1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • nagykovi
    Sztem egyszerűbb lenne ha csinálnál egy egyszerű FAQ-t és oda leírnád ezt... mer kb 5-6 hozzászólás után aki nem megy le visszaolvasni az ugyanúgy meg fogja kérdezni :)
  • Djemba
    a videókártyás kérdéseket, hogy nem indul,sötét stb. TÖRÖLVE LESZNEK

SSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3.0 KELL NEKI ANNÁL KISEBBEN NEM MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EZEN MIT NEM LEHET MEGÉRTENI??????
  • Djemba
    ja
  • Shep
    Valamit kellene kezdeni, mert a topic háromnegyede arról szól, hogy miért nem indul a 9600omon, meg miért fekete a kép, miért nem ment stb stb.
  • C7
    szia Zickler te a gigatorrents.usről töltötted le, mi??? láttam oda is kiírtad a címed... szóval felveszlek msnre, mert biztos tudsz az én bajomba segíteni...
  • Djemba
    HOGY NEM TUD SM 3.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MERT AZ ATI RADEON 9600 PRO CSAK SM 2.0 TUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zickler
    Van valaki aki tudna segíteni a játékban, mert elakadtam?
    Itt az email címen: [email protected]
    MSN címem: [email protected]
  • matti12
    hi felraktam a sp3-mat és amikor rákattintok az ikonjára akkor hang van kép nincs. mi lehet a gáz?a gépem amd athlon 64-es 3200+ 2.04 GHz 512 mb ram
    és radeon 9600 pro
  • tonyr #621
    kk én wágom de nálam mé nem indul el???
    abit aw9d, core2duo e6600, evga 7950gt ko, 2x1024 geil ddr2 800
    nemwágom, de ha wki tud +oldást akko lécci segiccsen, thx
  • SNAKE01
    nemigaz milyen érthetetlenek vagytok! -.-
    fogjátok fel,nem fog menni sm 2.0-át tudó kártyákon,és gyengébb gépeken,ja és nem is lesz patch rá...
  • C7
    én megnéztem a felhasználó nevemnél az application datába, ott van a mentés... hol kell elindítani?
  • C7
    megcsináltam az első pályát, kiírta aztán, hogy saving, de amikor újra belépek, egyből az eleje indul el. hogy kell elindítani a mentést?
  • Dark Messiah
    1 nagy kérdéssel fordulok hozzátok ha szabad...ha nem akkor is megkérdem na szóval nem tudjátok nem-e fog kijönni olyan patch ami lehetővé teszi h a gyengébb géppel rendelkezők is játszani tudjanak a sm3-mal?? ha vki valamit akkor plíz írjon thx
  • ricsa008
    ha mondjuk minimum ra állítva 1024x768 -ba elfutna
    2.8 cel, 768 mb ram, gf 5200 128 mb
    + game accelator nevű progi?
  • C7
    nagyon köszi az árnyék off tippet, így jó!
  • tonyr #614
    nekem nem indul, hiba: dwwin.exe hibát jelez, wkinek ötlete? wgám: 7950gt tehát a sm3 nemgond, thx
  • sb1
    Végre sikerűlt a mentéseket megoldani.
    Typical install+a felhasználói névben nincsen ékezet.(ez egyszerű, csak a fiókok alatt létre kell hozni egy másik felhasználó, az azzal bejelentkezni,nehogy emiatt valaki újratelepítse a windows-t!!)

