393
Minden idők legrosszabb filmjei
-
#113 Uhhh cimbora, Te sürgősen szedj be valami gyógyszert sztem és térj nyugovóra, mert 1értelműen beteg vagy -
#112 kontroll se volt rossz bár azok közül akik látták vagy favorizálják vagy szörnyűnek tartják... -
n3whous3 #111 Értem itt az új magyar filmeket. A Tanú tényleg jó (ld. feljebb).
Az alternatív filmeket meg egyenesen rühellem, szóval ezért tudok csak a "mainstream" filmekről. Nagy része elborult agyak szüleménye, amit sokaknak nem vesz be a gyomra, se a feje. (mondom nagy része, azért biztos van köztük pár gyöngyszem is)
Most jutott más is az eszembe: Az a magyar animációs rövidfilm, amit Oscarra jelöltek. Nem tudom hogy alacsonyodhattak le idáig. Semmi poén, vagy értelem nincs benne (kivéve a végén a csattanót, de az is nagyon eröltetett). Amellett, hogy tényleg egy nagy f*s az egész, ráadásul a kivitelezése is elég gyökér. Nem is értem, hogy hogyan került fel a jelölésig. Ezer másik gyönyörű animációs és rajzfilm készült tavaly és ezt a ganajt rakták be közéjük... -
#110 Vagyépp a Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten -
Gabe18 #109 Összes magyar film?Azért ez igy kicsit túlzás.
Szerintem pl. a Tanú,Eldorádó,vagy Egészséges Erotika filmeket nem raknám a legrosszabbak közé.Sőt...
-
#108 "Inkább az összes magyar film"
komolyabb pénzösszeggel le merném fogadni, hogy a mainstream itthoni filmgyártáson kívül lövésed sincs a magyar filmezésről... -
n3whous3 #107 "összes magyar film, kivétel az Indul a bakterház"
Inkább az összes magyar film, különösen az Üvegtigris ÉS az Indul a bakterház... Nem t'om mit esznek rajta az emberek, rohadt béna film. -
#106 T4xi - első kettő volt az igazi, 3. szódával még elment, de a 4. ...
Nyócker - nc -
#105 A robbanófejek meg is van DVD-n, olyan rossz, hogy má jó :D -
#104 Ide tartozik a DEBS is.
Egyáltalán mi értelem van egy olyan filmnek amiben egy leszbikus kapcsolatot mutatnak be , ráadásul a történet is NULLA.
Ezt 40 perc után gyorsitva néztem csak -
#103 hát én sem :)
meg is vettem DVD-n amit kijött
és tényleg 10/10
egyébként felér egy sokkterápiával. a csajosnak általában jár a szája filmek közben, de ezt kussban nézte végig (kb a kozepétől) és csak a végén kérdezte meg mi a címe :) -
#102 filozok mikor írja be valaki Született Gyilkosokat. annak van sztem azon filmek közül amit valaha láttam - és mutattam másoknak - a legdurvább megosztó hatása. nálam 10/10, sokan meg első 5 perc után ("Nem illik mutogatni!" legjobb igazi badass szöveg ) kikapcsolják a fenébe. gyakorlatilag az a film vagy valakinek nagyon tetszik, vagy nagyon utálja, középutat eddig még nem láttam. -
#101 azért Hullajó ("Vége a bulinak!" - azóta zombiírtási kényszerem támad ha meglátok egy fűnyírót) és Torrente csöppet másfajta humorral operálnak... az előző inkább pár hektoliter vérrel és belsőségekkel, míg Segura bá' inkább a beteges karakterekre épít. de mindkettő hatalmas film az tuti. -
#100 Ez igaz. De láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni... -
viizo #99 az imdb.com-on az a 46000-nél több szavazat, 6.8-as átlaggal nem téged erősít ;) -
#98 Természetesen szubjektív, de hihetetlenül gyenge. A színészi játék konvergál a nullához, csakúgy, mint a történet. Egyedül a látvány az, ami ér valamit, de minek...
Van még egy másik filmnek titulált "alkotás" is: Wing Commander. -
#97 Mortal Kombat 1 az még tűrhető volt, de a Street Fighter nos az valóban egy rakás szar:D -
#96 Szvsz az irtózatosan szar filmek, már attól jók, hogy nagyon szarok.. Pl egy Mortal Kombatot vagy Street Fightert nem bírnék végignézni röhögés nélkül.. De akár mondhtanám a svarci féle Kommandót is :DDD
Viszont vannak azok a filmek, amik nem elég szarok.. Na azok a legborzalmasabbak.. Valaki említette a végzetes kitérőt. Az például iszonyat. De nekem spec hányingerem van a tucatvígjátékoktól is.. -
#95 Az igazi B-kat akció fricska a Robbanófejek xDDD alap és sztem iszonyat vicces^^ -
#94 Ezért mondom, nagyon sokan vannak így vele és akiknek nem tetszett, sőt a legrosszabbak közé említik, azoknak egyszerűen nem esett le, hogy mit látnak :) -
viizo #93 a Csillagközi az egyik legjobb sci-fi akció, én is kétszer néztem meg anno moziban, óriási kedvenc, és abszolút kult ;)
-
#92 A Starship Troopers szerintem egy kakukktojás.
