321
-
Meiser #121 A szám címe: Between the lines. Tényleg nagyon jó. Jó kis album lesz ez (is). -
#120 http://www.myspace.com/bloom06
itt az első szám a crash test 02-ről, 1 perces részlet belőle, nekem tetstzik nagyon! -
#119 na csak felkellet néznem oldalra, és látom kedden jön az első szám ki, ami 1 perces lesz, gondlom amolyan demo, myspacen elsz hallható: http://www.myspace.com/bloom06 -
#118 hello
jó sokáig húzzák albumot...ugy volt hogy novemberbe lesz, már február közepe lesz lasssan és még sehol az album:S -
Meiser #117 Hello! Itt vagyok, csak a vizsgaidőszak miatt kicsit kevesebbet járok erre. Meg persze az album is csúszik "kicsit". Figyelem folyamatosan, amint meglesz ide is feltolom. Remélem hamarosan... -
#116 Meiser is elveszett:( -
#115 kösze -
#114 Crash Test 02 2007 novemberéig visszanyomták és most megint elhalasztották. Maury elnézést kért a késedelmekért de biztosított mindenkit hogy meglesz album.
várom -
#113 fennvan torrenten is, tess -
#112 még sehol a crash test 2... szept. 15én volt hír honlapon hogy októberbe jön első szám utána album... azóta semmi -
#111 holnap felrakom. -
#110 feltudnád esetleg rakni mégegyszer?
légyszi nagyon kéne kösze! :)
Crash test 01 -
#109 hát még nemjött -
#108 köszi, angolul se tudok annyit, várom már, addig is régi Eiffel és Int The Cyti albumot hallgatom nemtudom megunni őket -
Meiser #107 Van angol nézet is nem csak olasz. Amennyit a nagy angol tudásommal kivettem, hogy október végén jön az első szám róla, aztán az album. -
#106 vmit írnak a honlapon crash test 2ről, ezekszerint kijött? Meiser infot plz:D -
#105 már várom az 1 nagyon jólettt. -
Meiser #104 Pontosan nem tudom, de talán ősszel vmikor. A honlapon figyelemmel kísérheted Bloom 06. -
#103 Crash Test 02 mikorra várható? -
köszi! -
Meiser #101 Ahogy ígértem, a linkek: album egyik
album másik
Jó zenehallgatást! -
Meiser #100 Hi!
Felteszem persze, csak most el voltam havazva, holnap intézkedem. -
#99 in the city -
#98 na átnveztettem topikot, mert fesleges lett volna most egy Bloom 06 topikot nyitni. -
#97 "Eiffel 65" (olasz nyelven) és "Eiffel 65" (angol nyelven+4 bonus track).
ezeket feltöltöd vhova? mert ezek kellenének. -
#96 Contact és a Europop van meg másik 2 Eifel album nincs. köszi hogy feltöltöd! -
Meiser #95 Eiffel 65 albumai: "Europop", "Contact", "Eiffel 65" (olasz nyelven) és "Eiffel 65" (angol nyelven+4 bonus track). Ez a 4 van összesen.
Gabry Ponte albumai: "Gabry Ponte", "Dottor Jekill & Mister DJ", "DJ Set" - válogatás mix, tulajdonképpen ennyi+amiket feltettem.
No de akkor feltolom azokat, amik még nincsenek meg. -
#94 nekem bejn eza fasjta zenéjük is nagyonjók, várom crash test 02-őt, am Eiffel 65-nek europop és contact albumok van, eza 2 igaz? mer ezek megvannak gabrytól vansok zeném teis tölttél fel megszdtem le jópárat.
-
Meiser #93 Hát igen, idehaza nem kapnak nyilvánosságot, ezen már nem is csodálkozom. Gabry-ra is Ausztriába kellett menni, oda pedig állandóan hívják.
Ahogy írják a crash test 01 volt a "sötét", kicsit melankólikusabb, a crash test 02 lesz a "világos" oldal, ami dance-esebb zenét takar.
Ha meg lesz mindkét album asszem olaszon kívül is megpróbálkoznak.
Ha kellenek még Gabry vagy Eiffel albumok akkor feltöltöm azokat is. -
#92 In the city mekkroazne áá nagyon üt:D simán lehetne sláger, és gabry zenéi is nagyon jók -
Meiser #91 Na zsír! -
#90 nagyon jó számok áá lesz mit rakni telóra:D párszor bontottam netkapcsolatot:Dddd -
köszi -
Meiser #88 Hi! Akkor itt vannnak a pack-ok: Gabry - I dream of you
In the city remixes
Per sempre remixes
Gabry - La liberta
Gabry - Love song in the digital age
Eiffel 65 vegyesen -
#87 nagyonjók számok! kicsit szokatlan hogy más a stílus de ezis nagyonjó! In The City nagyon üt:D -
#86 köszi -
Meiser #85 Na remélem műxik. Crash test 01
Holnap még teszek fel dolgokat. -
#84 na fasza torretnspyn 3 linkse indul el nincs seeder:SSS
Meiser feltötlenéd vhova rapidra vagy vhova? -
#83 ok:D -
Meiser #82 Ha esetleg érdekel részletesebben a téma tudom ajánlani ezt fórum. A fanok fóruma ez, habár az elmúlt fél évben elkezdett halódni, nekem sincs annyi időm nézegetni.