Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na keresgéltem...: ram: 2GB 1066MHz DDR-II RAM CSX + Metal cooler Xtreme (2 X1G😎, videokártya: Gigabyte GF 8800GT 512MB 256bit DDR3 PCI-E GV-NX88T512HP, alaplap: Asus P5K 😊

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

azt akarom, hogy jó legyen ^^ 8800gt az úgy kb 40ezer Ft ha jól tudom, 2 giga ram fogalmam sincs de nem hiszem, hogy drága, alaplap kb 20ezer talán? 😄

Prince23
Ja és alaplap is kell, h ha azt akarod, h egy fasza vga belemenjen😄

Prince23
Minimum:
1 gb ram, 7300 GT

Ajánlott:
2 gb ram, 8800 GT

hali

kéne egy kis segítség: most elég gagyi gépem van csak cod2-el tudok játszani de szeretnék a 4-el nagyon, milyen gépet kellene összerakatnom kb ha azt akarom, hogy az ilyen újabb játékok simán fussanak esetleg maxon menjenek? ami biztos, hogy új kell ram, videokártya, alaplap. meg annyi, hogy mennyibe kerülnek ezek.

köszi

ja kösz gondoltam h azért mert nem eredeti :d de havernál ment magyar servereken na jó nem warezolok
Zomil
Paranoia:
a "GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4" szövegböl pls vedd ki a "a99c62a4" feliratot hátha nem mindenki számára érthetö, hogy oda bármilyen szám mehet cd kulcstól függ mi kerül oda

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

repro
Vedd meg, ne csalj, cserélj kulcsot!
Ha eredeti, akkor szopacs / ne csalj!

N0 TXT TLK PLZ!4!

siaztok mi lehet a baj?? mindig kidob a pb guid ban 3db2959d üzenettel
BigReaper
bennevan😄

www.team-gigabyte.com

Fujiryu
Mire legközelebb leülök a géphez már 2.0-val kell játszani 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

értelmes, mert bugfix, de lassan állnak át a nyomi szerverek! 😄

Fatboyz4ever!

én pl nem raktam még fel, mert 90%a a servereknek még nem 1.7-es
mNzJean
Érdemes feltenni az 1.7 et?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
nincs

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

üdv... van vmi progi vagy patch, amivel lehet 5-nél több elõre beállított fegyverpackot csinálni? thx
BigReaper
at16, Te nem veheted meg a tisztaszoftvert, mert csiter vagy és 11.kes, szal meg veletlen se jusson eszedbe megvenni, neked tilos, te itt se tudod elolvasni azt amit kell, szal maradj csak a masolt dolgoknal, azokhoz ertesz 😄😄😄😄😄😄😄😄 lol, stfu

www.team-gigabyte.com

Megoldódott...a memory failure 85351 vagy mi a nyavaja volt neki de találtam neki hozzá egy javítást amit kimondottan ehhez csináltak.
Azóta jó neki.

aky93
Ha beírnád a hibaüzenetet az sokat segítene. =)
Mert " vmi memóriával " sok dolog lehetséges. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

mNzJean
Másnapos jóreggelt<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
hû ha jól emléxem valami fájlt kellett kitörölni, de fejbõl meg nem mondom. Majd otthonról max estefelé.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

(Az) iw3sp.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
😞((
Jah igen..csak multiban jelentkezik ez a hiba...

Sziasztok!!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy havernak kilép mindig a Cod4 azzakl a hibaüzivel, hogy vmi memória ez és ez a része hiba..stb...
Ez mitõl lehet illetve mi a megoldás rá??

Köszi elõre is!!

csuszi
de te leszel a stricim igaz?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Csuszi téged mindig el fognak nyomni szokd meg 😊 ez a te sorsod, ezt szántam neked.Majd a következõ életedben, hogyha az ebben az életedben elkövetett bûneidért megbûnhõdtél, és végképp elnyomtak, talán lehetsz egy szõke mexikói kurva 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

amugy Dave00!
Remélem nem az a BadBoy vagy aki azon a szerveren (aláírásod) admin?!?!
Mert ha igen , köszi abból a szerverbõl elég volt.
Rosszkisfiu név ismerõs hm?
Képzeljétek el bejön BadBoy néven kicsit lõ utána eltünik (vagy nem is lõtt már nemtudom)
utána 1 percre megjelenik egy Rosszkisfiu nevû csiter. szarrá lõtt mindenkit a szerón engem meg kidob mert el mertem árulni h az admin van itt csittel.
Ha nem te voltál akkor sry de a szerveren egy admin se volt és mégis repültem csak a Rosszfiu csitelt én meg mondtam a magamét.

hisztek amit hisztek de ez igy volt.

csuszi
griffidos egy kritikán aluli gyökér. aki elvileg ma széjjel lõtte volna a kl és az én seggemet. csak mégse jött el ahogy ígérte...
biztos védte a cheatereket más fórumon és nem volt ideje.

csuszi
imádom hogy a kedves modi csak az én hozzászólásomat távolítja el, de amire reflektáltam azt nem. hogy is van ez bazdmeg??????

Fujiryu
Ehh.gondoltam hogy a 150 hsz elolvasáésát egy gyengébb pillanatomra tartogatom, de ez még így sörözés után is kritikán aluli...Nem akarok beleszólni de kreténekkel tök fölösleges vitatkozni.Az meg hogy hugyagyúnak nevezel valakit vagy aztmondod folytál volna le apád lábán, szerintem nem segít alátámasztani azt amit mondasz.Inkább téged is hasonló gyökérnek tartanak.Magyarul ha nem tudsz hozzászólni, és csak érte4lmetlenül szidnád, anyázás helyett sztem maradj csöndben 😊 Ha meg van mondanivalód jelzõk nélkül is meg lehet érteni...

