Minden idõk legrosszabb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami nekem eszembe jut mint legrosszabb filmek: halálhajó, spoon, wrong turn ha jól emléxem ez volt a címe.

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

magus
ken park

továbbra is letaszíthatatlan a trónról

wesker24
Zûrhajó na ebbõl elég volt nekem 5 perc is annyira sz.r egy film !!!!<#levele><#levele>
Calver
sikerült szép burkoltan megkérni a népet hogy igencsak könnyûvérûnek gondolják egy igen közeli rokonod, gratula.

"The trees move. Do you not see it?"

Maco13
Harcosok klubja, A mexikói, Ocean's sorozat <-szerinted ezek szarok?
DoctorJohnson
az ízlésed pedig... hát mit is mondjak... szar?

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

a drágán add az életed trilógiát sz*rozod alant?

mert akkor: :DDDDDDDDDDDD
nézd tovább a mexikói szappanoperákat, mert a filmek világa nem a te világod :)
csgery
Leonardo Dikáprijó, meg a bredpitt ha benne van egy filmben, azt mindenki nagyra nézni. Talán azért ilyen sikeres. Azért van pl bruce willis is minden drágán add az akármidet filmekben, mert nem a filmet, hanem a csávót zabálja a jónép. Amúgy azok a filmek... hát mit is mondjak... szarok?
REALista
Komolytalan topic...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nekem a Titanic, azt nem értem, hogy lehet a világ legsikeresebb filmje !!!

Hegi90
sztem a legrosszabbak az rtln-en játszott gagyi "horror", katasztrófa, és egyéb zseniális alkotások. De a többi adó se szokott szarozni. Egybkt nem tudom ki látta már ezt a filmet: Rottweiler a halálkutya. Na ez akkora egy nagyon szar film...-EGybkt horrornak készült, de én elaludtam rajta egyik délután pedig nem is egyedül néztem. A történetet 2 szálon akarták sztem vezetni, de rohadtul nem sikerült nekik. A második szál a csávo régi emlékei. Az effektekrõl ne is beszéljünk. Kb a power rangers effektjei+++.
Borzalmas az egész. Egybkt maga a kutya, kb 2 poligon az egész, ja nem 3 mer a szeme világít, és egy animácio készült rola + a nyáladzások.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kb minden második kereskedelmi tévés "szupermozi" hasonló színvonalú :/
Maco13
ez nem film, ez büntetés
NEOreg3
most megy a TV 2-õn:

Párizs 2010

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem Harry Potteres filmek, egyre szarabbak lesznek. Az elsõ kettõ rész csak-csak elmentek, de a 3. a 4. nagyon szar<#gunyos1>Az 5. rész elõzetese meg alapjából nem tetszett:( Ha így folytatják, szerintem a 7. részt senki nem fogja, majd megnézni... UI.: Pókember 3 forEVER <#vigyor1>

Szerintem Harry Potteres filmek, egyre szarabbak lesznek. Az esõ kettõ rész csak-csak elmentek, de a 3. a 4. nagyon szar<#gunyos1>Az 5. rész elõzetese meg alapjából nem tetszett:( Ha így folytatják, szerintem a 7. részt senki nem fogja, majd megnézni... UI.: Pókember 3 forEVER <#vigyor1>

Maco13
LOOOL
Calver
szappanopera... még idáig azért nem jutott el <#hehe> (House doki kedvenc sorozata)

Gabesz amd64
nemérdekel

utálom ugyanazmegy mindig 7 éven keresztül
vicc

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Jagi
Óóó, most miért m,ondod ezt? xDDD

Kickboxharcos 1-8-ig :)

A forgatóköny ugyanaz. Van egy gyereke a faszinak, anyu meghalt vagy megölték.
összekeveredik valahogy egy csajjal, kit rendszerint meg is dug.
a végén a csúnya rossz fõgonoszt meg jól lerúrgja, a slepjével együtt^^

Chopacabra ! na ez télleg fog volt, legaljasabb film :D
az egész egy darab vagy max kettõ teremben játszodik, de úgy,hogy hajóra van álcázva.amikor mutatják a hajót,akkor köbö képernyõkimélõ filingje van a képnek, látszik,hogy a 3d grafika is az elbaszottabb fajtábol van. a szörny,aki meg embereket üldöz és öl, legnagyobb :DDD
ha vki tud egy linket,ahonnan le lehet tölteni,akkor megköszönném,röhögnék még jó másfél órát:D

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

koryne
Ma eszembe jutott még egy borzalmas film: Vas.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Jrex
az utazás a föld középpontaja felé 2 is rossz fílm.

