Eiffel 65 / Bloom 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szám címe: Between the lines. Tényleg nagyon jó. Jó kis album lesz ez (is).<#eljen>#eljen>
http://www.myspace.com/bloom06
itt az elsõ szám a crash test 02-rõl, 1 perces részlet belõle, nekem tetstzik nagyon!
itt az elsõ szám a crash test 02-rõl, 1 perces részlet belõle, nekem tetstzik nagyon!
Yo, Bitch!
na csak felkellet néznem oldalra, és látom kedden jön az elsõ szám ki, ami 1 perces lesz, gondlom amolyan demo, myspacen elsz hallható: http://www.myspace.com/bloom06
Yo, Bitch!
hello
jó sokáig húzzák albumot...ugy volt hogy novemberbe lesz, már február közepe lesz lasssan és még sehol az album:S
jó sokáig húzzák albumot...ugy volt hogy novemberbe lesz, már február közepe lesz lasssan és még sehol az album:S
Yo, Bitch!
Hello! Itt vagyok, csak a vizsgaidõszak miatt kicsit kevesebbet járok erre. Meg persze az album is csúszik "kicsit". Figyelem folyamatosan, amint meglesz ide is feltolom. Remélem hamarosan...
Crash Test 02 2007 novemberéig visszanyomták és most megint elhalasztották. Maury elnézést kért a késedelmekért de biztosított mindenkit hogy meglesz album.
várom<#eljen>#eljen>
várom<#eljen>#eljen>
Yo, Bitch!
még sehol a crash test 2... szept. 15én volt hír honlapon hogy októberbe jön elsõ szám utána album... azóta semmi<#rolleyes>#rolleyes><#rinya>#rinya>
Yo, Bitch!
köszi, angolul se tudok annyit, várom már, addig is régi Eiffel és Int The Cyti albumot hallgatom nemtudom megunni õket<#smile>#smile>
Yo, Bitch!
Van angol nézet is nem csak olasz. Amennyit a nagy angol tudásommal kivettem, hogy október végén jön az elsõ szám róla, aztán az album. <#smile>#smile>
vmit írnak a honlapon crash test 2rõl, ezekszerint kijött? Meiser infot plz:D
Yo, Bitch!
Hi!
Felteszem persze, csak most el voltam havazva, holnap intézkedem.
Felteszem persze, csak most el voltam havazva, holnap intézkedem.
na átnveztettem topikot, mert fesleges lett volna most egy Bloom 06 topikot nyitni.
Yo, Bitch!
"Eiffel 65" (olasz nyelven) és "Eiffel 65" (angol nyelven+4 bonus track).
ezeket feltöltöd vhova? mert ezek kellenének.
ezeket feltöltöd vhova? mert ezek kellenének.
Yo, Bitch!
Contact és a Europop van meg másik 2 Eifel album nincs. köszi hogy feltöltöd!
Yo, Bitch!
Eiffel 65 albumai: "Europop", "Contact", "Eiffel 65" (olasz nyelven) és "Eiffel 65" (angol nyelven+4 bonus track). Ez a 4 van összesen.
Gabry Ponte albumai: "Gabry Ponte", "Dottor Jekill & Mister DJ", "DJ Set" - válogatás mix, tulajdonképpen ennyi+amiket feltettem.
No de akkor feltolom azokat, amik még nincsenek meg.
Gabry Ponte albumai: "Gabry Ponte", "Dottor Jekill & Mister DJ", "DJ Set" - válogatás mix, tulajdonképpen ennyi+amiket feltettem.
No de akkor feltolom azokat, amik még nincsenek meg.
nekem bejn eza fasjta zenéjük is nagyonjók, várom crash test 02-õt, am Eiffel 65-nek europop és contact albumok van, eza 2 igaz? mer ezek megvannak gabrytól vansok zeném teis tölttél fel megszdtem le jópárat.
Yo, Bitch!
Hát igen, idehaza nem kapnak nyilvánosságot, ezen már nem is csodálkozom. Gabry-ra is Ausztriába kellett menni, oda pedig állandóan hívják.
Ahogy írják a crash test 01 volt a "sötét", kicsit melankólikusabb, a crash test 02 lesz a "világos" oldal, ami dance-esebb zenét takar.
