1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#549 Tessék: cr@ck, nekem ezzel elvileg tökéletesen mükszik! -
adammmmmmm #548 Na valaki küldje el a crackot. (akinek mükszik a mentés) -
#547 Hy all!
Még valamit kérnék tőletek! Megfigyeltem azt a képet amit Maximus4 adott
és észre vettem oldalt azt a két kis nyilat. A menük között lehet váltogatni gondolom. Na és azt szeretném kérni, hogy ha lenne szives valaki és készítene nekem minden egyes menüről (nem almenüről!) egy képet és elküldené nekem E-Mailba.
E-Mail: [email protected]
Előre is köszönöm!!! -
Gabosh #546 Szetem probáld ugy , hogy felugrasz , felhuzod magadhoz (e) aztán ütöd a levegöbe , mikor esik , akkor még 1 et felhuzol magadhoz . Aztánn amikor esel nyomkodod bal gombot. :D és igy leesik és nagyot csap a földbe. ezután üssed öket ,aztán ujra ,közbe meg nyomatod az erösebb ütéseket. -
#545 ÁÁÁÁÁ nem bírom a hülye divatmajmokat metverni, Harryt se, várhatom a trainert. -
#544 Én pl azt szeretném tudni,h miért írja játékindításnál,h a(z) spider-man 3 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségért elnézést kérünk.... -
#543 Most jöttem rá, hogy lehet a lámpaoszlopokon, meg a rendőrlámpás konzolokon pörögni, ennek örömére csináltam egy képet is :)
-
Djemba #542 dolgozunk rajta nyugi készül lassan a FAQ!!!!!héten még meglesz tuti
-de könnyebben menne ha mondanátok még mi legyn benne amit akartok udni a menésen kívül -
adammmmmmm #541 Hát nekem jelenleg csak akkor kéne FAQ ha leírják benne a mentés problémák megoldását.
Mert sajnos senkinek nincsen semmi ötlete. Mostanra.
Valaki el tudná küldeni (vagy fel rakni a netre) a crackot? Akinek mükszik a mentés. Hátha a carck a baj. (Ez márcsak tipp. mostmár mindent megpróbálok) -
#540 Kéne már az a FAQ...
akinek a videokártyája nem tudja az SM3-at az ne is próbálkozzon!
és ahoz hogy min grafikán egy kicsit élvezhetően mennyen, legalább 6600GT kell, annál lejjebb esélytelen! -
werpelethy #539 Egy torrent oldalon írták,sokat nem tudsz megnézni,mert az egész üzenetet bekopiztam.
-
#538 Hát az is egy megoldás :) -
#537 játék indításnál belép,majd kilép spider-man 3 hibával.Miért???Valaki segítsen PLS! :S -
#536 mikor belépek akkor hallom a zenét meg minden de fekete az egész képernyő.
ez miért van? -
#535 Nekem símán megy gamepaddal. -
skygt90 #534 Hali! valahogy lehet Gamepad-al játszani? mert nekem kidob egy hibaüzit :S -
#533 Se gamepad,se kormány nincs a géphez csatlakoztatva :S -
#532 huzd ki a gamepadot vagy a kormányt... -
#531 Hi all!
amikor elindítom a játékot,akkor fekete képernyő és hirtelen leáll és azt írja ki,h "a spidermen 3 hibát észlelt,ezért leáll,a kellemetlenségért...." Valakinek csinált ilyet?Mi erre a megoldás?Mert semmi konkrétat nem mond,csak ezt :S
Előre is kösz a segítséget! -
adammmmmmm #530 Valaki akinek működik az el tudná küldeni a crackot vagy fel tudná rakni egy oldalra? -
adammmmmmm #529 Ezt hol találtad?
Meg akarom nézni az oldalt. -
adammmmmmm #528 Megváltoztattam a nevem de így sem mükszik.
Nem is értem, hogy jön a mentéshez a profilom? -
Djemba #527 1 gb ram a minimum neki -
#526 kevés a memória? -
#525 hát nekem semmi ékezet nincs sehol... -
Djemba #524 már azt is hallottam, hogy lesz egy reloaded verzió ami kijavítjaa mentéseke hasonló mind volt a Da vinci gamae -
skygt90 #523 Hali! megvan má oldva hogy hogyan lehet menteni ? a válszokat előre is thnx -
adammmmmmm #522 Na erre kiváncsi vagyok kipróbálom. -
werpelethy #521 A mentési problémára ezt találtam:
" akinek a felhasználó nevében van ékezet és a profiljában is, tehát windowson belül ékezetes névvel jelentkezik be, az valószínű nem fog tudni menteni. Sőt más problémái is lehetnek " -
Djemba #520 nekem a D van -
csoola #519 nem akarok lami leni de most nem olvasok vissza mert no time, cask valaki irja meg h talált e megoldást a szaggatásra (swappolás ilyenek)! -
#518 akik tudnak menteni azok hova telepitették a "C"-re? -
maggot666 #517 a gamecopyworld-ön van egy +4 trainer én még nem tudom kipróbálni mert még nem jött le a game -
adammmmmmm #516 Egyépként van valakinek valami ötlete hogy mért nem tudja elmenteni? -
Djemba #515 én tudok egy gyorsat pirivátba ha kell elküldöm! -
adammmmmmm #514 Hát sajnos nekem a rámentés sem működött. -
Djemba #513 videókártya frissítést próbálhatsz! -
csillagharcos6 #512 nem kő vmi progi v frissítés ho menjen a GAME??? meg nem kő hozzá vmi video ,pixel ? előre is THX... -
C7 #511 nem tud vki torrentes oldalt amin fenn van és le is jön 1-2 nap alatt? -
nyx #510 megvárjuk a trainert...