Mert az a film DIREKT lett olyan amilyen. Nem véletlenül lett ultra-banális és régimódi B-filmjelenetekkel tele.
Az a film egy fricska, kb. mint a Tim Burton-féle Attack of the Mars, csak 100x jobb megvalósításban (mert az Attack of the Mars poénos akart lenni és kurvára nem lett az). -
#91 Starship Troopers -
#90 Szerinted.
Sztem a Magyar Vándorért is kijár a kötél (de az Argo rátesz egy lapáttal, így kihagytam a listáról) -
#89 nekem a legrosszabbak amiket láttam:
- Bosszúállók
- Spice World
- Batman & Robin
- Highlander 2-től 4-ig
- Háború a földön
- Argo
- Kenguru Jack
- Elemi ösztön 2
- Világok harca
- Tökéletes katona 2
- Eragon
- Pinokkio (Benigni féle)
- Moonwalker
- The thin red line (a legszarabb, túlmisztifikált, sztárokkal moziba csábító háborús film amit láttam)
- Street Fighter -
#88 nana! magyar vándor meg nyócker? utobbi idők 2 legjobb magyar filmje -
#87 eragon, na az mekkora fos -
viizo #86 érdekes, mert én pl. szeretem a morbid humort (pl. hullajó!, scary movie sorozat és stb stb) de a Torrentét pl. rettentő szánalmas filmnek tartom :/ talán egyedül Csuja Imre szinkronja ér valamit :))
-
#85 4, szabály: Ha a nem megszokott szottyos amcsi fos és nem tetszik minden 1-99 éves embernek akkor már szar :P
(jó a Torrente ;D) -
#84 nem tetszik a stílusa mi? xDDD
te bajod^^
sztem amit igazán kár volt megcsinálni az a
Britney spears - Álmok útján... 3-szor próbáltam megnézni, de mindíg csak az első 10 percet láttam az introval együtt, aztán bealudtam...
és Tokyo Drift. 2 legendát rombolnak le abban a filmben. Egy a 60-as években gyártott amcsi kasszikusba bele tesznek egy NISMO motort (megjegyzés: japán autóőrült vagyok, de a Mustang az Mustang. Mindkettőnek megvan a bája, varásza... pl, ha szereted a macskákat meg a tejszínhabot akkor nem kevered össze a kettőt mert az nagyon szar lesz.)
Szóval lehet hogy ezzel a japán-amcsi haverságot akarták hangsújozni, de nálam fordítva sült el.
alap: (a film szerint)
Ha amcsiból jöttél 2 hét alatt meg tudsz tanulni profi szinten driftelni mindenki beszél angolul olyan nincs hogy nem :P
külföldön is megtalálod a laza néger partnered, aki melletted csak másodhegedűs lehet.
A legjobb csajt kúrod és a faszija pont a legjobb abban amit csinálsz.
erre egy szó van LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#83 Torrente? öregedj, tanulj meg röhögni a morbid poénokon, vedd elő a nőket állatnak tartó oldalad és hirtelen a legjobb vígjáték között lesz a helye
sztem pont hogy egy hihetetlen jó film lett, pont az extrém léte miatt. ilyen kibaszottnagy antihőssel és hozzá hasonlóan undorító karakterekkel nem találkozunk akárhol, hozzá a kellemes alaptörténet is megvan, ráadásul úgy vezetve h az egész egy tökéletesen kifacsart és morbid filmet eredményez. nekem ottvan top 10-ben. -
#82 Tigris és sárkány -.- -
#81 Apró kérdés (csak kiváncsiság): Legényanyát és a Tanút láttad már? (magyar filmek!)
még apróbb, hogy kötekedjek is: mindent, tényleg az összes magyar filmet láttad már?! -
#80 Szerintem meg a "minden idők legrosszabb" jelző nem egyenlő a "semmit nem értettem, nekem túl magas ez a film" jelzővel! Remélem érted!
A felsőbb szintű tudományok sem szarok csak azért mert neked fogalmad sincs arról, hogy miről szólnak, mivel foglalkoznak! -
#79 Nem tudom, hogy a Taxidermiának vagy a House of the Deadnek adjam a címet. Azt hiszem talán az útóbbi, mert a Taxidermiában volt pár percnyi értékelhető rész. Na jó, csak félpernyi, de akkor is több mint a HotDban.
De úgyérzem a Postal úgyis a trónra fog ülni! :) -
feamatar #78 az Evil Dead az egyik legnagyobb széria; a három az mondjuk már viccesre csinálták; az egyre nem emléxem; de a kettő az durva... nőtársaságban nem ajánlatos megnézni... sztem az efektek se rosszak; a rendezés kiváló az őrület ábrázolása meg végképp remek -
#77 mé? ajjó vót speciel... -
#76 Kocka-sorozat? -
#75 John Cassavetes: New York árnyai - görényszar. Egy koncepció nélküli nézhetetlen rémálom. Az egyetlen film, amiről kimentem a moziból. -
TS Zolly #74 Ami nekem büntetés lenne egyhuzamba végig nézni, az a Töröcsik Maris Szerelem