NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az NCIS *elvileg* április 8-án indul újra, és lenyomnak még 7 részt, tehát az 5x18 lesz az évadzáró.
valamint, idézem: "Pletykák szerint a Vészhelyzet megkapja 15. évadát és az NCIS extra-hosszú, 28 részes 6. évados rendelést kapott."
ha ez igaz, akkor

"The trees move. Do you not see it?"
de remény van a sztrájk végére és akkor talán lehrt még pár rész az 5.-dik évadban 😊
ami igencsak kellemetlen... <#rinya>#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A D D I C T
örültem lejött torrent erre 5x01 ehh, csak késõbb olvastam el :S
A tv.com ncis fórumán naprakész infot találsz!
"CBS scheduled to air this episode on December 18, 2007, but a day before the episode aired, they replaced it with a repeat episode."
na most akkor tudja vki mikor lesz új rész?
holnap jön ha jól tévedek. jobb is, utóbbi pár hétben NCIS és House nélkül kezdenek kiütközni rajtam az elvonási tünetek. <#nyes>#nyes>
sajnálom hogy csak most fedeztem fel a sorozatot, most pótolhatok rendesen :S
Megvett kilóra a sorozat, most hozhatom be a lemaradásokat, lenne egy kérdésem/kérésem: megvan valakinek az eddig leadott részek???
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Nem tudom, talán a rendezés tett be nekem egy kicsit...Tudod: az elején ellõtték az ütõs jelenetet, aztán jön a 24h-val ezelõtt felirat :/
A sztori azonban tényleg jó volt, nem nagyon volt esélye annak, hogy elõre kitaláld mi fog történni!
Csak azt nem értem, hová lettek a legyek a liftbõl? Csak statiszták voltak, vagy lefújták õket? 😊
Hát kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle, ez alapján még bármi lehet 😊
A jövõ heti trailert nem láttam, de a hivatalos fórumon rendesen nyáladzanak azok,akik látták! Állítólag Gibbs és Ziva fuldoklanak, Tony rohan a kamera felé, miközben egy tárat ürít a kamera irányába! Esetleg, ha valaki megtalálja a neten linkelje be!
Aggódtam, hogy a végén beszúrnak vmi nyálas jelenetet arról, hogy MCgee elõször nem meri kimenteni Tonyt, de aztán nagy nehezen összeszedi a bátorságát hozzá, de szerencsére kihagyták
Vagy mikor Tony rátüsszent a kiscsajra? 😊 Nagyon jókat nevettem ezen az epizódon!
Egyébként a 5x05 fenomenális lett!
(csak így zárójelben: mielõtt vki nekem esne: fordítottam feliratokat, és fordítok ma is)
3x10-nek (Probie) a McGee címet adták a szinkronnál,
gondolom a zöldfülû (ha már így fordították) nem lett volna jó... <#wilting>#wilting>
Ziva: Pitbull
😄
"Plese tell me you are looking for a boyfriend for Ziva"
kurvanagy szöveg <#nyes>#nyes> másik sírvaröhögõs Tony és a pegazus-unikornis esete volt