Ha meg lesz mindkét album asszem olaszon kívül is megpróbálkoznak.
Ha kellenek még Gabry vagy Eiffel albumok akkor feltöltöm azokat is.
Ahogy írják a crash test 01 volt a "sötét", kicsit melankólikusabb, a crash test 02 lesz a "világos" oldal, ami dance-esebb zenét takar.
Ha meg lesz mindkét album asszem olaszon kívül is megpróbálkoznak.
Ha kellenek még Gabry vagy Eiffel albumok akkor feltöltöm azokat is.
In the city mekkroazne áá nagyon üt:D simán lehetne sláger, és gabry zenéi is nagyon jók<#eljen>#eljen>
Yo, Bitch!
Na zsír!<#vigyor>#vigyor>
nagyon jó számok áá lesz mit rakni telóra:D párszor bontottam netkapcsolatot:Dddd
Yo, Bitch!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
köszi
köszi
Yo, Bitch!
Hi! Akkor itt vannnak a pack-ok: Gabry - I dream of you
In the city remixes
Per sempre remixes
Gabry - La liberta
Gabry - Love song in the digital age
Eiffel 65 vegyesen
In the city remixes
Per sempre remixes
Gabry - La liberta
Gabry - Love song in the digital age
Eiffel 65 vegyesen
nagyonjók számok! kicsit szokatlan hogy más a stílus de ezis nagyonjó! In The City nagyon üt:D
Yo, Bitch!
Na remélem mûxik. Crash test 01
Holnap még teszek fel dolgokat.
Holnap még teszek fel dolgokat.
na fasza torretnspyn 3 linkse indul el nincs seeder:SSS
Meiser feltötlenéd vhova rapidra vagy vhova?
Meiser feltötlenéd vhova rapidra vagy vhova?
Yo, Bitch!
Ha esetleg érdekel részletesebben a téma tudom ajánlani ezt fórum. A fanok fóruma ez, habár az elmúlt fél évben elkezdett halódni, nekem sincs annyi idõm nézegetni.
Ok, majd kérek véleményt róluk <#nyes>#nyes>.
Igen ez lesz az.
Letölteni zenéket talán legjobb az Emule vagy különbözõ torrentoldalak. Dc sztem lassú meg nem is ad annyi találatot, de a régebbi albumokat azért le lehet tölteni vele.
Ajánlom figyelmetekbe a Bloom 06 elsõ albumát (crash test 01) illetve a remixeket amiket a napokban adtak ki (www.bloom06.com).
Aztán itt van pl. az In the city címû szám, amibõl simán lehetne sláger, nem olyan, mint a mostani ratyi zenék. Egyébként sokat fejlõdtek zeneileg is, habár nekem a régi is bejött. Hamarosan jön egyébként a crash test 02 is.
Gabry is sok jó számot termelt az elmúlt hónapokban (the point of no return, la liberta) és itt a legújabb, ami sztem a legjobb (bár a the point of no return is nehezen verhetõ) az i dream of you (old school radio mix). 2005-ben volt szerencsém Ausztriában egy Gabry fellépésen részt venni, felejthetetlen élmény volt a régi kedvenccel élõben is találkozni...
Ajánlom figyelmetekbe a Bloom 06 elsõ albumát (crash test 01) illetve a remixeket amiket a napokban adtak ki (www.bloom06.com).
Aztán itt van pl. az In the city címû szám, amibõl simán lehetne sláger, nem olyan, mint a mostani ratyi zenék. Egyébként sokat fejlõdtek zeneileg is, habár nekem a régi is bejött. Hamarosan jön egyébként a crash test 02 is.
Gabry is sok jó számot termelt az elmúlt hónapokban (the point of no return, la liberta) és itt a legújabb, ami sztem a legjobb (bár a the point of no return is nehezen verhetõ) az i dream of you (old school radio mix). 2005-ben volt szerencsém Ausztriában egy Gabry fellépésen részt venni, felejthetetlen élmény volt a régi kedvenccel élõben is találkozni...
most leszedtem Europop albumukat jó hallani megint, de Contact albumot sehol nem találom:SSSSSSSSS
Yo, Bitch!
Hja, már 2 albuma is van.
Amúgy most az olasz Deejay rádiónál rezidens.
Amúgy most az olasz Deejay rádiónál rezidens.