1790
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2007_10/spiderman+2.jpg)
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
raimundo #1470 Prince23 em tudsz másmiet mert nálam ez kodolva van -
Ott a gugli haverod.DD
próbáld mondjuk a wanadoo.atw.hu-n.
BOCSI A WAREZÉRT!!!!!!! -
raimundo #1468 Prince23 meg mondod honna töltötted le a játékot mert nekem meg van a végig játszás és aha a játék is meg lesz akkor lehet hogy tudok segíteni -
Q- lassítsd le az időt... meg nyomhatsz ösztön gombotis ha akarsz, de a Q-t használd ottan, és kövesd at utasításokat. -
raimundo #1466 Delta 24 én arról probáltam de nem is lehet feltelepíteni te honna töltötted vagy ha torrent ről akkor melyik torrent ről -
Delta24 #1465 szentem torrent oldalról -
raimundo #1464 mama 2 tudom hogy netről de milyen oldalról -
netről
-
nwtről. -
Delta24 #1461 nincs valakinek ötlete hogy kell megcsinálni azt a pályát miko vanak azok az izék belerakok üvegcséket és jönnek a gyikok és időre kell védeni és a harmadiknál mindig meghalok mert nem bírom 2 percig -
raimundo #1460 meg mondaná valaki honnan kell a játékot le tölteni -
Melyik küldetéseket kell csinálni, hogy a főszálat kövessem? És hogy ne térjek ki ilyen: "öldmármegakislányokatmerelloptákacukrot küldetésekre? Melyik a főszál? Melyik küldetések? Amelyikek a Daly Bugle tetején vannak? összefoglalva: van olyan küldetések a játékban, hogy ha azt viszem a főszálvan haladok? Ha van melyikek azok? Tán a Lizard part 2? apropó Lizard: A lizard part 2-nál, hogy a francba kell belelökni a gyíkot a fúrós f**ba? Mer hiába hajulok el mint neon:d A mátrixba, aztán meg nyomom a space-t hiába nyomom egyfolytába, mindig az én életem megy. Már szétvertem a space gombot, de akkor sem löki bele. kéccives erre a 2. kérdésemre válaszóljatok. Köszi. -
Ha jól emléxwm akkor az E bunyó közben is, odafordulva az áldozat felé és E kombo
A fonalas pörgetés pedig E+D kombókkal, az a legbaróbb -
Delta24 #1457 nem tugya valaki hogy kell olyan hálogolyokat löni? -
Delta24 #1456 ja és nem kell meni sehova -
Delta24 #1455 nekem 50 ven körül volt 60-ig,és amugy a játéknak kb.70°valahány százalékig tart a többibe meg kel csinálni azokat a dolgokat miko ídőre csinálunk valamit? -
skynlyne #1454 U.I.:ja és hogy hova kell majd menni hogy megszerezzem vagyilyesmi
-
skynlyne #1453 Hali
valaki megmondanáhogy hány százaléknál van meg a fekete ruha?
köszi
-
Nem,én a wanadoo-t használom mindig(fizetős) -
raimundo #1451 adios tudom de milyen oldal ról a ww.gamekapocs.hu rol tudod hogy kell le tölteni játékot -
hello internetről. -
raimundo #1449 hello honnan kell le tölteni a játékot -
Delta24 #1448 ja ezt a kinges pályát is csak ugy tudtam megcsinálni hogy amiko üt lasitok és visza lehet ilyenko utni,amugy valaki végig vite 100%-ig?és akkor lesz valami? -
A pókösztön és az idő lassítás a kulcs mindennél. Enélkül asszem kész idegek lennünk -
Delta24 #1446 mostmár nem kell -
Delta24 #1445 nem tudja valaki hogy a kingpin part 2ben a kingpint hogy lehetne könyen szétverni me álandoan szétver és nem tok tovább meni -
skynlyne #1444 köszi Delta24 -
Delta24 #1443 köszönöm,amugy hogy megin segítsek neked amiko zuhan a helikopter le esik a pokember más elkel kapni és a földre kell rakni -
Egyértelmű, h qúzni kell olyan helyzetekben :D -
amikor feléd közeledik a rakéta, nyomd folyamatosan a lassítást,s amikor már közel ért akkor E.ekkor visszaküldi a helikopterre a rakétát. -
skynlyne #1440 köszi
a másikat megtudná valaki mondani még?
-
Delta24 #1439 hát amikor a kocsit kell követni én azt csináltam hogy a szelözön elkeztem fényképezni,és utána könyü lesz,de tud nekem is segíteni valaki? megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni -
skynlyne #1438 Sziasztok lenne a gamehez pár kérdésem:
-Amikor fényképezni a egy helikopterrel menő álitólagos pókembert amikor megcsinalok 3 képet akkor a gép elkezd zuhanni és nem tom mit kell csinnalni
-amikor az eggyik küldetesben kovetni kell egy autót egy raktarba ott mitt kel csinalni?(ha leugrok a szellőzőről az emberek közé akkor mission falied)
Ha valaki tudna segíteni nagyn hálás lennék légyszi valaki segítsen
:):):):):):)[#nemtudom
-
Delta24 #1437 tudna segíteni valaki,nem rég kaptam meg a gamet és megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni -
Én nem kritizálok,csak nem biztos,hogy tele kellene spemmelni a topikot és a "válasz erre" opció is hasznos tud lenni.Ennyi! -
royaltom #1435 sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot
Légyszi irjatok hogy hogy lehetne kiküszöbölni a problémát?
Előre is kösz! -
rl #1434 Neked muszáj kritizálni amitt írok?
-
Azért nem ártana ha megpróbálnád összefoglalni a mondandód,mint inkább percenként beírni 1-2 szavas kommentet,nem? -
rl #1432 De azé remélem tecceni fog inkább. -
rl #1431 Meg kicsinyítenni.........Sajna.