393
Minden idők legrosszabb filmjei
-
#273 Cementery Gates (A temető kapui)
viszonylag új film. én ilyen orbitális retekfost még sose láttam:C -
#272 ez amolyan: a banki alkalmazott család apa tökéletesen tud veygszerekből atombombát csinálni, és anyu pedig véletlenül kerületi karatebajnok a kislány meg szertornázik ugye? :))) -
Prof William #271 vlami német film
A címe már magában tömör filmtörténeti remekművet sejtet...
GYILKOS HOLLÓK!
Gagyi egyszerre mozgó hollósereg húsevő hollók... Ami kell... -
#270 Halálhajó, mint legrosszabb film??? Na ne... -
#269 A film is nagyon jó, de a könyv ismerete nélkül tényleg értelmetlen megnézni mivel nincs igazi sztori. Ellenben a könyv után nagyon jó. Bale pedig zseniális benne. -
saw123 #268 terminátor 3 na az egy köpedék
-
#267 szerintem az üvegtigris 2,és a dinotópia is rossz fílm. -
#266 É na Tomb Raider első részénél hagytam el avetítőtermet.
A 2. részben felőlem a világot is összerakhatta volna egy atomrobbanás után, de akkor sem nézném meg... -
#265 amerikai volt, úgyhogy nem hiszem -
#264 Ködből max a remake ami gatya...
nem tudom az eredetit láttad-e? -
#263 Scream 1 teccett -
#262 nem jut eszembe egy sem amin féltem volna, ha meglesz szólok
mellesleg a másik abszolut fos "horror" szerintem a Köd -
#261 belőlem az első rész is hasonló érzéseket váltott ki, bár azt mondják a bölcsek a könyv jó, csak a filmet sikerült elbaszni. -
#260 Amerikai Pszicho 2. - na az egy adag f*s. -
#259 erre gondolok, de ha nem láttad felesleges így lefikázni...
letaglózó...
amúgy érdekes, hogy Uwe Boll/bár utóbbi filmjei valóban szarok/ anno tudott rendezni... Ajánlom mindenki figyelmébe a Hearth of America című filmjét... van most sajnos szomorú aktualitása is... -
viizo #258 erre gondolsz?
imdb link
mert hozzá nem volt még szerencsém, de az imdb 4.0 átlag nem egy erős filmet sejtet -
Hoz_Hun #257 Independenc Day
Holt költők társosága (vagy mi volt... blah)
Tha Astronaut
Uwe Boll összes :)
és a negatív csúcs, amiről kijöttem a moziból annak idején a Lucky Lucke (Terence Hill-es).
De van még pár, amit már elfelejtettem.
-
Hoz_Hun #256 Event Horizont... egyik kedvenc. :)) -
#255 Beyond the limits -
#254 Halálhajó, mint legrosszabb film...
ha az Even horizont-ra gondolsz, és tuti nem kevered a Kísértethajó és hasonló faszságokkal, akkor fogadd őszinte gratulációmat... -
#253 arra én is nagyon kiváncsi vagyok !!! -
viizo #252 mondj akkor egy horrort, ami szted nem kalap sz*r, kivi vagyok ;) -
#251 szerintem is egy kalap szar, végig kiszámítható, gagyi karakterek, semmi nem volt benne, ami lekötött volna -
#250 Énnekem ezek nem jöttek be, kész. Szinte gondoltam, hogy ez ebből... előbb vagy utóbb. Figyeljetek már: abba már mi a nagy szám, h a hatodik ilyen brúszvilliszes film is úgykezdődik, hogy kimegy a konyhába, oszt már csupa vér, meg piszkos? (Két jó filmje volt szvsz, a Hatodik érzé meg az Ötödik elem.) Erre csak annyit mondok: kinek a pap, kinek a papné... -
goger #249 hát msot nem akarnék csúnya szavakat használni de az egy rakás fos volt :S már csak azért néztem végig hátha kisül belőle vmi értelmes de mégsem úgy lett. nade mindegy is, nekem ez másnak meg más a shit -
Quantumleap #248 Gondolom, páran a Pókember 3-at is benevezik a versenybe. Én is. -
#247 Igen erre !!!
Nekem is tetszett !!
Ja szerintem is nagyon jók a fögonosz karakterek ! -
viizo #246 imdb - wrong turn
halálos kitérő a magyar címe, ha erre gondoltok ;)
nekem is tetszett, bár én kissé elfogult vagyok az ilyen filmek irányában :) (a főgonoszok nagyon ász karakterek :))
-
#245 a 2003-as Wrong Turn-re gondolsz ???
Mert az igenis jó film !!! -
#244 MI ?????? Wrong turn ???
Az meg miért nem tetszett ??
-
goger #243 ami nekem eszembe jut mint legrosszabb filmek: halálhajó, spoon, wrong turn ha jól emléxem ez volt a címe. -
#242 ken park
továbbra is letaszíthatatlan a trónról -
#241 Zűrhajó na ebből elég volt nekem 5 perc is annyira sz.r egy film !!!! -
#240 sikerült szép burkoltan megkérni a népet hogy igencsak könnyűvérűnek gondolják egy igen közeli rokonod, gratula. -
#239 Harcosok klubja, A mexikói, Ocean's sorozat <-szerinted ezek szarok? -
#238 az ízlésed pedig... hát mit is mondjak... szar? -
viizo #237 a drágán add az életed trilógiát sz*rozod alant?
mert akkor: :DDDDDDDDDDDD
nézd tovább a mexikói szappanoperákat, mert a filmek világa nem a te világod :)
-
#236 Leonardo Dikáprijó, meg a bredpitt ha benne van egy filmben, azt mindenki nagyra nézni. Talán azért ilyen sikeres. Azért van pl bruce willis is minden drágán add az akármidet filmekben, mert nem a filmet, hanem a csávót zabálja a jónép. Amúgy azok a filmek... hát mit is mondjak... szarok? -
#235 Komolytalan topic... -
zoloz #234 nekem a Titanic, azt nem értem, hogy lehet a világ legsikeresebb filmje !!!