Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Csináltam két bannert hátha tetszik valakinek.Elég egyszerû,de talán megfelel.
v1

v2

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tatyla
hát még is felrakatam 20-25 fps alapbeállitásokkal,átvezetöknél olyan 10-12,amugy nem is olyan nagyon rossz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát elég szánalmas ez az egész..
igen az intro az szaggat, úgy kell,hogy megvárod míg ütenk(sárga fény) aztény nyomod az e-t, vagy mit
akinek nem negy nagyon ne sajnálja nem olyan nagy eresztés nálam 7600Gt, 1Gram, 4100+ amd lehet vele játszani igaz nem 40-50 fps de azért játszahtó.

Ti meg vegyetek XBOX-ot 😄 ehh

A játék elején az intro nálatok is szaggatt???

és a tutorialban a dodge attack 2 -hogy kell megcsinálni??

Alwares
Jah és amit kifelejtettem a Mass Effect! No az lesz olyan jó hogy egyébként lehet én is veszek box-ot mert szeritnem ezért megéri, meg a Live is nagyon tetszik kellemesen jól mükdõ rendszer...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Most inkább nem irom le amit akartam... izé.. Szóval lehet üldözési mániám van de azért elég gyanús hogy pc-re ennyire nem tudják megoldani a dolgokat, szerintem nem is akarják, mert a konzolban sokkal több pénz van mint PC-n, ennyi. És ezért több figyelmet fordítanak rájuk mint a PC-s verziókra. Elösször a Test Drive-nál gondoltam így és szeritnem így is van hiszen hogy lehet az hogy az a játék pl csak csúcshardverekkel futattható úgy-ahogy teljes grafikán Xbox360-on meg aminek a hardvere jóval gyengébb mint egy csúcsgépé (persze tudjuk a konzol célhardver) és xboxon röccenés mentesen fut minden. Más az hogy talán nem is olyan szépek a játékok rajta mint egy High-end Pc-n de akkor is... A felsoroltak közül nekem csak az Elveon-ra fáj a fogam mert egyedül az nem jön PC-re, persze van ott még más is de halo stb sohasem érdekelt igazán....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ThugEdge
szerintem nyugodtan vedd meg a 360-at,én tavaly december elején voltam ugyanígy és ha nem is ömlenek rá most éppen a játékok,de olyan címek jönnek még idén,hogy sírva fakadok:
a teljesség igénye nélkül-shadowrun,elveon,dark sector,darkness,ASSASSINS CREED,moh-airborne,új bia,halo 3,természetesen rpg-k is,autósok szal minden lószar
amúgy itt csekkolhatod mik várhatóak:
link
nem akartam offolni,de látom nagy a sírás a gépigény miatt,én már nem sírok és ár/teljesítményben messze felülmúlja a pc-n való gémingelést

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DEMO nem volt és nem is lesz!

nem tudom mit nem tudnak ezen megérteni nagya a gépgény és veszel egy új videókártyát vagy nem játszol vele!!!!patchtól meg neml kisebb a gépigénye ilyen nincsen!!!!

Shep
nekem is ez van, nekem is 7600gt-m van

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az életerõt valahogy lehet növelni? Mert azt a légdeszkás köcsögöt ilyen nudli életerõvel lehetetlen legyõzni!

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

😄 volt 1 átalán demo?

Ezek szerint senkinek sincs olyan gondja mint nekme?
Doomista
egy linket kérek szépen,ahol szedhetem a demo-t.fáradt vagyok googlezni.köszönöm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nagy kár, hogy ilyen gépigénye van.Azt hiszem, hogy nem állok neki a játéknak mert felesleges.<#szomoru1><#szomoru1>

Ja és kapják be a fejlesztõk<#mf1><#mf1>

AntiHero
Hát igen😊..Ezen a patch se fog segíteni szerintem,

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Config-om: GFX: NVIDIA Geforce 7900 GS | CPU: Intel® Pentium® D CPU 2.80Ghz @ 3367 Mhz (hozzateszem, dupla magos) | MEM: 2048 MB (DDR2 800 Mhz) . Ezzel egy Medium grafikan futnia kellene, vagy tevedek? 800x600-ban jatszok, Minimum-om, es igy is neha leesik 30 ala az FPS. <#falbav> (Nincs se kormanyom, se joystick-om.) <#help> Elore koszonom a valaszt! <#worship>

hoy ehh

kill3r21
figy papa..ez csak oltogatás...hogy 1 héttel utána nem lesz jo ez hülyeség.....ha normálisan mgvan csinálva az égvilágon semmi baja nemlesz..
sokan ugy beszélnek erröl mindha soha senki nem csinált volna pc-n bios frissitést vagy a dvd irón Firmware uppot....
Mast3rmind

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
HELP

De a poén hogy mindig más fájlnál írja ki ezt többszöri letöltés után is...

\"Hmmmm...Semmi\"

adios
Egyébként milyen a gém?Jobb mint a másodiké volt?Mert nekem az elsõ tetszett,a másodikat pedig kissé "6 éves kor alattinak" gondoltam.Osszátok meg velem a véleményeiteket plz.köszi

Akkor senki nemtudja mi a cink , csak mert idegesitõ hogy megy a game é smagátol kilép, a videokártya meg már 7600 , enyhén jobb mint 6xxx.
saját képek!!!!

