Minden idők legrosszabb filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
láttam egy nagyon hülye filmet,csak egy rövid rész volt "jól"(valóságosan)megcsinálva benne:a holtak tava.

Voltan
A Film+-on láttam a TV újságban: Amerikai kiborg.
A sztorit csak átfutottam. de: atomháború után csak egyetlen megtermékenyíthetõ asszony maradt a földön - érte folyik a harc. Nem lehet egy semmi film, ahogy az amerikai kiborg megpróbál kefélni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

én speciel a kung fu-zó Jézuson is tudtam röhögni😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
nekem a film közben full matiné hangulatom volt... mintha gyerekeknek készült mesét néztem volna...
marha jó film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az tuti 😊 Meg annak a filmnek legalább van mentsége.
Na de a Jézus...
hé a Santa Claus conquers the Martians-szal nem értek egyet.Az igenis fasza film.A robot meg odaveri a Terminatort is 😊

Santa Claus legyõzi az idegeneket (aka Santa Claus leigázza a marslakókat)
vagy
Jézus Krisztus, a vámpírvadász

Asszem, a címek mindent elárulnak 😊
fifi
persze...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dienesoft
Most láttam a Holtak Házá-t. Tud valaki rosszabbat mondani?😄

Az még egy dolog, a pláne az, hogy le is vágja õket! (Igen, karddal villámra. Van ilyen. Ezt a forgatókönyvírókám komolyan gondolta. De legalább csapná agyon, hogy ne kelljen tovább nézni az olajozott, csupasz felsõtestét (ami a film központi eleme). De nem! Ez bizony legyõzi a vilámmokat.)
Na, azt hiszem, eljött az esti mókázás ideje, sikerült beszerezni a fûnyírót 😊
aztakurva ilyen van benne,hogy villámokkal küzd? Hát ez hihetetlen,ez nagyon kell.

hú bammeg a Killer Condom tényleg kegyetlen szar film.Nekem az a nézhetetlen.Egy jó ötlet totál elcseszve.
Kindred ha érdekelnek szar filmek kukkancs be a Horror és B Film topikba.Na ott aztán olyanokat találsz,hogy beszarsz 😊

fifi
a cut the grass az valami nagyon kutyaütõ...
erre készülj fel lelkileg 😊

Persze, a Krull-t szeretem, többek között azon nõttem fel. Csak viszonyítási alapként mondtam, hogy a technika fejlõdését vannak, akik képtelenek érzékeltetni 😊
Persze nem baj az, ha egy film kevés pénzbõl készül, lásd Phone Booth (A fülke), alig két hét alatt, minimális költségvetésbõl hozták össze, és mégis remekül szórakoztam rajta.
No, akkor megyek is, keresgélek, cím alapján helybõl a They don't cut the grass anymore és a Killer kondom a befutó 😄
fifi
a Krull meg JÓ...
értem?

alsós korom kedvenc filmje, alig akartak beengedni a moziba!
😄DDD

fifi
mester már mondom is:
They don't cut the grass anymore
3 dev adam
Curse of the blue lights
Killer kondom
Captain America /pl. a 91-es/

most így hirtelen... rengeteg trágya van, ahol nem beszélhetünk" forgatókönyv, rendezés, az operatõri munka"-ról mert nem is igen van neki... mûvészi játékról meg nem igazán szeretnék írni, nézz meg ezek közül egyet, és rájössz, miért 😄

Elhiszem, és az igazat megvallva én is gyakran szándékosan kínzom magam, csak hogy elmondhassam: "Ezt is túléltem".
De a legalja kollekcióba ez a film bõven belefér, sõt kiemelt helyet kap. Nem az a baj vele, hogy készítésének idõpontja ellenére hasonló technikával büszkélkedhet, mint a Támadás a Krull bolygó ellen, hanem az, hogy komolyan is veszi magát. És mindezt úgy, hogy az egész film sz*r.
A forgatókönyv, rendezés, az operatõri munka, a hangmérnök ténykedése, a CGI, a cizellált színészi játék, pedig külön érdemérmet érdemelne - már nem a színészeknek, hanem azoknak, akik végig bírják nézni, külön ajánlom figyelmetekbe azt a jelenetet, amikor a fõhõs megküzd a villámokkal, hát akkor már visítottam a röhögéstõl, asszonyka úgyszintén -
Olyan, mint egy Uwe Boll mozi, csak minden aspektusában rosszabb egy fokkal.
Egyébként, ha van valami különleges ajánlatotok, szívesen várom, már rég volt szörnyûségben élményem 😊
fifi
ha te mondod...
hidd el, láttuk mi már mindennek a "legalját"...

Ó, kezdetben én is ezt hittem magamról... 😊
hehehehehehe 😊

fifi
mi edzettebbek vagyunk reanimator kollégával, mint gondolnád!!! 😄

Jrex
nekem megvan,de nem néztem meg.

kösz. pont egy ilyesmi filmet keresgéltem mostanában 😊

ja ,Ragadozó 3 van a DVd borítón most néztem meg.

fifi
na az befér ide is, asszem anno Predator 3 néven futtatták...
fasza volt...

