Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Miskolci tescoban 1 azaz 1 darab volt... na mindegy, remélem szombaton is meglesz még, mert úgy tervezem, hogy megveszem=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

errõl beszéltem....
Lámák egyesülete

V43 1105
Hát nem tudom, ja és amin a legnagyobbat nevettem, írkálnak console-ból : Aki GL-ezik, azt kickeljük, erre .. FGJM-esek GL-eztek 2-en.. ! NO COMMENT <#beka3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tanácsolom menj fel a Pólusba, én Nov 10 n amikor voltam, csak a media marktba volt vagy 100, nembeszélve az ottani játékboltokba

pff.
Netán Késelni szabad?

newszepiking
"szállítás 1-2 hónapon belül"

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

V43 1105
Azok betegek, engem ma is kickeltek, mert Desert Eagle-el szaporáztam õket .. = (

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pcdome elõrendelés?

newszepiking
"Arra céloztam hogy meglehet venni, de amugy tesco, meg ilyen nagyáruházakba 100% hogy van, illetve 576 és egyebknél is..."
100 % hogy nincs. utánajártam.
én meg erre céloztam.

NEOreg3
nyugi, nekem is megvan az FGJM-esekrõl a véleményem, csak azért bannolt az egyikük, mert idegesítõen játszottam, szépen elvittem a bombát a célpontig, majd gondoltam a többiek ellesznek vele, én addig a spawn körül TDM-eztem😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hassel606
Azért néha egy-egy pontot, vagy vesszõt tehetnél a gondolatfuttatásaidba, ha már a szép magyar anyanyelvünket beszéled. Azért, hogy mi is megértsük.<#wink>

csadam
A káronkodásrol én ugy általában írtam azért is írtam az már kuldön sorba

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Arra céloztam hogy meglehet venni, de amugy tesco, meg ilyen nagyáruházakba 100% hogy van, illetve 576 és egyebknél is...
---
Nem csak ez volt itt a probléma...
Adminok pattogtak mint a gumilabda. Tiesto haverom kbmásfél éve, és akkor valameiyk láma (FGJM), hogy te is micsinálsz? GL?
Akkor már eleve elegem volt, és amikor a Wet workon, ugy leszolitott valameyik okos, hogy mit képzelsz... akkor betelt, mert Én nem figyelem állanoan mit irkáltok, de egyszerse irtátok hogy no GL.
Meg ez a GL kivevés --> unranked, rõl is most halottál elöször, mert kb tegnap azt mondtad, hogy 1 meg 0 kat kell irni a configba. Amint ide beirtam az esetet és irták, hogy akkor unranked lesz, akkor egyböl, hogyha pro vagy és megcsinálod akkor salalala. Egyébként én nem káromkodtam, csak 2 szot irtam... szval ennyi.

csadam
Jah még csak annyit az Iq harcos üygében hogy te fizeted a servert?Akkor meg mit hözöngsz ugy is eredetid van akkor mennyél és játszál máshol ha nem tudsz viselkedni.Morfi megpont az az admin aki nem egy szer szolrá az emberre hogy moderálja magát vagy ne GL-ezzen igaz a csitereket szonélkul ki vágja.

csadam
Én még csak annyit akarok hozzá szolni annak az IQ harcos ügyébe hogy ha egy kicsit is megfigyelted volna azon a szerveren az FGJM-en nem prok játszani kivéve egy kettö ott kialakult egy stilus bár nem mondom hogy én olyan hu de nagy Pro vaggok de lehet osztani ott a népet de mindig figyelembe szoktam venni hogy milyenek az elenfelek ha van egy pár pro akkor én is oda figyelek és ugy játszok ha nincsenek fent prok akkor megprobálom az ujjoncok kedvét nem elvenne azzal hogy lövök egy +80as statot.Ott a gl-t csak azok használják akik chelenget csinálnak vagy még (sry nem akarok megsérteni senkit) még egy kicsit lámák és nem érzik a többi fegyvert és ha tényleg Morfi banolt ki akkor csak külön gratula mert az ö nem nagyon szokott ok nélkül banolgatni.Igen megfordul pár csiter a serveren van ilyen és? nem kell veluk foglalkozni lekell öket löni aztán elmennek mert ugy is azt a chelenget probálják meg csinálni amikor egész mapon életben kell maradni.
Amugy meg én nemtom felfogni hogy miért jó az ha valaki a chetbe írja hogy K***a a***d? ettöl most ök kemények vagy mi ilyenkor félni kell tölük én akármilyen ideges vagyok jóó nem mondom hogy Ts-es vagy ventrin nem mondom de nem írom le és mondani is csak ritkán szoktam.Meg aki ilyeneket képes leírkálni egy mapon többször is akkor szerintem az szedjen nyugtatokat vagy menjen el sétálni ugy is már itt van a jó ide de ne játszon ha ilyen gyenge szerintem.

newszepiking
ja. igen.
akkor vedd meg európában.

