393
Minden idők legrosszabb filmjei
  • reanimator
    szerintem az a legjobb filmje :))))
    én nagy rajongója vagyok Zsánkú-nak meg a többi korabeli parasztnak(Don "the dragon" Wilson,David Bradley,Lundgren,J.Savage,Dudikoff..stb)
    Ezek együtt csináltak min. 100 filmet aztán jó ha 3 nézhető van köztük és az Inferno ilyen szerintem.Na meg az Amerikai Ninja 1-2 odabasz !!
  • Kindred Blades
    Az idők őrzője.
    Az a film egyszerűen már annyira szar, hogy neten se lehet megtalálni, pedig be akartam linkelni :D
    Az a film, amit csak és kizárólag azért néztem végig, mert hátha -ateista vagyok- tévedek, mégis van pokol, legalább tudjam, hogy mi vár, ha oda jutnék.
    Egy borzalom gyerekek, borzalom.
  • Z
    Téééééééényleg! '98-ban az USA-ban láttam bemutatón ezt a filmet, és a Pókember 3 nyálas részei ehhez képest sivatagok. Ez a film nálam a nagyon gagyi kategóriába került.

A Deep Impact is ugyanerről szól, mégis valahogy jobban eltalálták.
  • csgery
    Höh:) nem is tudtam, h két barlang van. A másikat még nem láttam, de ha mondod, akko bízom benne, h jó ;)
  • Jimbo86
    Az egyik legrosszabb film akkor is az Armageddon!
    Lassított felvételben masírozás a rakéta felé, közben szalutálás; a végén az a szirupos ejelenet, mikor mondják: Jack...te vagy a király; meg az a sok gagyi beszólás áááá

Na de azért Michael Bay szinte összes filmje okádék, kivéve a Szikalát és a Szigetet
  • viizo
    nálam mindkét Barlang citromdíjas
  • Voltan
    Ellenben a másik Barlang (The Descent, ezúton is gratula a magyar fordítoknak, hogy képesek voltak egy hónapon belül kihozni két Barlang című filmet...) az odabasz erősen.
  • csgery
    Télleg amúgy, a barlang:
    nehány résznél nem tudtam követni... pl: mikor a fickó újra kapcsolatba kerül a többiekkel, valami megtámadja, a következő jelenetben már ott ülnek mind egymás mellett... utána meg már tudják, mi az a szörny, ami rájuk vadászik... összevissza sztori.
  • nothes
    múltkorában megnéztem két háborús filmet, az Őrület határán-t és a Katonák voltunk-at. hát nem tom ki hogy van vele, de az előzőt kínszenvedések közepette tudtam csak végignézni, míg az utóbbin végig a körmömet rágtam.

egyébként most a héten, nálam az Earthstorm a "top". eszméletlen gagyi....
  • Voltan
    Na jó, de hát ezek ilyen Retekklubos B-filmek. Ezek nem is számítanak filmnek :D
  • DantszEE
    Én a Barlangon aludtam be.
    Amúgy a Halálhajó télleg k*rva yo film!
    Írtó szar folytatásnak pedig az "Ahová lépek, ott szörny terem" 2. és 3. részét mondanám.
  • Jagi
    SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ikszdéikszdé
  • JonDavis
    Legrosszabb filmek:
    Légörvény 3: A vihar visszavég
    Aszteroida Ránk szakad az ég
    Tomboló vihar 3
    Pókinvázió 2
    Gyilkos darazsak támadása
    nameg a legjobb..

Dínótópia 2...
  • SpiritFire
    ték
  • Jrex
    azt én is láttam,tényleg unalmas.
    de a majmok bolxgója se kutya.
  • yourEnemy
    Legrosszabb film? Láttátok már Van Damme-tól az Inferno-t?
    Bár ha úgy fogod fel, hogy az egész csak egy paródia, akkor sírva röhögsz
  • viizo
    most lelőtted a poént :( :D

