Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
a másikat megtudná valaki mondani még?
<#taps>#taps>
a másikat megtudná valaki mondani még?
<#taps>#taps>
hát amikor a kocsit kell követni én azt csináltam hogy a szelözön elkeztem fényképezni,és utána könyü lesz,de tud nekem is segíteni valaki? megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni
Sziasztok lenne a gamehez pár kérdésem:
-Amikor fényképezni a egy helikopterrel menõ álitólagos pókembert amikor megcsinalok 3 képet akkor a gép elkezd zuhanni és nem tom mit kell csinnalni
-amikor az eggyik küldetesben kovetni kell egy autót egy raktarba ott mitt kel csinalni?(ha leugrok a szellõzõrõl az emberek közé akkor mission falied)
Ha valaki tudna segíteni nagyn hálás lennék légyszi valaki segítsen
😊😊😊😊😊😊<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>[#nemtudom
-Amikor fényképezni a egy helikopterrel menõ álitólagos pókembert amikor megcsinalok 3 képet akkor a gép elkezd zuhanni és nem tom mit kell csinnalni
-amikor az eggyik küldetesben kovetni kell egy autót egy raktarba ott mitt kel csinalni?(ha leugrok a szellõzõrõl az emberek közé akkor mission falied)
Ha valaki tudna segíteni nagyn hálás lennék légyszi valaki segítsen
😊😊😊😊😊😊<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>[#nemtudom
tudna segíteni valaki,nem rég kaptam meg a gamet és megakatam a Carlyle part 5-nél,mert a végén vagy egy helikopter életel és álandoan lövi a rakétákat és nem tudok semmit se csinálni
Én nem kritizálok,csak nem biztos,hogy tele kellene spemmelni a topikot és a "válasz erre" opció is hasznos tud lenni.Ennyi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot
Légyszi irjatok hogy hogy lehetne kiküszöbölni a problémát?
Elõre is kösz!
Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot
Légyszi irjatok hogy hogy lehetne kiküszöbölni a problémát?
Elõre is kösz!
Neked muszáj kritizálni amitt írok?
Azért nem ártana ha megpróbálnád összefoglalni a mondandód,mint inkább percenként beírni 1-2 szavas kommentet,nem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De azé remélem tecceni fog inkább.
Meg kicsinyítenni.........Sajna.<#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Ime csak nehezen engedte,sokat kellett belõle tõrõlnöm.
[/img]
Hello!Tartannék egy szavazást.Csináltam egy Venom képet az lenne a kérésem ,hogy mindenki írjon valamit hozzá.
mama2:Szia!Egyszerüen lekel fényképezni miellõtt elmenne.Azt hiszem sokkal lejebb írják is pontosabban.Vigyázni kell nehogy megláson.A fényképezõvvel
rá kell zoomolni.
rá kell zoomolni.
Tudja fene, mondjuk én a service pack 2 elõtt raktam fel a game-t és utánna frissítettem, ettõl függetlenül lehet nem az a gond, de akkor végképp nem tudom mi a fenéért lett error-os.
Emberek. A tököm ki van evvel a játékkal. Annál a szar gyiknál mi a f*szt kell csinálni? az a wizard par 1. Mert már a tököm ki van. Mindennel próbálkoztam már, de semmi. 4 méterre vagyok tõle már el is fut. Mit kell it csinálni?Kérlek válaszóljatok, mer már a tököm ki van. Szét vet az ideg. Kösz:mama2
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
probálnák
Egyébként meg azé jó mert,nem kell kûlön írkálnom elég ha a válaszra rá megyek.De tõlem jó itt is.
Az,hogy megprobánák feltõrni vagy tele kûldennék hûlyeségekkel.
Az miért nem jó neked ha itt kéri a mentést valaki.Leírja az e-mail címét,ha nincs benne a profiljába és ennyi.És mi az,hogy "vissza élnének az e-mail címemmel"?Házassági ajánlattól tartasz vagy mitõl?<#wink>#wink>
Ja igen!Traniert használtam a vége felé,szóval a versenyeknél nem kell csodálkozni,hogy másodpercesek.Az arénákból megvan a pirossal az õsszes még ennyi.Ha esetleg nem engedné,hogy elküdjem,akkor még megpróbálom a másik emailemmel:[email protected] is kérek mindenkit ne piszkálja!
A sok okost meg akik vissza élnének az e-mail címemmel megkérném,hogy haggyák békén.
