321
-
#201 na végre írtak vmi oldalra:d nov 28-án jön az album, elvileg már elkészült. -
Meiser #200 Ez a borítós dolog tettszik!Én meg naivan azt hittem, hogy nekik készítették a képet :D.
Mostmár én is várom az albumot. Türelem albumot terem. -
Bullitt #199 Hm...rég nincs új sample..és az albumról sincs semmi hír :S -
#198 mostmár nekem is, és tényleg lul:D -
Bullitt #197 Nekem bejön mindkettő -
#196 nem jön be 2 kép -
Bullitt #195 Mit találtam, lol. Neten keresgéltem vmi háttérkép után és véletlen rábukkantam a Crash Test 01 lemezborítójának eredeti képére. A különbség csak annyi, hogy le sikerült photoshoppolni a láthatósági mellényt viselő jómunkás embert, meg picit világosítottak rajta, de még a felhők is megegyeznek
CRASH TEST 01 borító
[URL=http://www.unpluggedliving.com/wp-content/uploads/2007/02/windmill.jpg]És az "eredeti" kép[/URL] -
Bullitt #194 Jó ez a Being Not Like you remix. Az album télleg jöhetne már, ennyi számmal nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne kidobni :) -
#193 jóóóóóóóóóó
remélem már ehóapban kijön album -
Meiser #192 Hali!
Új demo hallható a myspace-en és friss hírek is vannak a bloom06.com-on is :). -
#191 most olvasom az első számra írták hogy 9-én kikerül myspacera, de album vajon mikor jön ki? -
#190 :D
majd szólj ha rátalálsz albumra:) -
Meiser #189 Én mindig lemaradok :D ha nézem a honlapot semmi, ha nem nézem egyből újdonság. Jó az új remix, welcome to the zoo-ra leszek még kíváncsi. -
#188 hátvégére biztos fennt lesz vhol, remélem vki majd rátalál:d -
Bullitt #187 Elvileg akkor igen, de én pl. sehol nem látom :D -
#186 de vajon ma kijött? mert vmi olyasmit írnak mindenhol hogy okt 9 -
Bullitt #185 Ja, nekem is bejön. kár, hogy nem az egész XD -
Bullitt #184 Vagy ez még nem a végleges, szal csak párat közöltek. -
#183 “CLUB TEST 01” News:
Eccovi la copertina e la tracklist definitiva :
01 Between the lines - (Album mix) 6.01
02 Blue (Da ba dee) – Bloom 06 2008 Extended Concept 7.44
03 Being not like you – Elektro Pop Remix 4.38
04 Welcome to the zoo – D-Deck RMX 5.54
csak ez a 4 szám lesz rajta? pedig koncerten tou moch of heaven és move your body remixet is játszották, akkor gondolom ez a club test is olyan lesz mint crash test, 2 lesz belőle, biztos azokon lesznek rajta (remélem:D) -
#182 elvileg ma jött ki a club test 01 nem? myspacen blue remake hallható, elég jó. -
Meiser #181 Szokatlan a fülemnek, de ha az angol lett volna előbb, akkor arra mondanám ezt. Jó ez is!:-) -
#180 olasz jobb, bár ez se rossz :-) -
Bullitt #179 "Being not like you", az Un'altra Come Te angol verziója.
-
Meiser #178 Köszi!Ez jó lesz majd. -
#177 uhh, ezt nem is tudtam, város nagyon, imdáom régi Eiffel számokat, mai napig hallgatom őket, elsőre fura kicsit szám, de jó ujra hallani egyik régi klasszikust:) kiváncsi leszek az albumra nagyon, csak jönne már:D -
Bullitt #176 Csak ha nem láttátok volna még:
Új lemez meg elvileg e hónapban, vagy novemberbe lesz, Club test 1 néven, és rajta a régi sikerdalok remake-jével... -
#175 kösz;) -
#174 Videoklip Letöltés:
ITT -
#173 feltolom nektek klippet tárhelyre ahonnan letudjátok szedni -
#172 Örülök neki azé csináltam me gondoltam nagy fanoknak tuti bejön :)
-
#171 Un´Altra Come Te klip -
#170 ez a dvd változat fasza nagyon, ki is írtam és asztali dvd lejáccó is lejátsza. -
#169 köszi! azért hallható a különbség a neten elterjedt és eközött a verzió között! -
Meiser #168 Köszi Carlos! -
#167 köszönjük
Fall nekem se teccet elsőre, de egyik kedvencem lett, olyan in the citys -
#166 Sima magas minőségü mp3as album plusz hangositotam rajta meg kivetem a sok recsegést hifire kodolva
ITT -
#165 Codec kel hozzá lejátszás szűmitogépen bármilyen dvd lejátszo programal egyes asztali dvd lejátszokon nem mehet
Codec
ITT
-
#164 Ac3 Dolby Digital high quality
ITT -
#163 elég sok baj van amugyis kodolásal valamiért nem teccik neki eac aztán jo ha 3ra lekodolom meg mindenel elkészülök ... -
#162 Nah hamarosan tolom fel dvd formátumba dolby digital hang lesz alatta :P
méretét meg 200mba alá sporolom aztán majd holnap csinálok sima mp3as számokat is :d
gondoltam kis csemegét :D