Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v1
v2

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
akinek nem negy nagyon ne sajnálja nem olyan nagy eresztés nálam 7600Gt, 1Gram, 4100+ amd lehet vele játszani igaz nem 40-50 fps de azért játszahtó.
Ti meg vegyetek XBOX-ot 😄 ehh
és a tutorialban a dodge attack 2 -hogy kell megcsinálni??
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
a teljesség igénye nélkül-shadowrun,elveon,dark sector,darkness,ASSASSINS CREED,moh-airborne,új bia,halo 3,természetesen rpg-k is,autósok szal minden lószar
amúgy itt csekkolhatod mik várhatóak:
link
nem akartam offolni,de látom nagy a sírás a gépigény miatt,én már nem sírok és ár/teljesítményben messze felülmúlja a pc-n való gémingelést
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Ezek szerint senkinek sincs olyan gondja mint nekme?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ja és kapják be a fejlesztõk<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hoy ehh
sokan ugy beszélnek erröl mindha soha senki nem csinált volna pc-n bios frissitést vagy a dvd irón Firmware uppot....
\"Hmmmm...Semmi\"
De a poén hogy mindig más fájlnál írja ki ezt többszöri letöltés után is...
\"Hmmmm...Semmi\"
ha chippelve veszed akkor fennáll a rizikó hogy 1 hét múlva már nem lesz jó , esetleg egyéb hardwares dolgot amit chippelt konzolokon NEM javítanak. buktad a pénz
Amugy nekem is van konzolom és én megvagyok vele elégedve eddig kutya baja sem volt ( lekopogtam ) <#vigyor2>#vigyor2>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. Spider-Man 3
2. Manchester United Fan Club
3. Partyarcok
4. Battlefield 2
5. SilkRoad Online
6. Test Drive Unlimited
7. GTA: San Andreas
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Chelsea Fan Club
10. Armed Assault
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
nekem nagyon bejön!
várom a filmet😊
- NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
- ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
A játékbol szedtem ki!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ezzel a szarral max 1 év múlva fogok játszani(kipróbálni) majd az akkori gépen mert ha gépet veszk akkor nem szart és addigra jól lemenek a mostani és jövõbeli karik cpu-k árai is.
Röviden ennyi a hozzászólásom
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nem támogatja azt a 3 szzaros izét
hurrá
Vmilyen hang fájlokkal van vmi baja. SoundF1.cab has invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.
Szal a cd-n vannak ilyen tömörített rarok amit fel akar rakni ugyebár a gamma installáláskor, amik vmilyen SoundF2.cab meg 11. Mindig változnak ezek a számok, ha újra fel akarom rakni. Szal SoundF az marad, de utána holott 2 hol 11 stb.
Szal miazhogy a digitális aláírás érvénytelen? És emiatt ez a cab fájl rossz. Hát ezt nem értem 😊.
Nah : Ati X1600-tol felfele sm 3.0
Geforce 6600gt-tol felfele sm 3.0
Ha neked nagyobb verzioszamu kartyad van akkor tudja az sm 3.0 -at
Szal elvileg indulni fog a jatek, csak kerdes hogy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!