Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😞 akkor nem is töltöm le

jetcoke
áh, az kevés :S 6600-nál jobb kell + SM 3.0 támogatás

omfg...

nVidia GeForce FX 5700 VE-s videokártyám van

jetcoke
videókártya függõ a játék, mert ha az gagyesz, akkor esélyed sincs, de ramban is 1 giga ajánlott =D

omfg...

hy szerintetek 512 mb rammal futni fog?:S

Doom 4
ja hogy te adaptációt írtál az valahogy kimaradt nem nagyon talán a transformers-el vannak 1 szinten de én a transformerst jobban szeretem mesét és játéot is tehát a felé hajlok

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince23
Komolyan írom😄DD
Miért, pc gémre tudsz ennél jobb képregény játékot?

Doom 4
na azzért nem kell túlozni most komolyan

Kõssy.
Prince23
Sztem nagyon jó gém, méltán merem állítani, h az év, sõt a legjobb játékadaptációs pc gém, amit valaha is láttam.

Balumann
Ezt jóhogy írtad! Sehogy sem tudtam megérteni, mi okozhatja azt, hogy egyszer megy, egyszer nem 😄

jetcoke
csak húzd ki te is a gamepadot és a kormányt XD

omfg...

jetcoke
huh, nekem ilyen bajom még nem volt, más talán tudja :S:S

omfg...

jetcoke
ha hiba üzenetet kapsz, akkor az gamepad vagy kormány miatt lehet😄 tök gáz, hogy ilyen problémái vannak a játéknak 😄 de ha kihúzod õket, akkor mennie kell, nekem is ez volt, és azthittem szétrugom a gépet 😄😄 aztán mondom ez nem lehet, kiszedtem a gamepadot és hoppá már ment is😄

omfg...

Sziasztok!Segítenétek abban,hogy egy geforce 8600 gts-en,hogy nem mehet?Elõzõ nap még ment de ma már nem.Elõre is kõsszi!
AntiHero
Nem kell 1000x!
1 is elég:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem se mentett de csináltam egy új fiókot és most ment!!!!!!!!
De nincs hang sehol semelyk játéknál help !!!!!!!!
jetcoke
szívesen

omfg...

jetcoke
nem tudja lementeni magát a játék, mert a fiók felhasználónevedbe, mikor a létrehozás után elsõnek elnevezted, volt valamilyen nem angol karakter... ez most nagyon hülyén hangzik, de így van, nálam is ez volt... meg még vagy 100 embernél... és ha vetted volna a fáradtságot, és visszaolvastál volna a fórumban, esetleg még rá is kerestél volna pár szóra, mint pl: "mentés", akkor már rég megoldottad volna a problémát... szal a lényeg, hogy elvan szarva a játék, és nem úgy, mint a sok hülye😄 XP reinstallal old meg, hanem úgy, ahogy minden gondolkodó ember: csinálsz új fiókot... igen új kell, mert a régi nevét hiába írod át, nem fog menni... aztán indítsd ott a játékot...

omfg...

Balazs15
ne lámázááá kcsög

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

jetcoke
ki mész, start, activision, Uninstall Spider-Man 3

vagy

tartod a q-t és ütsz, a lényeg, h elkerüld a támadásaikat, ahogy a Beatles mondta 😛

omfg...

jetcoke
ez télleg láma xDDDDD

omfg...

ha nyomva tartod a Q-t, akkor belassít, és elkerüli a támadásokat, ha lenyomod a bal gombot amikor írja akkor meg is vered... kiírja százezerzer, h lehet vki ilyen láma<#lama>

Balazs15
hi all
mit kell csinálni a legelején mikor már azok a lángszoros gecik jönnek és azt irja hogy folyamataosan nyomjam a Q betüt és utána bal egérgomb nah én mindig ezt csinálom de vmiért nem jo és kezdhetem elölröl..vki segiztsen mer má nagyon unom!!!.....

mar nem kell a help,megoldottam

mar nem kell a help,megoldottam

hi! Nekem xbox360- on van meg a jatek,csak az a baj, hogy nemet, igy nem tom, hogy mit kell csinalni a tutorialnal (romos epulet),addig rendben vagyok, hogy fel kell ugralni a romokon,es utanna jon egy terem, ahol nekem az xbox azt modja, hogy nyomjam le a belassitas,es az x-et, es akkor azt irja, hogy vmi szuper tamadast kell hasznalni...,de hogyan????Mar vagy 100x probalkoztam vele, de soha nem fogadja el...elore is thx a segitseget.

