Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csúnya volna ha ingyenes volna, mert az értelmes emberek nem tudnának elzárkózni a csalóktól.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Kiváncsi leszek mikor állnak át a szerók 1.7-re, mert nem vágnák ki a szerók az embereket! Remélem gyorsan meglesz!

Fatboyz4ever!

köszi hogy linkelted😄 kiraktam a cod portálra is

úgy tûnik 1.7 es peccs...

rengeteg helyen fent van

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sarapetike
ez meg mi a geee.. COD4 1.7??????
Description:

Note:
This is an incremental patch so you will need to first install the v1.6 patch.

- Fixed an exploit that allowed players to access certain console dvars during multi-player matches.

- Fixed a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would go into over-time.

- Fixed a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were always showing up as English regardless of the install language.

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Érthetõ, hogy aki megvette a játékot, azt zavarja ha a többség nem veszi meg.)
Nemrég olvastam az http://www.infinityward.com/ hivatalos oldalán, hogy túl vannak a 10 milliomodik eladáson..
Egy valag pénzt kerestek rajta, mostmár nyugodtan lehetne ingyenes a játék.)
Morfi
Te is azokat a képek linkjét várod, amin a fórumozók véres, bucira vert szájjal mosolyognak a kamerában, hogy: nyertem 😄 De én azért a másik résztvevõkre is kíváncsi lennék. És csak is FFA-ban 😄 Mert ugyebár TDM vagy más módban az Auto-teambalance az akcióba lendülne.

Warez ide warez oda, ezek vagyunk mi magyarok 😄
Csalni meg szerintem az itt lévõk nagy része csalt. Lehet hogy nem CoD4-ben de gyerekkorában valami csoportos játékban vagy simán iskolában puskázott. És ez nem fikció, én is osztottam ki csalásért egyest a gyerekeknek.

DarkSector
X-fire-ba kirakta nekem, hogy a zone mappában nem talál valamit...lol
1.6-os
Mi lehet?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
na de ezt miért nekem írod? 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.zip

letöltöd
bal falsõ sarok: Add Game
tallózod cod4 fõkönyvtárát
Check for Updates gomb felül
kész

de ezt már leirtam a CoD23 hsz-a után.

tommyg
#27146<#levele>pls

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

most meg már tolvaj vagyok 😄
pls ne irjam már le azt a szoftveres dolgot még1x

Zomil
pontosan, te nem kocka vagy hanem egy kis enyveskezü szánalmas tolvaj

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
nincs üldözési mániám, csak jó érzés szívni a véred, és látni, hogy hatásos 😄😄😄😄😄😄

#27146, valami bajod van?

www.team-gigabyte.com

nem a multi exe-t.
hanem a fõkönyvtárat jelölöd ki neki. sry

http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.zip

letöltöd
bal falsõ sarok: Add Game
tallózod cod4 multi exe-t.
Check for Updates gomb felül
kész

Futtasd a COD4/PB mappában található pbsetup.exe-t.
(ha frissen telepítetted akkor szedd le a legújabbat.
pb

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

CoD23
#27142<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>pls

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

HD JOHNNIE
omg 135 új üzenet! végig kell olvasnom vagy felejthetõ?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mi bajod van már megint?
üldözési mániád van? hányszor fogtok még beszólni. ez van ezt kell szeretni. ha nem tetszik ahogy hozzáállok a dolgokhoz ne olvasd el a hszaim.
na most jön a kockaság dolog 😄 ki a kocka szted aki megveszi a játékot vagy aki csak FUNba warezzal tolja. hm? de mondta már nem 1 ember; zárjuk le ezt a marhaságot.

BigReaper
at16, meg annyit regebbi hozzaszolasodra, hogy "kiskocak", megnezem az eletben hogy nezel ki, mennyit ersz, Magyarul mid van neked???? sztem egy kis szar kocka vagy! en legalbb buszke vagyok arra ami vagyok (es nem a kockasag, az csak extra) Pöcs!

Grifidos, téged nem értelek...

www.team-gigabyte.com

CoD23
hali!!<#integet2><#integet2>
tudnátok abban segíteni, hogy hogy kell punkbustert frissíteni??<#conf><#conf>
elõre is thx!!<#help><#help><#worship><#worship><#wave>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Na közben úgylátszik csináltak statot a szervernek.
Most akadtam rá véletlenül.
Szerver stat ]szerver

Itt az én statom: Nem a legjobb de ez van.

