Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Mást se a tied, köztük az admint sem, aki banolt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BigReaper
nem PB bannol, hanem csak simán az adott szerver! A sajat guid tiszta mint a tücsök pöcse! ha a PB bannolna, abba belehalnék😄 amugy anno mikor voltak ezek a grafikai allitasok, mindig elsozor kirpobaltuk valakin ,akinek nem erdeti kulcsa volt, meg kulfoldi forumakt butjunk, hogy nehogy gond legyen! szal nem a Global bannra utazom, csak a "ratyi" serverek bannjara! 😄

Apropo 9600 GT vel milyen eredmenyek tudnal felmuatni ebben a configban: 800x600 es Normalon minden! orivatba leci kuld mar el pls...kocc

www.team-gigabyte.com

a 3000+ alapjáraton 2ghz...
nekem 8600gt volt (most 9600gt-van) ott 1280x1024 be, 4x aa a többi alapjáraton hagyva, megvan szépen a 150 fps... égrenézve 250

"Mert fölösleges, elvégre úgyis csaló vagy #26728 alapján. Kipróbáltad, csaló lettél. Ezzel élj mostantól."

ezen már csak nevetni tudok 😄 hogy még mindíg itt tartasz/totok. xD

de amugy nem érdekel a véleményed 😄

jó de nekem csak ddr 1gb ram van, meg amd 3000+ 2ghz re huzva

Morfi
Nekem is a GT jobban muzsikál igaz csak 1024/768-ban játszok, de ott medium és high beállítások közt 50-110 fps közt ingadozik 😄 És még mielött belémkötnek nekem fontos a képminõség, nincs kedvem a sima szürke falakat bambulni fû meg esõ meg minden más nélkül. Arra ott van a sok kocka élete 😄

Hassel606
Egyébként nálad valami gubanc van, mert a sima GT-m többet hoz...

Hassel606
Szerinted miért is érdekel? Miért kérdeztem? 😊)

Sadist
Mert fölösleges, elvégre úgyis csaló vagy #26728 alapján. Kipróbáltad, csaló lettél. Ezzel élj mostantól.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Morfi
Mert pb-vel jobb bannolni mint simán? 😄 De ha nem megy a pb akkor vissza lehet menni, simánál meg nem 😄

JCSR PROFESZOR
<#wilting><#banplz>

www.jcsr.hu

BigReaper
nagyon sok Bannom van mar az erdeti kulcsomrol, meg csok permanentem is volt, es megtobb kickem, ezert jarok normalis szerverekre (lasd banner) ezek normalis publicok, Amugymeg a sok sok kick meg Bann mind ezzel az uzenettel volt, hogy : Admin Decision, Bann,kick (vmelyik), High Skilled player! Amugy nem is csoda, mert probalom komolyan tolni, es jol is megy, szal ahonnan bannolnak, oda elve azert megyek, hogy basszam az agyuk a noname szervereknek, ha ot ez teszi boldogga akkor tegye....

www.team-gigabyte.com

gyere akkor ezzel mindíg . mocskolj még jobban be. amugy meg leszarom az ilyen áh nem is találok szavakat hogy milyen embereket.

de akkor meg arra válaszolj kérlek hogy miért nem néznek elõbb az emberek pbshot ot mielõtt kibannolnak?? ha veled csinálnának ilyet akkor te mit tennél?

Dick Riddick
Jean átállította originalról a PAM-os szervert /köszönet neki/, most Sabotage és HQ megy normál módban, CB perks, akit érdekel nézzen fel néha. Az IP: 193.224.143.17:28961
Régóta üresen áll a szerver, nem tudom beindul-e késõbb, mindenesetre remélem. Ajánlom azoknak is akik a Suraki TDM-re járnak, és más játékmódot is kipróbálnának.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Morfi
Már rég játszottam, de most meghoztátok a kedvem hozzá 😄 megyek megölöm magam air strike-kal 😄

BigReaper
Csa, nekem Ati mobility x1600 van a laptopomban, az kb akkora teljesitmenyu, mert isemrem regi gepembol a kartyat, nekem meg 125 fps, kivetel fustben! legujabb catalyst kell hozzá, es minden a kozepertekre kell allitani, legegyszerubb ha az alpabeallitasnak a 3Dben Balanced-re teszed! Amugy 800*600ban van, tenyelg minden low, csak a model meg a texture van Normalon, 2x AA van rajta, es minden egyeb kikapcsolva! Szal hajra!

