Minden idõk legrosszabb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seagal :)

Régen azért voltak jó filmjei is...Én szerettem Seagel filmjeit..

Calver
hmmm, számból vetted ki a szót...
Gyûrûkúra nekem egy kínszenvedés ellenben Caldwell mester könyveit imádom, fõleg Az Élõhalott Balladáját, fõszerepben ugye Fürge Calverrel <#hehe> bár Skandar Graun a fél-fülû fél-ork se rossz <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Voltan
Jó tipp, jó tipp, de azért neki is volt egy-két egész jó. Az Ölve vagy halva például nem rossz.
Az a legröhejesebb a filmjei többségében, hogy a "helyi terminátor" szerep az nem elég jó neki, mindig valami tiszteletre méltó hivatása van: környezetvédelmi szakember, filozófia professzor, stb. Csak úgy mellékesen húsz méterrõl fegyver nélkül is képes ölni. Hát lol.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Depridol
Minden idõk legrosszabb filmje(i): nézzük át Steven Segal bácsi mûveit(?)
<#nyes>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Z
<#zavart1> Akkor neked legalább megérte megnézni a filmet.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

off: én fordítva, a filmnek köszönhetõen szerettem meg a történetet, elõtte nagy ívrõl le volt ejtve nálam a Titanic témakör ;)
Kmarha
Ezen sírva röhögtem!!! :D Fõleg a Cápás filmrészleteken! :DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Z
OFF: Olvasgattam a LOTR-ral kapcsolatos hsz-eket, és arra jutottam, hogy akinek nem tetszik, de esetleg kedveli a fantasy-t, akkor olvassanak magyar írók által írt regényeket, vagy Forgotten Realms/Dark Sun világán játszódókat.

Egy-két példa: Dale Avery - Renegát,
Jan Van den Boomen - Jó széllel toroni partra,
Raoul Renier - Acél és oroszlán, Korona és kehely
John Caldwell - Káosz.

Õk magyar írók, csak valami mûvésznév, vagy mi, amilyen néven írnak. Garantáltan izgalmasabb, és mozgalmasabb, mint amit Toliken írt. Itt meg is jegyzem gyorsan, hogy nem kisebbítendõ írtam ezt, mert ha Tolkien nem írja meg, akkor ezek a mûvek sem lennének.

A Titanic-kal kapcsolatosan annyit, hogy én a filmnek köszönhetõen utáltam meg az egész történetet. Régen (tizen-x évvel ezelõtt) az újságokból kivágtam a Titaniccal kapcsolatos cikkeket, és imádtam minden részletét. Na most a filmben mintha kicsit másról szólt volna az egész történet. Elsõ a szerelmespár, aztán a hajó. Én utálom a filmet, de elismerem, hogy jó film.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

:D

REALista
Te szerencsétlen....:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fifi
nézd, se idõm se kedvem itt memoárokat írni a filmrõl, de egy biztos:
"ha jol emlekszem, az volt a nagy fejtegetes, hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az ûrben, akkor megõrülnek..."
ennek semmi köze a filmhez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Seth
Akkor szívesen várnék egy elemzést és teóriát, hogy ki mit "látott bele" abba a filmbe. Én is imádom, csak kiváncsi vagyok ti milyen mondanivalót hoztatok ki belõle. De szerintem mindenki azt gondol róla amit akar

PSN ID.: Beegabor

fifi
látom nem igazán sikerült megérteni a filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az ûrben, akkor megõrülnek"

ne haragudj, de a mondatod alapján nem sikerült megértened a filmet, mert kissé más a történet :/

a Halálhajó igazán különleges sci-fi horror, Paul W.S. Anderson talán egyetlen épkézláb rendezése: nekem sem a kedvencem, de elismerem hogy egészen rendkívüli sci-fi...
dinomano
Halalhajo tenyleg qrvasz*r volt...nagy sci-fi rajongo vagyok,én ugy ültem le megnezni azt a filmet, h. azt hittem hogy vmi értelmes fog kisülni...oszt az volt a meglepi, hogy fostalicska, extraprimitiv sztorija volt, vmi seggprimitiv magyarazattal..ha jol emlekszem, az volt a nagy fejtegetes, hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az ûrben, akkor megõrülnek...Bah... Nem Asimov-i mélységeket vártam,de akkor is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Körülbelül. És 5 perc agyalás után jönnek rá olyan dolgokra amire egy jól felszerelt kutatócsoport évtizedek alatt sem...
shaba23
Kígyók a fedélzeten!
Jujj kár volt beleolvasnom ebbe a topicba...<#wow1>,hihetetlen hogy egyes emberek milyen filmekrõl állítják hogy minden idõk legrosszabb filmje...<#wow2>
Tényleg komolytalan topic <#levele>

Christiansen
Cementery Gates (A temetõ kapui)

viszonylag új film. én ilyen orbitális retekfost még sose láttam:C

Jagi
ez amolyan: a banki alkalmazott család apa tökéletesen tud veygszerekbõl atombombát csinálni, és anyu pedig véletlenül kerületi karatebajnok a kislány meg szertornázik ugye? :)))

vlami német film

A címe már magában tömör filmtörténeti remekmûvet sejtet...

