692
10350610_10152333813461937_5537101474072
  • G04LK33PeR
    hát ez engem nagyon meglepett..
  • Palinko
    hát én addig nem bírom kivárni, valaki kérem szépen spoilerezzen le nekem pár részt a 4. évad elejéről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert nagyon meg lepett, hogy Gibbs lelépett! Azt eddig is láttam hogy Tony jó főnök lesz de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar! főleg látszott rajta mikor suliba webkamoztak, hogy jó főnök lenne, de mi lesz Gibbsel lesz még róla szó? mi fog változni?
  • ldavid
    a TV2 március 3-án folytatja a 4. évaddal
  • Seeley
    DiNozzo alapban a legjobb, imádom, kedvenc. Néztem párat szinkronosan is, és tényleg jól hozza Damu Roland. És a 2x10-ben az tényleg rohadt jó beszólás, alapban a rész is kiválló.

De Gibbs is nagy arc.
  • Seeley

én is azért addikt vagyok :D
  • Calver
    heh, pont onnan jutott eszembe h bedobjam ide h láttam sorozatjunkie-n kommentek között a neved
  • Calver
    kemény 6 hozzászólással előtted írtam be...
  • Calver
    jó is a szinkron, a hangok eléggé rendben vannak, legalábbis ami a férfi szereplőket illeti - többieké is jó, csak más mint az eredeti. Damu Roland meg még mindig ijesztően jó DiNozzo, ahhoz képest h nem épp az a színészisten. amúgy számítsd pár félrefordításra, bár egyik sem különösebben jelentős, de a 2x10-ben elég durván kinyírták a sorozat egyik legnagyobb beszólását (ha valaki emlékszik még a Kate nevű shitsu-ra )
  • Seeley
    Már én is beakartam tenni a jó hírt!
  • Bmx01
    hella
    5. évad 12. rész mikorra várható ??
  • Palinko
    Megnyugtattál, köszi!
  • ldavid
    a nézettsége jó, szóval nem kérdéses, hogy folytatják-e
  • Palinko
    én is ott nézem! most kezdtem megszerezni az első 2 évadot magyarul én úgy szeretem nézni. majd a 3. at is meg kell találnom, mert jobb így egymás után itthon több részt nézni mint a tévé reklámjait kivárni és hosszú az az 1 hét NCIS nélkül :) Nagyon remélem minden részét leszinkronizálják :)
  • ldavid
    a harmadik, de két hét és vége
  • bubu13
    Ami a tv2-ön megy az hányadik évad?
  • Calver
    na akkor pár kellemes újdonság, annak aki esetleg nem olvassa sorozatjunkie-t:
    az NCIS *elvileg* április 8-án indul újra, és lenyomnak még 7 részt, tehát az 5x18 lesz az évadzáró.
    valamint, idézem: "Pletykák szerint a Vészhelyzet megkapja 15. évadát és az NCIS extra-hosszú, 28 részes 6. évados rendelést kapott."

ha ez igaz, akkor
  • Seeley
    az bizony :(

de remény van a sztrájk végére és akkor talán lehrt még pár rész az 5.-dik évadban :)
  • Calver
    tv.com ezt mondja 5x11-ről: "This was the last episode completed before the writers strike halted production on this and many other shows."

ami igencsak kellemetlen...
  • Gábor
    Nem volt rossz, de kicsit többet vártam.

Tony és Ziva kvízvetélkedője fenomenális!
  • Seeley
    Én is töltöm

A D D I C T
  • Gábor
    Ha hazaérek és is töltöm!
  • Trucker39
    Kösz, hogy szóltál. Még lemaradtam volna róla.
  • Calver
    20 perc és lent lesz 5x11 kezdem úgy érezni magam, mint a sivatagban 3 napja víz nélkül mászkáló kétlábú aki végre meglát egy oázist...
    [NCIS függő]
  • nagykovi
    Akkor bocsi, imdb-n néztem meg, ott azt irták h már lement... de akkor sry a rossz info-ér
  • Gábor
    5x11 a Tribes címen még nem ment le, 18.-án ismétlés volt!
  • nagykovi
    5x11 már lement 18-án, 25-én lesz a 12
  • Seeley
    jah, jól be is szoptam

örültem lejött torrent erre 5x01 ehh, csak később olvastam el :S
  • Gábor
    Január második hete, ha jól emlékszem!
    A tv.com ncis fórumán naprakész infot találsz!
  • Calver
    5x11-ről:
    "CBS scheduled to air this episode on December 18, 2007, but a day before the episode aired, they replaced it with a repeat episode."
    na most akkor tudja vki mikor lesz új rész?
  • Gábor
    Már alig várom!
  • Seeley
    jólesz ez :D
  • Calver
    5x11 promo
    holnap jön ha jól tévedek. jobb is, utóbbi pár hétben NCIS és House nélkül kezdenek kiütközni rajtam az elvonási tünetek.
  • Seeley
    amúgy kedvencem Tony DiNozzo, nagyszerű, legjob poénjai neki vannak, ahogy szivatja a Probie-t :DDD

sajnálom hogy csak most fedeztem fel a sorozatot, most pótolhatok rendesen :S
  • Seeley
    Sziasztok!

Megvett kilóra a sorozat, most hozhatom be a lemaradásokat, lenne egy kérdésem/kérésem: megvan valakinek az eddig leadott részek???
  • Cuchulainn
    Nagyon jó rész volt, pörgős, izgalmas, poénos és a végét sem nyálasították el!
    De kíváncsi vagyok mi lesz McGee pszicho barátnőjével :D
  • Calver
    szó szerint lelövik ugye legalábbis én kurvajót vigyorogtam a terminátorba átmenő DiNozzo-n, majd a "C'mon boss! Don't make me kiss you!" szövegen. a nyálasságtól meg pont ez az elején lévő jelenet meg is mentette az egész részt
  • Gábor
    Mivel csak egy lány van a teamen, ezért inkább nem szeretném magam elé képzelni az egy ágyas jelenetet :D
  • Cuchulainn
    De reméljük nem ugyanazon :D
  • Gábor
    Na de majd most november végén jön egy nagyon jónak ígérkező epizód! Hivatalos források szerint a teamből hárman kórházi ágyon végzik!
  • Cuchulainn
    Hát nekem nem nagyon tetszett, a bűnügy ugyan izgalmas lett volna, de Gibbs magánakciózása kissé logikátlannak tűnt. Plusz én is rühellem mikor az elején lelövik a poént...