Minden idõk legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
"The trees move. Do you not see it?"
mert akkor: :DDDDDDDDDDDD
nézd tovább a mexikói szappanoperákat, mert a filmek világa nem a te világod :)
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Borzalmas az egész. Egybkt maga a kutya, kb 2 poligon az egész, ja nem 3 mer a szeme világít, és egy animácio készült rola + a nyáladzások.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Párizs 2010
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
utálom ugyanazmegy mindig 7 éven keresztül
vicc
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kickboxharcos 1-8-ig :)
A forgatóköny ugyanaz. Van egy gyereke a faszinak, anyu meghalt vagy megölték.
összekeveredik valahogy egy csajjal, kit rendszerint meg is dug.
a végén a csúnya rossz fõgonoszt meg jól lerúrgja, a slepjével együtt^^
az egész egy darab vagy max kettõ teremben játszodik, de úgy,hogy hajóra van álcázva.amikor mutatják a hajót,akkor köbö képernyõkimélõ filingje van a képnek, látszik,hogy a 3d grafika is az elbaszottabb fajtábol van. a szörny,aki meg embereket üldöz és öl, legnagyobb :DDD
ha vki tud egy linket,ahonnan le lehet tölteni,akkor megköszönném,röhögnék még jó másfél órát:D
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Elõször nekem is nehezen indult be a könyv, de most már élvezem ezeket az "unalmas" részeket, hisz pont azok adják meg a sava-borsát.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
sajnos rettentõ lassan és szenvedõsen indul be a dolog :/
az eleje nekem is nagy szenvedés volt, de hajtott a tudásvágy és végül azt mondom, megérte :)
én a gyürük urát osztállyal láttam, mert töritanár volt az ofõ és kötelezõ volt:) (figyeljük meg a társadalmi rétegzõdést a filmben alapon- lál).
a filmre ráadásul úgy rángattak be anno, mert nagyon nem akartam megnézni, és úgy jöttem ki a vetítésrõl, hogy már másnap mentem a trilógiáért a könyvesboltba :D
tehát egy hangyányit bejött :)
de ami nálam a vezet az a Galaxis Útikalauz Stopposoknak - nem a tévéjáték, nem a könyv, a film. el sem hiszem hogy egy olyan remek - és hihetetlenül elvont - történetet így átírni, megváltoztatni, elbaszni. döbbenet.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
és nem azt mondta meg hogy mit szeress, hanem hogy a világ legjobb filmjeire ne mond azt hogy a legrosszabbak:)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lámának nevezel amikor nem is ismersz ???<#violent>#violent><#ijedt>#ijedt>
Ott volt pl. az új Rocky, ami rohadtul nem tetszett, annak ellenére, hogy mindenki oda van, érte.Biztos, hogy nem is nézem meg többet, de basszus egy idióta lennék, ha nem nézném reálisan a dolgokat, nem venném észre a pozitívumait és kijelenteném kerek-perec, hogy a Rocky a legszarabb film.

Sokkal jobb romantikus filmek vannak és sokkal jobb katasztrófa filmek. Ez csak egy méregdrága massza amit a média és a filmes szakma agyon dícsér. Még nem hallottam olyan embert aki azt mondta volna, hogy igen ez a kedvenc filmem.
Nem vitatom el a bele fektetett munkát. Biztos nagyon sokan sokat beleadtak, hogy jó legyen, de számomra nem lett az és ezért nekem igenis az egyik legrosszabb film amit láttam.
Matrix. Az elsõ rész tökéletes és itt abba is kellett volna hagyni. Ami utána kibontakozott belõle az már csak üzlet és ez látszik is.
Nyilván sokan más véleményen vannak. Más az ízlésünk nincs ezzel gond.
"(jelzem nem a legrosszabb csak ide soroltam)"
nézd meg a topik cimét.
a narnia meg a történet önmagában hülyeség.csak az oroszlán volt komoly benne.
ha neked ez a legjobb vígjáték, elfogadjuk, de attól még másnak lehet nézhetetlen szemét ;)
Bandew pedig teljesen igazat szólt, nem lehet egy Gyûrûk Ura trilógiát és hasonló nagy filmeket le-legrosszabbozni. ha vki szerint esetleg mégis, akkor ott komoly szellemi és értékbeli hiányosságok vannak...
attól hogy a hideg ráz pl. a Harry Pottertõl, nem mondom rá hogy a legrosszabb film, hiszen milliónyi sokkal-sokkal rosszabb mozi is van nála. aki ezt megérti, az megérti, aki pedig nem, azt komolyan sajnálom :/
a Lost egyrészt egy sorozat, másrészt messze van attól nagyon hogy minden idõk legrosszabb sorozata legyen