GYILKOS HOLLÓK!

Gagyi egyszerre mozgó hollósereg húsevõ hollók... Ami kell...
Voltan
Halálhajó, mint legrosszabb film??? Na ne...

Voltan
A film is nagyon jó, de a könyv ismerete nélkül tényleg értelmetlen megnézni mivel nincs igazi sztori. Ellenben a könyv után nagyon jó. Bale pedig zseniális benne.

terminátor 3 na az egy köpedék

Jrex
szerintem az üvegtigris 2,és a dinotópia is rossz fílm.

Jagi
É na Tomb Raider elsõ részénél hagytam el avetítõtermet.
A 2. részben felõlem a világot is összerakhatta volna egy atomrobbanás után, de akkor sem nézném meg...

Maco13
amerikai volt, úgyhogy nem hiszem
fifi
Ködbõl max a remake ami gatya...
nem tudom az eredetit láttad-e?

Maco13
Scream 1 teccett
Maco13
nem jut eszembe egy sem amin féltem volna, ha meglesz szólok

mellesleg a másik abszolut fos "horror" szerintem a Köd
Calver
belõlem az elsõ rész is hasonló érzéseket váltott ki, bár azt mondják a bölcsek a könyv jó, csak a filmet sikerült elbaszni.

"The trees move. Do you not see it?"

artschiatwork
Amerikai Pszicho 2. - na az egy adag f*s.

fifi
erre gondolok, de ha nem láttad felesleges így lefikázni...
letaglózó...

amúgy érdekes, hogy Uwe Boll/bár utóbbi filmjei valóban szarok/ anno tudott rendezni... Ajánlom mindenki figyelmébe a Hearth of America címû filmjét... van most sajnos szomorú aktualitása is...

erre gondolsz?

imdb link

mert hozzá nem volt még szerencsém, de az imdb 4.0 átlag nem egy erõs filmet sejtet
Independenc Day
Holt költõk társosága (vagy mi volt... blah)
Tha Astronaut
Uwe Boll összes :)

és a negatív csúcs, amirõl kijöttem a moziból annak idején a Lucky Lucke (Terence Hill-es).
De van még pár, amit már elfelejtettem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Event Horizont... egyik kedvenc. :))

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

fifi
Beyond the limits

fifi
Halálhajó, mint legrosszabb film...
ha az Even horizont-ra gondolsz, és tuti nem kevered a Kísértethajó és hasonló faszságokkal, akkor fogadd õszinte gratulációmat...

wesker24
arra én is nagyon kiváncsi vagyok !!! <#vigyor3>
mondj akkor egy horrort, ami szted nem kalap sz*r, kivi vagyok ;)
Maco13
szerintem is egy kalap szar, végig kiszámítható, gagyi karakterek, semmi nem volt benne, ami lekötött volna <#levele>
csgery
Énnekem ezek nem jöttek be, kész. Szinte gondoltam, hogy ez ebbõl... elõbb vagy utóbb. Figyeljetek már: abba már mi a nagy szám, h a hatodik ilyen brúszvilliszes film is úgykezdõdik, hogy kimegy a konyhába, oszt már csupa vér, meg piszkos? (Két jó filmje volt szvsz, a Hatodik érzé meg az Ötödik elem.) Erre csak annyit mondok: kinek a pap, kinek a papné...
hát msot nem akarnék csúnya szavakat használni de az egy rakás fos volt :S már csak azért néztem végig hátha kisül belõle vmi értelmes de mégsem úgy lett. nade mindegy is, nekem ez másnak meg más a shit

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Gondolom, páran a Pókember 3-at is benevezik a versenybe. Én is.
wesker24
Igen erre !!!

Nekem is tetszett !!

Ja szerintem is nagyon jók a fögonosz karakterek !
imdb - wrong turn

halálos kitérõ a magyar címe, ha erre gondoltok ;)
nekem is tetszett, bár én kissé elfogult vagyok az ilyen filmek irányában :) (a fõgonoszok nagyon ász karakterek :))

wesker24
a 2003-as Wrong Turn-re gondolsz ???

Mert az igenis jó film !!!
wesker24
MI ?????? Wrong turn ??? <#wow1><#wow1>

Az meg miért nem tetszett ?? <#confused><#confused>