1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • raimundo
    Prince23 em tudsz másmiet mert nálam ez kodolva van
  • Prince23
    Ott a gugli haverod.DD
    próbáld mondjuk a wanadoo.atw.hu-n.
    BOCSI A WAREZÉRT!!!!!!!
  • raimundo
    Prince23 meg mondod honna töltötted le a játékot mert nekem meg van a végig játszás és aha a játék is meg lesz akkor lehet hogy tudok segíteni
  • Prince23
    Q- lassítsd le az időt... meg nyomhatsz ösztön gombotis ha akarsz, de a Q-t használd ottan, és kövesd at utasításokat.
  • raimundo
    Delta 24 én arról probáltam de nem is lehet feltelepíteni te honna töltötted vagy ha torrent ről akkor melyik torrent ről
  • Delta24
    szentem torrent oldalról
  • raimundo
    mama 2 tudom hogy netről de milyen oldalról
  • mama2
    netről
  • mama2
    nwtről.
  • Delta24
    nincs valakinek ötlete hogy kell megcsinálni azt a pályát miko vanak azok az izék belerakok üvegcséket és jönnek a gyikok és időre kell védeni és a harmadiknál mindig meghalok mert nem bírom 2 percig
  • raimundo
    meg mondaná valaki honnan kell a játékot le tölteni
  • mama2
    Melyik küldetéseket kell csinálni, hogy a főszálat kövessem? És hogy ne térjek ki ilyen: "öldmármegakislányokatmerelloptákacukrot küldetésekre? Melyik a főszál? Melyik küldetések? Amelyikek a Daly Bugle tetején vannak? összefoglalva: van olyan küldetések a játékban, hogy ha azt viszem a főszálvan haladok? Ha van melyikek azok? Tán a Lizard part 2? apropó Lizard: A lizard part 2-nál, hogy a francba kell belelökni a gyíkot a fúrós f**ba? Mer hiába hajulok el mint neon:d A mátrixba, aztán meg nyomom a space-t hiába nyomom egyfolytába, mindig az én életem megy. Már szétvertem a space gombot, de akkor sem löki bele. kéccives erre a 2. kérdésemre válaszóljatok. Köszi.
  • Prince23
    Ha jól emléxwm akkor az E bunyó közben is, odafordulva az áldozat felé és E kombo
    A fonalas pörgetés pedig E+D kombókkal, az a legbaróbb
  • Delta24
    nem tugya valaki hogy kell olyan hálogolyokat löni?
  • Delta24
    ja és nem kell meni sehova
  • Delta24
    nekem 50 ven körül volt 60-ig,és amugy a játéknak kb.70°valahány százalékig tart a többibe meg kel csinálni azokat a dolgokat miko ídőre csinálunk valamit?
  • skynlyne
    U.I.:ja és hogy hova kell majd menni hogy megszerezzem vagyilyesmi
  • skynlyne
    Hali

valaki megmondanáhogy hány százaléknál van meg a fekete ruha?
    köszi
  • adios
    Nem,én a wanadoo-t használom mindig(fizetős)
  • raimundo
    adios tudom de milyen oldal ról a ww.gamekapocs.hu rol tudod hogy kell le tölteni játékot
  • adios
    hello internetről.
  • raimundo
    hello honnan kell le tölteni a játékot
  • Delta24
    ja ezt a kinges pályát is csak ugy tudtam megcsinálni hogy amiko üt lasitok és visza lehet ilyenko utni,amugy valaki végig vite 100%-ig?és akkor lesz valami?
  • Prince23
    A pókösztön és az idő lassítás a kulcs mindennél. Enélkül asszem kész idegek lennünk
  • Delta24
    mostmár nem kell
  • Delta24
    nem tudja valaki hogy a kingpin part 2ben a kingpint hogy lehetne könyen szétverni me álandoan szétver és nem tok tovább meni
  • skynlyne
    köszi Delta24
  • Delta24
    köszönöm,amugy hogy megin segítsek neked amiko zuhan a helikopter le esik a pokember más elkel kapni és a földre kell rakni
  • Prince23
    Egyértelmű, h qúzni kell olyan helyzetekben :D
  • adios
    amikor feléd közeledik a rakéta, nyomd folyamatosan a lassítást,s amikor már közel ért akkor E.ekkor visszaküldi a helikopterre a rakétát.
  • skynlyne
    köszi
    a másikat megtudná valaki mondani még?
  • Delta24
    hát amikor a kocsit kell követni én azt csináltam hogy a szelözön elkeztem fényképezni,és utána könyü lesz,de tud nekem is segíteni valaki? megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni
  • skynlyne
    Sziasztok lenne a gamehez pár kérdésem:

-Amikor fényképezni a egy helikopterrel menő álitólagos pókembert amikor megcsinalok 3 képet akkor a gép elkezd zuhanni és nem tom mit kell csinnalni

-amikor az eggyik küldetesben kovetni kell egy autót egy raktarba ott mitt kel csinalni?(ha leugrok a szellőzőről az emberek közé akkor mission falied)

Ha valaki tudna segíteni nagyn hálás lennék légyszi valaki segítsen
    :):):):):):)[#nemtudom
  • Delta24
    tudna segíteni valaki,nem rég kaptam meg a gamet és megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni
  • Maximus4
    Én nem kritizálok,csak nem biztos,hogy tele kellene spemmelni a topikot és a "válasz erre" opció is hasznos tud lenni.Ennyi!
  • royaltom
    sziasztok!
    Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot

Légyszi irjatok hogy hogy lehetne kiküszöbölni a problémát?
    Előre is kösz!
  • rl
    Neked muszáj kritizálni amitt írok?
  • Maximus4
    Azért nem ártana ha megpróbálnád összefoglalni a mondandód,mint inkább percenként beírni 1-2 szavas kommentet,nem?
  • rl
    De azé remélem tecceni fog inkább.
  • rl
    Meg kicsinyítenni.........Sajna.