[url="http://www.blgclan.de/ultrastats/players-detail.php?id=3553860238"]Az én xar statom

mNzJean
Miért akad mindíg a hülyéknek önjelölt védõügyvéd a fórumokon? <#fejvakaras> én inkább maradok kis<#kocsog> és kinyilvánítom a véleményem ,az összes csaló fasz bekaphassa<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tört játékkal csak tört szerveren tudsz játszani

sziasztok nekem csak 1 kérdésem lene meg van a cod 4 eredetibe tesomnak de én le töltötem és csak ara lenék kiváncsi h akor eredetibe nyomhatom csak multiba zgye ?
Te inkább készülj a felvonulásotokra.

newszepiking
olyyan izééé vagy.
te is olyan csúnyán beszéltél vele!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

csuszi
én is én is😊
na lécelek vár az élet...😄

mcclane

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
hagytam magam😊
az aka kgb-ét nem tudnád kivenni? kurva game defaultra baszta a profilom és elfelejtettem a nevem rendesen kiírni😞
grifidos eltûnt😞

a slepp

Holnap nagyon szívesen beírom neked.
Most melózom, de utánna 3 napig ráérek.
Fél órás map váltások vannak, FF on.

hi all!

ma semmi nem történt csak szájkarate..? <#shakehead>

nem hogy mindenki húzna játszani olyan szerverre amilyenre akar <#ravasz1>

Boron Power
😊

Emlékeztetnélek a kill/death arányunkra 😊

http://www.webstats.obinet.hu/player_2d3d4b47423d2d2063suszi.html

csuszi
azért annyira nem lehet erõs a mezõny ahol te a 7. vagy? 😮😮
😉😊

csuszi
szerintem most pont nem ér rá😄

Boron Power
Azért adhatnál ip-t.

Kíváncsi vagyok rá.

Csak mert a mi szerónkra (team-ngz) a magyar top klánokból járnak pubolni, elég erõs a mezõny.

Kipróbálnám azt a fasza szervert most is

csuszi
de lehet más mód is😉 igazából sd-ben vagyok jó😊

csuszi
most egy kis tdm surakin? csak egy map?

Nem nyert...

csuszi
azt ahelyedben nem kommentálnám. a rofl kategóriája miatt.

csuszi
ott a suraki. szeretettel várlak.
amit írtál a pam-ra az az nc kategória.
de van egy tippem, hogy te a hc servereket részesíted elõnyben...

Boron Power
Mod?

Pam nélkül élvezhetetlen a játék.
Repülõ, helikopter, claymore, last stand, martyrdom, p90

Nélküle szerencsejáték az egész.

Kizárt, ott figyel az általam útált PAM...bocsika de rühellem a mod szervereket.
Tudod mit holnap beírok neked egy normális publik szerver ip-t, majd gyere fel és megmutathatod mit tudsz rajta.<#ravasz1>

csuszi
sõt. cod2ben is eredeti volt, és cod2 is az egész klánnak eredetiben van meg. ez nem kérdés. így már megengeded õ hatalmas griffidos hogy a csalókat és warezos faszkalapokat szidjam? ty

a slepp

csuszi
segítek:
"És ha már a felhozott WRZ témánál vagyunk. Szerintem muris ha valaki szídja a wrz verziót használókat, de közben olyan szervert üzemeltet amin ki van kapcsolva a key ellenõrzés csak azért hogy tele legyen mindig és mert szerintem (ez nem biztos, hogy így van de gyanítom) az itt a szájukat tépõ emberkék (többnyire klántagok)minimum felének nincs eredetije. Nme kis mértékben lexarom, hogy valaki használ-e csítet vagy sem"

Boron Power
Hm... nekem írogattad a hülyeséged, hogy miért nem eredeti a szerver, ha eredetirõl prédikálunk, jelzem a public szerverünk eredeti. Az ip-je fent van a bannerban.

Gyere fel, kíváncsi vok mit mutatsz rajta.

<#sniffles><#vállatvon>és ez kit érdekel?<#unalmas>

Dick Riddick
Nálam sajnos idõhiány. <#nemtudom>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
az egész klánomnak eredetije van. eredeti a serverünk mióta kijött a cod!!. az ngz eredeti (mivel kl-nek írtad amit írtál😉). van még kérdés?
ja és ha sleppnek nevezed akik original mellet kardoskodnak és nem kedvelik a csalókat mit vársz milyen hangvételt kapsz? nevetni jársz ide? írogass ide, mi meg hadd nevessünk rajtad...

newszepiking
suraki tdm-en 10 után az elmúlt néhány napban senki.
mi a fene van?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni