Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Valaki járt már a kiktöben amikor a bombát kellett bedobni a vízbe?Hogy a retekbe kell kinyírni azt a böszmét?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ZS90
jah hogy lejjebb ennél izmosabb konfigokon beszaggat, akkor én inkább egy szót se szólok...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Hi all!

"Megszereztem" a játékot. Mielõt telepítettem volna, vicc kedvéért megnéztem a rendszerigényt, vigég néztem... kacc-kacc, mondtam én: "nehogy má a 6600GT-m kevés legyen neki" aztán vígan telepítettem, ÉS 800x600-ba minden off és low, és szaggat mint a rohadás ezen a masinán: P4 630 3@3,4 Ghz, 6600GT 500@550/1000, 2x512/533-as ram<#violent><#boxer> mi kell ennek basszus, Paks?!

Amúgy az 1-hez képes nagyon nagy a javulás, 2-vel ugyan nem játszottam, de arra azt mondják ritka szar. Ez viszont egész jó, elkeztem, és szaggatás ide, szaggatás oda, nehezen bírtam abba hagyni.😊 Összeségébem OK a játék. Csak valahogy a rendszerigényt javíthatták volna<#falbav>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Shep
Kösz, közben én is rájöttem, azóta már meghintáztattam MJ-t is és ez végre egy király rész, kár hogy a gépigény olyan magas.

Akinek kifagy kapcsolja ki az árnyékot (úgyse sokat ér) nekem azóta nem fagy mióta kikapcsoltam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
mentésre valami megoldás,mert hiába mentettem elöröl kezdi mindig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kuci06
metróalagútos, sodronyos?
ott bombákat kell deaktiválnod ! Kapcsold be a spider-sense-t, aztán keresd meg õket(de be van jelölve egy piros , óra szerû ikonnal is az a bomba, amit hatástalanítani kell). Menj oda hozzá, és hálózd be! (közel kell hozzá lenni)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

thx. majd megnézem. holnapra szetem kitom probálni , me most nemnagyon..
És haa eljtok addig akko tok válaszolni.
Shep
Kikapcsoltam az árnyékot, azóta nem lépett fagyott ki persze lehet csak szerencsém volt ne sokat játszottam vele, mert elakadtam a már lent említett helyen, persze senki nem válaszol rá. Amúgy az tuti hogy így már tovább tart a fagyás mentes idõszak ha nem is oldotta meg, próbáld ki hátha neked is segít-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem is ugyan ez a gondom és én sem tudtam megoldani 😞
Nem az volt h neked se megy ugy ahogy nekem? VAgy megoldottad? ha igen hogy?

(ha vakinek sikerült megoldani , vagy rájönni a gondra leirom ujra a problémát: Elinditom gamet ,megy minden okes, talán kicsit akad mikor hogy, és hirtelenk ilép, vagy kifagy az egész gép, minden fajta probléma bukkan elõ.(táppal meg graf kártyával nemhiszem hogy gond van mivel stalkernél nemfagy.))
kuci06
valaki már le tudta gyõzni a new goblint ??
én már itt szenvedek vele egy jó ideje :S
addig oké, hogy a deszkáján legyõzöm, de utána hiába tudomm hogy hogyan lehetne legyõzni, a hülye gránátjaival még akkor is megöl :S
nincs ellene valami jó taktika?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Maximus4
Ha van rá lehetõség próbáld másik vinyóra feltelepíteni,de lehet,hogy nem ez a gáz csak egy ötlet.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tatyla
a mentett állásokat hohy töltöm vissza?most bekapcsoltam és kezdi elöröl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

GoKu x
talán kevés leeht a lapozófájl mérete?? de enm vok benen biztos, ha vki megerõsitené a gondolatom az jó lenne 😊)

legyen szives vki válaszoljon
Lenne egy problémám!Amikor crackelem akkor elinditom és ezt írja ki: A "0x0040e485" címen található utasítás a "0x00000007" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Maximus4
Azt már megcsináltam most a szobrossal szórakozom

Lenne egy problémám!Amikor crackelem akkor elinditom és ezt írja ki: A "0x0040e485" címen található utasítás a "0x00000007" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".

bocs nem akarok visszaolvasni de a legelején jön mindig 2 robot megölöm öket azt megint jön meddig fognak még jönni?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Bucser
Jahh bár örülnmék ha ki lehetne kapcsolni az Sm3.0-t vagy a HDR-t és akkor futna mint az álom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kuci06
azt úgy kell, hogy amíg leng feléd a csillár addig töltsd fel az ütésed (charge) , majd amikor hozzád ér, akkor engedd el a gombot 😄

Amúgy nagyon durva játék, sztem nagyon jól sikerült !
Az ilyen "reflexes" minijátékokat meg imádom, mert ha félrenyomom, lehet röhögni, hogy hogyan szív spidey 😄
pl nem nyomod jókor a swing gombot, nekivágódik a falnak xD

