Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs nem érdekelnek a gyermekkori traumáid, sem a véleményed. PÁ!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Nincs szükség erre a hangnemre, nem 12 éves hülyegyerekek fórumoznak itt!
Ha vitátok van normális hangnemben rendezzétek!
\"Heroes never die. They just reload.\"
be vagy sértõdve, mert elüldöztek.
itt egy beltenyésztett slepp van, aki elhajtja a máshogy gondolkozókat.
bántjuk kicsi csítes at-t.
te a védelmedbe veszed kicsi csítes at-t, aztán vitába szállsz az erre rákérdezõkkel.
nem tényleg nincs jogom elhajtani téged.
ellenben veled szemben én:
szívesen járok ide.
beszélgetek másokkal arról ami engem is érdekel.
élvezem a társaságot.
játszótársakat szerzek.
jól érzem magam.
cod-ban nem szeretem a warez-témát mint itt általában a többiek sem.
rühellem a csítereket mint a többiek.
úgy érzem, én jó helyen vagyok itt.
ebbõl merítem a jogalapot, amikor megkérlek hogy húzz már a picsába, mert unalmas vagy.
egyébként meg írhatsz még, én befejeztem.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
És még csak viccbõl sem vagyok a legjobbak között.
Mond csak ki vagy te, hogy bárkit utasítgass itt bármire is?
Amenyiben neked nem tetszik, hogy valamirõl más a véleményem és nem vagy kiváncsi rá, akkor szépen kihagyod nem próbálod meg kibetûzni, és nem reagálsz rá.
"amikor kimegy nálam az önkontroll, az nem ilyen.
hidd el, nem akarod tudni hogy milyen."
Húúúú ne fenyegess! Még a végén megijedek!
Ha vársz egy kicsit teszek az arcomra félelmet. Úgy egy órácska kérdése, mert szerintem te baromi vicces figura vagy, akár egy bohóc.
hidd el, nem akarod tudni hogy milyen.
nem gondolod hogy rád fogom pazarolni a szókincsemet.
neked elég ennyi is.
tipli.
Látom a kúltúra kiverte a biztosítékot.
Hiába, ha már nincsenek érvek és elfogyott az a kevéske jelzõ ami befért a lapos homlok mögé, akkor már csak ez marad. Sebaj. Még kinõheted. Az esti iskolában tanúlhatsz egy csomó új, eddig számodra ismeretlen jelzõt.
beszéltem.
tünés.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szvsz nemértem mi a fenén vitáztok itt egyik szidja a másikat másik is de összeségében tök értelmetlenül.
at16 meg csalt anno volt egy bunko beirása amit már akor kifejtettünk, mostanában meg ugytûnik hogy hanyagolja a csalást és csak azért teszi fel hogy megnézze. Amit persze nemértek hogy minek remélem egyszer elcseszi vele az origi kulcsát azt mindenki jót nevet. (Persze eztis az irásából következtettem mert mintha lenne origija neki)
Lehet hogy nekem annyi eszem van mint egy maréknyi lepkének, de így is több mint neked egysejtûkém.
Te nagyon homofób vagy. Gyanús, roppant gyanús...biztos készülsz a felvonulásotokra.
Az a gond, hogy a ti felfogásotok szerint csak az a normális szerver ahol ti vagytok...de jobb is így. vadidegen publik szerveren még a végén nem ti vagytok a top.<#nyes>#nyes>
Sokan jöttek már fórumozni különféle problémákkal, ha csak tudunk segítünk nekik. Visszaolvashatsz, nem mondok valótlant.
Annyit azért elvárnak a "beltenyésztett lakók", hogy a látogatók nyissák ki a szemüket, olvassák el a nagybetûs részeket, olvassák a faq-okat és a warez részbe írják a warez témákat.
A csalással kapcsolatban csak annyit, mutass egy olyan topicot, ahol egy ilyen üzenetre másként reagálnának /#27087/. Fõleg hogy mindenki látja miként lehetetlenítik el a csalók a normális játékot. at16 írt amit írt, bár véleményem szerint amíg nem megy el játszani egy normális szerverre, addig ne várja el hogy ad majd valaki a véleményére.
Menjél azt homokozz a barátoddal!
Fatboyz4ever!
nincs mit értelmezni kisfiam!
letöltötte és kipróbálta.
a többi lényegtelen.
ha ezt nem fogod fel, akkor annyi az eszed mint egy marék lepkének.
Értelmezted te egyáltalán hogy mit írt le a #27021-es kommentjében?
Kétlem!
neked meg elég szar életed lehet ha azokon röhögsz, akik beszélgetnek azokról a dolgokról, amik kedvenc kedvteléseik közé tartoznak.
az itteni "beltenyésztettek" pedig semmi mást nem tesznek, csak a saját játékélményüket védik.
ha ez nem esik le neked, akkor tényleg jobb ha elhúzol.
warez: mindannyian használtuk már. ebben a topicban viszont a rendszeresen beírogatók zöme megvette, mert van olyan FONTOS neki ez a játék. aki valamiért nem vette meg, az meg mélyen hallgat róla.
mellkasdöngetve warezról dumálni az egyik legnagyobb suttyóság ami létezik. ez egyszerûen nem vitatéma.
kulcsellenõrzés nélküli szervert üzemeltetni pedig egyszerû kényszer, köszönõviszonyban sincs azzal, hogy az üzemeltetõnek eredeti-e a játéka vagy sem.
ezt összemosni rosszindulatú ostobaság.
te ostoba vagy, vagy csak megsértõdtél mert valaki csúnyán nézett rád?
