393
Minden idők legrosszabb filmjei
  • DoctorJohnson
    Uhhh cimbora, Te sürgősen szedj be valami gyógyszert sztem és térj nyugovóra, mert 1értelműen beteg vagy
  • gnar killer
    kontroll se volt rossz bár azok közül akik látták vagy favorizálják vagy szörnyűnek tartják...
  • n3whous3
    Értem itt az új magyar filmeket. A Tanú tényleg jó (ld. feljebb).

Az alternatív filmeket meg egyenesen rühellem, szóval ezért tudok csak a "mainstream" filmekről. Nagy része elborult agyak szüleménye, amit sokaknak nem vesz be a gyomra, se a feje. (mondom nagy része, azért biztos van köztük pár gyöngyszem is)

Most jutott más is az eszembe: Az a magyar animációs rövidfilm, amit Oscarra jelöltek. Nem tudom hogy alacsonyodhattak le idáig. Semmi poén, vagy értelem nincs benne (kivéve a végén a csattanót, de az is nagyon eröltetett). Amellett, hogy tényleg egy nagy f*s az egész, ráadásul a kivitelezése is elég gyökér. Nem is értem, hogy hogyan került fel a jelölésig. Ezer másik gyönyörű animációs és rajzfilm készült tavaly és ezt a ganajt rakták be közéjük...
  • Bucser
    Vagyépp a Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten
  • Gabe18
    Összes magyar film?Azért ez igy kicsit túlzás.
    Szerintem pl. a Tanú,Eldorádó,vagy Egészséges Erotika filmeket nem raknám a legrosszabbak közé.Sőt...
  • fifi
    "Inkább az összes magyar film"

komolyabb pénzösszeggel le merném fogadni, hogy a mainstream itthoni filmgyártáson kívül lövésed sincs a magyar filmezésről...
  • n3whous3
    "összes magyar film, kivétel az Indul a bakterház"

Inkább az összes magyar film, különösen az Üvegtigris ÉS az Indul a bakterház... Nem t'om mit esznek rajta az emberek, rohadt béna film.
  • gnar killer
    T4xi - első kettő volt az igazi, 3. szódával még elment, de a 4. ...
    Nyócker - nc
  • DoctorJohnson
    A robbanófejek meg is van DVD-n, olyan rossz, hogy má jó :D
  • Dark Angel 666
    Ide tartozik a DEBS is.
    Egyáltalán mi értelem van egy olyan filmnek amiben egy leszbikus kapcsolatot mutatnak be , ráadásul a történet is NULLA.
    Ezt 40 perc után gyorsitva néztem csak
  • Jagi
    hát én sem :)
    meg is vettem DVD-n amit kijött
    és tényleg 10/10
    egyébként felér egy sokkterápiával. a csajosnak általában jár a szája filmek közben, de ezt kussban nézte végig (kb a kozepétől) és csak a végén kérdezte meg mi a címe :)
  • Calver
    filozok mikor írja be valaki Született Gyilkosokat. annak van sztem azon filmek közül amit valaha láttam - és mutattam másoknak - a legdurvább megosztó hatása. nálam 10/10, sokan meg első 5 perc után ("Nem illik mutogatni!" legjobb igazi badass szöveg ) kikapcsolják a fenébe. gyakorlatilag az a film vagy valakinek nagyon tetszik, vagy nagyon utálja, középutat eddig még nem láttam.
  • Calver
    azért Hullajó ("Vége a bulinak!" - azóta zombiírtási kényszerem támad ha meglátok egy fűnyírót) és Torrente csöppet másfajta humorral operálnak... az előző inkább pár hektoliter vérrel és belsőségekkel, míg Segura bá' inkább a beteges karakterekre épít. de mindkettő hatalmas film az tuti.
  • KM
    Ez igaz. De láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni...
  • viizo
    az imdb.com-on az a 46000-nél több szavazat, 6.8-as átlaggal nem téged erősít ;)
  • KM
    Természetesen szubjektív, de hihetetlenül gyenge. A színészi játék konvergál a nullához, csakúgy, mint a történet. Egyedül a látvány az, ami ér valamit, de minek...
    Van még egy másik filmnek titulált "alkotás" is: Wing Commander.
  • Bucser
    Mortal Kombat 1 az még tűrhető volt, de a Street Fighter nos az valóban egy rakás szar:D
  • SötétBarom
    Szvsz az irtózatosan szar filmek, már attól jók, hogy nagyon szarok.. Pl egy Mortal Kombatot vagy Street Fightert nem bírnék végignézni röhögés nélkül.. De akár mondhtanám a svarci féle Kommandót is :DDD

Viszont vannak azok a filmek, amik nem elég szarok.. Na azok a legborzalmasabbak.. Valaki említette a végzetes kitérőt. Az például iszonyat. De nekem spec hányingerem van a tucatvígjátékoktól is..
  • Jagi
    Az igazi B-kat akció fricska a Robbanófejek xDDD alap és sztem iszonyat vicces^^
  • DoctorJohnson
    Ezért mondom, nagyon sokan vannak így vele és akiknek nem tetszett, sőt a legrosszabbak közé említik, azoknak egyszerűen nem esett le, hogy mit látnak :)
  • viizo
    a Csillagközi az egyik legjobb sci-fi akció, én is kétszer néztem meg anno moziban, óriási kedvenc, és abszolút kult ;)

• DoctorJohnson
    A Starship Troopers szerintem egy kakukktojás.

