Minden idők legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az a film DIREKT lett olyan amilyen. Nem véletlenül lett ultra-banális és régimódi B-filmjelenetekkel tele.
Az a film egy fricska, kb. mint a Tim Burton-féle Attack of the Mars, csak 100x jobb megvalósításban (mert az Attack of the Mars poénos akart lenni és kurvára nem lett az).
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Sztem a Magyar Vándorért is kijár a kötél (de az Argo rátesz egy lapáttal, így kihagytam a listáról)
- Bosszúállók
- Spice World
- Batman & Robin
- Highlander 2-tõl 4-ig
- Háború a földön
- Argo
- Kenguru Jack
- Elemi ösztön 2
- Világok harca
- Tökéletes katona 2
- Eragon
- Pinokkio (Benigni féle)
- Moonwalker
- The thin red line (a legszarabb, túlmisztifikált, sztárokkal moziba csábító háborús film amit láttam)
- Street Fighter
(jó a Torrente ;D)
te bajod^^
sztem amit igazán kár volt megcsinálni az a
Britney spears - Álmok útján... 3-szor próbáltam megnézni, de mindíg csak az elsõ 10 percet láttam az introval együtt, aztán bealudtam...
és Tokyo Drift. 2 legendát rombolnak le abban a filmben. Egy a 60-as években gyártott amcsi kasszikusba bele tesznek egy NISMO motort (megjegyzés: japán autóõrült vagyok, de a Mustang az Mustang. Mindkettõnek megvan a bája, varásza... pl, ha szereted a macskákat meg a tejszínhabot akkor nem kevered össze a kettõt mert az nagyon szar lesz.)
Szóval lehet hogy ezzel a japán-amcsi haverságot akarták hangsújozni, de nálam fordítva sült el.
alap: (a film szerint)
Ha amcsiból jöttél 2 hét alatt meg tudsz tanulni profi szinten driftelni mindenki beszél angolul olyan nincs hogy nem 😛
külföldön is megtalálod a laza néger partnered, aki melletted csak másodhegedûs lehet.
A legjobb csajt kúrod és a faszija pont a legjobb abban amit csinálsz.
erre egy szó van LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
sztem pont hogy egy hihetetlen jó film lett, pont az extrém léte miatt. ilyen kibaszottnagy antihõssel és hozzá hasonlóan undorító karakterekkel nem találkozunk akárhol, hozzá a kellemes alaptörténet is megvan, ráadásul úgy vezetve h az egész egy tökéletesen kifacsart és morbid filmet eredményez. nekem ottvan top 10-ben. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
még apróbb, hogy kötekedjek is: mindent, tényleg az összes magyar filmet láttad már?!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A felsõbb szintû tudományok sem szarok csak azért mert neked fogalmad sincs arról, hogy mirõl szólnak, mivel foglalkoznak!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De úgyérzem a Postal úgyis a trónra fog ülni! 😊
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
BUDA > miskolc.
kivéve a capriós titanic, az fasza😊
bár most meg poszeidon volt, az se semmi😊
nálam amúgy szinte az összes magyar film, bakterházzal az élén rossz, + a supermen return
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nézzétek meg! nagyon áálat 😄
Hihetetlenül gyenge szinészek , szar poénok , gagyi rendezés , szappanoperás klisék
DFTBA ಠ_ಠ
ha ilyen megmondóember vagy, láttad pl.a Hearth of America címû filmjét???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN ID.: Beegabor
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Igaz én nagyon szeretem azt a Hajót azt összes titanicos filmet megnéztem, szerintem ez a legjobb.
Hogy alátámasszam Titanic "Buziságom"
A Makettem:
Downhill!!
Titanic,Matrix 2,3
Hirtelen, de még nagyon sok film van ami most nem is ugrik be.
Persze kinek mi jön be.
Úgy lenne értelme, hogy a top 10 es listád és a negatív top 10 ed!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azok az igazán borzasztó filmek, melyek klisékkel vannak tûzzdelve (a' la: Pókember)