1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#589 Én ilyen trénert találtam:
In-game hotkeys:
F1 - Infinite Health
F2 - Infinite Spider-Reflexes
F3 - Infinite Combo-Meter
F4 - One Hit Kill
Nem tudom működik-e,mert én nem használok csalást soha semmilyen játékhoz.Ha kell valakinek belinkelem. -
#588 Ez nem igaz.A repkedő köcsög állandóan lever a deszkájáról,pedig nyomogatom amit kiír és mégis -
C7 #587 oksa holnap kipróbáálom most mek sleepelni h holnap suli után friss legyek a gammához... -
#586 Végre van trainer a gamecopyworldon így végre elintéztem a divatmajmokat és kaptam egy HP növelőt is, végreeeeeeeeeeee -
werpelethy #585 Miért nem indul?
1.a feketek képernyösök
azért nem indul mert a shader 3-t nem támogatja a VGA
megoldás: vegyél újat - X1xxx széria vagy nV 6-s
2.aki nem tud menteni
A,a savegame jel nem fehér hanem szürke
megoldás:vidd tovább a gamet és tudsz majd menteni küldetésen kivül
B,akinek fehér a jel de az irja hogy \"save unsucessful\"
megoldás:több is baja is lehet: 1.typical installra menj. 2.a felhasznaló nevedben (a windows-ban) nem szabad, hogy ékezet legyen, rakd ujra az xp SP2-t ékezet nélküli névvel
3.elindul a játék és játék közben a kép nem megy csak a hang
megoldás: ALT+Tab olj párszor és jó lesz
4. az épületek eltünnek és szaggat a játék
megoldás:
A,mentsd el és lépj ki és be
B,Alt+TAb olj de nem mindig jo
5.hiányzik a víz
megoldás:
A,Alt+Tab olj és talán jo lesz
B,Nem támogat a VGA bizonyos funkciókat ezért nem jó, újat kell venni
C,Probáld meg a \"2\" pontot amit leirtam és rakd ujra az xp t -
#584 Amúgy ez a játék igen csak káros hatással van a billekre, eleve van egy-két rész ahol ütni-verni kell a billentyűzetet, hogy tovább juss, hameg már huszadszorra se sikerül... na annak megint a bill látja kárát:DDD -
#583 Na most végeztem a futoszalagossal,szerintem elég kemény volt utána a bunyó -
#582 Az nem tud -
#581 Barom készítők, miért kell minden részt ilyen kurva nehézre csinálni???????????? Tetves Harryt nem bírom megverni, alig sebződik az a barom, nem igaz már. -
Djemba #580 de az tud SM 3.0 hajól tudom -
#579 "ATI9600XT 256Mb" ITT A PROBLÉMA! -.- -
masssza #578 Nincsen kép, csak hang gépem: 2.8P4, 1Gb RAM, ATI9600XT 256Mb. -
#577 árnyék off -
#576 Nem próbáltad ki a másik két crack-et? -
C7 #575 megpróbáltam 1280x1024es felbontással, és ott ahol el kell oltani a tüzet ahogy elkezdem hálózni a cövet befagy a kép..... mit tegyek???? -
C7 #574 ja igen azt elfeledtem, h geforce 7600 gt... most rakjam le 800x600-ra? -
C7 #573 én ezt nem értem lenyomtam 1024x768 ra a felbontást, pedig bírná elvileg az 1280x1024-et is, de még így is szaggat, a detaiulok is lowon vannak, van amikor tiszta kék lesz a háttér, pókember megáll és lefagy az egész... mi lehet a gond? -
C7 #572 köszi már nem kell lejött 6 óra alatt, azér köszi minnyá felrakom -
#571 Telepítve van, de nem ez a gond. Átállítottam hogy középső gomb legyen a power attack, jobb klikk a swing. Kpowerattack megy swing nem. De klavin sem megy a swing. Tehát nem a bill, egérrel van baj, hanem a játék nem swinggel:) Mindkét törést kipróbáltam már, az sem lehet gond. Érdekeses:) -
#570 Igen,a középső gombbal tudnál kilőni hálót.Nincs telepítőlemezed az egérhez? -
adammmmmmm #569 Na én is várok akkor.
Ezért nem fogom reinstallolni a windowst.
Remélem hamarosan lesz valami más megoldás. -
#568 Nemrég szenvedtem a tutorialos swing-nél. Már-már azt hittem én vagyok a nagyon béna, de most kipróbáltam a lejebb linkkelt mentést. Városban sem megy a swing, fogalmam sincs miért. Középső egérgomb, I, numerikus 8, manuálisan beállított gombra sem csinál semmit...
Feltételezem, ugrás közben megnyomva a swing gombot hálót kellene lőnie, nem igaz? Nem értem:) -
born2fxxk #567 Én is így vagyok vele :)
gondolom a win reinstallon kívül van egyszerűbb megoldás is... -
Djemba #566 akkor egy jó 14 órás game -
#565 Sziasztok !
Jöttem, hogy beírok, mert már az uninstall gombot vakargatom kínomban, a francos mentéseim rendre elszállnak.
Már vagy ötödször kezdem újra, elegem van.
Várok pár napot, ha továbbra is ez lesz, nem lesz megoldás, akkor lepusztítom a gépről. -
Eftörsokk #564
sikerült végigjátszanom a story-t,a vége elég húzósra sikerült,de csak szólok,elég sok mindent lelő a filmből,bár aki ismerte már eddig is a story-t(rajzfilm sorozt rulz:) ),annak sok meglepetésben már nem lessz része:) -
sheva94 #563 a ps2-es és a pc-s game között van valami különbség? -
#562 na jó megvan a mentésre a megoldás:
felraktam a Vistát és azzal már jó volt a mentés egyböl ,csak tiszta diavetités,erre fel újraraktam az xp-t és mostmár ezzel is jó a mentés...
tehát rendszer újratelepités a megoldás... -
#561 Amúgy van olyan akinek Vistával megy a mentés??? -
adammmmmmm #560 Csak az egyiket tudtam kipróbálni mert a másikat már régebben próbáltam.
Sajna nem. -
#559 Itt hova lövi ki a hálót? Épületre? -
#558 Müxik?? -
#557 Azért raktam be hátha segít -
adammmmmmm #556 Hát szerintem nem lesz jó.
Mindkető ugyan akkora és ugyan abban a másodpercben készült.
De egy próbát megér -
adammmmmmm #555 Kösz.
-
#554 Találtam két cracket hátha jó a mentéhez,egy próbát megér ezt
és ezt -
#553 Hát nem egy Rainbow Vegas az tuti :) -
#552 Az a baj, hogy a kalapácsos mindig megszivat. -
BIZ0906 #551 Ahoz képest, hogy ez a szar SM3(új technologiás) grafikát igényle hát elég trén van megcsinálva -
adammmmmmm #550 Kösz.
Nem a crackal van a baj.
Kár.
Vajon akkor mi lehet?