Mert az a film DIREKT lett olyan amilyen. Nem véletlenül lett ultra-banális és régimódi B-filmjelenetekkel tele.
    Az a film egy fricska, kb. mint a Tim Burton-féle Attack of the Mars, csak 100x jobb megvalósításban (mert az Attack of the Mars poénos akart lenni és kurvára nem lett az).
  • KM
    Starship Troopers
  • DoctorJohnson
    Szerinted.
    Sztem a Magyar Vándorért is kijár a kötél (de az Argo rátesz egy lapáttal, így kihagytam a listáról)
  • DoctorJohnson
    nekem a legrosszabbak amiket láttam:

- Bosszúállók
    - Spice World
    - Batman & Robin
    - Highlander 2-től 4-ig
    - Háború a földön
    - Argo
    - Kenguru Jack
    - Elemi ösztön 2
    - Világok harca
    - Tökéletes katona 2
    - Eragon
    - Pinokkio (Benigni féle)
    - Moonwalker
    - The thin red line (a legszarabb, túlmisztifikált, sztárokkal moziba csábító háborús film amit láttam)
    - Street Fighter
  • grizzly21
    nana! magyar vándor meg nyócker? utobbi idők 2 legjobb magyar filmje
  • grizzly21
    eragon, na az mekkora fos
  • viizo
    érdekes, mert én pl. szeretem a morbid humort (pl. hullajó!, scary movie sorozat és stb stb) de a Torrentét pl. rettentő szánalmas filmnek tartom :/ talán egyedül Csuja Imre szinkronja ér valamit :))
  • Jagi
    4, szabály: Ha a nem megszokott szottyos amcsi fos és nem tetszik minden 1-99 éves embernek akkor már szar :P
    (jó a Torrente ;D)
  • Jagi
    nem tetszik a stílusa mi? xDDD
    te bajod^^

sztem amit igazán kár volt megcsinálni az a
    Britney spears - Álmok útján... 3-szor próbáltam megnézni, de mindíg csak az első 10 percet láttam az introval együtt, aztán bealudtam...

és Tokyo Drift. 2 legendát rombolnak le abban a filmben. Egy a 60-as években gyártott amcsi kasszikusba bele tesznek egy NISMO motort (megjegyzés: japán autóőrült vagyok, de a Mustang az Mustang. Mindkettőnek megvan a bája, varásza... pl, ha szereted a macskákat meg a tejszínhabot akkor nem kevered össze a kettőt mert az nagyon szar lesz.)
    Szóval lehet hogy ezzel a japán-amcsi haverságot akarták hangsújozni, de nálam fordítva sült el.
    alap: (a film szerint)
    Ha amcsiból jöttél 2 hét alatt meg tudsz tanulni profi szinten driftelni mindenki beszél angolul olyan nincs hogy nem :P
    külföldön is megtalálod a laza néger partnered, aki melletted csak másodhegedűs lehet.
    A legjobb csajt kúrod és a faszija pont a legjobb abban amit csinálsz.
    erre egy szó van LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Calver
    Torrente? öregedj, tanulj meg röhögni a morbid poénokon, vedd elő a nőket állatnak tartó oldalad és hirtelen a legjobb vígjáték között lesz a helye
    sztem pont hogy egy hihetetlen jó film lett, pont az extrém léte miatt. ilyen kibaszottnagy antihőssel és hozzá hasonlóan undorító karakterekkel nem találkozunk akárhol, hozzá a kellemes alaptörténet is megvan, ráadásul úgy vezetve h az egész egy tökéletesen kifacsart és morbid filmet eredményez. nekem ottvan top 10-ben.
  • Botond #82
    Tigris és sárkány -.-
  • Kmarha
    Apró kérdés (csak kiváncsiság): Legényanyát és a Tanút láttad már? (magyar filmek!)

még apróbb, hogy kötekedjek is: mindent, tényleg az összes magyar filmet láttad már?!
  • Kmarha
    Szerintem meg a "minden idők legrosszabb" jelző nem egyenlő a "semmit nem értettem, nekem túl magas ez a film" jelzővel! Remélem érted!

A felsőbb szintű tudományok sem szarok csak azért mert neked fogalmad sincs arról, hogy miről szólnak, mivel foglalkoznak!
  • Kmarha
    Nem tudom, hogy a Taxidermiának vagy a House of the Deadnek adjam a címet. Azt hiszem talán az útóbbi, mert a Taxidermiában volt pár percnyi értékelhető rész. Na jó, csak félpernyi, de akkor is több mint a HotDban.

De úgyérzem a Postal úgyis a trónra fog ülni! :)
  • feamatar
    az Evil Dead az egyik legnagyobb széria; a három az mondjuk már viccesre csinálták; az egyre nem emléxem; de a kettő az durva... nőtársaságban nem ajánlatos megnézni... sztem az efektek se rosszak; a rendezés kiváló az őrület ábrázolása meg végképp remek
  • Hixer
    mé? ajjó vót speciel...
  • Matthew Prosac
    Kocka-sorozat?
  • ZilogR
    John Cassavetes: New York árnyai - görényszar. Egy koncepció nélküli nézhetetlen rémálom. Az egyetlen film, amiről kimentem a moziból.
  • TS Zolly
    Ami nekem büntetés lenne egyhuzamba végig nézni, az a Töröcsik Maris Szerelem