At16, igen mindig ezzel jövök, mert még akkor meg is próbáltad védeni magad, plusz, kulcsodat is cserélgeted, ami nem éppen szimpatikus, mondjuk ebben a helyzetben, lehet az eredetit cserélted le azert hogy visszatudj menni, szal erre nemmondok se rosszat se jót, de Te nem fogsz megváltozni, akarhogan is bizonygatod, es nem hasznalsz semmit!

www.team-gigabyte.com

de ezek szerint a többiek ezt állítják rólam . mert kivágtak onnan.

mind1 haggyuk a témát. lekakálom ezeket a szervereket és lehet hogy ez miatt is fogok venni eredetit mert már idegesít a sok kis (vagy nagy) genny.

Mellesleg dave0092! a "kis láma szaros" szót én nem használnám a helyedben mivel 1992 ben születtél igy ha én kis láma szaros vagyok akkor te mi vagy? 😄

Morfi
Ha te visszatudsz fejteni egy programot mondjuk akkor nagy tudású vagy. De már akkor is, ha ki tudsz játszani egy saját kézzel írt programmal egy PB-t meg egy GV scriptet. De egy kis ésszel rájöttél volna nem rólad volt szó <#mf2>

akkor ezek szerint engem mint 17 éves taknyost egy nagy tudású programozónak neveztek mert kibasztak egy PB s szerverrõl?! 😄

köszi amugy. 😄 ilyet

8600 GT OC: minden low-on(1 kivétel amiért a pb szarakodik) és 1280*1024 90-100 fps

Morfi
PB ide, PB oda csalni lehet alatt, streamelt szerveren már jóval nehezebb, de vannak nagy tudású programozok mind két oldalon. Meg hát tudhatnád hogy egy barátságot könnyebb tönkretenni, mint újjáépíteni 😄

leírtam még1szer Csáó! szeretném megkérdezni hogy ati catalyst-ben holl van a vertical refresh mert nem találom.. :S És monitornak köze van a nagyobb Fpshez? szóval jobb monitor több FPS??? kösz i a válaszokat.... bye
Sry hogy nem elõzõbe írtam de még annyit h van e valakinek hasonló kártyája mint az enyém: ati x1650 pro 512mb?? És ha van akkor mennyi nála az FPS... és hogy van beállítva??? az is jó ha csak ati kártyája van de mondja el hogy milyen opciókkal tolja és mennyi az fps-e <#wave> köszi csáó ^^
2szorra mikor visszamentem csak annyit kérdeztem hogy miért bannoltak. ki.
ekkor megjelent egy Yakuza nevû társ aki mondta hogy IGEN EZ A "CSIBE"(nevem) EZ A CSITER A DSklán-ról IS KIDOBTÁK.

és akkor ennyi

jaj rapper te mindíg ezzel jössz. PB volt a szerón és van PBSHOT is. de õk nem néztek semmit se meg hogy égis hogyan játszok hanem egybõl bann . ez akaszt ki.

és nemvagyok csiter. kipróbáltam ennyi. mint az ovodások komolyan. juj csitelt csiter áá tutira csiter uhhhh

Evil
Hát nemtudom mivolt de eltudom kébzelni.. Kapott Bannt, viszament szidta az admint ujra bann... Második bann jogos elsõ pedig:
Mert szimplán 25 felett is lehet hülye az ember nembirja elviselni hogy más lehet jobb nemérti meg sehogy irigy rá és kidobja.

(persze most ez lehet másképp történt, nemvoltam ott de sok olyan van aki tényleg ien mégha ismeri is az ember)

Csáó! szeretném megkérdezni hogy ati catalyst-ben holl van a vertical refresh mert nem találom.. :S És monitornak köze van a nagyobb Fpshez? szóval jobb monitor több FPS??? kösz i a válaszokat.... bye
na akkor ird már le pontosan h mi történt te lehet hogy jobban tudod mint én!
lehet az volt a gondjuk hogy skorpióval mentem és nem rángat a fegyver egy kcisit se. arról nem tehetek hogy igy alkottál meg a készítõk.
várom válaszod

Dave00
Én 55ös vok😊csak megszeretnénk oldani hogy lehessen fejlõdni😊nem tudsz segíteni vagy vki?😊

Morfi
A PAM már ilyen, de talán majd a következõ patchben kiküszöbölik ezt a hibát és cfg-bõl lehet tiltani dolgokat, úgy hogy ranked marad a szerver.

