Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BigReaper
az tulzás hogy a spanunk, csak a mi szervereinken szokott jatszani! meg tegnap kicsit nyalta a seggünket, hogy jól toljuk, de kiismer minket! igazából semmi közünk hozzá! sztem majd hétvégén akkor kereslek, egy Xfiret, vagy MSNt tolsz nekem?

www.team-gigabyte.com

JCSR ODIN
Nem ismerek "Retro srác" néven semmiféle JCSR szimpatizánst 8), szal sztem csak simán kamuzott. Pattogni meg közülünk nem igazán szokott senki, úgyhogy azt sem hinném, hogy álneves JCSR-es lett volna. Még mindig sok a kötsög 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Zomil
www.clanbase.com

legtöbbször ezek a szabályok alapján mennek a warok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

clanbase 😊

Hassel606
Persze, hogy szerverfüggõ. Benne kell lenniük a maprotációban.<#smile>

csuszi
na ez nehéz eset lesz😊

MJ rulz Pink Team The Only One

teddymac
mi a cb ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

csuszi
éppen most kászálódtam le a serveretekrõl 😊 (jól legecifejûztek, meg lewhsoztak, azért kérdeztem azt a retro srácot, mert állítólag spanotok, és az is egész délelõtt ezért baszogatott)
hát csak hétvége jó ezen a héten, utána hétköznap is...addig csak délután.
max 4ig😞

Ezek szerint én is letölthetem ezeket a most megjelent map -kat?
És a játék melyik mappájába kell másolnom, hogy játszható legyen????
- vagy ehhez a szerverfüggõ is??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

newszepiking
köszönöm Morfi.
éjszaka megnézem.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Zomil
pam4f könyvtárba bemásoldo a cb-röl letöltött fájlt( természetesen kicsomagolod 😊 )
utána fs game-hez beirod a /pam4f -et majd beirod h /rcon pam_mode cbperks
és megy is a war mod 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az lehet, hogy a szerverberles.hu bejelentkezõ webes admin felületén, csak bizonyos IP léphet be, de RCON-al is ujra lehet inditani a szervert.
Beirod: /rcon quit ekkor a szerver disconnectel, majd ujra connectel, tehát ujraindul...
Deh elég durva, hogy azért rakjátok ki az emebreket mert prok.

Sarapetike
ja semmi gond van néha hogy nem figyelek sorry

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

teddymac
Segitene valaki a pam mod berakasaban illetve beallitasaban vagy van valahol leirás? Milyen parancsal kell inditani egyáltalana cod 4-et ?

Zomil
*pályám

bocs de ezt muszáj volt kijavitanom 😊

BigReaper
nekem a CB rulez tökéletes, nem codoztam ezelõtt, csak most ezzel, ez be is jön nagyon, és fogom is tolni! egyébként amikor én elõször jatszottam, kezdtem vele, persze volt m203, de kb a 3ik szint utan már nem volt kedvem sem hasznlani, pedig akkor még senki se szólt érte novemberben! Egyszerüen szerintem szanalmas dolog, ez a jo szo ra, ha valaki azzal jon fel, es 40szeri rászolásra se hagyja abba, mert aztmondja, h a serveren engedelyezett, (mindenki szol neki ott h leci ne) illetve, masik tipikus valasz, "miertne hasznalja, a programozok azert irtak bele" nos ez igaz, de CBn õk is vették ki😄 Legszivesebben lekaszabolnam az összeset, a csiterekkel együtt! Ja tegnap toltuk valami serveren, valami V a (j) a S nevû csavoka, csinalta ezt a GLes dolgot, meg szamomra kicsit furan latott at a fuston😄 nemtudom mikor tûnnek mar el ezek!