Doom 4
MENÜJE NINCSEN A JÁTÉKNAK TEGYÉL LE RÓLA CSAK PAUSE MENÜ VAN TUDOD AMIKOR MEGNYOMOD AZ ESC-T

adios
Szerintem olvass vissza és egybõl megtudod a választ mind2 kérdésedre!<#nezze>

Van valakinek ötlete h miután feltelepítettem és elindítottam a gémet nem jött be a menü hanem 1bõl a játék indult el... (ez csak a kisebbik dolog) Azután elvittem 12% ig a gémet elmentettem és kiléptem...Most visszanyomtam a gépet és mit látnak szemeim... megint nem volt menü hanem egybõl elindult a game csak nem onnan ahol én abbahagytam hanem megint az elejérõl... Mit tok tenni??? Jah és nem tom h lehet e mentést bemásolni de ha igen valaki küldjön már egy 12% környéki mentést... köszi
Doom 4
köcce így már az elsõ fokozaton kinyilt tehát hogy kinyilt kicsire de utána viszza csukódott

Doom 4
oks megpróbálom de volt a dragon tails 3 nál aszem egy ilyesmi bomba és ott az l shift + görgõ nyomás mûködött

azt nyopmogasd kábé eccerre baromi gyorsan, mert a két kezed úccse tudja együtt nyomni, és felváltva lesz az.... csak nagyon gyorsan kell

Kössz<#worship><#worship>
Ennyi a "úgy kell hogy ha jól emlékszem hogy a kapcsolónál ha jó helyre mész megjeneik egy kis ikon és akkor kell bal egérgombot nyomni"-ról<#duhos2><#duhos2><#action>
adios
Azt úgy csináld,hogy a plafonon keresztül közelítsd meg a gombot és amikor megjelenik az "R" betû,akkor azt nyomva tartod,akkor leereszkedik spidey fejjel lefelé,s így nem csap agyon az áram.

azon máá rég túl vok.
Amúgy meg gondoltam h. oda kell állni a kapcsolóhoz és lekell nyomni a gombot...csak közbe agyonbasz az áram de nembaj...<#violent><#violent>
Doom 4
nem azért
az a gond hogy a harmadik bombánál nem érzékeli hogy nyomom amikor az R +L shifteket kell nyomni azon nem enged túl nem nyílik ki azért kéne akárhogy próbálom egyszerre felváltva de sehogy nem megy

adios
Figyi mibe akadsz el?Mert az a bombás rész még nem is olyan vészes...Ha már ennél ennyire megizzadsz,akkor mi lesz késöbb!?

Doom 4
de cserébe kérem mad bomnber 2 utáni mentésedet ha kész van küld el mailban [email protected]

Doom 4
úgy kell hogy ha jól emlékszem hogy a kapcsolónál ha jó helyre mész megjeneik egy kis ikon és akkor kell bal egérgombot nyomni

Hello!
Kellene egy kis help...
A lizard part3 van az a rész ahol áram van a vízben és a kapu be van zárva.Az a baj h. nem tudom kinyitni a kapaut pedig megvan a kapcsolója de amikor odamegyek nem tudok semmit csinálni vele.
Szal ha vki tudja hogyan kell kinyitni a kaput az segíthetne!
Thx.
Doom 4
már minden küldi kész amit lehetet csak a mad bomber 2 nem megy és anélkül nem tok tovább jutni 😞 légyszi valaki adjon egy mentésr olyan részrõl amikor az kész van még ha a többi nincs is az kész legyen légyszi

Doom 4
de úgy se megy nem tudna valki egy savet adni ? az után a pálya után ? jó lenne

Doom 4
oks majd megpróbálom ha ujra raktam mert apa letörölte

adios
Nem egyszerre kell nyomni a Right és Left Shiftet,hanem egyszer az egyiket egyszer pedig a másikat fölváltva.

AntiHero

Balazs15
8800GTS nem támogatja LOL😄😄: nem csak hogy támogatja de még a shader model 4.0át is támogatja😊

Doom 4
sziasztok lenne egy kérdésem a mad bomber 2 nél a harmadik nagy bombánál (asszem) mit kell csinálni amikor a lshift-et és az rshiftet kell nyomni egyszerre mert se hogy se megy egyszerûen sztem nem érzékeli hogy nomom 😞légyszi segítsetek

Pepsi Twist
de az a vicces hogy a konfig megvan meg minden és néha van kép!!! olyan 2 secenként megjelenik 1 pillanatra a kép

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
azt kétlem😄