GoKu x
picsába de játszanék vele én is, és engem zavar a 15 talán 20 fps<#szomoru1>

ha újonnan veszed akkor kb 70.000 Ft , mellé az EREDETI játék 17.000 Ft.
ha chippelve veszed akkor fennáll a rizikó hogy 1 hét múlva már nem lesz jó , esetleg egyéb hardwares dolgot amit chippelt konzolokon NEM javítanak. buktad a pénz

Amugy nekem is van konzolom és én megvagyok vele elégedve eddig kutya baja sem volt ( lekopogtam ) <#vigyor2>

mindenképp szedd le! eszméletlen szép grafikája van , pergõs a játékmenet , megunhatatlan , mentem is vissza még egy fejezetet végigviszek 😊

GoKu x
tegnap pont én ezen gondolkodtam és ugyan erre jutottam én is. marad a mostani pc és beruházni egy konzolra.

Tatyla
én már egy ideje erre az elhatározásra jutottam,ez a gépem az ucccsó alap dolgokra még kiváló söt még az újjabb játékok is kielégitöen futnak rajta ,de ha azon az áron amin egy jobb videókarit vennék meg tudom venni az xbox360-at akkor inkább az és nincs probléma az állandó konfigolással...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

befejeznéd... mert senkit nem érdekel :/

Az nagyon drága,annyit nem adnék egy konzolért.

Doomista
szrntm meg jó PC-n is a kezelés,vagyis ilyen féle kezelés kell ennek a játéknak,a spider man 1,2t végigtoltam,szasz,semmi baj nemvolt a kezeléssel.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Népszerû témák
1. Spider-Man 3
2. Manchester United Fan Club
3. Partyarcok
4. Battlefield 2
5. SilkRoad Online
6. Test Drive Unlimited
7. GTA: San Andreas
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Chelsea Fan Club
10. Armed Assault

akkor ps3 vegyél<#finom>

Én inkább veszek egy xbox 360-at azon legalább megy rendesen.

Doomista
Most már énis lefogom szedni a játékot,muszály lesz 😊

nekem P4 3,2 GHz , 2 Giga ram , x1950pro 512 DDR3as gépen nem szaggat maximális grafikán 1024*768ban. mentem is vissza játszani

ügyes vagy! amugy már rég lejárt a pixel shader 2es korszak , jövõre már pixel shader 4 lesz a menõ és akkor vehetsz 3as kártyát...

szomorú ez a gépigény 😞 sztem ezek direkt csinálják

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Jim Kirk
Már írtam korábban. Ha van joystick csatlakoztatva a gépedhez, húzd ki.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

nálam 3200+ 7600GT és 1792 rammal med beállításokkal elég jól elfut,maga a játékmenet szerintem elég jó,sokkal jobb mint az eddigi pc-s részek,olyan mintha az elsõ részt és az ultimate spidermant összegyúrták volna,még beledobtak pár új ötletet plussz feltuningolták a grafikát
nekem nagyon bejön!
várom a filmet😊

Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
- NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
- ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
A játékbol szedtem ki!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Olvasgatom a fórumot és az a vélemyényem, hogy ezzel az Activision kúrva nagyot fog bukni.
Ezzel a szarral max 1 év múlva fogok játszani(kipróbálni) majd az akkori gépen mert ha gépet veszk akkor nem szart és addigra jól lemenek a mostani és jövõbeli karik cpu-k árai is.
Röviden ennyi a hozzászólásom

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ok akkor buktam
nem támogatja azt a 3 szzaros izét
hurrá

Valakinek van olyan hogy nincs kép?

Nah szép. Nekem már az installálásnál gondjaim vanak 😊.
Vmilyen hang fájlokkal van vmi baja. SoundF1.cab has invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.

Szal a cd-n vannak ilyen tömörített rarok amit fel akar rakni ugyebár a gamma installáláskor, amik vmilyen SoundF2.cab meg 11. Mindig változnak ezek a számok, ha újra fel akarom rakni. Szal SoundF az marad, de utána holott 2 hol 11 stb.

Szal miazhogy a digitális aláírás érvénytelen? És emiatt ez a cab fájl rossz. Hát ezt nem értem 😊.

Balumann
Ati X1300 -as is, és Geforce 6200-es is támogatja már az SM3-at. Tehát Ati X1___ -el kezdõdõ, és Nvidiánál 6___ -el kezdõdõ (6-os széria) -k már támogatják a shadermodel 3-at.

AtiRadish
A direct x 9.0c -t miert ne tamogatna lol??
Nah : Ati X1600-tol felfele sm 3.0
Geforce 6600gt-tol felfele sm 3.0

Ha neked nagyobb verzioszamu kartyad van akkor tudja az sm 3.0 -at
Szal elvileg indulni fog a jatek, csak kerdes hogy.

Shep
Na de az milyen driver probléma, hogy 20 percig minden ok, és utánna egyszer csak megáll a kép, hang van a menübe is vissza lehet lépni mivel a hangból hallom, lehet benne lépkedni is, szóval érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem hiszem,mert nálam nem lép ki és graf hibák sincsenek. Inkább driver probléma lehet.