Bandew
Dettó!

Elõször nekem is nehezen indult be a könyv, de most már élvezem ezeket az "unalmas" részeket, hisz pont azok adják meg a sava-borsát.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ha az elsõ LOTR könyv felén átesel, utána már egész jó ;)
sajnos rettentõ lassan és szenvedõsen indul be a dolog :/

az eleje nekem is nagy szenvedés volt, de hajtott a tudásvágy és végül azt mondom, megérte :)
grizzly21
azjo, én a könyvbe 200 oldalig jutottam, egyszeruen nem birtam tovább. A babót elolvastam, az cselekményes volt.
én a gyürük urát osztállyal láttam, mert töritanár volt az ofõ és kötelezõ volt:) (figyeljük meg a társadalmi rétegzõdést a filmben alapon- lál).

én az elsõ LOTR film hatására olvastam el a könyvet :)

a filmre ráadásul úgy rángattak be anno, mert nagyon nem akartam megnézni, és úgy jöttem ki a vetítésrõl, hogy már másnap mentem a trilógiáért a könyvesboltba :D

tehát egy hangyányit bejött :)
grizzly21
nekem az tetszett.
nem olvastam mondjuk a könyvet

Calver
ezzel egyet tudok érteni vmilyen szinten, egyszer az egész film egy kib*szott sétálás két homokos hobbittal megtoldva, másodszor szétunja magát az ember rajta, engem a világból ki lehet vele kergetni - ahogy a könyvvel is, de ez már részletkérdés.
de ami nálam a vezet az a Galaxis Útikalauz Stopposoknak - nem a tévéjáték, nem a könyv, a film. el sem hiszem hogy egy olyan remek - és hihetetlenül elvont - történetet így átírni, megváltoztatni, elbaszni. döbbenet.

Calver
miért kéne valakit ismerni ahhoz hogy idiótának (lámának... <#zavart2>) nevezzük/gondoljuk? amit írtál, abból ez jött le.

Rendben. Akkor az én saját kis listám minden idõk negatív top 10 be van a Titanic! Így helyes a kijelentés és megtámadhatatlan :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

grizzly21
simán le lehet következtetni hogy láma vagy abbol amit irsz.
és nem azt mondta meg hogy mit szeress, hanem hogy a világ legjobb filmjeire ne mond azt hogy a legrosszabbak:)

Bandew
Én nem tettem olyan kijelentést, hogy jó. És nem azt támadom, hogy neked nem tetszik. Egyszerûen arról van szó, hogy kicsit erõs túlzásnak tartom, hogy a Titanicot minden idõk legrosszabb filmjének tartod. Ha én az X filmet utálom a leggyûlöletesebben az egész világon, de tény, hogy a film egy remek összmunka, korszakalkotó megvalósításokat tartalmaz amiket az emberek szájtátva bámulnak, százezrek bõgik rajta szárazra a szemüket és megdönt minden bevételi rekordot, akkor van annyi logikám, hogy arra a következtetésre jussak, hogy ez nem minden idõk legrosszab filmje, mert egyszerûen NEM AZ! Hiába szeretem jobban Dolph Lundgren filmjeit ennél a (számomra) vacak filmnél, egy ilyen kijelentés alapból marhaság.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grizzly21
te annyira buta vagy már bocsáss meg. nem tudod hány dolgot hagytak ki a gyürük urából mig elnyerte filmes formáját. probáld meg elolvasni a könyvet és utána mond hogy unalmas a film. lol

Dark Angel 666
Mond meg már , most te akarod megmondani hogy mit szeressek ?
Lámának nevezel amikor nem is ismersz ???<#violent><#ijedt>

Mért csak az a film lehet szar amit a videótékás idõkbe se nézett meg egy normális ember se? Nem mondtam, hogy rosszabb. Egyszerûen számomra a rosszabbak közt van! Nyilván nem olyan értelemben ahogy egy huszadrangú akciófim az rtlen. Azokhoz hasonlítani sem lehet, de azok annyira xarok, hogy említeni is kár õket.

Akkor mitõl jó? Mert azt mondják? Mert díjazták? Mert sokba került?

Bandew
De épp ez az, hogy itt nem lehet az "ízlések és pofonok" nagysikerû mondta mögé bújni, ha van egy kis logikája az embernek.