V43 1105
De jó lenne ha meglenne már nekem is origiba, de sehol sem kapható .. <#rinya>

Nov 9 tõl megvásrolható Európába 😊

newszepiking
nekem is lenne ha lehetne már kapni!!!!!!<#falbav><#falbav>

csuszi
és végzet az melyik?😊 jól tolta tegnap, meg peti is
asf retrot ismeritek, õ azt mondja együtt szokott veletek gamálni...

MJ rulz Pink Team The Only One

newszepiking
szasztok. meg tudjátok mondani hol tárolódnak a screenshotok?

Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
- Retards Lu
- (M3tr0)@P3dr0
- (M3tr0)@Dave

mNzJean
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge

"

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
14slotos, original friss pamos, és általában zárva, de úgyse jön a kutya se, cod2ben állandóan fullon volt, mert ott nem volt baj a népnek a pam, de így a kutya se jön mer nincs martyrdome meg juggernauth gl stbstb.😊
nekem oly mindegy hogy pamos vagy ranked, de gl off vagy a kutya se fog járni (én biztos nem, még a p90-es emberkéket se értem...), ha értelmesek az odajárók úgyse használják a nyomi perkeket és p90-et gl-t és társait...én ranked serveren is cb beállításokat hazsnálok kivétel a bomb squad, de az anti perk a nyomi perkek ellen😄😄😄
asf retrot ismeritek jcsr-sek?

Blacksheep333
Yeah, tegnap megszereztem azt a challanget amiben az egész meccs folyamán 5:1 k/d aránynak kell lenni😊 csak AK val toltam. Anniyban szerencsém volt, hogy az ellenfelek nem voltak vmi hûdenagyprok

Az operációs rendszeren is túl...

server keresõ
Fujiryu
Dust2 64 fõsen volt az igazi <#hawaii>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
20v20?😄
nah megnézném azt a pályát, sztem ahhoz már bf méretü pályák kellenének 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tobias88
pályától függ, van ahol jó a 20v20
Ez baromira igaz és nem csak SD-ben, szerintem 12-16 szervereken a legjobb a játék, persze kinek mi jön be 😊

Zomil
az a baj h 8v8 felett már eléggé tömeghent érzésem van sd-ben 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Sztem a 24 slot lenne jó, akkor nem csak két klán férne fel(korábbi szeróknál bevált). Nekem már nem gond a challenge, de pl. aki újonnan veszi meg, lehet, hogy emiatt nem jönne fel.

Jah, kfa cod4-ezik, most Danken, kfa, Lizard(gyík), Blast, Thief és én fun warozgatunk IG klán néven 😄.

Zomil
azt kéne eldönteni h unranked kell v csak ranked jó😊
mert mi a 14+2 fös szerverünket csak war-ra használjuk, pam modos szoval felölem oda is lehetne szervezni gyak partikat😊
és mivel unranked, akkor nem olyan fontos már a cd kulcs ellenörzés mivel, a hülyegyerekek ugysem szeretik, mert "jajittnincs csellencs"

amugy kfa még mindig játszik?😊
emléxem egy darabig nálunk is megfordult még nagyon régen cod1-ben 😊

Boron Power
Jah, emlékszem. Ez dícséretes 😊.
Hány slotos most a szerótok? Lehet össze kellene fogni. A Hitandrunt is komoly marketing munkával sikerült felfuttatni. 😊 Hírdettük msn-en, mircen. A végén viszont már d2t, ancient, w5, incredible, stb. top klánok is ott puboltak.

Morfi
Pedig nem csak én írtam, írta más is. Ha nem figyelsz az nem az én hibám.
Ja és mi nem cod klán vagyunk. ez a szervert csak úgy béreljük hogy szórakozzunk.

