Minden idők legrosszabb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
Egyértelmûen a Dumb és Dumber második része. Most láttam, azóta háborog a gyomrom, az elsõ igazi Farelli mûremek, na de ez....<#gonosz3><#ijedt><#schmoll2>

barnie1990
9 és fél hét,A detonátor,Csajozós film,Csupasz pisztoly az ûrben.C-kategóriás tucathorrorfilmekbõl meg annyi van,hogy reggelig írhatnám.

Zene nélkül mit érek én?

Jrex
de azért kicsit jobban is rögzítették a kamerát mert sokszor nagyon remeg,meg ha igaz történet,akkor biztos megtalálják a csajt,de ez a fílmbõl nem derül ki.
-na mindegy még vannak rossz fílmek.még írok.

a Nyílt Tengeren direkt kézikamerás és direkt olyan a vége, mivel megtörtént eseményt dolgoz fel 😉
Jrex
sziasztok.
én nem láttam az ilyen flashdaces-es fílmeket,de szerintem a legrosszabb fílm a Véres telihold.nem hiszem h,sokan láttátok már,de nagyon sz...a történet az nagyon,a színjátékkal együtt(nagyon látszik h,megjátszák.egyébként 1 farkasemberes fílm,és 1 ezüst pénzérmével gyõzik le amit 4 fele vágnak és nyílra helyezik,a pénzérmét eredetileg az egyik srác nyerte mikor 1.nek pókerezett és utánna soha nem vesztette el a játékban.de a fílm olyan mint ha házilag készült volna,ráadásul a szörny szája végig nyitva van.
-a nyílt tengeren is olyan házilag készültnek tûnik és a befejezése is rossz.
most ennyi jut eszembe , de majd még írok.

Rage47
The Phantom of the Opera
grizzly21
flashdance? ehh

JonDavis
Az tényleg szép film. Meg az Óz a nagy Varázsló. Mindkettõ 1939es film!!!

érdekes hogy többen említették már az Elfújta A Szél-t, miközben filmtörténeti alapmû, és hihetetlen nagy film.
(az imdb-n is 8.1-es átlaggal benne van minden idõk legjobb 250 filmjében)

mi nem tetszett benne ha megkérdezhetem?
Amúgy:

"Rákember a Marsról"

XD

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

A végén a "csattanó" szvsz jó...

(grat hogy senki sem flémel)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

banok
Flashdance
Dirty Dancing 1
Elfújta a szél
Acélmagnóliák
Az összes Star Wars és társai
Skorpiókirály
Álmok útján (Britney Spears által gründolt film)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JonDavis
Szerintem nem utáljuk a filmeket, hisz azért készülnek,hogy minket szórakoztassanak vele.

grizzly21
pedig az jo😊

grizzly21
tökre kár felkapni a vizet, mivel ez az egész szubjektiv, okos ember meg nem vitatkozik szubjektiv dolgokon, én csak azt emlitettem meg, hogy ezt a fajta humort szokni kell. tippeltem hogy nem szereted a monty pythont mert a magyar vándor ezt akarta utánozni. tény hogy nem sikerült jól, dehát magyar film, mit vársz?😊

fifi
tõled is kérdezem, ha már így leírod azt a szerencsétlent...
a Hearth of America címû filmjét láttad?

mert fikázol, és sztem a Bloodrayne-ig meg a HOD-ig ismered a csávót körülbelül...
javíts ki nyugodtan hogyha tévedek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DoctorJohnson
Sorry, Monty Python lesz az 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
"mindenesetre ha neked a gyaloggalopp meg a ryan élete sem tetszett akkor nyilvan ez sem tetszik, erre a stilusra rá kell állni hogy szorakozz rajta."

Minden rendben van amúgy?
Hol írtam olyat, hogy a Gyalog galopp meg a BRIAN élete nem tetszett???
1. ezek a filmek minden idõk legjobb vígjátékai
2. a magyar vándornak HALOVÁNY (értsd: BÉKAFINGYNYI) köze nincsen ezekhez a Ponty Python remekekhez.
3. A magyar vándor egy minden ízében gagyi, eröltetett "poénokkal" és idegesítõ zenei betétekkel teletûzdelt bugyutaság, valami eszméletlenül szánalmas alkotás szerintem. Nincs rajta mit megérteni, egyszerûen vígjátéknak vérgyenge, márpedig érezhetõen annak készült.

QuippeR
hát így most kapásból a Kill Billt nevezném.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

koryne
Fûrész

Xbox Live gamertag: kilencnad

uwe boll

Jagi
azdedurva

grizzly21
ja vannak ilyen filmek. pl 21 gramm is. nekem bejött

grizzly21
a magyar vándor meg "direkt" szar, az angol monty python szintet akarták hozni, ami persze nem jött össze, de azért nem lett olyan rossz. mindenesetre ha neked a gyaloggalopp meg a ryan élete sem tetszett akkor nyilvan ez sem tetszik, erre a stilusra rá kell állni hogy szorakozz rajta.

grizzly21
ugy látszik neked nem esett le hogy az egész film egy parodia gyakorlatilag, de legalábbis tele van olyan elemekkel hogy az ember csak röhög rajta. hogy mit parodizál azt nem is tudom, mindegy de a film kurvajó lett. ilyet irni hogy szar. ez kész

sapkafej
csajozósfilm

György

Drephis
amerikai pite 4...

help

a Kontroll-lal az a baj, hogy nem tudták eldönteni, közönségfilmet vagy mûvészfilmet készítsenek: így az egészbõl nagy katyvasz lett, az eleje Badár féle mainstream hülyéskedés, a vége pedig egy tök elvont izé.
espio
Hegedûs a háztetõn? <#nevetes1>

Talán a vége nincs megírva még...

