393
Minden idők legrosszabb filmjei
-
#153 Basszus,csak most látom,hogy a listámból kifelejtettem Steven Seagal filmjeit,pedig a szar filmek kategóriájában ez alap.Nem is tudom,hogy felejthettem ki... -
#152 Copland -
#151 folytatom a sort:yonggary:vizuálisan nagyon rossz,olyan mint ha ott se lenne,olyan szűrke mintha átlátszó lenne,aztán meg a végén át áll az emberek oldalára,és cyker meg látszik h,mű...
akkor ott a hulk visszatér,monster warriors(sorozat aminek ugyan olyan rossz számítógépes animációja van mint a yonggarynek.)
a magyar vándor történetét én sem nagyon értem.
-a ghost rider szerintem jó fílm. -
#150 "A magyar vándor egy minden ízében gagyi, eröltetett "poénokkal" és idegesítő zenei betétekkel teletűzdelt bugyutaság, valami eszméletlenül szánalmas alkotás szerintem. Nincs rajta mit megérteni, egyszerűen vígjátéknak vérgyenge, márpedig érezhetően annak készült. "
Ezzel egyetértek. Olyan a film,mint valami másfél órás reklámszpot. Jóindulattal is csak alsó középkategóriás színészi alakítással. -
#149 Nézhetetlen? -
#148 mibajod a taxidermiával....? :DD -
Prof William #147 Ha igaz a sztori akkor csak az igaz hogy elvesztek. Mivel olyan a vége mint amilyen így GŐZÜNK SINCS HOGY TÉNYLEG EZ VOLT E. Valószínűleg nem csak akartak egy kis pénzt kereni.
Vagy 2 éve eltűnt pár barlangász. Forgatok rólluk egy filmet mert az jó... -
#146 Mit keres a T4xi és az 50 első randi a Ghost Riderrel együtt? Ha a 3. taxit tennétek ide, még csak-csak, de a 4.? Mindenki divXben nézte meg mozis szinkronnal, vagy franciául felirattal? Mindegy.
A Ghost Rider O.K., de a másik kettő a topicban?
Ide ilyen filmek kellenek, mint a:
Csendes pusztító
Maszk 2
Garfield 1-2
The Royal Tenenbaums
Rushmore/Okostojás
Chuck Norris, Dolph Lundgreen, Michael Dudikoff "majdnem összes filmje"
Hulk és egyéb szar képregényadaptációk
A mai magyar filmjek legtöbbje (élén a Taxidermiával)
Catwoman
Uwe Boll összes "munkája"
stb. -
Prof William #145 Ha igaz a sztori akkor csak az igaz hogy elvesztek. Mivel olyan a vége mint amilyen így GŐZÜNK SINCS HOGY TÉNYLEG EZ VOLT E. Valószínűleg nem csak akartak egy kis pénzt kereni.
Vagy 2 éve eltűnt pár barlangász. Forgatok rólluk egy filmet mert az jó... -
juve1127 #144 50 első randi,taxi4,ghost rider -
#143 Egyértelműen a Dumb és Dumber második része. Most láttam, azóta háborog a gyomrom, az első igazi Farelli műremek, na de ez.... -
#142 9 és fél hét,A detonátor,Csajozós film,Csupasz pisztoly az űrben.C-kategóriás tucathorrorfilmekből meg annyi van,hogy reggelig írhatnám. -
#141 de azért kicsit jobban is rögzítették a kamerát mert sokszor nagyon remeg,meg ha igaz történet,akkor biztos megtalálják a csajt,de ez a fílmből nem derül ki.
-na mindegy még vannak rossz fílmek.még írok. -
viizo #140 a Nyílt Tengeren direkt kézikamerás és direkt olyan a vége, mivel megtörtént eseményt dolgoz fel ;) -
#139 sziasztok.
én nem láttam az ilyen flashdaces-es fílmeket,de szerintem a legrosszabb fílm a Véres telihold.nem hiszem h,sokan láttátok már,de nagyon sz...a történet az nagyon,a színjátékkal együtt(nagyon látszik h,megjátszák.egyébként 1 farkasemberes fílm,és 1 ezüst pénzérmével győzik le amit 4 fele vágnak és nyílra helyezik,a pénzérmét eredetileg az egyik srác nyerte mikor 1.nek pókerezett és utánna soha nem vesztette el a játékban.de a fílm olyan mint ha házilag készült volna,ráadásul a szörny szája végig nyitva van.
