1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Prince23
    Na mind1 akkor... csináld mindig azt amit a gép mutat... vagy próbáld meg másféleképpen használni a BEG-ot és az E-t... Egyszer csak sikerül. sok sikert.
  • gabo91
    Itt akadtam el.
  • Prince23
    Ez ha jól emléxem a tutorial...
    ottan a középső egérgörgőt kell nyomni... és megmentetted a csajt... vagy ott vagy...?
  • gabo91
    Üdv.
    Most kezdtem a játékot, és még nagyon az elején vagyok. Elakadtam egy olyan helyen, hogy a folyosón tűz van, jelzi az egér ball gombját, ekkor fellővi a házot a plafonra és kijelzi még mindig az egeret és az "E" betűt. Akármit csinálok csak fogja a kilőt hálot majd hátraesik...
    15perce szarakszom vele :S
    Valaki légyszi magyarázza el, hogy mit kell itt csinálni.
    Thx előre is, és bocsesz a hülye kérdésért...
  • Anfara
    tök fölösleges mert olvastam 50e forumot és ott is letörölték újra rakták stb stb szerintem aki rendesen tud játszani annak nincs ékezet a fiókja nevében ennyi egyébként szerintem se segítene ha újra raknám.
  • Delta24
    megprobátad letörölni és ujra felraki?
  • Anfara
    royaltom ez az én gondom is és mivel a drága fejlesztő bácsik okosak voltak már megint és kihoznak véleményem szerint az eddigi legjobb adaptáció játékot és elbasszák azzal hogy csak akkor ment a játék ha a windows telepítése során a profilodat ékezetek nélkül írtad be egyébként nem képes felismerni az ékezeteket szal a fejlesztő kollegák megint ügyesek voltak és egy jó játékot ilyennel elbasznak! megoldás: vagy csinálsz egy új fiókot a gépeden amit könnyedén meg lehet tenni bár nálam valami baja volt minden kezdet behallni a billentyűzetemtől kezdve az irányításig mert játékban már nem működött nekem az irányítás vagy egy nehezebb és fölösleges megoldás hogy win reinstall és ékezetek nélkül írod be a neved ennyi ezek a megoldások másra még nem nagyon jöttem rá patch nem lesz mert ehhez a játékhoz ugyan minek?! tehát egyenlőre ez a kettő megoldás létezik szerintem bár ha tud valaki mondani valami okosságot akkor hajrá!!!!
  • royaltom
    Kösz Delta24!
  • Delta24
    a profilodban van ékezet
  • royaltom

sziasztok!
    Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot

Légyszi irjátok le
  • Delta24
    szentem a controlsba nézd meg hogyvan beálítva,atöbbit meg nem tom
  • Anfara
    Nah fasza most leszedtem egy másik verziót az most működik faszájtosan elindul graf elég jól beállítva fut nem akad minden isten fasza csak hogy rohadna meg nem tok menteni és mielött bárki is elkezdené nyomni a szöveget nekem hogy olvassak vissza vissza olvastam tudom hogy ékezetek vannak a profilomban leszarom csináltam egy másik fiókot elindítottam mentett is kikapcsoltam a gépet majd újra be és meghülyült annál a profilomnál a billentyűzetem nem ott voltak a gombok ahol lennie kellett volna nem voltak meg a billentyűzet combo-im amikkel előhívok bizonyos dolgokat plusz elindítottam a játékot betöltött erre bazzeg a csávó meg se moccant vertem a billentyűzetet minden esetre többszöri lenyomás után néha megmoccant póki de ennyi hát szal elég gáz semmi esélyem rá hogy rendesen játszak ha csak ki nem adnak egy patchet amivel már az ékezetes karikat is felismeri majd de hát ez van ha tud valaki valami okosat mondani akkor szivesen fogadom! de a game amennyit játszottam nagyon tetszett csak hát ezek a hibák idegesítőek bár lehet majd egyik reggel nekiugrok és egy nap alatt végig viszem a játékot hogy ne keljen mentenie:DDDDDDDDDDDDD
  • Delta24
    caps lock,nem? kell nyomogatni egymásután
  • Gábor Warrior
    Sziasztok! Kérlek segítsetek abban, hogyan lehet elő hívni az adrenalin akciót! Már szét nyomkodtam a billentyűzetet, de nem tudom melyik gombbal lehet! Valaki kérem segítsen!
  • Delta24
    valami tartozék amit az usb-be kell bedugni
  • Anfara
    Elvileg a 7300 gs is ismeri a 3.0-át szal nem valószínű hogy azzal van a gond bár ki tudja én most szedek egy másik verziót majd kiderül hátha ez jobb lesz és milyen kormány van bedugva????
  • Delta24
    meglehet nézni valahol azokat a képeket amiket a játék közbe csináltam?
  • Delta24
    az nem lehet hogy bedugva mardat kormány vagy valami ilyaóesmi mert ha bedugva maradt akko nem indul el
  • Szabó Péter

