1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • rl
    Ime csak nehezen engedte,sokat kellett belőle tőrőlnöm.
  • rl
    [IMG][/IMG]
  • rl
    Hello!Tartannék egy szavazást.Csináltam egy Venom képet az lenne a kérésem ,hogy mindenki írjon valamit hozzá.
  • Prince23
    Há csak lekell zoomold, azt csíííízz. Mász fel a sikátor falán, és onnan fényképezd le
  • rl
    mama2:Szia!Egyszerüen lekel fényképezni miellőtt elmenne.Azt hiszem sokkal lejebb írják is pontosabban.Vigyázni kell nehogy megláson.A fényképezővvel
    rá kell zoomolni.
  • ceas
    Tudja fene, mondjuk én a service pack 2 előtt raktam fel a game-t és utánna frissítettem, ettől függetlenül lehet nem az a gond, de akkor végképp nem tudom mi a fenéért lett error-os.
  • mama2
    Emberek. A tököm ki van evvel a játékkal. Annál a szar gyiknál mi a f*szt kell csinálni? az a wizard par 1. Mert már a tököm ki van. Mindennel próbálkoztam már, de semmi. 4 méterre vagyok tőle már el is fut. Mit kell it csinálni?Kérlek válaszóljatok, mer már a tököm ki van. Szét vet az ideg. Kösz:mama2
  • rl
    probálnák
  • rl
    Egyébként meg azé jó mert,nem kell kűlön írkálnom elég ha a válaszra rá megyek.De tőlem jó itt is.
  • rl
    Az,hogy megprobánák feltőrni vagy tele kűldennék hűlyeségekkel.
  • Maximus4
    Az miért nem jó neked ha itt kéri a mentést valaki.Leírja az e-mail címét,ha nincs benne a profiljába és ennyi.És mi az,hogy "vissza élnének az e-mail címemmel"?Házassági ajánlattól tartasz vagy mitől?
  • rl
    Ja igen!Traniert használtam a vége felé,szóval a versenyeknél nem kell csodálkozni,hogy másodpercesek.Az arénákból megvan a pirossal az ősszes még ennyi.Ha esetleg nem engedné,hogy elküdjem,akkor még megpróbálom a másik emailemmel:[email protected] is kérek mindenkit ne piszkálja!
  • rl
    A sok okost meg akik vissza élnének az e-mail címemmel megkérném,hogy haggyák békén.
  • rl
    Hello!Ha valakinek kell végigjátszot mentés kűldjetek egy levelet amiben benne van,hogy kérnétek mert szívesen elküldöm bárkinek akinek kell.Címem:[email protected] vírusos,nem válalok ilyenek ért felelősséget előre szólók mielőtt valaki benyőgi.Az eredetit valahol tartsátok meg mindenesetre.Ha esetleg sokat menétek vele [nem kőtellező] őrülnék ha elküldenéttek a mentést.Ezt csak azért kérném mert nem túl sokat tudok majd vele játszanni.Ismétlem,nem vírus és nem kőtellező elküldenni!A piros pókkal majdnem 75%-ig jutotam a feketével majdnem 20-ig.
  • Prince23
    Sztem a service pack 2 semmi köze a játékhoz... sztem, nekem is fenn van
  • ceas
    Xp 64-bites op rendszer van fent, felraktam a service pack 2-t és a játék nem indul többet "Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close" hibaüzenettel. Nem száz százalék, hogy a service pack 2 a bűnös de nagyon gyanus. Leszedtem, felraktam a játékot, kipróbáltam 3 nvidia drivert(habár ami fent volt azzal is ment a játék előtte), leszedtem ugyan a service pack-ot is, de természetesen nem segített. Mindenesetre update előtt hiobátlanul ment, most meg semmi. Valszeg ennek annyi, és op. rendszert most nincs kedvem újra rakni, esetleg ha valakinek van ötlete szívesen venném.
  • Prince23
    Milyen karid van? Ati geforce melyik típusa?
  • mama2
    Sziasztok. Én ltöltöttem a játékot, feltelepítettem, craceltem és amikor elindítom: hang van csak kép nincs. Azrtán egy időután, bevillannak fekete foltok. Szerintetek nincs sm 3.0 támogató kártyám? Azt hol lehet kapni? A válaszotokat előre is köszi.
  • rl
    Azér kőssy!
  • rl
    Cső!Akkor nem kőssz mert én az útolsó pályán vagyok már!Csak az nem meggy.
  • jetcoke
    bocs, nem nagyon nézegettem mostanában a fórumot :D leköt a deszkázás :D akik ismernek, azok tudják mennyire :D egyébbként én abba hagytam 50-60%-nál :S már nemtom mér, kicsit sablon küldik voltak... meg más is közbe jött, nem volt időm játszani... főleg mióta a saját fórumomat kell ápolgatni :D ha ez a mentés kéne, eltudom küldeni este felé... csak benéztem unalomból.. na cső
  • rl
    A címem:[email protected]
  • rl
    Jay,te végig játszotad már?Mert ha igen megtennéd,hogy elküldöd az citromail-re?
  • rl
    Amikor nyomogatni kell reflexből a gombokat.Előre is kőssy.
  • rl
    Szia,Jay!Megtennéd nekem,hogy leírod ahonan le lehet tőltenni a mentést,mert az útolsó pályánál megakadtam?
  • jetcoke
    szerintem lehet, mert van mentés file... de csak 1 db... de szerintem szorakozz csak el vele^^ jó érzés, ha sikerül valami^^
  • Logen192
    Köszi majd megpróbálom!
    Ti tudtok mentést küldeni egyáltalán lehet e ?
  • jetcoke
    szerintem, csak akkro csináld, ha már az van uccsonak :D addigra jobb lesz a swing skilled xD
  • Prince23
    Hadd utoljára, tetszőlegesek a küldik, legalábbis eddig nekem...
  • Logen192
    Nem tudja valaki hogy kötelező e megcsinálni mary janel a harmadikat amikor harmaccora kell elvinni mert az nekem nem nagyon megy!?
  • rl

• rl
    kőssy!A Transformerst végig vittem már,jó volt.
  • jetcoke
    haza kell majd menni pókemberrel és akkor kapod meg, kb 40-50%-nál =)
    én most transformersezek akkor :D!
  • jetcoke
    a videomban is fekete ruciba rohangálok, pár kommentel lejebb..
    egyébbként 40-50% között kijön a fekete ruha simán, és egyböl sandmant kell verni vele :D sztem az a legjobb küldetés :D
  • rl
    Még az kérdésem lenne,hogy melyik pályánál lesz fekete pókember?
  • Logen192
    Mostmár van hang:D!
    Szerintem jó kis game de a transformers is fajin de én inkább a spiderman felé hajlok na meg az x-men the official game is jóóó.
  • Prince23
    Tessék: itt van
  • jetcoke
    Ezt a videót én raktam fel haveromnak youtube-ra, nézd meg peti :)
  • petikemény
    ha tudtod muttasatok már lécci képeket a játékbol!kösz
  • jetcoke
    nekem is tetszik a transformers, de pókember fan vagyok, úgyhogy én erre szavazok :D