BigReaper
jaja, kicsit elragadott a hév, a Canadai-nagydíjon, amikor hamilton pöcs volt, de aztan lehigattam!

www.team-gigabyte.com

Zomil
lol micsoda büntipontok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Pedig bizony csíter vagy, a ban abszolút jogos.

mNzJean
ennyi energiával már kb. 42 nél járnál.<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BigReaper
Hassel, nemtom emlékszel, anno at16 hogyan mutatkozott itt be SGn,??? mert én igen. Egy kis emlekezteto "....geci, felmentem egy szerora, bettem az aimot, meg wh-t és az LMG kb 1000 m-rõl magatól lõtte a fejeseket, nagyon vicces volt, persze kiakadt mindenki, de én leszartam, jó poén, próbáljátok ki ti is!..."
Kb ennyi lenne, szoval nem ismerem a szitut, de valahogy ha ilyen mint at16 azt irja, hogy kibannolták mert csiternek neztek, illetve egy masik tagtól hallani lehet, h az adott helyen idõsebb személyek vannak (persze itt is akadnak barmok) akkor lehet elgondolkozom azon, hogy mi a helyzet! Bocs at16, de az én szememben nem nagyon fogsz már megváltozni! Dave, te hogy tudod?

www.team-gigabyte.com

Evil
Jaja de clanbasen atól még meglehet találni a 8 szám alapján 😊 Aztán meg jöhet az email/msn cime onnan > Iwiw > Cim kép róla > nyomtat > Balta, kés > vonat, busz > Jómódóra tanitás <#idiota>

Hassel606
Akkor írd le, mi is az igazság.<#hehe>

Dave00
Nem tudna valaki küldeni egy olyan cfg-t amivel lehet fejlõdni a szerveren mert nem akar jó lenne sehogysem:S😞plz vki help

a klánba 25 felettiek vannak, és ismerem is õket... És errõl az esetrõl én véletlenül másként tudok... kis láma szaros.... nem tudom miért kell másokrol ilyeneket irkálni...

HUNMemphis
Háh mert a gyerek méginkáb akar játszani.
Velem is elõfordult már hasonló de odáig sosem hagytam fajulni hogy bannoljanak.Hiába tudok keveset angolul,németül. (^_^)
Van olyan hogy az ember pörög.Érzi, hogy most nagyon tud és ezt ki is használja.
Sajnos vannak kisgyerekek akik besértõdnek egy tapasztaltabb játékoson.
Én sem vagyok idõs de legalább nem nyavalygok hogyha jobbak nálam.Báááááár ritkán akad ilyen ember
<#hehe>

Mind1 szard le õket és gyere SH-ra vagy ha kell adok IP-t ahol jófej külföldi srácokkal harcolhatsz.<#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

EZAZZ

ujabb tapasztalat a magyar PUBLIC szerverekrõl.

A.S.E. szerverén játszok kb 2 napja , ma lõttem egy pályán 67-19 volt asszem. kövi mapon egyszercsak azt veszem észre hogy BANN.
átírom cdkeyt visszamegyek hogy mégis miért kaptam a kicket, nem válaszol. utána kinyögi hogy egy buzi csaló vagyok. :S

hiába mondtam neki hogy nem vagyok csiter , mondom neki NÉZZEM PBSHOTOT. akármit begnézhet h hogyan játszok stb stb.

erre megint kidob....

szánalom a köbön . tuti kis 12 éves csicskák vannak abba a klánba . de a vezér se lehet több 15 nél :S

ilyenek minek bérelnek szervert?

pls help!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

azt nemtudjátok hogy mitõl van kurva nagy pingem cod2 cod4 be kb 2 napja?

Dave00
Nincs fent pam és ninsc is letiltva semmi!próbálta a readme alapján de nem sikerült neki!😞majd azért még próbálkozunk

Hogy kell internetes szervert csinálni? (biztonsági másolatos játékkal 😄)

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sziasztok! Internetes szervert akarnék csinálni, de mindig megáll ennél az üzenetnél:

Couldn't resolve address: FrozenKiller_RuLeZ.com

JCSR PROFESZOR
igen tönkre mert irgalmatlan láma vagyok<#mf2>

www.jcsr.hu

/r_gpusync 0 / te nyelvedre forditva... lekorlátozza az fps-t a monitor üzemmódjára.. (60)
/r_multigpu 1 /ha több videokarid van a gépedbe, akkor ha ezt bekapcsolod kezeli mind2-t .

com_maxfps alapjáraton 85,tehát 85 fölé nem megy... amennyit beirsz 0 999 között maximálisan annyi lehet játékban csak... a szerverek általába 250-re szokták lekorlátozni...

Zomil
nem, mert mi nem vagyunk hackerek...

amugy probáld meg itt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok,

Találtam a régebbi feljegyzéseim között pár cfg beállítást, tudnátok segíteni mit is jelentenek ill. mit módosítanak???
A gép amin játszom dupla procis, ha ez számít.
/r_gpusync 0
/r_multigpu 1
seta com_maxfps 85 125

Köszi a választ srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."