Ugyan ez a problémám, és ez én csori 7300 GS kártyám is sm 3.0

???
  • Anfara
    Torrentröl töltök és ott nem nagyon találtam más használhatót de lehet azóta van fent új. I check it out!!!
  • adios
    Nekem is 7600GT-m van,de nekem minden rendesen fut.esetleg rossz verziót szedtél le.Próbálj ki egy másikat is.
  • Anfara
    Szevasztok nekem egy gforce 7600 GT-m van namost én is leszedtem a játékot elvileg ez a kártya ismeri az sm 3.0-át elvileg én megnéztem azt írták hogy igen de mégis az van hogy elindítanám a játékot és baszik elindulni kiírja hogy hiba lépett fel indítás közben ezért ellnézést kérünk stb stb. kurva idegesítő és 9 rugót meg nem fogok kidobni érte pláne hogy ha nem is működne még eredetivel se... ha valaki tud valamit segíteni megköszönném...
  • Delta24
    szentem itt is videokártya a gond
  • Szabó Péter

Modjuk egy csomó uj játékkal van valami gyíkom és nem jövök rá, hogy mi
  • Szabó Péter

Hibaüzenettel kidob indításnál, pedig a configom nem olyan vészes!
    Lásd alul.

Kevés neki a videokártya, vagy valami driver gondd?

"Hibajelentés küldése blablabla..."

• Prince23
    Bizza h vga gond... az xar... és csak finoman fogalamztam:DD
    Mindenképp egy sm 3 vagy ami a legjobb 4-es támaogatásut vegyél (ha már megjelent) és akkor szpájdizhatsz, meg scda-hetel
  • adios
    Hát pedig a videókarid lesz a gond.Egy Geforce 4MX, ha jól tudom SM 2.0-át támogat.Amíg a kártyádat nem cseréled ki,addig sajna ezzel a játékkal nem tudsz játszani.
  • Ádám008
    nekem sem kép, sem hang. semmi. vissza meg olvastam de mivel nem vagyok videokártya tudós íyg beraktam a típusát az elöző hszba.
  • Delta24
    gondodlom fekete kép van hangal igaz,ha az van akko visza kéne olvasni mer 10000000000000 kérdezték ezt,ha ez van akko a videokártya nem SM3.0-ás
  • Ádám008
    nekem az lenne a bajom hogy rendben feltette a játékot stb. de mikor el akarom indítani akkor behoz egy fekete képet majd: "Az adatok amikkel dolgozott valószínűleg elvesztek"

A gépem: 2,20 GH
    512 MB RAM (tudom itt ajánlott az 1GB, dehát ez van)
    Inno 3D Geforce 4 MXY with AGP8X

Valaki valami ötlet? (crackelt változat van meg)
  • skynlyne
    hali
    valaki tud olyan mentést amikor 50% körül jár a homokemberrel még nem kűzdött meg csak a scorpion 1-es küldetést vitte ki

erre azért lene szükségem mert amikor a feket dokinővel beszélne akkor mindig lefagy

lécci fontos lenne

köszi
  • Delta24
    végig vitem!!!!!!!!!
  • berczely
    97%-os Save Game
  • adios
    Te mindenhol ilyen kibaszott idegesítő vagy??Állandóan minden fórumon ahova megyek beléd botlom.A faszé nem tudsz keresgélni a neten.
  • mama2
    http://fenopy.com/torrent/_PC-MULTI5__SPIDERMAN_3_colombo-bt_org__Colombo-bt_org_/NjIzODIx/index.html
    tess. 45-en biztos seddelik.
  • Prince23
    Akkor torrentezzél, ennyi.
    Vagy rapidozzál.
    http://isohunt.com itt írd be a keresőbe. csak aztán nehogy hibást válassz.
  • raimundo
    mást nem tudsz
  • Prince23
    Akkor matávoson is hivhatsz a wanadoon. 250 ft 3 napra asszem.
  • raimundo
    de nincs a telcsimen pénz
  • Prince23
    Tán be kéne reggeljél és nem lesz kódolva... fogd a mobilodat és küldj egy esemest. és majd vissza küldik a kódokat. ott van a teg-nél vagy próbáld ezt, én ennél szoktam: gamestation.smsline.hu itt is be kell reggelni a mobiloddal.