Minden idők legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztorit csak átfutottam. de: atomháború után csak egyetlen megtermékenyíthetõ asszony maradt a földön - érte folyik a harc. Nem lehet egy semmi film, ahogy az amerikai kiborg megpróbál kefélni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
marha jó film...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na de a Jézus...
vagy
Jézus Krisztus, a vámpírvadász
Asszem, a címek mindent elárulnak 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kindred ha érdekelnek szar filmek kukkancs be a Horror és B Film topikba.Na ott aztán olyanokat találsz,hogy beszarsz 😊
erre készülj fel lelkileg 😊
Persze nem baj az, ha egy film kevés pénzbõl készül, lásd Phone Booth (A fülke), alig két hét alatt, minimális költségvetésbõl hozták össze, és mégis remekül szórakoztam rajta.
No, akkor megyek is, keresgélek, cím alapján helybõl a They don't cut the grass anymore és a Killer kondom a befutó 😄
értem?
alsós korom kedvenc filmje, alig akartak beengedni a moziba!
😄DDD
They don't cut the grass anymore
3 dev adam
Curse of the blue lights
Killer kondom
Captain America /pl. a 91-es/
most így hirtelen... rengeteg trágya van, ahol nem beszélhetünk" forgatókönyv, rendezés, az operatõri munka"-ról mert nem is igen van neki... mûvészi játékról meg nem igazán szeretnék írni, nézz meg ezek közül egyet, és rájössz, miért 😄
De a legalja kollekcióba ez a film bõven belefér, sõt kiemelt helyet kap. Nem az a baj vele, hogy készítésének idõpontja ellenére hasonló technikával büszkélkedhet, mint a Támadás a Krull bolygó ellen, hanem az, hogy komolyan is veszi magát. És mindezt úgy, hogy az egész film sz*r.
A forgatókönyv, rendezés, az operatõri munka, a hangmérnök ténykedése, a CGI, a cizellált színészi játék, pedig külön érdemérmet érdemelne - már nem a színészeknek, hanem azoknak, akik végig bírják nézni, külön ajánlom figyelmetekbe azt a jelenetet, amikor a fõhõs megküzd a villámokkal, hát akkor már visítottam a röhögéstõl, asszonyka úgyszintén -
Olyan, mint egy Uwe Boll mozi, csak minden aspektusában rosszabb egy fokkal.
Egyébként, ha van valami különleges ajánlatotok, szívesen várom, már rég volt szörnyûségben élményem 😊
hidd el, láttuk mi már mindennek a "legalját"...
fasza volt...
http://www.filmkatalogus.hu/Az-idok-orzoje--f16843
The Keeper of Time
De valami úszósapkát azért vegyél fel hozzá, hogy ne tudd minden hajad kitépni 😊
én nagy rajongója vagyok Zsánkú-nak meg a többi korabeli parasztnak(Don "the dragon" Wilson,David Bradley,Lundgren,J.Savage,Dudikoff..stb)
Ezek együtt csináltak min. 100 filmet aztán jó ha 3 nézhetõ van köztük és az Inferno ilyen szerintem.Na meg az Amerikai Ninja 1-2 odabasz !!
Az a film egyszerûen már annyira szar, hogy neten se lehet megtalálni, pedig be akartam linkelni 😄
Az a film, amit csak és kizárólag azért néztem végig, mert hátha -ateista vagyok- tévedek, mégis van pokol, legalább tudjam, hogy mi vár, ha oda jutnék.
Egy borzalom gyerekek, borzalom.
A Deep Impact is ugyanerrõl szól, mégis valahogy jobban eltalálták.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Lassított felvételben masírozás a rakéta felé, közben szalutálás; a végén az a szirupos ejelenet, mikor mondják: Jack...te vagy a király; meg az a sok gagyi beszólás áááá
Na de azért Michael Bay szinte összes filmje okádék, kivéve a Szikalát és a Szigetet
nehány résznél nem tudtam követni... pl: mikor a fickó újra kapcsolatba kerül a többiekkel, valami megtámadja, a következõ jelenetben már ott ülnek mind egymás mellett... utána meg már tudják, mi az a szörny, ami rájuk vadászik... összevissza sztori.
egyébként most a héten, nálam az Earthstorm a "top". eszméletlen gagyi....
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Amúgy a Halálhajó télleg k*rva yo film!
Írtó szar folytatásnak pedig az "Ahová lépek, ott szörny terem" 2. és 3. részét mondanám.
Légörvény 3: A vihar visszavég
Aszteroida Ránk szakad az ég
Tomboló vihar 3
Pókinvázió 2
Gyilkos darazsak támadása
nameg a legjobb..
Dínótópia 2...
Bár ha úgy fogod fel, hogy az egész csak egy paródia, akkor sírva röhögsz
szegény srác azt hitte eddig, azért történtek furcsa dolgok, és az emberek is azért õrültek meg, mert messzire elutaztak 😄DD
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.