1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
JackSparrow #909 Srákok megy! király! -
JackSparrow #908 EZAZ ELINDULT! -
jamesbond1224 #907 GEFORCE 6600-AL INDUL MINIMUM EL A GAME!!!!
-
JackSparrow #906 és vajon a vidókari drájvere? az nem lehet hubás érte?ó -
#905 akkor írd be, hogy képernyő, de ne itt kelljen már megtanítani a fórum használatot. -
C7 #904 hát passz... tán naon felvetted a grafot? vagy nem jó a géped neki? -
JackSparrow #903 ááá vazze semmi nincs a keresőbe ennek a megoldására! -
JackSparrow #902 bal felső sarokba egy kis fekete kép az a sztalon megjelenik az ikon majd kilép az egészből! -
JackSparrow #901 te nem tudod mi lehet a baj? -
JackSparrow #900 ok! sorry! -
C7 #899 am én a gigatorrents.usről szettem de sztem a warezolást tiltja a szabályzat:D am kész vok a daily bugleba midnen fényképezős küldivel!!! -
C7 #898 nem akarok beleszólni de JackSparrow, azt, h a filmbe meghal harry nem kellett volna spoilerbe írni? mert én még nem láttam:D csak belenéztem egy samplebe -
JackSparrow #897 Shep te honnan szetted? -
JackSparrow #896 Jah és iugen ti honnnan szettétek le a játékot?!? -
JackSparrow #895 ááá nem megy a kereső! -
Crash92 #894 Csá all az lenne a kérdésem mikor leszünk már fekte pókember??? 44% tartok de még semmi és már nagyon idegesít az ilyen bombás küldetés :@ -
JackSparrow #893 Kössz! -
#892 nem tudom írd be a keresőbe alul, hogy fekete, vagy sötét és biztos kihozza -
JackSparrow #891 És kb hanyadik oldalon van? -
#890 Nem mert nem jegyeztem meg a megoldást, mivel nekem nem volt ilyen gondom. -
JackSparrow #889 Hát nem jó mondod mert a vista ugy megy rajta mint a villám! -
JackSparrow #888 Hát nem tudod megmondani hogy ne keressek! -
JackSparrow #887 pls. segitsetek! -
Djemba #886 készül csak ha valaki segítene jó lenne -
#885 Ennyi memória még a Vistának is kevés, sajna...(nem azt mondom, hogy ne futna rajta, csak piilanatok alatt felemészti...) -
#884 Nagyon jó lenne az az FAQ lassan. -
#883 Olvass vissza 1000000000000000000x le lett írva. -
Tomika123 #882 Jolvan csak nem tom melyik tud és melyik nem :P -
#881 Na jó de pl. a DevilMayCry 3 is konzolos aztán azt mégis sokkal könyebb és élvezetesebb volt, ráadásul azért ott is volt 1-2 combo, meg persze nekem jobban be is jön az a játék, bár a helyszínek elég egyhangúak sajnos, de a játékmenet kárpótol. Ezzel se lett volna semmi gond ha nincs ennyi hülye rész benne. -
JackSparrow #880 ok! De akkor mér jelenik meg bal feső sarokba egy kis fekete kép és az asztalon az ikonja és ut mér lép ki????? -
JackSparrow #879 akkor elég neki? -
JackSparrow #878 -
#877 Tud SM3.0-t tudtommal nem tehát nem. de felülre ki van írva bitang nagy piros betűkkel. -
#876 Hát igen, az ilyen dög nehéz jétkok tipikus konzolos betegség -
#875 azt írtam "elég, de nem maxhoz" ebből mi nem érthető? ELÉG!!!!!!!!! -
Tomika123 #874 Sziasztok szerintetek a játék elindulna GeForce fx5500 516ram 2600MHz-n? -
JackSparrow #873 Én ma látttam a filmet ! elég jó de sz.tem csak a vége az izgalmas! MEg kár hogy Harry meghal benne! -
JackSparrow #872 De elég neki? -
#871 elég, de nem maxhoz -
JackSparrow #870 Kössz tomika!