Hello!Ha valakinek kell végigjátszot mentés kûldjetek egy levelet amiben benne van,hogy kérnétek mert szívesen elküldöm bárkinek akinek kell.Címem:[email protected] vírusos,nem válalok ilyenek ért felelõsséget elõre szólók mielõtt valaki benyõgi.Az eredetit valahol tartsátok meg mindenesetre.Ha esetleg sokat menétek vele õrülnék ha elküldenéttek a mentést.Ezt csak azért kérném mert nem túl sokat tudok majd vele játszanni.Ismétlem,nem vírus és nem kõtellezõ elküldenni!A piros pókkal majdnem 75%-ig jutotam a feketével majdnem 20-ig.
Xp 64-bites op rendszer van fent, felraktam a service pack 2-t és a játék nem indul többet "Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close" hibaüzenettel. Nem száz százalék, hogy a service pack 2 a bûnös de nagyon gyanus. Leszedtem, felraktam a játékot, kipróbáltam 3 nvidia drivert(habár ami fent volt azzal is ment a játék elõtte), leszedtem ugyan a service pack-ot is, de természetesen nem segített. Mindenesetre update elõtt hiobátlanul ment, most meg semmi. Valszeg ennek annyi, és op. rendszert most nincs kedvem újra rakni, esetleg ha valakinek van ötlete szívesen venném.
Sziasztok. Én ltöltöttem a játékot, feltelepítettem, craceltem és amikor elindítom: hang van csak kép nincs. Azrtán egy idõután, bevillannak fekete foltok. Szerintetek nincs sm 3.0 támogató kártyám? Azt hol lehet kapni? A válaszotokat elõre is köszi.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Azér kõssy!
Csõ!Akkor nem kõssz mert én az útolsó pályán vagyok már!Csak az nem meggy.
bocs, nem nagyon nézegettem mostanában a fórumot 😄 leköt a deszkázás 😄 akik ismernek, azok tudják mennyire 😄 egyébbként én abba hagytam 50-60%-nál :S már nemtom mér, kicsit sablon küldik voltak... meg más is közbe jött, nem volt idõm játszani... fõleg mióta a saját fórumomat kell ápolgatni 😄 ha ez a mentés kéne, eltudom küldeni este felé... csak benéztem unalomból.. na csõ
omfg...
A címem:[email protected]
Jay,te végig játszotad már?Mert ha igen megtennéd,hogy elküldöd az citromail-re?
Amikor nyomogatni kell reflexbõl a gombokat.Elõre is kõssy.
Szia,Jay!Megtennéd nekem,hogy leírod ahonan le lehet tõltenni a mentést,mert az útolsó pályánál megakadtam?
szerintem lehet, mert van mentés file... de csak 1 db... de szerintem szorakozz csak el vele^^ jó érzés, ha sikerül valami^^
omfg...
Köszi majd megpróbálom!
Ti tudtok mentést küldeni egyáltalán lehet e ?
Ti tudtok mentést küldeni egyáltalán lehet e ?
szerintem, csak akkro csináld, ha már az van uccsonak 😄 addigra jobb lesz a swing skilled xD
omfg...
Nem tudja valaki hogy kötelezõ e megcsinálni mary janel a harmadikat amikor harmaccora kell elvinni mert az nekem nem nagyon megy!?
Jó
kõssy!A Transformerst végig vittem már,jó volt.
haza kell majd menni pókemberrel és akkor kapod meg, kb 40-50%-nál =)
én most transformersezek akkor 😄!
én most transformersezek akkor 😄!
omfg...
a videomban is fekete ruciba rohangálok, pár kommentel lejebb..
egyébbként 40-50% között kijön a fekete ruha simán, és egyböl sandmant kell verni vele 😄 sztem az a legjobb küldetés 😄
egyébbként 40-50% között kijön a fekete ruha simán, és egyböl sandmant kell verni vele 😄 sztem az a legjobb küldetés 😄
omfg...
Még az kérdésem lenne,hogy melyik pályánál lesz fekete pókember?
Mostmár van hang😄!
Szerintem jó kis game de a transformers is fajin de én inkább a spiderman felé hajlok na meg az x-men the official game is jóóó.
Szerintem jó kis game de a transformers is fajin de én inkább a spiderman felé hajlok na meg az x-men the official game is jóóó.
ha tudtod muttasatok már lécci képeket a játékbol!kösz