-a nyílt tengeren is olyan házilag készültnek tűnik és a befejezése is rossz.
most ennyi jut eszembe , de majd még írok. -
#138 The Phantom of the Opera -
#137 flashdance? ehh -
#136 Az tényleg szép film. Meg az Óz a nagy Varázsló. Mindkettő 1939es film!!! -
viizo #135 érdekes hogy többen említették már az Elfújta A Szél-t, miközben filmtörténeti alapmű, és hihetetlen nagy film.
(az imdb-n is 8.1-es átlaggal benne van minden idők legjobb 250 filmjében)
mi nem tetszett benne ha megkérdezhetem? -
Antrax #134 Amúgy:
"Rákember a Marsról"
XD -
Antrax #133 A végén a "csattanó" szvsz jó...
(grat hogy senki sem flémel) -
#132 Flashdance
Dirty Dancing 1
Elfújta a szél
Acélmagnóliák
Az összes Star Wars és társai
Skorpiókirály
Álmok útján (Britney Spears által gründolt film) -
#131 Szerintem nem utáljuk a filmeket, hisz azért készülnek,hogy minket szórakoztassanak vele. -
#130 pedig az jo:) -
#129 tökre kár felkapni a vizet, mivel ez az egész szubjektiv, okos ember meg nem vitatkozik szubjektiv dolgokon, én csak azt emlitettem meg, hogy ezt a fajta humort szokni kell. tippeltem hogy nem szereted a monty pythont mert a magyar vándor ezt akarta utánozni. tény hogy nem sikerült jól, dehát magyar film, mit vársz?:) -
#128 tőled is kérdezem, ha már így leírod azt a szerencsétlent...
a Hearth of America című filmjét láttad?
mert fikázol, és sztem a Bloodrayne-ig meg a HOD-ig ismered a csávót körülbelül...
javíts ki nyugodtan hogyha tévedek... -
#127 Sorry, Monty Python lesz az :) -
#126 "mindenesetre ha neked a gyaloggalopp meg a ryan élete sem tetszett akkor nyilvan ez sem tetszik, erre a stilusra rá kell állni hogy szorakozz rajta."
Minden rendben van amúgy?
Hol írtam olyat, hogy a Gyalog galopp meg a BRIAN élete nem tetszett???
1. ezek a filmek minden idők legjobb vígjátékai
2. a magyar vándornak HALOVÁNY (értsd: BÉKAFINGYNYI) köze nincsen ezekhez a Ponty Python remekekhez.
3. A magyar vándor egy minden ízében gagyi, eröltetett "poénokkal" és idegesítő zenei betétekkel teletűzdelt bugyutaság, valami eszméletlenül szánalmas alkotás szerintem. Nincs rajta mit megérteni, egyszerűen vígjátéknak vérgyenge, márpedig érezhetően annak készült. -
#125 hát így most kapásból a Kill Billt nevezném. -
#124 Fűrész -
Balinthun #123 uwe boll -
#122 azdedurva -
#121 ja vannak ilyen filmek. pl 21 gramm is. nekem bejött -
#120 a magyar vándor meg "direkt" szar, az angol monty python szintet akarták hozni, ami persze nem jött össze, de azért nem lett olyan rossz. mindenesetre ha neked a gyaloggalopp meg a ryan élete sem tetszett akkor nyilvan ez sem tetszik, erre a stilusra rá kell állni hogy szorakozz rajta. -
#119 ugy látszik neked nem esett le hogy az egész film egy parodia gyakorlatilag, de legalábbis tele van olyan elemekkel hogy az ember csak röhög rajta. hogy mit parodizál azt nem is tudom, mindegy de a film kurvajó lett. ilyet irni hogy szar. ez kész -
#118 csajozósfilm -
#117 amerikai pite 4... -
viizo #116 a Kontroll-lal az a baj, hogy nem tudták eldönteni, közönségfilmet vagy művészfilmet készítsenek: így az egészből nagy katyvasz lett, az eleje Badár féle mainstream hülyéskedés, a vége pedig egy tök elvont izé.
-
#115 Hegedűs a háztetőn? -
#114 hát öreg... Látom nem a te eseted a filmművészet