NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
az írok felpörögtek úgy néz ki, megint egy iszonyatosan kész rész, kb az egész Abby - és a zsarolási technikái - körül forog, na meg DiNozzo és Ziva féle McGee szivatáson <#nyes>#nyes> a meglehetõsen rosszhangulatú DiNozzo meg a "room with a view" beszólás a rész elején meg végképp odacsapott <#nyes>#nyes>
off: blizzardék jól tudják idõzíteni WoW szerverek lelövését, jól összehangolva NCIS-el <#nyes>#nyes>
Ha Gibbsrõl lenne szó akkor azért tudná Gibbs ha vért vesznek tõle meg MRI készül és ilyesmi 😄D Szerintem Jennyrõl van szó....lehet összefügg azzal hogy az évad végén egy állandó szereplõ távozik...
szegény Tonyt a második rész végén úgy megvígasztaltam volna a kandallónál 😛
jah, lehet Jenny lesz az..én rá vagy Mallardra tippelek amúgy...
Spoiler off
amúgy jó részek lesznek olvastam tartalmat, huh, várom 😄
The Matrix has you...
btw. én még nem láttam, nincs idõm, majd hétvégén
amúgy tv-com-on olvastam SPOILER két rész és elõkerül a the frog téma, lenem tudom írni a nevét szóval a csóka hullája..Jeanne apja..
The Matrix has you...
Remélem nem DiNozzo vagy Abby. Kíváncsi vok hogy oldják meg, a 2. évad "bummheccsát"-ját nem hiszem, hogy tudják ûberelni 😊
WTF?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azt meg nagyon nem értem, miért cserélték le a betûtípust erre a rettenetre - az 5. évad fõcímében viszont ahogy nézem már ismét a régi van
valaki aki az amerikai adással tart lépést felvilágosíthatna, hogy miért van ez így
az 5. évadra gondolok
kiváncsiságod remélem kielégítve, próbáltam olyan spoilermentes spoilert csinálni amennyire csak tudtam <#nyes>#nyes>
De Gibbs is nagy arc.
én is azért addikt vagyok 😄
5. évad 12. rész mikorra várható ??