teremteni az xfire szerverrel.
Ez tuti miattad van, ha megszûnik az xfire, az egyedül a te hibád lesz!
Biztos valami szaftos oldalra regeltél, és a napszél megrekedt közben egy termikus zsebben. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Jean: Lehet hogy rosszul láttam, de napok óta nem is megy a PAM-os suraki.
\"Heroes never die. They just reload.\"
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Komolyan mondom elmegyek sakkozni!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
MJ rulz Pink Team The Only One
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amugymeg legközelebb ha beirod a /pb_plist et consolba akor meglenne a Guid ja amivel már lehet mit kezdeni, ha van origije meglehet találni clanbasen stb..

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(az ajánlott szerver "normálisságát" javasolnám Csuszival, Jeannal, vagy Zoommal ellenjegyeztetni kirakás elõtt)
KL
Végleges probléma megoldása lásd : #26685
Mademan:Azt ajánlom hogy zongorázd végig õket.Így ránézésre nem tom megálapítani hogy melyik az ami kell neked.Gondolom ezek már nem RAR fájlok.
Ha ez sem megy akkor érdemes megvenni.De ha nem akarod megvenni akkor meg egy rendes torrentrõl leszedni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
gépem: System manufacturer
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 2048MB RAM
Hard Drive: 62 GB
Video Card: Radeon X1650 Series
Monitor: SAMTRON 76DF/77DF
Sound Card: SoundMAX HD Audio O
Speakers/Headphones:
Keyboard: USB gyökérhub
Mouse: USB gyökérhub
Mouse Surface:
Operating System: Windows XP Professional
Fogod és ha leszedted akkor az asztalon található ikonra klikk (jobbgomb) aztán Virtual CD/DVD és Device 0: Na herre rákatt és kiválasztod mit tegyen be a virtuális meghajtóba.
Most amm gonosz voltam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Letöltöttem a Call of Duty 4 et,de nem tudom feltelepíteni!
Ezeket a fileokat szedtem le:
pro-cod4.b00
pro-cod4.b01
pro-cod4.b02
pro-cod4.b6i
pro-cod4.b6t
Megmondanátok hogy hogy kell feltelepíteni?
Köszönöm a válaszokat!
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Tehát csak a subok "mennyisége" korlátozott.
<#integet2>#integet2>
ak74 ugyanugy van már régota nem érkezett szabály modositás
perk on: bandolier, gyorsabb töltés, deep, stopping, condi
perk off: bandolier, stopping
Úgy tudtam perk off-nál stopping+bandoiler, perk on-nál még pluszba condi+deep. A srác váltig állította hogy a legújabb beállítások szerint nincs már 74u sem. Nem tudok róla hogy feketelistás lenne, de nem vagyok annyira képben.
Hogy látod?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
miejn soredbe patcheljem??
és be linkelnétek hogy honnan tölthetném le ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Eddig még sose találkoztam ilyen hibával, mitöl lehet és mit lehet ellene tenni?
Köszi!