Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lámák egyesülete
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Netán Késelni szabad?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
100 % hogy nincs. utánajártam.
én meg erre céloztam.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
---
Nem csak ez volt itt a probléma...
Adminok pattogtak mint a gumilabda.
Akkor már eleve elegem volt, és amikor a Wet workon, ugy leszolitott valameyik okos, hogy mit képzelsz... akkor betelt, mert Én nem figyelem állanoan mit irkáltok, de egyszerse irtátok hogy no GL.
Meg ez a GL kivevés --> unranked, rõl is most halottál elöször, mert kb tegnap azt mondtad, hogy 1 meg 0 kat kell irni a configba. Amint ide beirtam az esetet és irták, hogy akkor unranked lesz, akkor egyböl, hogyha pro vagy és megcsinálod akkor salalala. Egyébként én nem káromkodtam, csak 2 szot irtam... szval ennyi.
Amugy meg én nemtom felfogni hogy miért jó az ha valaki a chetbe írja hogy K***a a***d? ettöl most ök kemények vagy mi ilyenkor félni kell tölük én akármilyen ideges vagyok jóó nem mondom hogy Ts-es vagy ventrin nem mondom de nem írom le és mondani is csak ritkán szoktam.Meg aki ilyeneket képes leírkálni egy mapon többször is akkor szerintem az szedjen nyugtatokat vagy menjen el sétálni ugy is már itt van a jó ide de ne játszon ha ilyen gyenge szerintem.
asf retrot ismeritek, õ azt mondja együtt szokott veletek gamálni...
MJ rulz Pink Team The Only One
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
- Retards Lu
- (M3tr0)@P3dr0
- (M3tr0)@Dave
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nekem oly mindegy hogy pamos vagy ranked, de gl off vagy a kutya se fog járni (én biztos nem, még a p90-es emberkéket se értem...), ha értelmesek az odajárók úgyse használják a nyomi perkeket és p90-et gl-t és társait...én ranked serveren is cb beállításokat hazsnálok kivétel a bomb squad, de az anti perk a nyomi perkek ellen😄😄😄
asf retrot ismeritek jcsr-sek?

Az operációs rendszeren is túl...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
nah megnézném azt a pályát, sztem ahhoz már bf méretü pályák kellenének 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jah, kfa cod4-ezik, most Danken, kfa, Lizard(gyík), Blast, Thief és én fun warozgatunk IG klán néven 😄.
mert mi a 14+2 fös szerverünket csak war-ra használjuk, pam modos szoval felölem oda is lehetne szervezni gyak partikat😊
és mivel unranked, akkor nem olyan fontos már a cd kulcs ellenörzés mivel, a hülyegyerekek ugysem szeretik, mert "jajittnincs csellencs"
amugy kfa még mindig játszik?😊
emléxem egy darabig nálunk is megfordult még nagyon régen cod1-ben 😊
Hány slotos most a szerótok? Lehet össze kellene fogni. A Hitandrunt is komoly marketing munkával sikerült felfuttatni. 😊 Hírdettük msn-en, mircen. A végén viszont már d2t, ancient, w5, incredible, stb. top klánok is ott puboltak.
Ja és mi nem cod klán vagyunk. ez a szervert csak úgy béreljük hogy szórakozzunk.
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
"
ui.: azért írtam ide a klánt (all original természetesen), mert ha jó a server, akkor úgyis ott gyülekezünk, mint annak idején a fél klán a hit&run-ra járt ha emlékszel kl😉 - atom; krz; bambi(scr); stbstb - meg úgyis ott gamálnak ahol én😊
Bocsi ha kéretlenül beleszólok, de én is javasolnám, hogy Hasselnek vagy Koccy -nak legyen jogosultsága "rendet" tenni...aki hallja adja át Gábornak😄
Amúgy, az én tapasztalatom, hogy 20-25 perc után feladják a hülyegyerekek és lehet normálisan játszani. Nehogy mi széledjünk szét pár bolond miatt.....nem igaz?😄
jók legyetek...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- zO.Om
"
😊
Nyugi tesó, 1 hét mulva én is fogom osztani az ólmot a cod4-ben végre, akkor majd találunk egy normális szervert! Azért istennek hála sok olyan játékos van még akik normálisan szeretnének játszani!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Érdekelne, hogy mennyi origi játék van itt a fórumozók között, hogy esetleg nekem, vagy másnak érdemes lenne-e eredeti szervert futtatni(pl. alap ranked sd-t, vagy pamos unranked SD).
Ezért légyszi az alábbi részt a nevetek beírásával másoljátok mindig tovább(akirõl még én tudok beleírtam, bár nem itt fórumoznak).
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
"
Te mint ostag,minig fonn vagy ,es meg van par regi arc azon a szerveren ,miert nem ker valamelyikotok egy rcon-t?adminknak is jobb lenne ha allando felugyelet alatt lenne server,es teged pld mindig latlak,vagy simonL-t is,koccy-t a regiek kozul valakit kihagytam bocs ,szar a memoriam,en is szinte csak oda jarok bar ritkabban mint ti ,regen praetorian neven,de mivel itt a forumon lattam irkalt valaki ilyen neven es nem tul elmes dolgokat,jobbnak lattam nevet valtani,de mai napig csak oda jarok es sajnalom hogy sok hulyegyerek tonkrevagja a jatekot abban az idoszakban amikor nincs admin,es az mostanaban egyre tobb:-(
Talan elobb - utobb lesz valami tool amivel ki lehet szedni majd tiltott dolgokat de addig sux:-(Tegnap is probaltam kikapcsolodni lattam van par regi arc fel is mentem de rogton elkurtak jatekot tk-s barmok ,aztan meg a konyorgos bali akinek habzott a szaja hogy elobb haverjrol vegyek le ban-t,aztan meg mar azzal frocsogte tele chat-et hogy o is akar ban-t.Na mind1,el is huztam,csak felo hogy a normalisabbja ezt a megoldast valasztja hogy inkabb elhuz.
Peace!
Játszani sem tudtok, azt ti pattogtok?
pff...