Na, most már tudok normálisan játszani vele, tépek is :-)
  • nagykovi
    Valaki elmagyarázná, hogy kell a bombákat hatástalanítani, mer nem nagyon értem. Az van ott h a nyilakat kell nyomkodni körbe-körbe, de nem igazán értem h hogy, mer nem csinál semmit. Valaki magyarázza el pls.
    Előre is köszi
  • ZS90
    melyikere gondolsz? a Mad bomber? az már megvolt, kinyírtam a helikoptert, de a faszi elmenekült aki elrabolta a J.J-t. JUJJJ! de van egy nagyon komoly rész benne, amikor beérsz a Daily B...(az újságba), van egy csomó bomba, és a bombám között, ilyen átvezetés van vagy minek nevezzem, amikor úgy megy egyiktől a másikik hogy csak a space-t, meg e-t meg ilyesmit kell nyomni amikor kiírja, nah amikor oda értem, írta nyomd meg az ütés, megnyomtam, annyit látok hogy a már bombánál térdelő spidey mögé beugrik egy faszi, ez az idióta meg hátra üt simán úgyhogy oda se néz, az megkiterül:DDDD így elmesélve, nem olyan vicces, de ha épp nem a bombát kellett volna kikapcsolnom, sírtam volna a röhögéstől:D
  • Bucser
    Akkor várd meg a bombás missionöket:D
  • Maximus4
    Ok már meg van lekerültünk a földre,de valami baromi nehéz kicsinálni
  • Maximus4
    A légdeszkásnál csak azokat kell nyomogatni amiket kiír?
  • kuci06
    mi az a bizonyos trükk? mert én meg sem tudom sebezni :S
  • HeadHunter86
    He, 60%-nál járok.
    AMD64 3200+; 1giga ram, 7900GT. Én úgy vettem észre hogy 1280*1024-ben !!!Sokkal!!! jobban megy mint 1024*768-ban.
    Low City Details, és Medium a másik, Shader ON, Shadow OFF. Kicsit szaggat, de játszható, épp a határ, városban 20FPS<
    És qrva nehéz a game, de igenjóóó :) A Dagadt faxit volt a legnehezebb kinyírni eddig, de ha tudod a trükköt és nem kattingatsz mint egy állat akkor az a legkönnyebb.
  • Tatyla
    ó basszus valóban ,most hogy mondod,akkor nem lépegetek ki-be...
  • Maximus4
    Az nekem is szokott lenni ha sűrűn használom az alt+tab-ot.Ha újraindítod a játékot megint jó lesz.
  • Tatyla
    na most hogy már tudok menteni most meg olyan hiba van hogy hol van hang hol nincs ,mármint ilyen alap utcazaj van csak néha nem halatszik a beszéd meg egyébb effekt...
  • kuci06
    persze, majd fogsz fejlődni!
  • ThugEdge
    hi

az életcsík megy majd esetleg feljebb?
    amúgy nagyon zsír a gém,az első spider-man cucc ami tetszik,eddigiek nem jöttel be,illetve a ultimate tetszett volna csak ott mintha szarabb lett volna a web-ezés
  • sga1
    Az átírással nem próbálkoztam. De az újjal működik rendesen.
  • adammmmmmm
    Szerinted ha át írom a nevemet az nem mükszik.
    De ha csinálok egy újat az mükszik.
    Hát holnap majd ezt is megpróbálom.
  • sga1
    Hello
    Az egy kicsit dúrva h rakd újra a windowst, hogy legyen egy ékezet nélküli felhasználód.
    Inkább készíts egy masik felhasználót ékezet nélkül és azzal indítsd el a játékot, ez megoldas a mentésre.
  • MerlinW
    nyx: www.gamecopyworld.com... nézegessétek a oldalt rendszeresen..
  • adammmmmmm
    Na van még valakinek valami ötlete a mentésekkel kapcsolatban?
  • Maximus4
    Tessék
  • nyx
    linkeld!
  • ZS90
    nyomj egy Esc-t és ott tudod állítgatni... ennyi a menüje!
  • adammmmmmm
    Hát sajna a typical install se vált be a windowst meg nem fogom újra rakni. De azért kösz.
    Bisztos nem lehet valahogy újrarakás nélkül megoldani?
  • mrbaba
    Sziatok!! Hol van a gamnek menüje?:S Elinditom a gamet és egyböl elindul a játék...:S nem tok grafot se váltani.. Mi ez???

PLS HELP
  • MerlinW
    "Mindkét törést kipróbáltam már, az sem lehet gond." De, kipróbáltam:)