Minden idõk legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûrûkúra nekem egy kínszenvedés ellenben Caldwell mester könyveit imádom, fõleg Az Élõhalott Balladáját, fõszerepben ugye Fürge Calverrel <#hehe>#hehe> bár Skandar Graun a fél-fülû fél-ork se rossz <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Az a legröhejesebb a filmjei többségében, hogy a "helyi terminátor" szerep az nem elég jó neki, mindig valami tiszteletre méltó hivatása van: környezetvédelmi szakember, filozófia professzor, stb. Csak úgy mellékesen húsz méterrõl fegyver nélkül is képes ölni. Hát lol.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#nyes>#nyes>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy-két példa: Dale Avery - Renegát,
Jan Van den Boomen - Jó széllel toroni partra,
Raoul Renier - Acél és oroszlán, Korona és kehely
John Caldwell - Káosz.
Õk magyar írók, csak valami mûvésznév, vagy mi, amilyen néven írnak. Garantáltan izgalmasabb, és mozgalmasabb, mint amit Toliken írt. Itt meg is jegyzem gyorsan, hogy nem kisebbítendõ írtam ezt, mert ha Tolkien nem írja meg, akkor ezek a mûvek sem lennének.
A Titanic-kal kapcsolatosan annyit, hogy én a filmnek köszönhetõen utáltam meg az egész történetet. Régen (tizen-x évvel ezelõtt) az újságokból kivágtam a Titaniccal kapcsolatos cikkeket, és imádtam minden részletét. Na most a filmben mintha kicsit másról szólt volna az egész történet. Elsõ a szerelmespár, aztán a hajó. Én utálom a filmet, de elismerem, hogy jó film.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"ha jol emlekszem, az volt a nagy fejtegetes, hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az ûrben, akkor megõrülnek..."
ennek semmi köze a filmhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN ID.: Beegabor
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ne haragudj, de a mondatod alapján nem sikerült megértened a filmet, mert kissé más a történet :/
a Halálhajó igazán különleges sci-fi horror, Paul W.S. Anderson talán egyetlen épkézláb rendezése: nekem sem a kedvencem, de elismerem hogy egészen rendkívüli sci-fi...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Tényleg komolytalan topic <#levele>#levele>
viszonylag új film. én ilyen orbitális retekfost még sose láttam:C
A címe már magában tömör filmtörténeti remekmûvet sejtet...
GYILKOS HOLLÓK!
Gagyi egyszerre mozgó hollósereg húsevõ hollók... Ami kell...
A 2. részben felõlem a világot is összerakhatta volna egy atomrobbanás után, de akkor sem nézném meg...
nem tudom az eredetit láttad-e?
mellesleg a másik abszolut fos "horror" szerintem a Köd
"The trees move. Do you not see it?"
letaglózó...
amúgy érdekes, hogy Uwe Boll/bár utóbbi filmjei valóban szarok/ anno tudott rendezni... Ajánlom mindenki figyelmébe a Hearth of America címû filmjét... van most sajnos szomorú aktualitása is...
imdb link
mert hozzá nem volt még szerencsém, de az imdb 4.0 átlag nem egy erõs filmet sejtet
Holt költõk társosága (vagy mi volt... blah)
Tha Astronaut
Uwe Boll összes :)
és a negatív csúcs, amirõl kijöttem a moziból annak idején a Lucky Lucke (Terence Hill-es).
De van még pár, amit már elfelejtettem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha az Even horizont-ra gondolsz, és tuti nem kevered a Kísértethajó és hasonló faszságokkal, akkor fogadd õszinte gratulációmat...
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
halálos kitérõ a magyar címe, ha erre gondoltok ;)
nekem is tetszett, bár én kissé elfogult vagyok az ilyen filmek irányában :) (a fõgonoszok nagyon ász karakterek :))
Az meg miért nem tetszett ?? <#confused>#confused><#confused>#confused>