Na kitomboltam magam 😄

KGB nincs kedvetek tolni egy Wart Holnap azaz CSütörtök este 7-8 körül?
5v5 SD, PAM4, Server On! 😊

www.team-gigabyte.com

Sarapetike
müködnek a pályák de csak modokal :/ és nekem 16 db uj pájám van XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Morfi
Morfi
Egyetlen ember tudja a klánból újraindítani, mert fix ip-ra adtak valami jogot. De látom te kened-vágod a témát.
Tanács neked: Öregedjél picit(én sem vagyok öreg, de nálad igen), ismerkedj emberekkel, szocializálódjál és majd talán akkor megérted a helyzetet és különbséget tudsz teni egy public és egy war szerver közt. Publicnak szerintem az a lényege hogy a kezdõk avagy a szavaid szerint lámák - bár tudomásom szerint a lámák igaz emlõsök, de nem emberszabásúak - játszanak rajta, gyakoroljanak és nem az hogy egy nagytudású játékos felmegy és leaprít midnnekit. Csak ezt értsed meg. És megint gratulálok hogy mindnekit egykalap alá veszel, jó szemlélet, de az életben még megütöd miatta a bokádat. "nagyon száni..." szép szleng, de szerintem a rendes magyar nyelv szebb. Ennyi!

teddymac
Megtudna valaki mondani hol talalok valami nfo.-t server beallitasrol ?
Esetleg,hogy kell ellinditani a pam modot ?

PFFF, méghogy csak kick meg ezeket tudsz 😊? Meg feltudsz menni a ftp-re 😊 Pff, rcon jogod van, tehát tudsz kickelni, mapot váltani stb.. szeroujrainditást is tudsz: (quit), FTP-re ha felmséz meg tudod állitai a szerot, szval minden jogod megvan. Deh ahogy mondod, a szerotokra hagy menjenek csak lámák, a prok meg menjenek máshova....

Tanács: Ne menjetek erre a szerora, nagyon száni... Ha lekéseled vagy le GL-ezed vagy netán KP-val lelövöd, akkor bant kapsz 😊

Sziasztok,

Az imént olvastam a callofduty.hu oldalon 4 új pályáról, amik elég jónak
tûnnek......
Ezek mikor kerül(het)nek fel a szerverekre, ha mükszenek egyáltalán?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

SötétBarom
Pontosan ezért mondom én azt, hogy istenigazából szarok rá, ha valaki GL-ezik.. <#smile>

Onli rájfl onli tuzsán meg a lehetõ legunalmasabb, legfosabb primitív szemét, ami multijátékkal történhet. -.- Uff.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

xotyi
Én is "jelentkezem" nekem is origi^^

Trance&Friends nothing more..

Kaszi46
magyarán én csak eljátszottam a gondoloattal, vagy elképzeltem hogy mi lenen HA....😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
1.tudom
2.tudom
3.tudom

"ha most csinálnék egy szervert, és figyelembe venném az itteni, a játékon belüli siralmakat, meg az esl\cb szabájokat akkor"

*Posse*T.W.D*

Szerintem inkább az a probléma hogy egy nemlétezõ cod-os standardról beszéltek amihez mindenkinek alkalmazkodnia kell(ene), ezer féle szerver van és csak azért nem jöttek létre eddig moddolt szerverek mert egyelõre mindenki a hülye challengeket hajtja és ezért nem menne unranked szerverre, talán pár hónap múlva lesznek végre moddolt szerverek amik között mindenki megtalálhatja majd a neki tetszõ beállításokkal rendelkezõt

csuszi
1. szabáj az szabály
2. 7 perk van😉
3. csak a gl és a p90 van tíltva, minden mást szabad.
szerintem ez nem sok, csak szeretik az emebrek eltúlozni. nem beszélve arról, hogy eddig minden codot megrendszabályoztak, érdekes ott nem dumáltak az emberek, hogy miért nincs 3 gránát a sniper mellé, vagy kettõ az mp44hez, és miért nincsenek hangok, füstök stb stb...