Morfi
Most már nincsenek annyian. Bár itt kérdeztem a pb-vel kapcsolatban, de semmit nem írtak rá. Meg azért voltak azon annyian mert akkor még 2 szerve volt és a másikon volt majdnem minden admin. Már csak egy van, kevesebb is a csaló.

V43 1105
Hát, vannak mombotos prógyerekek, beül pálya legmagasabb pontjára M60-al mimeg csak lesünk hogy mivan .. 😄

csuszi
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
"
ui.: azért írtam ide a klánt (all original természetesen), mert ha jó a server, akkor úgyis ott gyülekezünk, mint annak idején a fél klán a hit&run-ra járt ha emlékszel kl😉 - atom; krz; bambi(scr); stbstb - meg úgyis ott gamálnak ahol én😊

Sziasztok,

Bocsi ha kéretlenül beleszólok, de én is javasolnám, hogy Hasselnek vagy Koccy -nak legyen jogosultsága "rendet" tenni...aki hallja adja át Gábornak😄
Amúgy, az én tapasztalatom, hogy 20-25 perc után feladják a hülyegyerekek és lehet normálisan játszani. Nehogy mi széledjünk szét pár bolond miatt.....nem igaz?😄

jók legyetek...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zomil
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
"

😊

Hassel606
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
"

Hassel606
Szia "ánglius"!<#wink>Várunk szeretettel! Aztán ne sírj, ha kést kapsz a homlokodba!<#hehe>

Boron Power
Ok, de,azért írd hozzá magad, esetleg egy megjegyzéssel a játékmódra 😊
Thx.

KL

HD JOHNNIE
Hagyjad már emberem! 😊Menj el a könyvtárba és olvass inkább egy kis könyvet, hehe! 😊
Nyugi tesó, 1 hét mulva én is fogom osztani az ólmot a cod4-ben végre, akkor majd találunk egy normális szervert! Azért istennek hála sok olyan játékos van még akik normálisan szeretnének játszani!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nekem eredeti van de nem érdekel az SD <#hehe>

Boron Power
Hi!

Érdekelne, hogy mennyi origi játék van itt a fórumozók között, hogy esetleg nekem, vagy másnak érdemes lenne-e eredeti szervert futtatni(pl. alap ranked sd-t, vagy pamos unranked SD).
Ezért légyszi az alábbi részt a nevetek beírásával másoljátok mindig tovább(akirõl még én tudok beleírtam, bár nem itt fórumoznak).

"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
"

Hassel!
Te mint ostag,minig fonn vagy ,es meg van par regi arc azon a szerveren ,miert nem ker valamelyikotok egy rcon-t?adminknak is jobb lenne ha allando felugyelet alatt lenne server,es teged pld mindig latlak,vagy simonL-t is,koccy-t a regiek kozul valakit kihagytam bocs ,szar a memoriam,en is szinte csak oda jarok bar ritkabban mint ti ,regen praetorian neven,de mivel itt a forumon lattam irkalt valaki ilyen neven es nem tul elmes dolgokat,jobbnak lattam nevet valtani,de mai napig csak oda jarok es sajnalom hogy sok hulyegyerek tonkrevagja a jatekot abban az idoszakban amikor nincs admin,es az mostanaban egyre tobb:-(
Talan elobb - utobb lesz valami tool amivel ki lehet szedni majd tiltott dolgokat de addig sux:-(Tegnap is probaltam kikapcsolodni lattam van par regi arc fel is mentem de rogton elkurtak jatekot tk-s barmok ,aztan meg a konyorgos bali akinek habzott a szaja hogy elobb haverjrol vegyek le ban-t,aztan meg mar azzal frocsogte tele chat-et hogy o is akar ban-t.Na mind1,el is huztam,csak felo hogy a normalisabbja ezt a megoldast valasztja hogy inkabb elhuz.

Peace!

Sehova se volt figyelmeztetve. Még kiirva sem volt hogy no GL? aztán valameyik láma meg beszol hogy mi a faszt csinálsz?
Játszani sem tudtok, azt ti pattogtok?
pff...

Marci0115
amikor én utoljára voltam fgjm szeron akkor kb 5 mombotos volt fent, azota fel se járok oda mer maga a csiter paradicsom , azér van teli a sero mer a sok publáma odamegy mer ott biztos megcsinál egy challanget

Sadist
Kár hogy még mindig nem tudták beírni a rendes ponthatárokat 😊 Meg a perkek leírásai is elég hiányosak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem