Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Apropo 9600 GT vel milyen eredmenyek tudnal felmuatni ebben a configban: 800x600 es Normalon minden! orivatba leci kuld mar el pls...kocc
www.team-gigabyte.com
nekem 8600gt volt (most 9600gt-van) ott 1280x1024 be, 4x aa a többi alapjáraton hagyva, megvan szépen a 150 fps... égrenézve 250
ezen már csak nevetni tudok 😄 hogy még mindíg itt tartasz/totok. xD
de amugy nem érdekel a véleményed 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.team-gigabyte.com
de akkor meg arra válaszolj kérlek hogy miért nem néznek elõbb az emberek pbshot ot mielõtt kibannolnak?? ha veled csinálnának ilyet akkor te mit tennél?
Régóta üresen áll a szerver, nem tudom beindul-e késõbb, mindenesetre remélem. Ajánlom azoknak is akik a Suraki TDM-re járnak, és más játékmódot is kipróbálnának.
\"Heroes never die. They just reload.\"
At16, igen mindig ezzel jövök, mert még akkor meg is próbáltad védeni magad, plusz, kulcsodat is cserélgeted, ami nem éppen szimpatikus, mondjuk ebben a helyzetben, lehet az eredetit cserélted le azert hogy visszatudj menni, szal erre nemmondok se rosszat se jót, de Te nem fogsz megváltozni, akarhogan is bizonygatod, es nem hasznalsz semmit!
www.team-gigabyte.com
mind1 haggyuk a témát. lekakálom ezeket a szervereket és lehet hogy ez miatt is fogok venni eredetit mert már idegesít a sok kis (vagy nagy) genny.
Mellesleg dave0092! a "kis láma szaros" szót én nem használnám a helyedben mivel 1992 ben születtél igy ha én kis láma szaros vagyok akkor te mi vagy? 😄
köszi amugy. 😄 ilyet
ekkor megjelent egy Yakuza nevû társ aki mondta hogy IGEN EZ A "CSIBE"(nevem) EZ A CSITER A DSklán-ról IS KIDOBTÁK.
és akkor ennyi
és nemvagyok csiter. kipróbáltam ennyi. mint az ovodások komolyan. juj csitelt csiter áá tutira csiter uhhhh
Mert szimplán 25 felett is lehet hülye az ember nembirja elviselni hogy más lehet jobb nemérti meg sehogy irigy rá és kidobja.
(persze most ez lehet másképp történt, nemvoltam ott de sok olyan van aki tényleg ien mégha ismeri is az ember)
lehet az volt a gondjuk hogy skorpióval mentem és nem rángat a fegyver egy kcisit se. arról nem tehetek hogy igy alkottál meg a készítõk.
várom válaszod
www.team-gigabyte.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Kb ennyi lenne, szoval nem ismerem a szitut, de valahogy ha ilyen mint at16 azt irja, hogy kibannolták mert csiternek neztek, illetve egy masik tagtól hallani lehet, h az adott helyen idõsebb személyek vannak (persze itt is akadnak barmok) akkor lehet elgondolkozom azon, hogy mi a helyzet! Bocs at16, de az én szememben nem nagyon fogsz már megváltozni! Dave, te hogy tudod?
www.team-gigabyte.com
Velem is elõfordult már hasonló de odáig sosem hagytam fajulni hogy bannoljanak.Hiába tudok keveset angolul,németül. (^_^)
Van olyan hogy az ember pörög.Érzi, hogy most nagyon tud és ezt ki is használja.
Sajnos vannak kisgyerekek akik besértõdnek egy tapasztaltabb játékoson.
Én sem vagyok idõs de legalább nem nyavalygok hogyha jobbak nálam.Báááááár ritkán akad ilyen ember
<#hehe>#hehe>
Mind1 szard le õket és gyere SH-ra vagy ha kell adok IP-t ahol jófej külföldi srácokkal harcolhatsz.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ujabb tapasztalat a magyar PUBLIC szerverekrõl.
A.S.E. szerverén játszok kb 2 napja , ma lõttem egy pályán 67-19 volt asszem. kövi mapon egyszercsak azt veszem észre hogy BANN.
átírom cdkeyt visszamegyek hogy mégis miért kaptam a kicket, nem válaszol. utána kinyögi hogy egy buzi csaló vagyok. :S
hiába mondtam neki hogy nem vagyok csiter , mondom neki NÉZZEM PBSHOTOT. akármit begnézhet h hogyan játszok stb stb.
erre megint kidob....
szánalom a köbön . tuti kis 12 éves csicskák vannak abba a klánba . de a vezér se lehet több 15 nél :S
ilyenek minek bérelnek szervert?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Couldn't resolve address: FrozenKiller_RuLeZ.com
/r_multigpu 1 /ha több videokarid van a gépedbe, akkor ha ezt bekapcsolod kezeli mind2-t .
com_maxfps alapjáraton 85,tehát 85 fölé nem megy... amennyit beirsz 0 999 között maximálisan annyi lehet játékban csak... a szerverek általába 250-re szokták lekorlátozni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Találtam a régebbi feljegyzéseim között pár cfg beállítást, tudnátok segíteni mit is jelentenek ill. mit módosítanak???
A gép amin játszom dupla procis, ha ez számít.
/r_gpusync 0
/r_multigpu 1
seta com_maxfps 85 125
Köszi a választ srácok
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."