Maximus4
Én most azzal a rohadt csilláral szopok a moziba vagy lehet,hogy színház<#idiota>

sb1
A grafikája elég szép lett, de nagyon elbaszarintották a portolást(mint mindig).
Viszont rengeteg küldetés van, szal biztosan nagyon sokáig leköti majd az embert.
Én kipróbáltam a bill+egér, ill. egy Logitec Dual Action gamepaddal, és javaslom akinek van, utobbival játsza, mert ég és fõld a különbség(bár most aránylag elég jól sikerûlt átültetni pc-re is az irányítást).
Az ügyességi részek pedig egy az egyben Resident Evil 4, mikoris megfelelõ idõben a megfelelõ gombokat kell nyomogatni :-)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Maximus4
Nyomva kell tartani

letöltöttem a játékot ,kicsomagoltam majd elkezdtem felrakni mire ezt írja ki:Error 1324. The path Spider-Man 3(TM).msi contains an invalid
character
légszi segítsetek

MerlinW
Oké, feladtam😊 További jó játékot😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hm. Csak egyszer kell lenyomni, vagy nyomva kell tartani? Próbálkozom még kicsit, aztán gyenge leszek és feladom😊 Öreg vagyok én már bohócnak😊

[merlinw.org]

pedig csak jó ütemben kell elkapni a gögõt és ennyi.

Maximus4
Vagy tartsd lenyomva a gombot vagy át kell állítani a winfosba a középsõ gombot másra ha ez lehetséges.

MerlinW
Oké, kezdek besokalni, pedig nem szoktam😊
Még mindig tutor, elsõ reflex játék. 2x Space átugrál a robbanó folyosón, majd csaj sír, hogy nem akar meghalni, ekkor kér egy középsõ egérgombot.

Hiába nyomom idõben, elõtte folyamatosan, stb, földre puffan, és robban az épület. Mit tettem, nem ezt érdemlem...😊

[merlinw.org]

Shep
#245-re valaki?

hi apocalyptot hogyan lehet kinyírni? megöltem minden emberét, kb 4-et, de õ nagyon erõs, van vmi trükközés?

MerlinW
Nem tudom mit csináltam, de túljutottam dodge-os tutoron...😊

[merlinw.org]

Alwares
Hát ha neked se futna jól akkor tényleg fel tehetnénk a kérdést hogy ezt miek adták adták?
Nyugi srácok a film jó lesz ;-)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

milyen géped van?
a haveromnak is ugyanezt csinálja
(nekem pedig betöltötte)

Sziasztok!

Lécci valaki help!
Nekem csak egy gondom lenne, hogy játszottam a játékkkal el is mentettem benne egy részt és mit az isten mikor újra bekapcsolom a gamet nem az elmentésemet adja be hanem a gyakrolótol végig elõröl elkezdi is végig kell csinálni a sok procedurát :S és nézeggettem de a menuben nem találtam semmi load opciót 😞 valaki tudja erre a választ? Nagyon kéne a segítség!

Elõre is köszönöm! Üdv! pls pls (Lehet, hogy én vagyok a béna de tényleg nem tudom mi a baj)
Shep
Na még szép, hogy legalább egy erõmûcön jól megy. 😊

#245-re valaki?

MerlinW
Mi a francot kell tutorban csinálni? Dodge attack 1,2 résznél... Mit trükközzek neki?😊

[merlinw.org]

ja 1 ilyen konfigon nem csodálom hogy röccenésmentesen fut!!!!!
te és az átvezetõk is kristálytiszták?

Mondjuk nálam tökéletesen fut, de a te szempontodból nézve nagyon is egyet értek

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

iszonyat jó játék sztem... nagy a gépigénye igaz, de ma játsozttam vele a haveromnál és iszonyatosan hangulatos játék...
vannak pl mellékküldetések, hogy amikor meghallod a rendõrt, akkor lehet segíteni neki az üldözésben

na nálam eddig bírta a game:

Elmennek a kedves fejlesztõbácsik a jó édes anyucikájukba!!!!
Ilyen játékot kiadni???
Pedig még jó is lett volna a kis Fahrenheit-es beütéssel a gamma,a hálóhintázás is fasza ,DE EZ A KIB@TT GÉPIGÉNY!!!!

!!!!!BIZTATOK MINDEMKIT HOGY SENKI NE VEGYE MEG!!!!
NEM ÉRDEMES EZÉRT ÍGY PÉNZT KIADNI!!!!

1gb667mhzRam; 7600gt256; 3000+amd
hogy még lowon se menjen jól!!!!

majd... konzolon ...esetleg ...újra megpróbálom!!!

ADDIG SZÁNALOM A JÁTÉK MIEZ VALAMI BÉTAVERZIÓ???
AZÉRT hogy a filmel eggyütt jöjjön ki már megint el kell kúrni 1 játékot???
menjenek az annyukba

A pach az mikor jelenik meg elöreláthatolag és mit fog javitani kissebre viszi a gép igényt?

Válaszotokat elöre is köszi.

Shep
Mikor a metróalagútban levertem a 3 fazont, akkor ott elpattan 1-2 acélsodrony, ezután megjelenik egy piros ikon és mintha fogyna az idõm is, na itt mit kell csinálni?

GoKu x
az elsõ nekem is teccik, talán az írást lehetne vmi "komolyabra" lecserélni, de jóó let😊

Alwares
Al eslõ elég jól néz ki!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SNAKE01
majd heggesztek énis valami bannert...

Bucser
A dvd-n lévõ új DirectX-et telepitsd fel.

Márciusban jött új DX.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scátok. Felrakta egy haverom a gamet de lenne egy problémája. Nem indul és ezt a hibaüzenetet kapja: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_31.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Újratelepítés megvolt, crack van és a yasu-t meg hasonló progikat is próbált már.
Vmi ötlet?