szegény srác azt hitte eddig, azért történtek furcsa dolgok, és az emberek is azért őrültek meg, mert messzire elutaztak :DDD
  • Amiga
    Legrosszabb film: Super Mario Brothers. Vitán felül.
  • Amiga
    A Halálhajó minden csak nem egy rossz horror. Már az alapötlet is fergeteges (a térgörbítés felhasználása a Pokolra nyit kaput). Amikor moziban láttam, tele volt a pelus rendesen. Alapmű!
  • Depridol
    oké. távol álljon tőlem hogy megsértsem Seagal Úrat, még engem is elintéz azzal semmitmondó nézésével:D lol
  • pauly
    Seagal :)
  • pauly
    Régen azért voltak jó filmjei is...Én szerettem Seagel filmjeit..
  • Calver
    hmmm, számból vetted ki a szót...
    Gyűrűkúra nekem egy kínszenvedés ellenben Caldwell mester könyveit imádom, főleg Az Élőhalott Balladáját, főszerepben ugye Fürge Calverrel bár Skandar Graun a fél-fülű fél-ork se rossz
  • Voltan
    Jó tipp, jó tipp, de azért neki is volt egy-két egész jó. Az Ölve vagy halva például nem rossz.
    Az a legröhejesebb a filmjei többségében, hogy a "helyi terminátor" szerep az nem elég jó neki, mindig valami tiszteletre méltó hivatása van: környezetvédelmi szakember, filozófia professzor, stb. Csak úgy mellékesen húsz méterről fegyver nélkül is képes ölni. Hát lol.
  • Depridol
    Minden idők legrosszabb filmje(i): nézzük át Steven Segal bácsi műveit(?)
  • Z
    Akkor neked legalább megérte megnézni a filmet.
  • viizo
    off: én fordítva, a filmnek köszönhetően szerettem meg a történetet, előtte nagy ívről le volt ejtve nálam a Titanic témakör ;)
  • Kmarha
    Ezen sírva röhögtem!!! :D Főleg a Cápás filmrészleteken! :DD
  • Z
    OFF: Olvasgattam a LOTR-ral kapcsolatos hsz-eket, és arra jutottam, hogy akinek nem tetszik, de esetleg kedveli a fantasy-t, akkor olvassanak magyar írók által írt regényeket, vagy Forgotten Realms/Dark Sun világán játszódókat.

Egy-két példa: Dale Avery - Renegát,
    Jan Van den Boomen - Jó széllel toroni partra,
    Raoul Renier - Acél és oroszlán, Korona és kehely
    John Caldwell - Káosz.

Ők magyar írók, csak valami művésznév, vagy mi, amilyen néven írnak. Garantáltan izgalmasabb, és mozgalmasabb, mint amit Toliken írt. Itt meg is jegyzem gyorsan, hogy nem kisebbítendő írtam ezt, mert ha Tolkien nem írja meg, akkor ezek a művek sem lennének.

A Titanic-kal kapcsolatosan annyit, hogy én a filmnek köszönhetően utáltam meg az egész történetet. Régen (tizen-x évvel ezelőtt) az újságokból kivágtam a Titaniccal kapcsolatos cikkeket, és imádtam minden részletét. Na most a filmben mintha kicsit másról szólt volna az egész történet. Első a szerelmespár, aztán a hajó. Én utálom a filmet, de elismerem, hogy jó film.
  • pauly
    :D
  • REALista
    Te szerencsétlen....:D
  • fifi
    nézd, se időm se kedvem itt memoárokat írni a filmről, de egy biztos:
    "ha jol emlekszem, az volt a nagy fejtegetes, hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az űrben, akkor megőrülnek..."
    ennek semmi köze a filmhez...
  • Seth
    Akkor szívesen várnék egy elemzést és teóriát, hogy ki mit "látott bele" abba a filmbe. Én is imádom, csak kiváncsi vagyok ti milyen mondanivalót hoztatok ki belőle. De szerintem mindenki azt gondol róla amit akar
  • fifi
    látom nem igazán sikerült megérteni a filmet...
  • viizo
    "hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az űrben, akkor megőrülnek"

ne haragudj, de a mondatod alapján nem sikerült megértened a filmet, mert kissé más a történet :/

a Halálhajó igazán különleges sci-fi horror, Paul W.S. Anderson talán egyetlen épkézláb rendezése: nekem sem a kedvencem, de elismerem hogy egészen rendkívüli sci-fi...
  • dinomano
    Halalhajo tenyleg qrvasz*r volt...nagy sci-fi rajongo vagyok,én ugy ültem le megnezni azt a filmet, h. azt hittem hogy vmi értelmes fog kisülni...oszt az volt a meglepi, hogy fostalicska, extraprimitiv sztorija volt, vmi seggprimitiv magyarazattal..ha jol emlekszem, az volt a nagy fejtegetes, hogyha eleg "messzire" mennek az emberek az űrben, akkor megőrülnek...Bah... Nem Asimov-i mélységeket vártam,de akkor is...
  • Prof William
    Körülbelül. És 5 perc agyalás után jönnek rá olyan dolgokra amire egy jól felszerelt kutatócsoport évtizedek alatt sem...
  • shaba23 #276
    Kígyók a fedélzeten!
  • pauly
    Jujj kár volt beleolvasnom ebbe a topicba...,hihetetlen hogy egyes emberek milyen filmekről állítják hogy minden idők legrosszabb filmje...
    Tényleg komolytalan topic
  • bowden
    Minden idők legrosszabb jelenetei