NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
nagyon fejben tartod a szereplõket hallod-e, nekem rá kellett wikipedia-n h kicsoda is az az arc <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Én a keddi részt várom nagyon!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tony végre behúz egyett Kortnak!!
Cuchulainn
Nem volt rossz, mondjuk elõre sejthetõ volt a vége, de tényleg jók voltak a poénok.
Pedig már aszittem McGee összeszed egy barátnõt, de....😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

én még nem láttam újjat..leadom disszertációmat elõbb, de sietek nézni 😄
Calver
"...or maybe because I'm a forensic scientist and I could boil you from the inside out, and never leave a trace."

az írok felpörögtek úgy néz ki, megint egy iszonyatosan kész rész, kb az egész Abby - és a zsarolási technikái - körül forog, na meg DiNozzo és Ziva féle McGee szivatáson <#nyes> a meglehetõsen rosszhangulatú DiNozzo meg a "room with a view" beszólás a rész elején meg végképp odacsapott <#nyes>

Calver
fütty, új rész van, nálam már csorog is lefelé

off: blizzardék jól tudják idõzíteni WoW szerverek lelövését, jól összehangolva NCIS-el <#nyes>

Ha Gibbsrõl lenne szó akkor azért tudná Gibbs ha vért vesznek tõle meg MRI készül és ilyesmi 😄D Szerintem Jennyrõl van szó....lehet összefügg azzal hogy az évad végén egy állandó szereplõ távozik...
Cuchulainn
Sztem Gibbsnek lesz valami baja, a rész végén ugye mondja, hogy "nem tudom elképzelni, hogy ki az akiért ennyit kockáztatnál" Ducky megmerevedik aztán "kivéve Jennyt" akkor meg elernyed egy kicsit. Szal sztem Gibbsrõl derül ki hogy szívinfarktus esélyes vagy ilyesmi (ugye kreatin-kináz szintet akkor szoktak mérni)és nem dolgozhat majd "terepen"

jah, két rész múlva benne lesz

szegény Tonyt a második rész végén úgy megvígasztaltam volna a kandallónál 😛
SPOILER

jah, lehet Jenny lesz az..én rá vagy Mallardra tippelek amúgy...

Spoiler off

amúgy jó részek lesznek olvastam tartalmat, huh, várom 😄
Calver
hát nem ártana, elég csúfúl félbehagyták a La Grenouille témát az ötödik évad elején, pedig sokat sejtetett a rész végén a lebegõ hulla <#nyes>

Calver
Tonyhoz meg Abbyhez sztem nem lenne merszük a készítõknek, mindkettõ körül már kialakult egy elég komoly személyi kultusz. <#nyes> fõleg ugye úgy h az elõbbi a negyedik évadban kapott egy saját történeti szálat. amúgy az 5x12ben van ilyen téren egy elég nagy spoiler a rész legvégen, de szvsz az csak félrevezetés...

Calver
hát nem, én ilyen véraddikt vagyok, gyakorlatilag valós idõben nézem a kinti részeket is <#nyes> (Housenál szintúgy)

bigapó
ja, akkor bocsánat, nem volt leírva melyikrõl beszél😊) azt hittem a hétfõi részrõl 😊

The Matrix has you...

Õ az 5.-dikrõl beszél..ami tegnap volt az már sztrájk utáni

btw. én még nem láttam, nincs idõm, majd hétvégén

amúgy tv-com-on olvastam SPOILER két rész és elõkerül a the frog téma, lenem tudom írni a nevét szóval a csóka hullája..Jeanne apja..
remélem nem Tony!!!!!!!
bigapó
ezek a részek jóval azelõtt íródtak, már azóta van még egy évad, ha nem kettõ...

The Matrix has you...

Calver
well... megnézve, még több ilyen részt, már nagyon hiányzott nekem az NCIS <#nyes> iszonyat ahogy megint szivatják egymást a szereplõk, az elején kishíján kiköptem a kajámat Tony vs. McGeek párbajon <#vigyor1> úgy néz ki ami a sztrájk alatt összegyûlt az írok agyában, azt most mind papírra (képernyõre) is vetik, és részemrõl roppantul meg vagyok elégedve a végeredménnyel <#vigyor>

Cuchulainn
Hátizé....
Remélem nem DiNozzo vagy Abby. Kíváncsi vok hogy oldják meg, a 2. évad "bummheccsát"-ját nem hiszem, hogy tudják ûberelni 😊

Calver
btw odakint 3 óra mulva megy le, szóval ha gyorsak egyes kedves emberek 5-6 óra és nézhetjük <#nyes>

Calver

így igaz!!!
Calver
még 2 nap... hörrr...

most hogy mondod, lehet nálam is ez volt a gond
DiNozzo a legjobb 😄
Calver
azért kétségtelen h illett volna pár hét szünetet tartani 3. és 4. évad között, mivel a 4. évad erõsen más mint az elõzõek, és egyeseknek nem biztos h tetszenek ezek a hirtelen váltások.