Most is játszottam egy S&D szerón...értitek S&D szerón és GL-ezett a sok kis picsaszájú...kiléptem a parasztok miatt

Battlelog: Purga5

Kaszi46
No akkor ha most csinálnék egy szervert, és figyelembe venném az itteni, a játékon belüli siralmakat, meg az esl\cb szabájokat akkor a következõ szerverbeállítások kellenének:
-nincs perk
-nincs gránát
-nincs gl
-nincs csipa
-nincs shoti
-nincs nagypapi(m60 és társai)
-nincs uzi scorpion
-nincs késelés
-hátulrol nem szabad ölni
-jó játékosok kitiltva mert elrontják a gyengébbek játékélményét
-esõ kivéve azokrol a pályákról amelyikeken van mert nem lehet oylan jól látni
-maradna kb 5map
-chat off
-fps korlátozás mondjuk 60-ra mert kapja be akinek jobb gépe van(én mondjuk már tapsolok ha nekem annyi van véletlenül)
-only ffa and tdm

és kb ennyi. lehet kihagytam még pár dolgot..

szal no comment. tudom egy kicsit eltúlzom a dolgot de elég idegesítõnek találom ezt az állandó siránkozást minden miatt.

minden fegyonak, perknek megvannak az elõnyei és a hátrányai. Aki ezeket nem képes észrevenni, felfogni, kihasználni az inkább játszon egyedül.

Szerintem a készítõk szeme elõtt az lebegett, hogy minél szinesebbé tegyék a játékot nekünk. Erre mi meg mit csinálünk? visszabutítjuk a játékot, aztán rövidesen majd itt is az lesz mint cod2-ben hogy "only tuzsán, only rifle" szervereken tobzódik mindenki.

ha valami idegesítõ is, vagy el van túlózva, akkor sem a tiltás a megoldás sztem, hanem a korlátozás\finomhangolás.

egy példa, sof2 ben is van m203 sok ovisnak nem tetszett(persze itt is megvolt a hátránya a használatának de addig már nem terjedt a tudományuk hogy arra rájöjjenek mi is az), és a jobb ehlyeken nem kitiltották, hanem korlátozták az oldalankénti számát(egy oldalon max 2 ember használhatta). mostanában már sajnos a sof2 is ott tart, hogy csak ctf, és 2 map. ezen nem is tudnak már változtatni, mert ha beraknak másik pályát vagy játékmódot, akkor lelépnek a korlátolt játékosok...

ufff

*Posse*T.W.D*

Morfi
Kicsit már odébb kalandoztam. Úgy akartam, hogy a GL a jég hegy csúcsa. De még sok más apróbb tényezõ is befolyáolja. De akkor azt remélem, hogy nektek sikerül olyat létrehozni.

A #18351 nem a #18350 volt válasz <#nezze>

newszepiking
acog m16 nekem is nagy kedvencem, legtöbbet azt használom, éppen ezért a túlzotan pörgõs szûk pályákat nem is annyira kedvelem.

newszepiking
mi a szerveretek neve és ip-je?
meg fogom keresni.

Morfi
Én értem. És lehet hogy az elöbb elszált az agyam a #18350 számú hozzászólással. Akit megsértettem attól elnézést kérek, de attól még nem kell egy klánt lenézni a sajátos szabályai, és olykor lehet, hogy kirívó érzései miatt, mert szerintem így az ember saját magát preferálja, hogy még is milyen. Már többször is írtam hogy kezdõk vagyunk, de mindegy. Akinek nem tetszenek a dolgok amik ott folynak az ne jöjjön fel. Amúgy ott is meg van a "célközönség" az a bizonyos fix társaság akik se nem jók se nem rosszak és élvezik. Nekem ennyi öröm elég ebbe a játékba, ha mások élvezik. De leheth hogy bennem van a hiba.
Részemrõl ez a beszélgetés lezárva.

GL challange szerintem hiba volt benne. És talán a patchel valahogy gyengítenek majd rajta, ahogy írtad.

Nem azt mondtam hogy egy NO-GL szerver mindenkinek tetszene hanem azt, hogy épp elég embernek tetszene ahhoz hogy egy fix közösség rászokjon egy szerverre tehát lenne rá igény és ha már itt tartunk számomra a GL használat és a kultúrált játék összeférhetetlen fogalmak, soha nem találkoztam még olyan GL-essel akivel élvezet lett volna a játék egyszerûen azért, mert a GL a ebben a formájában "túl sok" ekkora mappokra.

