393
Minden idők legrosszabb filmjei
  • csgery
    Kibaszott nagyot fox benne csalódni...
  • Jimbo86
    Én nem láttam a filmet, de ha megnézném, csakis az FPS nézetes részeket:):)
  • paco24
    Először is a sztorinak semmi köze a játékhoz mért nem lehetet a poklot beleszőni mért pont kísérlet, kellet, hogy legyen a téma. Egyébként, ha már ekkorát változtattak a sztorin, akkor kicsit jobban bemutathatták volna a kutatás hátterét, miért, hogyan, milyen célból,történik. 3 féle szörny az egész filmbe, na ne nevetessenek a legjobb, hogy a srác, akit pinkynek hívnak pont a játék pinkyjévél alakul át de ha jól értetem pont az fertőződik meg akiben benne van az agresszió és ki az agresziv: Pinky  Ha én holnap megváltoztatom a nevem CyberDemonra és megkapom a fertőzést akkor CyberDemon leszek? A Végén Sarge mikor már fertőzőt miért tudott értelmesen beszélni ? Mikor Sarge magához veszi a BFG-t mondván, hogy nagyobb tűzerő kell ide, mint holmi gépfegyver mégis a végén hösünk 3-4 lövésből leteríti a monsztákat A Végén a verekedés egy ilyen filmbe szerintem nem való . Az ijesztgetések előre kiszámíthatóak. És még lehetne sorolni a hibákat csak nem érdemes. Ezt a filmet kiadhatták volna nyugodtan Zombik A Marson címmel is mert a Doom-hoz vajmi kevés köze van. Egyébként nem baj ha neked tetszet ugyanis nem vagyunk egyformák én csak leírtam hogy nekem nem tetszet és kész.
  • csgery
    Nekem tetszett, nemtudom mibajod vele... mondjuk az a rész, amikor ilyen FPS- se mutatják, az nagyon nem kellett volna oda...
  • paco24
    Most néztem a Doom-ot hát emberek, így meggyalázni egy király játékot ehhez már pofa kell. Rólam tudni kel, hogy szinte minden filmet megnézek még az olyant is amire 100 emberből 99 azt mondja hogy semmit sem ér és nekem mégis általában bejön valami ilyenre számítottam mikor elkezdtem nézni ezt műremeket. Nálam olyan még nem fordult elő hogy egy 1.5 órás filmet 5 óra alatt nézek meg de most ez történt. Ezek után, hogyha kivégzéssel fenyegetnének, akkor sem nézném meg még egyszer. Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy mesze kerülje el ezt a filmet, mert csak 1. 5 óra kínszenvedés vár rá.
  • Jimbo86
    És még valami: Michael Paré-t ki ne felejtsétek a jó kis B-színészek közül:)
  • Jimbo86
    *szar
  • Jimbo86
    Múltkor haverokkal kikölcsönöztünk 1 filmet. A temetőkapu volt a címe asszem.
    A sztori: egy mutáns tasmán ördög gyilkol a temetőben.
    Sztem no komment:) Olyan szer volt a film, hogy szarrá röhögtük magunkat:D
  • Kindred Blades
    Az a régi francia zombifilm?
    Az volt az első horror, amit láttam, akkor még ijesztő volt :)

(btw ha valami igazán hülyét akartok, megint találtam egy gyöngyszemet. "Portyázó vámpírok a ninja királynő ellen" Kötelező :D )
  • JGTC
    marabunta? :)
  • Jrex
    láttam egy nagyon hülye filmet,csak egy rövid rész volt "jól"(valóságosan)megcsinálva benne:a holtak tava.
  • Voltan
    A Film+-on láttam a TV újságban: Amerikai kiborg.
    A sztorit csak átfutottam. de: atomháború után csak egyetlen megtermékenyíthető asszony maradt a földön - érte folyik a harc. Nem lehet egy semmi film, ahogy az amerikai kiborg megpróbál kefélni.
  • reanimator
    én speciel a kung fu-zó Jézuson is tudtam röhögni:)
  • fifi
    nekem a film közben full matiné hangulatom volt... mintha gyerekeknek készült mesét néztem volna...
    marha jó film...
  • Kindred Blades
    Az tuti :) Meg annak a filmnek legalább van mentsége.
    Na de a Jézus...
  • reanimator
    hé a Santa Claus conquers the Martians-szal nem értek egyet.Az igenis fasza film.A robot meg odaveri a Terminatort is :)

• Kindred Blades
    Santa Claus legyőzi az idegeneket (aka Santa Claus leigázza a marslakókat)
    vagy
    Jézus Krisztus, a vámpírvadász

