Minden idők legrosszabb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Csillagközi az egyik legjobb sci-fi akció, én is kétszer néztem meg anno moziban, óriási kedvenc, és abszolút kult 😉

DoctorJohnson
A Starship Troopers szerintem egy kakukktojás.

Mert az a film DIREKT lett olyan amilyen. Nem véletlenül lett ultra-banális és régimódi B-filmjelenetekkel tele.
Az a film egy fricska, kb. mint a Tim Burton-féle Attack of the Mars, csak 100x jobb megvalósításban (mert az Attack of the Mars poénos akart lenni és kurvára nem lett az).

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

KM
Starship Troopers

DoctorJohnson
Szerinted.
Sztem a Magyar Vándorért is kijár a kötél (de az Argo rátesz egy lapáttal, így kihagytam a listáról)

DoctorJohnson
nekem a legrosszabbak amiket láttam:

- Bosszúállók
- Spice World
- Batman & Robin
- Highlander 2-tõl 4-ig
- Háború a földön
- Argo
- Kenguru Jack
- Elemi ösztön 2
- Világok harca
- Tökéletes katona 2
- Eragon
- Pinokkio (Benigni féle)
- Moonwalker
- The thin red line (a legszarabb, túlmisztifikált, sztárokkal moziba csábító háborús film amit láttam)
- Street Fighter

grizzly21
nana! magyar vándor meg nyócker? utobbi idõk 2 legjobb magyar filmje

grizzly21
eragon, na az mekkora fos

érdekes, mert én pl. szeretem a morbid humort (pl. hullajó!, scary movie sorozat és stb stb) de a Torrentét pl. rettentõ szánalmas filmnek tartom :/ talán egyedül Csuja Imre szinkronja ér valamit 😊)
Jagi
4, szabály: Ha a nem megszokott szottyos amcsi fos és nem tetszik minden 1-99 éves embernek akkor már szar 😛
(jó a Torrente ;D)

Jagi
nem tetszik a stílusa mi? xDDD
te bajod^^

sztem amit igazán kár volt megcsinálni az a
Britney spears - Álmok útján... 3-szor próbáltam megnézni, de mindíg csak az elsõ 10 percet láttam az introval együtt, aztán bealudtam...

és Tokyo Drift. 2 legendát rombolnak le abban a filmben. Egy a 60-as években gyártott amcsi kasszikusba bele tesznek egy NISMO motort (megjegyzés: japán autóõrült vagyok, de a Mustang az Mustang. Mindkettõnek megvan a bája, varásza... pl, ha szereted a macskákat meg a tejszínhabot akkor nem kevered össze a kettõt mert az nagyon szar lesz.)
Szóval lehet hogy ezzel a japán-amcsi haverságot akarták hangsújozni, de nálam fordítva sült el.
alap: (a film szerint)
Ha amcsiból jöttél 2 hét alatt meg tudsz tanulni profi szinten driftelni mindenki beszél angolul olyan nincs hogy nem 😛
külföldön is megtalálod a laza néger partnered, aki melletted csak másodhegedûs lehet.
A legjobb csajt kúrod és a faszija pont a legjobb abban amit csinálsz.
erre egy szó van LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Calver
Torrente? öregedj, tanulj meg röhögni a morbid poénokon, vedd elõ a nõket állatnak tartó oldalad és hirtelen a legjobb vígjáték között lesz a helye <#hehe>
sztem pont hogy egy hihetetlen jó film lett, pont az extrém léte miatt. ilyen kibaszottnagy antihõssel és hozzá hasonlóan undorító karakterekkel nem találkozunk akárhol, hozzá a kellemes alaptörténet is megvan, ráadásul úgy vezetve h az egész egy tökéletesen kifacsart és morbid filmet eredményez. nekem ottvan top 10-ben. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Botond
Tigris és sárkány -.-
Kmarha
Apró kérdés (csak kiváncsiság): Legényanyát és a Tanút láttad már? (magyar filmek!)

még apróbb, hogy kötekedjek is: mindent, tényleg az összes magyar filmet láttad már?!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Szerintem meg a "minden idõk legrosszabb" jelzõ nem egyenlõ a "semmit nem értettem, nekem túl magas ez a film" jelzõvel! Remélem érted!

A felsõbb szintû tudományok sem szarok csak azért mert neked fogalmad sincs arról, hogy mirõl szólnak, mivel foglalkoznak!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Nem tudom, hogy a Taxidermiának vagy a House of the Deadnek adjam a címet. Azt hiszem talán az útóbbi, mert a Taxidermiában volt pár percnyi értékelhetõ rész. Na jó, csak félpernyi, de akkor is több mint a HotDban.

De úgyérzem a Postal úgyis a trónra fog ülni! 😊

az Evil Dead az egyik legnagyobb széria; a három az mondjuk már viccesre csinálták; az egyre nem emléxem; de a kettõ az durva... nõtársaságban nem ajánlatos megnézni... sztem az efektek se rosszak; a rendezés kiváló az õrület ábrázolása meg végképp remek

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Hixer
mé? ajjó vót speciel...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Matthew Prosac
Kocka-sorozat?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ZilogR
John Cassavetes: New York árnyai - görényszar. Egy koncepció nélküli nézhetetlen rémálom. Az egyetlen film, amirõl kimentem a moziból.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

TS Zolly
Ami nekem büntetés lenne egyhuzamba végig nézni, az a Töröcsik Maris Szerelem