Ha valamelyik patchben megváltoztatják majd hogy a GL lövése ne instant legyen hanem elõtte legyen egy rövid animáció mint az RPG ironsight nélküli lövésénél akkor már elfogadhatóbb lesz de a jelen formájában kurva idegesítõ hogy közelre és távolra is azonnal lõni lehet egy területre ható baromi pontos fegyverrel.

SötétBarom
Meg egyben rendkívül laza is 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én nagyon sokat használom a gyors classemet, dead silence-es hangtompítos cuccal, és az ilyen "GLel megyek alapba" emberkéket hegybe késelem.. Másik favoritom meg az ACOG-os m16, amivelis ha észrevettem valakit a távolban, már sok esélye nincs (hacsak nem vett észre elõbb)..

GL -> 1 lövés, majdem biztos halál..
Sniper ugyan ez, csak azzal tudni kell lõni..
De hardcoreban ottvan a claymore.. (ha az öl meg többnyire elnevetem magam 😄)

Másrészt ami miatt nem játszom SD-t, az az égbegránátozás.. Na attól szétbasz az ideg szó szerint.. Ezerszer irritálóbb mint a GL..

Fujiryu
Február elején megy síelni szóval egy hét nyugodtság lesz 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Morfi
Én csak azt nem értem a martyrdomban ha fejbelövöm akkor is ledobja azt a gránátot, bezzeg a last stand-ben meg nem kezd el lövöldözni egy fejes után.

Amúgy a martyrdom ellenszere szerintem, ha fogod és odébb dobod a gránátot, így még ölhetsz is vele.

Morfi
Az soha nem fog összejönni. Mindig lesz legalább 1 ember aki nem így vélekedik a dolgoról. nézd meg a mi példánkat. Lehet hogy van akinek tetszik, de van akinek nem. Ez olyan mint a poltikában a jobb és a baloldal szerintem.

newszepiking
engem tulajdonképpen csak az LS, és a GL egyik spec. formája zavar.
az LS azért amit írtál, kiegészítve azzal, hogy ha egyszer összeesik, akkor most megöltem vagy nem? ráadásul reflexbõl fordulok tovább más ellenfélre, az a nyomorult meg még félkönyökrõl lövöldöz tovább.

a GL fõleg akkor idegesít, ha nem rendeltetésszerûen használják. ugye amikor fõfegyverként azzal megy a barom, és mellbelõ vele úgy, hogy egy lövés egy halál, az a szar fel sem robban, stb. ha meg tömegesen, arra építve játszik vele több ember, akkor az szószerint játszhatatlanná teszi a játékot.

screenshotokról senki sem tud?

Morfi
Azért pánikolnak mert minden ember egyedi. Egyedi felfogás, gondolkodás, stb... Mutass 2 egyforma embert, de úgy hogy 100%-osan megegyezzenek mindneben 😊
Engem csak az idegesít hogy az emberek, nem számít hogy ki mióta játszik online játékot, még úgy is elõfordul, hogy úgy káromkodik mint egy lovász. Az meg hogy ki mit használ had használjon szerintem is.

Túl sok embert zavar a GL ahhoz hogy figyelmen kívül lehessen hagyni ha valaki egy sikeres és kultúrált szervert akar összehozni.

