Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Fatboyz4ever!
rengeteg helyen fent van
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Description:
Note:
This is an incremental patch so you will need to first install the v1.6 patch.
- Fixed an exploit that allowed players to access certain console dvars during multi-player matches.
- Fixed a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would go into over-time.
- Fixed a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were always showing up as English regardless of the install language.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nemrég olvastam az http://www.infinityward.com/ hivatalos oldalán, hogy túl vannak a 10 milliomodik eladáson..
Egy valag pénzt kerestek rajta, mostmár nyugodtan lehetne ingyenes a játék.)
Warez ide warez oda, ezek vagyunk mi magyarok 😄
Csalni meg szerintem az itt lévõk nagy része csalt. Lehet hogy nem CoD4-ben de gyerekkorában valami csoportos játékban vagy simán iskolában puskázott. És ez nem fikció, én is osztottam ki csalásért egyest a gyerekeknek.
1.6-os
Mi lehet?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
letöltöd
bal falsõ sarok: Add Game
tallózod cod4 fõkönyvtárát
Check for Updates gomb felül
kész
de ezt már leirtam a CoD23 hsz-a után.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
pls ne irjam már le azt a szoftveres dolgot még1x
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#27146, valami bajod van?
www.team-gigabyte.com
hanem a fõkönyvtárat jelölöd ki neki. sry
letöltöd
bal falsõ sarok: Add Game
tallózod cod4 multi exe-t.
Check for Updates gomb felül
kész
(ha frissen telepítetted akkor szedd le a legújabbat.
pb
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
üldözési mániád van? hányszor fogtok még beszólni. ez van ezt kell szeretni. ha nem tetszik ahogy hozzáállok a dolgokhoz ne olvasd el a hszaim.
na most jön a kockaság dolog 😄 ki a kocka szted aki megveszi a játékot vagy aki csak FUNba warezzal tolja. hm? de mondta már nem 1 ember; zárjuk le ezt a marhaságot.
Grifidos, téged nem értelek...
www.team-gigabyte.com
tudnátok abban segíteni, hogy hogy kell punkbustert frissíteni??<#conf>#conf><#conf>#conf>
elõre is thx!!<#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Most akadtam rá véletlenül.
Szerver stat ]szerver
Itt az én statom: Nem a legjobb de ez van.
[url="http://www.blgclan.de/ultrastats/players-detail.php?id=3553860238"]Az én xar statom
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
az aka kgb-ét nem tudnád kivenni? kurva game defaultra baszta a profilom és elfelejtettem a nevem rendesen kiírni😞
grifidos eltûnt😞
a slepp
MJ rulz Pink Team The Only One
Most melózom, de utánna 3 napig ráérek.
Fél órás map váltások vannak, FF on.
ma semmi nem történt csak szájkarate..? <#shakehead>#shakehead>
nem hogy mindenki húzna játszani olyan szerverre amilyenre akar <#ravasz1>#ravasz1>
Emlékeztetnélek a kill/death arányunkra 😊
http://www.webstats.obinet.hu/player_2d3d4b47423d2d2063suszi.html
Kíváncsi vagyok rá.
Csak mert a mi szerónkra (team-ngz) a magyar top klánokból járnak pubolni, elég erõs a mezõny.
Kipróbálnám azt a fasza szervert most is
amit írtál a pam-ra az az nc kategória.
de van egy tippem, hogy te a hc servereket részesíted elõnyben...
Pam nélkül élvezhetetlen a játék.
Repülõ, helikopter, claymore, last stand, martyrdom, p90
Nélküle szerencsejáték az egész.
Tudod mit holnap beírok neked egy normális publik szerver ip-t, majd gyere fel és megmutathatod mit tudsz rajta.<#ravasz1>#ravasz1>
a slepp
"És ha már a felhozott WRZ témánál vagyunk. Szerintem muris ha valaki szídja a wrz verziót használókat, de közben olyan szervert üzemeltet amin ki van kapcsolva a key ellenõrzés csak azért hogy tele legyen mindig és mert szerintem (ez nem biztos, hogy így van de gyanítom) az itt a szájukat tépõ emberkék (többnyire klántagok)minimum felének nincs eredetije. Nme kis mértékben lexarom, hogy valaki használ-e csítet vagy sem"
Gyere fel, kíváncsi vok mit mutatsz rajta.
ja és ha sleppnek nevezed akik original mellet kardoskodnak és nem kedvelik a csalókat mit vársz milyen hangvételt kapsz? nevetni jársz ide? írogass ide, mi meg hadd nevessünk rajtad...