Asszem, a címek mindent elárulnak :)
  • fifi
    persze...
  • dienesoft
    Most láttam a Holtak Házá-t. Tud valaki rosszabbat mondani?:D
  • Kindred Blades
    Az még egy dolog, a pláne az, hogy le is vágja őket! (Igen, karddal villámra. Van ilyen. Ezt a forgatókönyvírókám komolyan gondolta. De legalább csapná agyon, hogy ne kelljen tovább nézni az olajozott, csupasz felsőtestét (ami a film központi eleme). De nem! Ez bizony legyőzi a vilámmokat.)
  • Kindred Blades
    Na, azt hiszem, eljött az esti mókázás ideje, sikerült beszerezni a fűnyírót :)
  • reanimator
    aztakurva ilyen van benne,hogy villámokkal küzd? Hát ez hihetetlen,ez nagyon kell.
  • reanimator
    hú bammeg a Killer Condom tényleg kegyetlen szar film.Nekem az a nézhetetlen.Egy jó ötlet totál elcseszve.
    Kindred ha érdekelnek szar filmek kukkancs be a Horror és B Film topikba.Na ott aztán olyanokat találsz,hogy beszarsz :)
  • fifi
    a cut the grass az valami nagyon kutyaütő...
    erre készülj fel lelkileg :)
  • Kindred Blades
    Persze, a Krull-t szeretem, többek között azon nőttem fel. Csak viszonyítási alapként mondtam, hogy a technika fejlődését vannak, akik képtelenek érzékeltetni :)
    Persze nem baj az, ha egy film kevés pénzből készül, lásd Phone Booth (A fülke), alig két hét alatt, minimális költségvetésből hozták össze, és mégis remekül szórakoztam rajta.
    No, akkor megyek is, keresgélek, cím alapján helyből a They don't cut the grass anymore és a Killer kondom a befutó :D
  • fifi
    a Krull meg JÓ...
    értem?

alsós korom kedvenc filmje, alig akartak beengedni a moziba!
    :DDDD
  • fifi
    mester már mondom is:
    They don't cut the grass anymore
    3 dev adam
    Curse of the blue lights
    Killer kondom
    Captain America /pl. a 91-es/

most így hirtelen... rengeteg trágya van, ahol nem beszélhetünk" forgatókönyv, rendezés, az operatőri munka"-ról mert nem is igen van neki... művészi játékról meg nem igazán szeretnék írni, nézz meg ezek közül egyet, és rájössz, miért :D

• Kindred Blades
    Elhiszem, és az igazat megvallva én is gyakran szándékosan kínzom magam, csak hogy elmondhassam: "Ezt is túléltem".
    De a legalja kollekcióba ez a film bőven belefér, sőt kiemelt helyet kap. Nem az a baj vele, hogy készítésének időpontja ellenére hasonló technikával büszkélkedhet, mint a Támadás a Krull bolygó ellen, hanem az, hogy komolyan is veszi magát. És mindezt úgy, hogy az egész film sz*r.
    A forgatókönyv, rendezés, az operatőri munka, a hangmérnök ténykedése, a CGI, a cizellált színészi játék, pedig külön érdemérmet érdemelne - már nem a színészeknek, hanem azoknak, akik végig bírják nézni, külön ajánlom figyelmetekbe azt a jelenetet, amikor a főhős megküzd a villámokkal, hát akkor már visítottam a röhögéstől, asszonyka úgyszintén -
    Olyan, mint egy Uwe Boll mozi, csak minden aspektusában rosszabb egy fokkal.
    Egyébként, ha van valami különleges ajánlatotok, szívesen várom, már rég volt szörnyűségben élményem :)
  • fifi
    ha te mondod...
    hidd el, láttuk mi már mindennek a "legalját"...
  • Kindred Blades
    Ó, kezdetben én is ezt hittem magamról... :)
  • reanimator
    hehehehehehe :)
  • fifi
    mi edzettebbek vagyunk reanimator kollégával, mint gondolnád!!! :D
  • Jrex
    nekem megvan,de nem néztem meg.
  • reanimator
    kösz. pont egy ilyesmi filmet keresgéltem mostanában :)
  • reanimator
    ja ,Ragadozó 3 van a DVd borítón most néztem meg.
  • fifi
    na az befér ide is, asszem anno Predator 3 néven futtatták...
    fasza volt...
  • Kindred Blades
    Ha biztos vagy benne...
    http://www.filmkatalogus.hu/Az-idok-orzoje--f16843
    The Keeper of Time

De valami úszósapkát azért vegyél fel hozzá, hogy ne tudd minden hajad kitépni :)
  • reanimator
    jaj tényleg a Mark.Még dvd lemezen is megvan a DNA az egyik legfaszább b-horror:)
  • fifi
    és Dacascos az neked smafu? :D
  • reanimator
    angol címét meg tudod mondani?Felcsigáztál őszintén mondom, szeretem azokat a filmeket amik a végső határokat feszegetik :)