Morfi
Dave0092 ha még nem tûnt volna fel az FGJM nem cod klán, sõt nem is olyan klán aki war-ozik. Ez egy baráti társaság aki csak a szórakozás kedvéért játszik. És igen, sokan vannak bene akik nem szívlelik azt, ha feljönnek a szerverre az úgynevezett pro-k. Mert õk tényleg eltudják rontani a kezdõk játékkedvét. Engem úgyan így kickelnek folyton a külföldi mohaa szervereken (magyarokon ilyen nem fordul nagyon elõ mert ott ismernek/ismertek), ezért nem isj árok másra mint a sajátra. Akkor ezek szerint nekem is õket kellen szidni, bemocskolni hogy õk ilyenek meg olyanok. De minek?! Én mondhatni tisztában vagyok vele, hogy tényleg vannak jobb játékosok. És akkor mi van?! Maximum ha sokszor lelõ a nyakába ülök és nézem, hogy hogyan játszik és kész. Vagy a gép elött szitkozódok egy sort. Néha megkérdezem, hogy mióta játszik, de ez onloine, nyugodt szívvel hazudhat itt mindneki és mindneki azt hisz el amit akar.
Persze azt nem állítom, hogy nálam soha nem szakad el a húr és nem fakadok ki, de általában nem olyan szavakkal ami kirívóan eltérnek az általam - magam iránt felállított követelményekkel szemben - felállított szabályoktól. Mindnekinek van egy természete, van egy stílusa, esetnként van egy-egy kirívó szabályzatuk.
Az meg nagyon tetszik, hogy 1-2 ember miatt az egész társaságot így letudja 1-2 ember nézni (vagy mindneki). Most én arról nem tehetek hogy nekem pár napja mondták, hogy a GL-t tiltani kell és még lehetséges hogy pár taghoz nem jutott el. De ezeket a kis hozzászólásokat majd közvetítem nekik. Én ennyit tudok tenni. Játékba is írtam már, nem azt kell mondani, hogy csaló vagy sokan csalnak, hanem a nevet írják le. Ide is csak azt tudnám írni, hogy a nevét írtad volna le aki közülünk GL-t használt, mert íyg a 21 tag-ból elég nehéz eldönteni, hogy ki használt GL-t.
Meg tudjátok?! Van az a modnás, hogy mindneki magából indul ki. Én is magamból indulok ki, és ezért nem használok olyan dolgokat benne amiket mások is szidnak, meg van más sokkal jobb dolog helyettük. Akkor azért más is tartsa be azokat a dolgokat amit megkövetelenek.
V43 1105: "írkálnak console-ból" - Gondoltam olvastad azt a hsz-emet, amiben kérdeztem az automsg-et, vártam is hátha valaki segít (sok segítséget nem kaptam, maradt az hogy magam néztem utánna), mert most ezt egy kis program segítségével írja ki és nem írkálnak. Mivel nekem csak annyi jogom van hogy kirúgni tudok meg banolni és még eltudom érni a szerver ftp-jét, újraindítani egyáltalán nem tudom, ezért ha módosítom is a konfigot attól még sok minden nem fog változni (pl Dave a gl kitiltása, és az nem is fog megtörtni az unranked miatt!). Ezért nekem kell addig várnom, míg aki rendezte a szerver dolgot, hogy magáhoztérjen, szóljak neki és majd õ megcsinálja.
Akkor ezúton is megkérek minden olyan kedves pro játékost aki nem bír magával és fel megy az FGJM szerverre és nem tetszik neki az, ha kirúgják mert túl pro, vagy netán mert valami gondja van a szájával és minden kiesik rajta, az kerülje el és kész. Van másik játékos aki játszana helyette is.

Zomil
rugdosd el gyakran, tul jól lö azzal a csipával 😄DDD

SötétBarom
Nem tudom mit kell pánikolni ennyit ezeken a hülyeségeken.. Ki a rákot érdekel ha valaki GL-ezik? Had GLezzen.. Egyedül abban a nyomorék SDben idegesítõ, mert ugye ott mindig ugyan az történik, ezért nem nehéz kitalálni honna érkezik az ellen (pont ettõl fos is)..

Engem csak az LS meg az MD húz fel.. LS azért, mert ha messzirõl kilövök valakit, és összeesik valami szilárd cucc mögé, akkor valaki aki arra kavar elveszi a fragemet, és azt nemszeretem :], az MD meg többnyire azért, mert k*rván irritál, hogy miután hátbakéselem a nyomoroncot, menekülnöm kell..

Fujiryu
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-TP.Peti/Fuji
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge

Én meg javítom a listát mert nincs eredetim és a gépem se bírja.Szóval akkor játszom amikor elrugdosom öcsémet a gép elõl 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ghost rider
rocco neked mi a neved a játékban?

Zomil
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge

"

jó hamár mindenki, akkor kibövitem a listát 😄