NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
Megnyugtattál, köszi!
a nézettsége jó, szóval nem kérdéses, hogy folytatják-e
Palinko
én is ott nézem! most kezdtem megszerezni az elsõ 2 évadot magyarul én úgy szeretem nézni. majd a 3. at is meg kell találnom, mert jobb így egymás után itthon több részt nézni mint a tévé reklámjait kivárni és hosszú az az 1 hét NCIS nélkül 😊 Nagyon remélem minden részét leszinkronizálják 😊
a harmadik, de két hét és vége
bubu13
Ami a tv2-ön megy az hányadik évad?

EEE 1899

Calver
na akkor pár kellemes újdonság, annak aki esetleg nem olvassa sorozatjunkie-t:
az NCIS *elvileg* április 8-án indul újra, és lenyomnak még 7 részt, tehát az 5x18 lesz az évadzáró.
valamint, idézem: "Pletykák szerint a Vészhelyzet megkapja 15. évadát és az NCIS extra-hosszú, 28 részes 6. évados rendelést kapott."

ha ez igaz, akkor

"The trees move. Do you not see it?"

az bizony 😞

de remény van a sztrájk végére és akkor talán lehrt még pár rész az 5.-dik évadban 😊
Calver
tv.com ezt mondja 5x11-rõl: "This was the last episode completed before the writers strike halted production on this and many other shows."

ami igencsak kellemetlen... <#rinya>

Nem volt rossz, de kicsit többet vártam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tony és Ziva kvízvetélkedõje fenomenális!

Én is töltöm

A D D I C T
Ha hazaérek és is töltöm!

Trucker39
Kösz, hogy szóltál. Még lemaradtam volna róla.

Calver
20 perc és lent lesz 5x11 <#nyes> kezdem úgy érezni magam, mint a sivatagban 3 napja víz nélkül mászkáló kétlábú aki végre meglát egy oázist... <#vigyor2>

Akkor bocsi, imdb-n néztem meg, ott azt irták h már lement... de akkor sry a rossz info-ér

5x11 a Tribes címen még nem ment le, 18.-án ismétlés volt!

5x11 már lement 18-án, 25-én lesz a 12

jah, jól be is szoptam

örültem lejött torrent erre 5x01 ehh, csak késõbb olvastam el :S
Január második hete, ha jól emlékszem!
A tv.com ncis fórumán naprakész infot találsz!

Calver
5x11-rõl:
"CBS scheduled to air this episode on December 18, 2007, but a day before the episode aired, they replaced it with a repeat episode."
na most akkor tudja vki mikor lesz új rész?

Már alig várom!

jólesz ez 😄
Calver
5x11 promo
holnap jön ha jól tévedek. jobb is, utóbbi pár hétben NCIS és House nélkül kezdenek kiütközni rajtam az elvonási tünetek. <#nyes>

amúgy kedvencem Tony DiNozzo, nagyszerû, legjob poénjai neki vannak, ahogy szivatja a Probie-t 😄DD

sajnálom hogy csak most fedeztem fel a sorozatot, most pótolhatok rendesen :S
Sziasztok!

Megvett kilóra a sorozat, most hozhatom be a lemaradásokat, lenne egy kérdésem/kérésem: megvan valakinek az eddig leadott részek???
Cuchulainn
Nagyon jó rész volt, pörgõs, izgalmas, poénos és a végét sem nyálasították el!
De kíváncsi vagyok mi lesz McGee pszicho barátnõjével 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Calver
szó szerint lelövik ugye <#nyes> legalábbis én kurvajót vigyorogtam a terminátorba átmenõ DiNozzo-n, majd a "C'mon boss! Don't make me kiss you!" szövegen. a nyálasságtól meg pont ez az elején lévõ jelenet meg is mentette az egész részt <#vigyor1>

Mivel csak egy lány van a teamen, ezért inkább nem szeretném magam elé képzelni az egy ágyas jelenetet 😄

Cuchulainn
De reméljük nem ugyanazon 😄

Na de majd most november végén jön egy nagyon jónak ígérkezõ epizód! Hivatalos források szerint a teambõl hárman kórházi ágyon végzik!

Cuchulainn
Hát nekem nem nagyon tetszett, a bûnügy ugyan izgalmas lett volna, de Gibbs magánakciózása kissé logikátlannak tûnt. Plusz én is rühellem mikor az elején lelövik a poént...

Az utolsó mondatodnál lefurdoltam a székrõl a röhögéstõl! 😄

Nem tudom, talán a rendezés tett be nekem egy kicsit...Tudod: az elején ellõtték az ütõs jelenetet, aztán jön a 24h-val ezelõtt felirat :/
A sztori azonban tényleg jó volt, nem nagyon volt esélye annak, hogy elõre kitaláld mi fog történni!