Shep
Nekem ez pont tetszett, sõt annak örültem volna igazán, ha pár részben ténylegesen is Dinozo a fõnök és Gibbs meg csak nyaralgat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem igazán tudnám megmondani, talán az zavart eddig, hogy Gibbs elment és Tony lett a "fõnök"
nagyon jó a negyedik évad, semmi gond vele, 5.-dik meg április 8ról folytatódik.
Palinko
még nem kezdett beindulni valszeg csak annyi tegnap volt a 3. rész nekem eddig bejön.
Shep
Mi a gond a 4. évaddal?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez a 4. évad (tv2) kezd egyre kevésbé tetszeni nekem

azt meg nagyon nem értem, miért cserélték le a betûtípust erre a rettenetre - az 5. évad fõcímében viszont ahogy nézem már ismét a régi van
valaki aki az amerikai adással tart lépést felvilágosíthatna, hogy miért van ez így
nincs
Palinko
Csak a TV2 az egyetlen módja annak, hogy magyar szinkronnal nézzem kedvenc sorozatunknak 4. évadát?
Calver
#446.
<#rinya>

elõreláthatólag mikor folytatódik a sorozat :??
az 5. évadra gondolok

DiNozzo a legjobb 😄 persze jó midnegyik, de DiNozzo a kedvenc.
a bajszával szopatjkák rendesen 😄DD persze a hátamögött inkább 😄DD
Palinko
köszi megnyugodtam, igen én is szeretem Tony stílusát de azért Gibbs nélkül egyenlõre nem az igazi, valahogy másképp kell kiírni a történetbõl. hát igen biztos mexikó tette meg a hatását, bár ami a bajszot illeti 😊
Calver
ha már ennyire vágsz rá <#nyes>
nyugi, Gibbs visszatér rögtön az elején - aminek én annyira nem örültem, elnéztem volna 1-2 részig DiNozzo hülyülését <#nyes> - bár elég ijesztõ külsõvel (konkrétan bajszosan, ami az egész csapatot csöppet leakasztja, a 4x03 leírásában van is egy ilyen mondat h "everybody is freaking out about Gibbs's mustache" <#hehe>). szóval nem kell félni, a fõnök visszajön, és minden visszatér a normális kerékvágásba - még ha, legalábbis nekem, egy kis változatosság jobban is tetszett volna.

kiváncsiságod remélem kielégítve, próbáltam olyan spoilermentes spoilert csinálni amennyire csak tudtam <#nyes>

G04LK33PeR
hát ez engem nagyon meglepett..<#wow1>

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Palinko
hát én addig nem bírom kivárni, valaki kérem szépen spoilerezzen le nekem pár részt a 4. évad elejérõl
mert nagyon meg lepett, hogy Gibbs lelépett! Azt eddig is láttam hogy Tony jó fõnök lesz de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar! fõleg látszott rajta mikor suliba webkamoztak, hogy jó fõnök lenne, de mi lesz Gibbsel lesz még róla szó? mi fog változni?
a TV2 március 3-án folytatja a 4. évaddal
DiNozzo alapban a legjobb, imádom, kedvenc. Néztem párat szinkronosan is, és tényleg jól hozza Damu Roland. És a 2x10-ben az tényleg rohadt jó beszólás, alapban a rész is kiválló.

De Gibbs is nagy arc.
<#taps><#taps>

én is azért addikt vagyok 😄
Calver
heh, pont onnan jutott eszembe h bedobjam ide h láttam sorozatjunkie-n kommentek között a neved <#nyes>

Calver
kemény 6 hozzászólással elõtted írtam be...

Calver
jó is a szinkron, a hangok eléggé rendben vannak, legalábbis ami a férfi szereplõket illeti - többieké is jó, csak más mint az eredeti. Damu Roland meg még mindig ijesztõen jó DiNozzo, ahhoz képest h nem épp az a színészisten. amúgy számítsd pár félrefordításra, bár egyik sem különösebben jelentõs, de a 2x10-ben elég durván kinyírták a sorozat egyik legnagyobb beszólását <#szomoru1> (ha valaki emlékszik még a Kate nevû shitsu-ra <#hehe>)

Már én is beakartam tenni a jó hírt!
hella
5. évad 12. rész mikorra várható ??