Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.team-gigabyte.com
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
legtöbbször ezek a szabályok alapján mennek a warok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hát csak hétvége jó ezen a héten, utána hétköznap is...addig csak délután.
max 4ig😞
MJ rulz Pink Team The Only One
És a játék melyik mappájába kell másolnom, hogy játszható legyen????
- vagy ehhez a szerverfüggõ is??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
utána fs game-hez beirod a /pam4f -et majd beirod h /rcon pam_mode cbperks
és megy is a war mod 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Beirod: /rcon quit ekkor a szerver disconnectel, majd ujra connectel, tehát ujraindul...
Deh elég durva, hogy azért rakjátok ki az emebreket mert prok.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
bocs de ezt muszáj volt kijavitanom 😊
Na kitomboltam magam 😄
KGB nincs kedvetek tolni egy Wart Holnap azaz CSütörtök este 7-8 körül?
5v5 SD, PAM4, Server On! 😊
www.team-gigabyte.com
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Tanács neked: Öregedjél picit(én sem vagyok öreg, de nálad igen), ismerkedj emberekkel, szocializálódjál és majd talán akkor megérted a helyzetet és különbséget tudsz teni egy public és egy war szerver közt. Publicnak szerintem az a lényege hogy a kezdõk avagy a szavaid szerint lámák - bár tudomásom szerint a lámák igaz emlõsök, de nem emberszabásúak - játszanak rajta, gyakoroljanak és nem az hogy egy nagytudású játékos felmegy és leaprít midnnekit. Csak ezt értsed meg. És megint gratulálok hogy mindnekit egykalap alá veszel, jó szemlélet, de az életben még megütöd miatta a bokádat. "nagyon száni..." szép szleng, de szerintem a rendes magyar nyelv szebb. Ennyi!
Esetleg,hogy kell ellinditani a pam modot ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tanács: Ne menjetek erre a szerora, nagyon száni... Ha lekéseled vagy le GL-ezed vagy netán KP-val lelövöd, akkor bant kapsz 😊
Az imént olvastam a callofduty.hu oldalon 4 új pályáról, amik elég jónak
tûnnek......
Ezek mikor kerül(het)nek fel a szerverekre, ha mükszenek egyáltalán?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Onli rájfl onli tuzsán meg a lehetõ legunalmasabb, legfosabb primitív szemét, ami multijátékkal történhet. -.- Uff.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
*Posse*T.W.D*
2.tudom
3.tudom
"ha most csinálnék egy szervert, és figyelembe venném az itteni, a játékon belüli siralmakat, meg az esl\cb szabájokat akkor"
*Posse*T.W.D*
2. 7 perk van😉
3. csak a gl és a p90 van tíltva, minden mást szabad.
szerintem ez nem sok, csak szeretik az emebrek eltúlozni. nem beszélve arról, hogy eddig minden codot megrendszabályoztak, érdekes ott nem dumáltak az emberek, hogy miért nincs 3 gránát a sniper mellé, vagy kettõ az mp44hez, és miért nincsenek hangok, füstök stb stb...
MJ rulz Pink Team The Only One
Battlelog: Purga5
-nincs perk
-nincs gránát
-nincs gl
-nincs csipa
-nincs shoti
-nincs nagypapi(m60 és társai)
-nincs uzi scorpion
-nincs késelés
-hátulrol nem szabad ölni
-jó játékosok kitiltva mert elrontják a gyengébbek játékélményét
-esõ kivéve azokrol a pályákról amelyikeken van mert nem lehet oylan jól látni
-maradna kb 5map
-chat off
-fps korlátozás mondjuk 60-ra mert kapja be akinek jobb gépe van(én mondjuk már tapsolok ha nekem annyi van véletlenül)
-only ffa and tdm
és kb ennyi. lehet kihagytam még pár dolgot..
szal no comment. tudom egy kicsit eltúlzom a dolgot de elég idegesítõnek találom ezt az állandó siránkozást minden miatt.
minden fegyonak, perknek megvannak az elõnyei és a hátrányai. Aki ezeket nem képes észrevenni, felfogni, kihasználni az inkább játszon egyedül.
Szerintem a készítõk szeme elõtt az lebegett, hogy minél szinesebbé tegyék a játékot nekünk. Erre mi meg mit csinálünk? visszabutítjuk a játékot, aztán rövidesen majd itt is az lesz mint cod2-ben hogy "only tuzsán, only rifle" szervereken tobzódik mindenki.
ha valami idegesítõ is, vagy el van túlózva, akkor sem a tiltás a megoldás sztem, hanem a korlátozás\finomhangolás.
egy példa, sof2 ben is van m203 sok ovisnak nem tetszett(persze itt is megvolt a hátránya a használatának de addig már nem terjedt a tudományuk hogy arra rájöjjenek mi is az), és a jobb ehlyeken nem kitiltották, hanem korlátozták az oldalankénti számát(egy oldalon max 2 ember használhatta). mostanában már sajnos a sof2 is ott tart, hogy csak ctf, és 2 map. ezen nem is tudnak már változtatni, mert ha beraknak másik pályát vagy játékmódot, akkor lelépnek a korlátolt játékosok...
ufff
*Posse*T.W.D*
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Részemrõl ez a beszélgetés lezárva.
