Eiffel 65 / Bloom 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a dvd változat fasza nagyon, ki is írtam és asztali dvd lejáccó is lejátsza.
Yo, Bitch!
köszi! azért hallható a különbség a neten elterjedt és eközött a verzió között!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Köszi Carlos!
köszönjük<#wink>#wink>
Fall nekem se teccet elsõre, de egyik kedvencem lett, olyan in the citys
Fall nekem se teccet elsõre, de egyik kedvencem lett, olyan in the citys
Yo, Bitch!
Sima magas minõségü mp3as album plusz hangositotam rajta meg kivetem a sok recsegést hifire kodolva
ITT
ITT
Codec kel hozzá lejátszás szûmitogépen bármilyen dvd lejátszo programal egyes asztali dvd lejátszokon nem mehet
Codec
ITT
Codec
ITT
elég sok baj van amugyis kodolásal valamiért nem teccik neki eac aztán jo ha 3ra lekodolom meg mindenel elkészülök ...
Nah hamarosan tolom fel dvd formátumba dolby digital hang lesz alatta :P
méretét meg 200mba alá sporolom aztán majd holnap csinálok sima mp3as számokat is :d
gondoltam kis csemegét :D

méretét meg 200mba alá sporolom aztán majd holnap csinálok sima mp3as számokat is :d
gondoltam kis csemegét :D

Az jó lesz, köszi!
Igen, többször meghallgatva a Fall is nagyon jó!A többirõl nem is beszélve. Between the lines és az In your eyes kíváló zenék,de a többi is az.
azt megköszönném! és szerintem nem csak én vagyok így ezzel! :-D
hajnalra feltok rakni egy eredeti lemez cd ripet 320kb/sben veszteségmentesen mérete miatt majd olyan helyre tolom fel ami mindekinek jó
nagyon király az új album! minden egyes szám fantasztikus úgy ahogy van! (még a Fall is, pedig hangzásilag nagyon hasonlít az In The City számukhoz!) sokkal jobb mint az elsõ albumuk!
mintha egy új Eiffel 65 albumot hallgatnék!
mintha egy új Eiffel 65 albumot hallgatnék!
Igen, ingyenes, nem kell regisztrálni. Azért, akit érdekel még feltettem rapidra is Bloom 06 - Crash Test 02.
Az album amúgy nagyon zsír, jó kis dalok!<#taps>#taps>
Az album amúgy nagyon zsír, jó kis dalok!<#taps>#taps>
hét én azokon a torrentken nem vagyok fennt:(((
vki rakja fel plz rapidshaere.
vki rakja fel plz rapidshaere.
Yo, Bitch!
az album király, de a minõsége eléggé csapnivaló... 224-es bitsebességû MP3 elég gyenge manapság! ha talál valaki ennél jobb minõséget, az kérem jelezze! :-D
Köszi az infót! Már jön is lefele<#eljen>#eljen>!
már tölthetõ az album!
The Pirate Bay-en és Demonoid-on fenntvan!
The Pirate Bay-en és Demonoid-on fenntvan!
fall annyira nekem se tetszet, de a többi kurva jó sztem, banneral várni kell hogy egy moderátor berakja.
Yo, Bitch!
Between the lines elég hosszú szám lesz. Attól sokat várok. Viszont a Fall, a demo alapján nagyon nem tettszik...A többi viszont jónak ígérkezik. Bannert meg tudja valaki csinálni?
:DD
vannak rajta pörgõs számok, ez az album már inkább régi Eiffel-re emlékeztet, dancesebb vonal.
vannak rajta pörgõs számok, ez az album már inkább régi Eiffel-re emlékeztet, dancesebb vonal.
Yo, Bitch!
Mondjuk jo lenne holnap meglene már mert akor viném házibuliba ott fogok keverni aztán nem lenne rosz :D :D
holnapra kint lesznek neten orosz oldalon olvastam nekik már megvan csak egyenlõre még vip vendégeknek adják oda linket
én is kíváncsi lennék már az új albumra! az elõzõ is nagyon jó volt, de ez a sample-k alapján, csak mégjobb lehet! :-D
Igen,én is dolgozom rajta<#nyes>#nyes>
már megvan, kösz:)
úú magyar honlapon írnak bloomról, ez vmi csoda, de örülök neki hogy foglalkoznak velük.
úú magyar honlapon írnak bloomról, ez vmi csoda, de örülök neki hogy foglalkoznak velük.
Yo, Bitch!
Várd meg míg lejár a visszaszámlálás és azt a 4 betût írd be, amelyiken egy macska ábrája látható. Kicsit nehéz kivenni mondjuk. Ja és ezt nézd:
hotdog
hotdog
Friss hírek: május 23-án jelenik meg az új album.
Tracklist:
"Between the lines”
“Anche solo per un attimo”
“Welcome to the zoo”
“Fall”
“Here we are”
“Un’altra come te”
“In Your Eyes”
“Reaching for the stars”
"You’re amazing”
“Nel buio tra di noi"
Továbbá itt meg lehet hallgatni teljes egészében az Un'altra come te-t:
youtube
Itt pedig MP3 formátumban is elérhetõ a teljes dal:
MP3
Tracklist:
"Between the lines”
“Anche solo per un attimo”
“Welcome to the zoo”
“Fall”
“Here we are”
“Un’altra come te”
“In Your Eyes”
“Reaching for the stars”
"You’re amazing”
“Nel buio tra di noi"
Továbbá itt meg lehet hallgatni teljes egészében az Un'altra come te-t:
youtube
Itt pedig MP3 formátumban is elérhetõ a teljes dal:
MP3
Üdv! halottam õket nekem tetszenek angyon, ezek már az Eiffel korzsakra emlékeztetnek, várom az albumot és klippet, remélem minél hamarabb kész lesz,
Yo, Bitch!
Üdv!Idõközben kijött még 3 demo, ami szintén hallható a http://www.myspace.com/bloom06 oldalon. Valamint eldõlt, hogy az elsõ dal, amivel indítanak az Un'altra come te. Jó választás szerintem! Ehhez készül már a videóklipp és május elsõ hetében a rádióban is hallható lesz (persze olaszban <#nyes>#nyes>) Az albumig pedig itt van az eddigi 4 demo MP3 formátumban: http://rapidshare.com/files/109196424/Bloom_06_-_Crash_Test_02_demo.zip
annyit halsztottak már hogy nem lehet tudni, mindenesetre legalább ezt az 1 számot hátha felrakják majd teljes egészében, ugyis halottuk már lényeget
Yo, Bitch!
Remélem még tavasszal.Inkább nem tippelek közellebbbi idõpontra<#nyes>#nyes>