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Broafka
tök rossz, pedig jónak tûnt! 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

eörgs
evil aliens
salo

erö

Drephis
arany málnát? 😄

help

whiskeyman
Miami Vice the movie, na az kellõ képpen tré volt

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

pedig díjat is nyert ám

BUDA > miskolc.

desigo
Üvegtigris 2
Magyar Vándor
Nyócker
Argo
Ebola75
Nézzétek meg az "Államügyész" címû "zs" kategóriás akciófilmet, olyan szar, hogy az már jó! Életem legszarabb filmje. Valamint a "Necro Files" c. párszereplõs horror eposz, az is annyira szar, hogyaz ember már csakazért is megnézi, hogyutána mesélni tudjon róla, hogy végigszenvedte.

akyyy
régen én is imádtam a titanicot, az összes , a hajóról szólo filmet megnéztem, amit tudtam, sok kékhátteres igénytelen fos volt mind😞
kivéve a capriós titanic, az fasza😊

bár most meg poszeidon volt, az se semmi😊
nálam amúgy szinte az összes magyar film, bakterházzal az élén rossz, + a supermen return

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TrIp
a legrosszabb film amit megnézettek velem (ezzel szivatjuk egymást a haverokkal, hogy "ezilyenjó, meg fúdeállat meg kell nézned", és leülünk filmezni, és amíg a többiek szenvednek, aki a filmet hozta az vigyorok 😄 ) az talán a GONOSZ HALOTT 1 volt.. tudom h régi, meg alapmûnek tekintendõ a horrorok közt.. de mai szemmel nézve enyhén szólva vígjátéknak tûnhet 😄DD

nézzétek meg! nagyon áálat 😄

Atkamon
hupsz télleg... már van ilyen topik >.>

Dark Angel 666
A legrosszabb vígjáték amit eddig láttam , az a Torrente.
Hihetetlenül gyenge szinészek , szar poénok , gagyi rendezés , szappanoperás klisék

Kicsikiraly
hát van értelme. job bmint a többi amiben mindíg a fõhõs nyer gonosz meghal, minden jóra fordul. miért ne halhatna meg mindenki? [/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez] 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

fifi
igen?
ha ilyen megmondóember vagy, láttad pl.a Hearth of America címû filmjét???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sztem a macskajaj meg kill bill meg austin powers mind jo film nem tom miert nem tetszet nektek 😄 de pl nekem kurvara tecet az Ali-g in da house de a Borat sztem sazr let bar a poenok jok 😄
Seth
vagy akár be is lehetne zárni és IDE irogatni ^^

PSN ID.: Beegabor

SLICK
talán a topik címét kéne változtatni erre pl: Kinek melyik film a legrosszabb? vagy vmi hasonló

Garf
Média tanárom szerint a világ legrosszabb filmje a Robot Ninja. Ha jol emlékszem, a csávesz hõsnek képzeli magát, és pizsamába öltözve, fején vödörrel rohangál a városban 😄 megkéne már nézni -.-

http://www.flickr.com/photos/bubue/

SLICK
na igen ez viszont kétségtelen

gordon 24
thx...

Downhill!!

legrosszabb film kétségtelenül a Harry Potter, sõt gyerekekre káros is

ilyen makettem nekem is van <#eljen>

gordon 24
Nekem pl nagyon tetszett az a film. Igaz nem a dicabrio és Kati winstelt szerelmi nyálas szarja miatt. Hanem a hajó és annak pusztulását bemutató részletes munka miatt.
Igaz én nagyon szeretem azt a Hajót azt összes titanicos filmet megnéztem, szerintem ez a legjobb.
Hogy alátámasszam Titanic "Buziságom"
A Makettem:

Downhill!!

SASboy
Taxidermia

nice legs. what time to open?

Hogy sokak által nagyra becsült alkotások is képbe kerüljenek.
Titanic,Matrix 2,3
Hirtelen, de még nagyon sok film van ami most nem is ugrik be.
Persze kinek mi jön be.
Úgy lenne értelme, hogy a top 10 es listád és a negatív top 10 ed!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bokafix2
Uwe Boll filmjei.... egytõl egyig.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dienesoft
Igen , ez az a film, ami nálam (kiemelném:Nálam) "rossz filmet" jelent, onnantól fogva, hogy, (bár nem emlékszek rá teljesen),
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kisgyerek a palinak az agyába a gyilkos, az egész történet teljesen felesleges, úgy, ahogy van.

ajem kisa
Támad a mars...

csgery
Az elsõ mondatot szörnyen fogalmaztram😊 MAgyarul: szerintem ez a legrosszabb😊
csgery
Szerintem az Azonosság is esélyes erre a filmre. A hangulata jó. (esõs, sötét, meg minden) DE : minimum 2x meg kell nézned, hogy megértsed a lényegét, a bevezetõ nem mondd el semmit, ráadásul szerintem egyáltalán nincs köze a filmhez. A cselekmény emg egyszerûen borzasztó. Egyszer a baleset elõtt vagyunk, aztán utána, majd megint elõtt, aztán közben...
De azok az igazán borzasztó filmek, melyek klisékkel vannak tûzzdelve (a' la: Pókember)
hunbasser
Titanicban én sem tudom mit esznek.talán mert nyál,azt a romantikusabb fajták+nõk erre buknak.

azt hiszem van egy olyan honlap,h 10 a világ 10 legrosszabb filmje(vagy fimbefejezése?),én is csak hallottam róla,a címet nem tudom.tudja vki a címét?a filmek ott le is tölthetõk

ReaL MaDRid x siempre