Minden idők legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan filmeket soroltak ide fel MINDEN IDÕ legrosszabb filmjének, mint:
Titanic
Star Wars
Matrix
Narnia
A Gyûrûk Ura
Én a robot
Ez a filmek nagyon megosztják az embereket, de attól még nem kéne baromságokat mondani. Ha én mondjuk szívbõl utálom a Titanicot, elegem van a nyáladzásból, a sorstragédiákból, DiCaprio szõke-buzzancs képébõl és áldozathozatalából, Celine Dion csöpögõs számából, és soha többé nem akarom látni a filmet, akkor sem mondanám rá, hogy minden idõk legrosszabb filmje, ha egy picit is elképzelem mint filmes alkotást. A kamerakezelés és a hangmérnõki munkák profik, a színészek is csak azt nyújták amit kértek tõlük, azt viszont jól, a látvány mai szemmel nézve is jó, nem beszélve arról, hogy felépítettek egy bazi nagy félhajót, egy rakat ember megsérült, mindenki vért izzadt és tényleg nincs is olyan komolyabb technikai, esztétikai vagy mûvészeti hibája a filmnek, ami felróható neki, mint rossz tulajdonság. És akkor én megjelenek és le"Minden idõk legrosszabb filmje"-zem, mert épp nálam nem volt nyerõ.
Ha valaki ilyenekkel rukkol elõ, azt (senki ne sértõdjön meg) egyszerûen nem tudom komolyan venni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Torrente a világ egyik legjobb filmje!
A legnagyszerûbb vígjáték kerek e világon!
Remek színészek, viccesnél viccesebb poénok...
Na, de ez a topik nem jelent semmit. A filmek nem lesznek szarok attól, hogy pár láma szidja õket. (Ez azoknak szólt, akik a kedvenc filmjeimet szidják.)
Izlések és pofonok...
A heavy cost. I pay it gladly.
De igazad van, fejezzük ezt be itt, az Én, a robot tényleg csak alsó-középkategóriás.
...vágod?
Az a film tény, hogy nem volt nagy pukk, és köze nincs Asimovhoz (leszámmítva a 3 alapszabályt) de attól még egy teljesen nézhetõ, néhol igzgalmas és látványos sci-fi, PONT.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
...vágod?
Trilliószor szarabb filmek vannak annál, az egy középszerû sci-fi, se több, se kevesebb.
Üdv
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
mert amúgy ez dönti el, hogy jó-e, vagy sem???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
itt
parodia elemek: az összes bejátszott video, pl amikor kicenzurázzák azt a nagy "agy"-at amikor beledöfnek😄
a tipikus zene az egész alatt, hogy megmentjük a világot, stb😄D
a parodia szo mondjuk lehet hogy nem a legjobb, bár kétségtelenül vannak benne olyan elemek, de az biztos hogy a legtöbben a humora meg a hangulata miatt szeretik
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-szerintem még az összes régi indiánosos fílm:vinetu(nemtom hogy írják),osceola,apacsok...
dûne,csillagközi invázió2 az tényleg rossz,supermario bross(kicsit unalmas)anakonda2(maga a fílm jó csak 1kicsit a grafika rossz,és persze az anakondák,KONG a kismajom és az elejérõl a bõgõmajom d-amerikában él,a fílm pedig Borneóban játszódik,ez kissé zavaró.
Annyira szar, h sírsz!! Aki látta tudja mirõl beszélek aki meg nem megnenézze!!!!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Remélem, ezt fel tudod fogni.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
nekem azóta ez jut eszembe a Passion-ról<#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
egyébként sztem a Passió is remekmû.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A LW4ben lazán püfölte Gibsont Jet, mégsem szörnyülködtem azon, hogy anno még Gibsont állították be, mint Halálos fegyver.
Amúgy ide tartoznak még a TV2 RTLK által újraszinkronizált, megvágott, anno jó filmek is. Hamarosan jön az Utolsó cserkész újraszinkronizálva. Az is jó film, de szépen szétbasszák ezzel az egészet.
A medve nem játék.
(bár a scoopok sztem ocsmányok a 407-en)
ilyet hozzászólni... sztem maradj inkább a könnyed vasárnapi matinénál, mert film-értelmezésbõl elégtelen 😄
háttérinfó: a filmben egy valós eset tükrözõdik, ugyanis a 90-es években valóban eltünt egy házaspár, szintén ausztrália partjainál, és szintén hasonló körülmények között: búvárkodás közben hagyták õket ott, és sosem lettek meg, nagyon nagy port is kavart a dolog.
utolsó mondatodban végképp nem értem a logikád, hisz akár azzal is jöhetnél, hogy pl. minek annyi 2. világháborús film, mikor már úgyis megtörtént a dolog... 😉
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Akkor nézzetek bele ebbe!!!<#beka3>#beka3><#idiota>#idiota>
Csak erõs idegzetúeknek!!!
Zene nélkül mit érek én?
akkor ott a hulk visszatér,monster warriors(sorozat aminek ugyan olyan rossz számítógépes animációja van mint a yonggarynek.)
a magyar vándor történetét én sem nagyon értem.
-a ghost rider szerintem jó fílm.
Ezzel egyetértek. Olyan a film,mint valami másfél órás reklámszpot. Jóindulattal is csak alsó középkategóriás színészi alakítással.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Vagy 2 éve eltûnt pár barlangász. Forgatok rólluk egy filmet mert az jó...
A Ghost Rider O.K., de a másik kettõ a topicban?
Ide ilyen filmek kellenek, mint a:
Csendes pusztító
Maszk 2
Garfield 1-2
The Royal Tenenbaums
Rushmore/Okostojás
Chuck Norris, Dolph Lundgreen, Michael Dudikoff "majdnem összes filmje"
Hulk és egyéb szar képregényadaptációk
A mai magyar filmjek legtöbbje (élén a Taxidermiával)
Catwoman
Uwe Boll összes "munkája"
stb.
A medve nem játék.
Vagy 2 éve eltûnt pár barlangász. Forgatok rólluk egy filmet mert az jó...