Bucser
hát öreg... Látom nem a te eseted a filmmûvészet

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DoctorJohnson
Uhhh cimbora, Te sürgõsen szedj be valami gyógyszert sztem és térj nyugovóra, mert 1értelmûen beteg vagy

gnar killer
kontroll se volt rossz bár azok közül akik látták vagy favorizálják vagy szörnyûnek tartják...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

n3whous3
Értem itt az új magyar filmeket. A Tanú tényleg jó (ld. feljebb).

Az alternatív filmeket meg egyenesen rühellem, szóval ezért tudok csak a "mainstream" filmekrõl. Nagy része elborult agyak szüleménye, amit sokaknak nem vesz be a gyomra, se a feje. (mondom nagy része, azért biztos van köztük pár gyöngyszem is)

Most jutott más is az eszembe: Az a magyar animációs rövidfilm, amit Oscarra jelöltek. Nem tudom hogy alacsonyodhattak le idáig. Semmi poén, vagy értelem nincs benne (kivéve a végén a csattanót, de az is nagyon eröltetett). Amellett, hogy tényleg egy nagy f*s az egész, ráadásul a kivitelezése is elég gyökér. Nem is értem, hogy hogyan került fel a jelölésig. Ezer másik gyönyörû animációs és rajzfilm készült tavaly és ezt a ganajt rakták be közéjük... <#duhos2><#action>

púúúúú

Bucser
Vagyépp a Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Összes magyar film?Azért ez igy kicsit túlzás.
Szerintem pl. a Tanú,Eldorádó,vagy Egészséges Erotika filmeket nem raknám a legrosszabbak közé.Sõt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fifi
"Inkább az összes magyar film"

komolyabb pénzösszeggel le merném fogadni, hogy a mainstream itthoni filmgyártáson kívül lövésed sincs a magyar filmezésrõl...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

n3whous3
"összes magyar film, kivétel az Indul a bakterház"

Inkább az összes magyar film, különösen az Üvegtigris ÉS az Indul a bakterház... Nem t'om mit esznek rajta az emberek, rohadt béna film.

púúúúú

gnar killer
T4xi - elsõ kettõ volt az igazi, 3. szódával még elment, de a 4. ...
Nyócker - nc

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

DoctorJohnson
A robbanófejek meg is van DVD-n, olyan rossz, hogy má jó 😄

Dark Angel 666
Ide tartozik a DEBS is.
Egyáltalán mi értelem van egy olyan filmnek amiben egy leszbikus kapcsolatot mutatnak be , ráadásul a történet is NULLA.
Ezt 40 perc után gyorsitva néztem csak <#nyes><#wow2>

Jagi
hát én sem 😊
meg is vettem DVD-n amit kijött
és tényleg 10/10
egyébként felér egy sokkterápiával. a csajosnak általában jár a szája filmek közben, de ezt kussban nézte végig (kb a kozepétõl) és csak a végén kérdezte meg mi a címe 😊

Calver
filozok mikor írja be valaki Született Gyilkosokat. annak van sztem azon filmek közül amit valaha láttam - és mutattam másoknak - a legdurvább megosztó hatása. nálam 10/10, sokan meg elsõ 5 perc után ("Nem illik mutogatni!" legjobb igazi badass szöveg <#hehe>) kikapcsolják a fenébe. gyakorlatilag az a film vagy valakinek nagyon tetszik, vagy nagyon utálja, középutat eddig még nem láttam. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
azért Hullajó ("Vége a bulinak!" - azóta zombiírtási kényszerem támad ha meglátok egy fûnyírót) és Torrente csöppet másfajta humorral operálnak... az elõzõ inkább pár hektoliter vérrel és belsõségekkel, míg Segura bá' inkább a beteges karakterekre épít. de mindkettõ hatalmas film az tuti. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

KM
Ez igaz. De láttam én már éjjeliõrt nappal meghalni...<#vigyor2>

az imdb.com-on az a 46000-nél több szavazat, 6.8-as átlaggal nem téged erõsít 😉
KM
Természetesen szubjektív, de hihetetlenül gyenge. A színészi játék konvergál a nullához, csakúgy, mint a történet. Egyedül a látvány az, ami ér valamit, de minek...
Van még egy másik filmnek titulált "alkotás" is: Wing Commander.

Bucser
Mortal Kombat 1 az még tûrhetõ volt, de a Street Fighter nos az valóban egy rakás szar😄

SötétBarom
Szvsz az irtózatosan szar filmek, már attól jók, hogy nagyon szarok.. Pl egy Mortal Kombatot vagy Street Fightert nem bírnék végignézni röhögés nélkül.. De akár mondhtanám a svarci féle Kommandót is 😄DD

Viszont vannak azok a filmek, amik nem elég szarok.. Na azok a legborzalmasabbak.. Valaki említette a végzetes kitérõt. Az például iszonyat. De nekem spec hányingerem van a tucatvígjátékoktól is..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jagi
Az igazi B-kat akció fricska a Robbanófejek xDDD alap és sztem iszonyat vicces^^

DoctorJohnson
Ezért mondom, nagyon sokan vannak így vele és akiknek nem tetszett, sõt a legrosszabbak közé említik, azoknak egyszerûen nem esett le, hogy mit látnak 😊