Trucker39
Szerintem jó rész. Nekem tetszett, bár kicsit más, mint ami szokott lenni. Tudom, most jönnek a fiatalok és mondják majd, milyen nyálas volt ez a rész is. 😊

Csak azt nem értem, hová lettek a legyek a liftbõl? Csak statiszták voltak, vagy lefújták õket? 😊

Nem voltam elragadtatva a mai résztõl 😞

Durva! Alig várom!

Cuchulainn
E!
Hát kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle, ez alapján még bármi lehet 😊

Egyetértek, viszont szvsz a haditengerészet hírszerzése nagyon alaposan átvilágította a legénységet. Az mondjuk más kérdés, hogy nem volt túl sikeres 😊
A jövõ heti trailert nem láttam, de a hivatalos fórumon rendesen nyáladzanak azok,akik látták! Állítólag Gibbs és Ziva fuldoklanak, Tony rohan a kamera felé, miközben egy tárat ürít a kamera irányába! Esetleg, ha valaki megtalálja a neten linkelje be!

Cuchulainn
Nekem is nagyon tetszett, nem volt "szokványos" a hangulata, de határozottan jó volt. Egy dolog zavart csak:
A "just a cook" dolog, szvsz egy ilyen überhipermegatitkos küldetésre tutira nem visznek magukkal valakit csak szakácsnak, hanem a legénység közül választanak konyhaszolgálatosokat. Mert ugye mégis mi lesz ha visszérnek a küldetésrõl és a szakácsnak kedve van elmenni valami showmûsorba, hogy "szupertitkos tengerészeti küldetésen jártam"

Ez volt a századik, így nem csoda, hogy ilyen jó lett!

Trucker39
5x06 rész megtekintve.
Erre a részre nem mondható, hogy nyálas rész lenne. A szakács, mikor kiugrott az ajtón, az határozottan jól volt megcsinálva. Még a hátamon a szõr is meredezett egy pillanatra. A patkány is jól szerelepelt. 😊 Összességében nézve nagyon izgalmas résznek tartottam. Csak így tovább!

Cuchulainn
Naggyon jó az 5x05!
Nekem bejött a "baktériofób" kiscsaj, a pszichiáteres rész tényleg nagyot üt, és az ügy is érdekes volt.
Aggódtam, hogy a végén beszúrnak vmi nyálas jelenetet arról, hogy MCgee elõször nem meri kimenteni Tonyt, de aztán nagy nehezen összeszedi a bátorságát hozzá, de szerencsére kihagyták

És a pszichiáternél? "It's ok, Timmy. Timmy! We're in a safe place. We can be ourselves here." 😄
Vagy mikor Tony rátüsszent a kiscsajra? 😊 Nagyon jókat nevettem ezen az epizódon!

Calver
azért voltak már jobb részek, de nem rossz <#vigyor3>
a "You were hugging the ladder... ladder-hugger!" szövegen meg azon az egész jeleneten feküdtem <#nyes>

A hangok tényleg jók!
Egyébként a 5x05 fenomenális lett!

Calver
szerintem az NCIS még a kifejezetten jó kategória szinkron szintjén. vannak félrefordítások, sokszor elég csúnyák, de a magyarhangok kifejezetten jók - Kate hangja eléggé eltért az eredetitõl, de pl DiNozzonak Damu Roland telitalálat.

Ezért nézek ritkán sorozatot (fõleg olyat, amit szeretek) magyarul. Sajnos az évek során erõsen rágyúrtak a szinkronstúdiók és azok fordítóik arra, hogy élvezhetetlen legyen a termékük 😞

(csak így zárójelben: mielõtt vki nekem esne: fordítottam feliratokat, és fordítok ma is)

miértmiértmiért
3x10-nek (Probie) a McGee címet adták a szinkronnál,
gondolom a zöldfülû (ha már így fordították) nem lett volna jó... <#wilting>
Tony: What's the favorite?
Ziva: Pitbull

😄

Cuchulainn
Egyetértek, nagyon jó volt ez a mostani rész, kezdenek magukra találni.
"Plese tell me you are looking for a boyfriend for Ziva"

Azok a poénok tényleg nagyon el vannak találva! Ha az évadnak csak a fele lesz ilyen akkor nagyon jól járunk!

Calver
"Good eye boss! Tell you, my radar is just totally shut. She's smoking... that's not what you meant. You were suggesting that she seems interested in our presence, maybe a little too interested and I should question her."
kurvanagy szöveg <#nyes> másik sírvaröhögõs Tony és a pegazus-unikornis esete volt