Ha biztos vagy benne...
http://www.filmkatalogus.hu/Az-idok-orzoje--f16843
The Keeper of Time

De valami úszósapkát azért vegyél fel hozzá, hogy ne tudd minden hajad kitépni 😊
jaj tényleg a Mark.Még dvd lemezen is megvan a DNA az egyik legfaszább b-horror😊

fifi
és Dacascos az neked smafu? 😄

angol címét meg tudod mondani?Felcsigáztál õszintén mondom, szeretem azokat a filmeket amik a végsõ határokat feszegetik 😊

szerintem az a legjobb filmje 😊)))
én nagy rajongója vagyok Zsánkú-nak meg a többi korabeli parasztnak(Don "the dragon" Wilson,David Bradley,Lundgren,J.Savage,Dudikoff..stb)
Ezek együtt csináltak min. 100 filmet aztán jó ha 3 nézhetõ van köztük és az Inferno ilyen szerintem.Na meg az Amerikai Ninja 1-2 odabasz !!

Az idõk õrzõje.
Az a film egyszerûen már annyira szar, hogy neten se lehet megtalálni, pedig be akartam linkelni 😄
Az a film, amit csak és kizárólag azért néztem végig, mert hátha -ateista vagyok- tévedek, mégis van pokol, legalább tudjam, hogy mi vár, ha oda jutnék.
Egy borzalom gyerekek, borzalom.
Z
Téééééééényleg! '98-ban az USA-ban láttam bemutatón ezt a filmet, és a Pókember 3 nyálas részei ehhez képest sivatagok. Ez a film nálam a nagyon gagyi kategóriába került.

A Deep Impact is ugyanerrõl szól, mégis valahogy jobban eltalálták.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

csgery
Höh😊 nem is tudtam, h két barlang van. A másikat még nem láttam, de ha mondod, akko bízom benne, h jó 😉
Az egyik legrosszabb film akkor is az Armageddon!
Lassított felvételben masírozás a rakéta felé, közben szalutálás; a végén az a szirupos ejelenet, mikor mondják: Jack...te vagy a király; meg az a sok gagyi beszólás áááá

Na de azért Michael Bay szinte összes filmje okádék, kivéve a Szikalát és a Szigetet

nálam mindkét Barlang citromdíjas <#vigyor>
Voltan
Ellenben a másik Barlang (The Descent, ezúton is gratula a magyar fordítoknak, hogy képesek voltak egy hónapon belül kihozni két Barlang címû filmet...) az odabasz erõsen.

csgery
Télleg amúgy, a barlang:
nehány résznél nem tudtam követni... pl: mikor a fickó újra kapcsolatba kerül a többiekkel, valami megtámadja, a következõ jelenetben már ott ülnek mind egymás mellett... utána meg már tudják, mi az a szörny, ami rájuk vadászik... összevissza sztori.
nothes
múltkorában megnéztem két háborús filmet, az Õrület határán-t és a Katonák voltunk-at. hát nem tom ki hogy van vele, de az elõzõt kínszenvedések közepette tudtam csak végignézni, míg az utóbbin végig a körmömet rágtam.

egyébként most a héten, nálam az Earthstorm a "top". eszméletlen gagyi....

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Voltan
Na jó, de hát ezek ilyen Retekklubos B-filmek. Ezek nem is számítanak filmnek 😄

DantszEE
Én a Barlangon aludtam be.
Amúgy a Halálhajó télleg k*rva yo film!
Írtó szar folytatásnak pedig az "Ahová lépek, ott szörny terem" 2. és 3. részét mondanám.

Jagi
SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ikszdéikszdé

JonDavis
Legrosszabb filmek:
Légörvény 3: A vihar visszavég
Aszteroida Ránk szakad az ég
Tomboló vihar 3
Pókinvázió 2
Gyilkos darazsak támadása
nameg a legjobb..

Dínótópia 2...

SpiritFire
ték

Voltam nyitás után!

Jrex
azt én is láttam,tényleg unalmas.
de a majmok bolxgója se kutya.

Legrosszabb film? Láttátok már Van Damme-tól az Inferno-t?
Bár ha úgy fogod fel, hogy az egész csak egy paródia, akkor sírva röhögsz
most lelõtted a poént 😞 😄

szegény srác azt hitte eddig, azért történtek furcsa dolgok, és az emberek is azért õrültek meg, mert messzire elutaztak 😄DD
Amiga
Legrosszabb film: Super Mario Brothers. Vitán felül.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
A Halálhajó minden csak nem egy rossz horror. Már az alapötlet is fergeteges (a térgörbítés felhasználása a Pokolra nyit kaput). Amikor moziban láttam, tele volt a pelus rendesen. Alapmû!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Depridol
oké. távol álljon tõlem hogy megsértsem Seagal Úrat, még engem is elintéz azzal semmitmondó nézésével😄 lol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]