Minden idők legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
-na mindegy még vannak rossz fílmek.még írok.
én nem láttam az ilyen flashdaces-es fílmeket,de szerintem a legrosszabb fílm a Véres telihold.nem hiszem h,sokan láttátok már,de nagyon sz...a történet az nagyon,a színjátékkal együtt(nagyon látszik h,megjátszák.egyébként 1 farkasemberes fílm,és 1 ezüst pénzérmével gyõzik le amit 4 fele vágnak és nyílra helyezik,a pénzérmét eredetileg az egyik srác nyerte mikor 1.nek pókerezett és utánna soha nem vesztette el a játékban.de a fílm olyan mint ha házilag készült volna,ráadásul a szörny szája végig nyitva van.
-a nyílt tengeren is olyan házilag készültnek tûnik és a befejezése is rossz.
most ennyi jut eszembe , de majd még írok.
(az imdb-n is 8.1-es átlaggal benne van minden idõk legjobb 250 filmjében)
mi nem tetszett benne ha megkérdezhetem?
"Rákember a Marsról"
XD
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
(grat hogy senki sem flémel)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Dirty Dancing 1
Elfújta a szél
Acélmagnóliák
Az összes Star Wars és társai
Skorpiókirály
Álmok útján (Britney Spears által gründolt film)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a Hearth of America címû filmjét láttad?
mert fikázol, és sztem a Bloodrayne-ig meg a HOD-ig ismered a csávót körülbelül...
javíts ki nyugodtan hogyha tévedek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Minden rendben van amúgy?
Hol írtam olyat, hogy a Gyalog galopp meg a BRIAN élete nem tetszett???
1. ezek a filmek minden idõk legjobb vígjátékai
2. a magyar vándornak HALOVÁNY (értsd: BÉKAFINGYNYI) köze nincsen ezekhez a Ponty Python remekekhez.
3. A magyar vándor egy minden ízében gagyi, eröltetett "poénokkal" és idegesítõ zenei betétekkel teletûzdelt bugyutaság, valami eszméletlenül szánalmas alkotás szerintem. Nincs rajta mit megérteni, egyszerûen vígjátéknak vérgyenge, márpedig érezhetõen annak készült.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Az alternatív filmeket meg egyenesen rühellem, szóval ezért tudok csak a "mainstream" filmekrõl. Nagy része elborult agyak szüleménye, amit sokaknak nem vesz be a gyomra, se a feje. (mondom nagy része, azért biztos van köztük pár gyöngyszem is)
Most jutott más is az eszembe: Az a magyar animációs rövidfilm, amit Oscarra jelöltek. Nem tudom hogy alacsonyodhattak le idáig. Semmi poén, vagy értelem nincs benne (kivéve a végén a csattanót, de az is nagyon eröltetett). Amellett, hogy tényleg egy nagy f*s az egész, ráadásul a kivitelezése is elég gyökér. Nem is értem, hogy hogyan került fel a jelölésig. Ezer másik gyönyörû animációs és rajzfilm készült tavaly és ezt a ganajt rakták be közéjük... <#duhos2>#duhos2><#action>#action>
púúúúú
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem pl. a Tanú,Eldorádó,vagy Egészséges Erotika filmeket nem raknám a legrosszabbak közé.Sõt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
komolyabb pénzösszeggel le merném fogadni, hogy a mainstream itthoni filmgyártáson kívül lövésed sincs a magyar filmezésrõl...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Inkább az összes magyar film, különösen az Üvegtigris ÉS az Indul a bakterház... Nem t'om mit esznek rajta az emberek, rohadt béna film.
púúúúú
Nyócker - nc
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Egyáltalán mi értelem van egy olyan filmnek amiben egy leszbikus kapcsolatot mutatnak be , ráadásul a történet is NULLA.
Ezt 40 perc után gyorsitva néztem csak <#nyes>#nyes><#wow2>#wow2>
meg is vettem DVD-n amit kijött
és tényleg 10/10
egyébként felér egy sokkterápiával. a csajosnak általában jár a szája filmek közben, de ezt kussban nézte végig (kb a kozepétõl) és csak a végén kérdezte meg mi a címe 😊
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Van még egy másik filmnek titulált "alkotás" is: Wing Commander.
Viszont vannak azok a filmek, amik nem elég szarok.. Na azok a legborzalmasabbak.. Valaki említette a végzetes kitérõt. Az például iszonyat. De nekem spec hányingerem van a tucatvígjátékoktól is..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