1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
nagykovi #629 Sztem egyszerűbb lenne ha csinálnál egy egyszerű FAQ-t és oda leírnád ezt... mer kb 5-6 hozzászólás után aki nem megy le visszaolvasni az ugyanúgy meg fogja kérdezni :) -
Djemba #628 a videókártyás kérdéseket, hogy nem indul,sötét stb. TÖRÖLVE LESZNEK
SSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 3.0 KELL NEKI ANNÁL KISEBBEN NEM MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZEN MIT NEM LEHET MEGÉRTENI?????? -
Djemba #627 ja -
#626 Valamit kellene kezdeni, mert a topic háromnegyede arról szól, hogy miért nem indul a 9600omon, meg miért fekete a kép, miért nem ment stb stb. -
C7 #625 szia Zickler te a gigatorrents.usről töltötted le, mi??? láttam oda is kiírtad a címed... szóval felveszlek msnre, mert biztos tudsz az én bajomba segíteni... -
Djemba #624 HOGY NEM TUD SM 3.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MERT AZ ATI RADEON 9600 PRO CSAK SM 2.0 TUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#623 Van valaki aki tudna segíteni a játékban, mert elakadtam?
Itt az email címen: [email protected]
MSN címem: [email protected] -
matti12 #622 hi felraktam a sp3-mat és amikor rákattintok az ikonjára akkor hang van kép nincs. mi lehet a gáz?a gépem amd athlon 64-es 3200+ 2.04 GHz 512 mb ram
és radeon 9600 pro -
#621 kk én wágom de nálam mé nem indul el???
abit aw9d, core2duo e6600, evga 7950gt ko, 2x1024 geil ddr2 800
nemwágom, de ha wki tud +oldást akko lécci segiccsen, thx
-
#620 nemigaz milyen érthetetlenek vagytok! -.-
fogjátok fel,nem fog menni sm 2.0-át tudó kártyákon,és gyengébb gépeken,ja és nem is lesz patch rá... -
C7 #619 én megnéztem a felhasználó nevemnél az application datába, ott van a mentés... hol kell elindítani? -
C7 #618 megcsináltam az első pályát, kiírta aztán, hogy saving, de amikor újra belépek, egyből az eleje indul el. hogy kell elindítani a mentést? -
#617 1 nagy kérdéssel fordulok hozzátok ha szabad...ha nem akkor is megkérdem na szóval nem tudjátok nem-e fog kijönni olyan patch ami lehetővé teszi h a gyengébb géppel rendelkezők is játszani tudjanak a sm3-mal?? ha vki valamit akkor plíz írjon thx -
ricsa008 #616 ha mondjuk minimum ra állítva 1024x768 -ba elfutna
2.8 cel, 768 mb ram, gf 5200 128 mb
+ game accelator nevű progi? -
C7 #615 nagyon köszi az árnyék off tippet, így jó! -
#614 nekem nem indul, hiba: dwwin.exe hibát jelez, wkinek ötlete? wgám: 7950gt tehát a sm3 nemgond, thx -
#613 Végre sikerűlt a mentéseket megoldani.
Typical install+a felhasználói névben nincsen ékezet.(ez egyszerű, csak a fiókok alatt létre kell hozni egy másik felhasználó, az azzal bejelentkezni,nehogy emiatt valaki újratelepítse a windows-t!!)
Na, most már tudok normálisan játszani vele, tépek is :-) -
nagykovi #612 Valaki elmagyarázná, hogy kell a bombákat hatástalanítani, mer nem nagyon értem. Az van ott h a nyilakat kell nyomkodni körbe-körbe, de nem igazán értem h hogy, mer nem csinál semmit. Valaki magyarázza el pls.
Előre is köszi -
#611 melyikere gondolsz? a Mad bomber? az már megvolt, kinyírtam a helikoptert, de a faszi elmenekült aki elrabolta a J.J-t. JUJJJ! de van egy nagyon komoly rész benne, amikor beérsz a Daily B...(az újságba), van egy csomó bomba, és a bombám között, ilyen átvezetés van vagy minek nevezzem, amikor úgy megy egyiktől a másikik hogy csak a space-t, meg e-t meg ilyesmit kell nyomni amikor kiírja, nah amikor oda értem, írta nyomd meg az ütés, megnyomtam, annyit látok hogy a már bombánál térdelő spidey mögé beugrik egy faszi, ez az idióta meg hátra üt simán úgyhogy oda se néz, az megkiterül:DDDD így elmesélve, nem olyan vicces, de ha épp nem a bombát kellett volna kikapcsolnom, sírtam volna a röhögéstől:D -
#610 Akkor várd meg a bombás missionöket:D -
#609 Ok már meg van lekerültünk a földre,de valami baromi nehéz kicsinálni -
#608 A légdeszkásnál csak azokat kell nyomogatni amiket kiír? -
#607 mi az a bizonyos trükk? mert én meg sem tudom sebezni :S -
#606 He, 60%-nál járok.
AMD64 3200+; 1giga ram, 7900GT. Én úgy vettem észre hogy 1280*1024-ben !!!Sokkal!!! jobban megy mint 1024*768-ban.
Low City Details, és Medium a másik, Shader ON, Shadow OFF. Kicsit szaggat, de játszható, épp a határ, városban 20FPS<
És qrva nehéz a game, de igenjóóó :) A Dagadt faxit volt a legnehezebb kinyírni eddig, de ha tudod a trükköt és nem kattingatsz mint egy állat akkor az a legkönnyebb. -
#605 ó basszus valóban ,most hogy mondod,akkor nem lépegetek ki-be... -
#604 Az nekem is szokott lenni ha sűrűn használom az alt+tab-ot.Ha újraindítod a játékot megint jó lesz. -
#603 na most hogy már tudok menteni most meg olyan hiba van hogy hol van hang hol nincs ,mármint ilyen alap utcazaj van csak néha nem halatszik a beszéd meg egyébb effekt... -
#602 persze, majd fogsz fejlődni! -
#601 hi
az életcsík megy majd esetleg feljebb?
amúgy nagyon zsír a gém,az első spider-man cucc ami tetszik,eddigiek nem jöttel be,illetve a ultimate tetszett volna csak ott mintha szarabb lett volna a web-ezés -
sga1 #600 Az átírással nem próbálkoztam. De az újjal működik rendesen. -
adammmmmmm #599 Szerinted ha át írom a nevemet az nem mükszik.
De ha csinálok egy újat az mükszik.
Hát holnap majd ezt is megpróbálom. -
sga1 #598 Hello
Az egy kicsit dúrva h rakd újra a windowst, hogy legyen egy ékezet nélküli felhasználód.
Inkább készíts egy masik felhasználót ékezet nélkül és azzal indítsd el a játékot, ez megoldas a mentésre.
-
#597 nyx: www.gamecopyworld.com... nézegessétek a oldalt rendszeresen.. -
adammmmmmm #596 Na van még valakinek valami ötlete a mentésekkel kapcsolatban? -
#595 Tessék -
nyx #594 linkeld! -
#593 nyomj egy Esc-t és ott tudod állítgatni... ennyi a menüje! -
adammmmmmm #592 Hát sajna a typical install se vált be a windowst meg nem fogom újra rakni. De azért kösz.
Bisztos nem lehet valahogy újrarakás nélkül megoldani? -
#591 Sziatok!! Hol van a gamnek menüje?:S Elinditom a gamet és egyböl elindul a játék...:S nem tok grafot se váltani.. Mi ez???
PLS HELP -
#590 "Mindkét törést kipróbáltam már, az sem lehet gond." De, kipróbáltam:)