és annyira megsértõdtél hogy bevédesz egy kis pöcsöt aki már többször csalt?
gratulálok.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a csít jó.
kipróbálni jó.
használni jó.
mások felháborodásán röhögni jó.
mások szórakozását tönkretenni jó.
mindezt névtelenül elkövetni kimondottan jó.
szánalmas.
ezt nem lehet túlbeszélni. ezt nem lehet elégszer megbeszélni. fõleg úgy hogy visszajár szórakozni.
És ha már a felhozott WRZ témánál vagyunk. Szerintem muris ha valaki szídja a wrz verziót használókat, de közben olyan szervert üzemeltet amin ki van kapcsolva a key ellenõrzés csak azért hogy tele legyen mindig és mert szerintem (ez nem biztos, hogy így van de gyanítom) az itt a szájukat tépõ emberkék (többnyire klántagok)minimum felének nincs eredetije. Nme kis mértékben lexarom, hogy valaki használ-e csítet vagy sem. A te véleményed szerint tehát én is csaló vagyok...ROFL
Itt a nyári szünet, csalni akaró vérpistikék hada lepi el az összes key ellenõrzés nélküli szervert. Jobb nekem az anyázás és csíter mentes külföldi szervereken.Ebbe a topikba is csak nevetni járok egy ideje.<#vigyor2>#vigyor2>
Grifidos te most õt véded:
________________________________________________________________________ © at16 2008. márc. 10. 19:29 | privát | válasz erre | #21591 huh vazze töltöttem botot az 1.5 höz wááá annyira jó hogy az valami hihetetlen 😄 nyomok neki egy ON-t és valami elképeztõen pörögnek a fejesek mindenki meghal nagyon cool az egész 😄😄😄😄 egyik szerón 500 akat lõttem vele írták hogy noob meg minden hogy hack 😄😄 én meg csak nevettem. 😄😄: teszem hozzá pb nélkülis szerveren játszottam, ott ugy is mindenki csak, nem véletlenül pb mentes 😄😄😄😄 😄😄😄😄😄😄😄😄:😄 igen buzi fasz noob vagyok de kit érdekel 😄 nagyon LOL az egész 😄 ________________________________________________________________________
Azóta újból kipróbált egyet, persze csak teszt jelleggel.
De te csak védd... Te is csalsz mint õ?
MJ rulz Pink Team The Only One
tudod mi jut rólad eszembe?
brúszvilisz a 3.dájhárdban.
bronxban, feketéket szidalmazó táblával a hátán (valahogy így volt.)
te ezt élvezed?
mazochista vagy?
beszélsz hülyeségeket a csítrõl, használod is, aztán fáj ha lebasznak miatta?
miért csinálod?
nem akarsz elhúzni?
ez a közeg nekem való.
kár hogy lusta vagyok beszóni...
ennyi telik tõlem: at16. balfasz vagy.
dzsén egyem a szíved kicsi barátném...
hé Szurop! Szóval császárral születtél ,hogy az arcod is kiférjen.
Az eredeti játékot most azért hozták fel, mert azzal talán te sem mennél fel egy eredeti, pb-vel védett, streamelt szerverre, mert lehet, hogy kapásból bukod a 10.000,- Ft-odat.
Tört windows-al jellemzõen nem cseszik el a multiplayer élményedet, miközben egy tört cod4-el a magadfajta "jaj csak egyszer csiteltem, ami igazából már kettõ" típusú alparasztoktól a "mindig csitelek, faszagyerek vagyok" típusú gyökerekig terjedõen mind tudnak kulcsot váltani, így nincs tétje a lebukásnak.
Éééérted már, hogy miért volna jó, ha neked / mindenkinek eredetije lenne?
Komoly visszatartó erõ lenne a játék ára(persze így is lenne csaló, de sokkal kevesebb és azok is szép lassan potyognának kifelé a pb és GV updatekkel).
én csak ezt akartam mondani elõbb
Ezen a fórumon a csalókat mindenki rühelli, én is, gyomorból. Próbálta, használta, használja, mindegy. Ne lepõdj meg az elutasításon. A warezzal kapcsolatban: én is razorral nyomom, ha bratyó egyszer visszaadja majd megyek origi szerverekre is. viszont tisztán játszom és ha csak lehet befogom a számat. Büszke nem vagyok rá.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
dehát Zomil-nak eredetije van. vagyis ezt mondja
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
és ne gyere azzal, h nem ugyanaz, ott a boltot itt a készitöket kárositod"
nem akarok kötekedni de akkoris bele kell szólnom ebbe 😄
Akkor ami a winyódon van összes program eredeti? Az Xp-tõl kezdve Office, Photoshop minden?
Mert ha 1 valami is kalóz verzió azzal (idézem) "a készitöket kárositod".
tényleg nem kötözködni akartam 😄