Egyébként meg Grifidos sztem is kurva jó állandóan beszólni a többségnek, szóval megkérdezem te ezt sportból csinálod?(amúgy én csak azon röhögök hogy vannak olyan kretének akiket a te véleményed érdekel)

ennyi észosztás elég egy hétre.VOLT feszt után rew szóval addig termeljetek valami hasonló színvonalú flémet 😊

2 napja xaraxik a pb! pbreinstall és elvileg az megoldja!

Fatboyz4ever!

Dave00
ez sem fogja már próbáltam és nem segített😞akkor marad a reinstall😞

ha ez sem rakja helyre akkor tedd ujra a játékot.
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.zip

Dave00
punkbuster hali mindenki remélem tudtok nekem segíteni!ilyet még nem csinált és nem tudom mi lehet a baja a pb.exe-vel😞 plz help elõre is thx😊

Dick Riddick
Hibaüzit!

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sziasztok!

Kicsit eltérnék a mostani témától, ugyanis kérdeznék.
Van-e ötlet, hogy miért száll el a single a bevezetõ videók átugrálása után, ha meg hagyom végigmenni, akkor csak a gaméban kis idõ után áll meg.

Nem büszkén, de Razor verzió van 1.6 nocd-vel. Elolvastam vissza 2 oldalt, de elmenent a kedvem végignyalni az egész topikot.

Szóval legyetek szívesek segíteni, ha van erre valami bevált megoldás.
Köszi
Magicrat
azt biztos érdeklik 😄

de amugy már megint kezdõdik ? ....

HTS s3rg1nh00
lehet,hogy diákok már nem,fasz tudja

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

igen, ha tudod bizonyítani, hogy soha nem csaltál codban...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

diák vagyok 11.-es.
ezt elmondom nekik és máris 3k ért megkapom ezt a jogtiszta csomagot?

HTS s3rg1nh00
de igen,pedagógus és diák is tud venni 3k-ért.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

sztem ez csak az Iskolák számára van de ti tudjátok.

"A Tisztaszoftver Program keretében a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Microsoft között létrejött együttmûködés az Ön által vezetett intézmény számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:
Iskolájuk számítógépeire biztosítja a Microsoft Windows Vista Business operációs rendszer frissítésnek és a Microsoft Office Enterprise 2007 irodai programcsomagnak díjmentes használatát.

Egyéni személyeknek nemigen adják 3ezer ft ért az XP-t+ a cuccokat szerintem.

vagy kitöltöm a lapot bemegyek az irodájukba(vagy hová) és kapok 3k ft ért jogtiszta programokat? na azt megnézném.

és ne vedd ezt is kötekedésnek mert nem az volt a szándékom. csak ne irj hülyeségeket.

hali! pb ledobál a szrokrol-->>punbasterb exe hibával? frissitettem is de semmi változás! valki help?
Prince23
Tudok róla...
nem a calásra értettem, hanem a rossz egyéni (tisztelet a kivételnek, amibõl szerncsénkre sok van) szokásokra... h állandóan csak a respawn körüli helyeket kukkolják, és áááá hiába a füstgránát, szart sem ér, mert csak mégjobban azt (elterjedõ füst fátylat) lövöldözik...így semmi értelme a lopakodásnak x pályán... nekem az a taktikám, és nem fogom x személy miatt megváltozatni...

pedig tl en a legritkább a csaló...

ráadásul majdnem mindíg van fent admin

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

trogerzsiger
haha
Most kedvet kaptam a játékhoz :-) fel is rakom.

Prince23
Nem lehet normálisan jácani tl hc-n, mert sok hülyegyerek füstön keresztül le szedd... Ami sok az sok!!!!!!!!!!!

hát ilyenrõl nem tudtam hogy 3k ért lehet eredeti xp stb stb.
de ha mutatsz linket meg hivatalos dolgokat róla még el is hiszem

BigReaper
At 16, egyébként igen nálam minden erdeti! Shzal nem lopom meg az XPt sem! Drága angyalbögyöröm, amennyiben "okos" diák vagy, bizonyar hallottal mar a Tisztaszoftver nevû programról amiben a Windows XP Pro SP2, Office 2003, Vista Business, Office enterprise 2007 mindossze 3000 Ft-ba kerül, diakoknak! GECCCCIIII igen csak 3 rugo ez a negy erdeti csak a sajat adataiddal felhasznalhato program, tovabb megvettem az Avast Pro-t (ami kerult nagykerbe 3 rugoba szinten, ajandekba melle az Ad-awere 2007 volt), minden mas igyenesen letlheto netrol, mert ingyenes progi, illetve Nokia telefonhoz, normalis mp3 lejatszohoz, megkaptam mindazon zene programokat, amik legalisan tomoritenek mp3at, es hallgatok vele, szal ezzel sem lehet megfogni, mert legalis! Roviden ennyi! Ja es azokkal a netes jatekokkal amikkel komolyabb gondolom, megveszem, hol az adott nyeremenybol amit nyerek, mert jatszom, vagy mert dolgozom suli mellett es erre költöm, nem drogra, meg alkoholra, ja és barátnõm is ilyet vett ajándékba... ennyi! Nemcsak At 16nak szolt, hanem azoknak akik jöttek anno azzal, hogy az XPd sem legalis! Csak egy kicsit kell utannajasrni, es lehet erdetid igencsak olcsóóóéé

www.team-gigabyte.com

Hali!Skacok!
Ezt a szervert próbáljátok ki 84.2.39.238:28971 nagyon király!!!!!!<#violent><#violent><#violent>