GL challange szerintem hiba volt benne. És talán a patchel valahogy gyengítenek majd rajta, ahogy írtad.
Ha valamelyik patchben megváltoztatják majd hogy a GL lövése ne instant legyen hanem elõtte legyen egy rövid animáció mint az RPG ironsight nélküli lövésénél akkor már elfogadhatóbb lesz de a jelen formájában kurva idegesítõ hogy közelre és távolra is azonnal lõni lehet egy területre ható baromi pontos fegyverrel.
GL -> 1 lövés, majdem biztos halál..
Sniper ugyan ez, csak azzal tudni kell lõni..
De hardcoreban ottvan a claymore.. (ha az öl meg többnyire elnevetem magam 😄)
Másrészt ami miatt nem játszom SD-t, az az égbegránátozás.. Na attól szétbasz az ideg szó szerint.. Ezerszer irritálóbb mint a GL..
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amúgy a martyrdom ellenszere szerintem, ha fogod és odébb dobod a gránátot, így még ölhetsz is vele.
az LS azért amit írtál, kiegészítve azzal, hogy ha egyszer összeesik, akkor most megöltem vagy nem? ráadásul reflexbõl fordulok tovább más ellenfélre, az a nyomorult meg még félkönyökrõl lövöldöz tovább.
a GL fõleg akkor idegesít, ha nem rendeltetésszerûen használják. ugye amikor fõfegyverként azzal megy a barom, és mellbelõ vele úgy, hogy egy lövés egy halál, az a szar fel sem robban, stb. ha meg tömegesen, arra építve játszik vele több ember, akkor az szószerint játszhatatlanná teszi a játékot.
screenshotokról senki sem tud?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Engem csak az idegesít hogy az emberek, nem számít hogy ki mióta játszik online játékot, még úgy is elõfordul, hogy úgy káromkodik mint egy lovász. Az meg hogy ki mit használ had használjon szerintem is.
Persze azt nem állítom, hogy nálam soha nem szakad el a húr és nem fakadok ki, de általában nem olyan szavakkal ami kirívóan eltérnek az általam - magam iránt felállított követelményekkel szemben - felállított szabályoktól. Mindnekinek van egy természete, van egy stílusa, esetnként van egy-egy kirívó szabályzatuk.
Az meg nagyon tetszik, hogy 1-2 ember miatt az egész társaságot így letudja 1-2 ember nézni (vagy mindneki). Most én arról nem tehetek hogy nekem pár napja mondták, hogy a GL-t tiltani kell és még lehetséges hogy pár taghoz nem jutott el. De ezeket a kis hozzászólásokat majd közvetítem nekik. Én ennyit tudok tenni. Játékba is írtam már, nem azt kell mondani, hogy csaló vagy sokan csalnak, hanem a nevet írják le. Ide is csak azt tudnám írni, hogy a nevét írtad volna le aki közülünk GL-t használt, mert íyg a 21 tag-ból elég nehéz eldönteni, hogy ki használt GL-t.
Meg tudjátok?! Van az a modnás, hogy mindneki magából indul ki. Én is magamból indulok ki, és ezért nem használok olyan dolgokat benne amiket mások is szidnak, meg van más sokkal jobb dolog helyettük. Akkor azért más is tartsa be azokat a dolgokat amit megkövetelenek.
V43 1105: "írkálnak console-ból" - Gondoltam olvastad azt a hsz-emet, amiben kérdeztem az automsg-et, vártam is hátha valaki segít (sok segítséget nem kaptam, maradt az hogy magam néztem utánna), mert most ezt egy kis program segítségével írja ki és nem írkálnak. Mivel nekem csak annyi jogom van hogy kirúgni tudok meg banolni és még eltudom érni a szerver ftp-jét, újraindítani egyáltalán nem tudom, ezért ha módosítom is a konfigot attól még sok minden nem fog változni (pl Dave a gl kitiltása, és az nem is fog megtörtni az unranked miatt!). Ezért nekem kell addig várnom, míg aki rendezte a szerver dolgot, hogy magáhoztérjen, szóljak neki és majd õ megcsinálja.
Akkor ezúton is megkérek minden olyan kedves pro játékost aki nem bír magával és fel megy az FGJM szerverre és nem tetszik neki az, ha kirúgják mert túl pro, vagy netán mert valami gondja van a szájával és minden kiesik rajta, az kerülje el és kész. Van másik játékos aki játszana helyette is.
Engem csak az LS meg az MD húz fel.. LS azért, mert ha messzirõl kilövök valakit, és összeesik valami szilárd cucc mögé, akkor valaki aki arra kavar elveszi a fragemet, és azt nemszeretem :], az MD meg többnyire azért, mert k*rván irritál, hogy miután hátbakéselem a nyomoroncot, menekülnöm kell..
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-TP.Peti/Fuji
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
Én meg javítom a listát mert nincs eredetim és a gépem se bírja.Szóval akkor játszom amikor elrugdosom öcsémet a gép elõl 8)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
"
jó hamár mindenki, akkor kibövitem a listát 😄