Dynamic
Egyetértek.Nekem sem tetszett különösebben a a Titanic, nem is nézem meg többet, akárcsak a SW Ep1-et, de mindenidõk legrosszabb filmje...LOL, ez akkora marhaság!Azt mondhatja valaki, hogy ahhoz képest, hogy mennyire hype-olták, unalmasnak találta a történetet, de nehogy már egy olyan film ami legalább látványban, rendezésben EGYÉRTELMÛEN felmutatott valamit rosszabb legyen mint pl. Cyntia Rothrock hihetetlenül szánalmas és nevetséges megnyilvánulásai.Mert azzal, hogy valaki a legrosszabb filmnek titulálja, azzal azt ismeri el, hogy rosszabb, mint pl. CR, vagy Don "The Dragon" Wilson dzs kategóriás remekmûvei.
Ott volt pl. az új Rocky, ami rohadtul nem tetszett, annak ellenére, hogy mindenki oda van, érte.Biztos, hogy nem is nézem meg többet, de basszus egy idióta lennék, ha nem nézném reálisan a dolgokat, nem venném észre a pozitívumait és kijelenteném kerek-perec, hogy a Rocky a legszarabb film.
A maszk 2 (a maszk fia), na AZ egy borzadály volt...

Jrex
csak egy lehet minden idõk legrosszabb fílme és én nem tudom eldönteni ezért azokat írtam amelyek rosszak.és nem csak nem értettem,hosszú unalmas,hülyeség.(Peter Jackson olyan hosszú fílmeket csinál amivel elrontaja a fílmet,a king kong-ot is majdnem elrontotta ezzel.)

A Titanicot én is írtam. Miért? Mert nem kötött le annyira sem, hogy végig tudjam nézni. Nem szórakoztatott nem váltott ki semmilyen érzelmet. Látvány világában is alul maradt ahoz képes, hogy mennyi pénzt öltek bele.
Sokkal jobb romantikus filmek vannak és sokkal jobb katasztrófa filmek. Ez csak egy méregdrága massza amit a média és a filmes szakma agyon dícsér. Még nem hallottam olyan embert aki azt mondta volna, hogy igen ez a kedvenc filmem.
Nem vitatom el a bele fektetett munkát. Biztos nagyon sokan sokat beleadtak, hogy jó legyen, de számomra nem lett az és ezért nekem igenis az egyik legrosszabb film amit láttam.
Matrix. Az elsõ rész tökéletes és itt abba is kellett volna hagyni. Ami utána kibontakozott belõle az már csak üzlet és ez látszik is.
Nyilván sokan más véleményen vannak. Más az ízlésünk nincs ezzel gond.

Jagi
lol nekem meg a Heripotter egy nagy szar

Drephis
"Izlések és pofonok..."<#wow3>

help

grizzly21
az hogy nem értesz meg egy filmet, az nem jogosit fel arra hogy rossznak mond:)
"(jelzem nem a legrosszabb csak ide soroltam)"
nézd meg a topik cimét.

Jrex
én a gyûrûk urát azért soroltam ide(jelzem nem a legrosszabb csak ide soroltam)mert bazira unalmas és az egész egy zavaros összevisszaság én nem értem, és nem bírom az ilyen manós,tündéres,hobbitos fílmeket(mondjuk a Harry Potter elmegy),ezen kívül másnak tetszhet.
a narnia meg a történet önmagában hülyeség.csak az oroszlán volt komoly benne.

ne szívja vissza, mert igaza van :)
ha neked ez a legjobb vígjáték, elfogadjuk, de attól még másnak lehet nézhetetlen szemét ;)

Bandew pedig teljesen igazat szólt, nem lehet egy Gyûrûk Ura trilógiát és hasonló nagy filmeket le-legrosszabbozni. ha vki szerint esetleg mégis, akkor ott komoly szellemi és értékbeli hiányosságok vannak...
attól hogy a hideg ráz pl. a Harry Pottertõl, nem mondom rá hogy a legrosszabb film, hiszen milliónyi sokkal-sokkal rosszabb mozi is van nála. aki ezt megérti, az megérti, aki pedig nem, azt komolyan sajnálom :/
grizzly21
te is milyen idióta vagy már ne is haragudj.
a Lost egyrészt egy sorozat, másrészt messze van attól nagyon hogy minden idõk legrosszabb sorozata legyen

grizzly21
egyetértek, az ittlévõk nagyrészének nincs ítélõképessége

Lost