1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Shep
    Hát igen utánna beindult :) Azért remélem mahjd egyszer megjön a készítők esze és majd lesz egy olyan rész is ami nem lesz dög nehéz és idegtépő. Továbbra is azt mondom, hogy az első rész a legjobb, meg a sima pókemberes amiben egy csomó ellenség megjelenik, meg a Fekete macska is benne van, ezek az újak túl nehezek és idegesítőek.
  • JackSparrow
    Ez elég nekii?
  • JackSparrow
    512 ram elég neki?
    Geforce 7600Gs, Intel Pentium 2.8Ghz,512 ram, Windows Vista
  • Tomika123
    40K-60K-ig
  • JackSparrow
    Hé srákok nem tudjátok mennyibe kerül egy PS2 vagy egy Xbox?
  • C7
    ááá nem sok az uninstallálás, csak a validating install tart pár percbe, vacsizzá azt mire kész vagy letörtli... a cod2t is ilyen lassan tötölte nekem
  • Shep
    A játék egyik legjobb pillanata lehetett volna amikor rányomtam az uninstallra, de sajnos még ez is gázos, mert olyan lassan uninstallál, hogy ennyi idő alatt 2x feltepíthettem volna. Ez a profizmus.
  • Tomika123
    Sziasztok szerintetek a játék elindulna GeForce fx5500 516ram 2600MHz-n?
  • Shep
    Megcsináltam, a készítőket meg jól eltiltanám az ilyen stílusú játékoktól, ráadásul Venomon az a buvár ruha elég nevetséges.

Na lizard 3 hogy a bánatban kell megvédeni a masinákat, meg mi lesz még ezen kívül küldetés, még elvileg 5 van hátra a gyjkost is beleértve.
  • C7
    ááá végre megcsináltam a lizard 2-t, rájöttem a taktikájára, mikor mennyit kell ütni rá, h ne nyírjon ki, de aztán a végén a nyomogatós résznél amikor 3x elrontottam előről kellet kezdeni a bunyót... ott mondtam azt h sok, de aztán megcsináltam...
  • Caligo
    Amikor porzik a keze mikor locsolod akkor csinálod jól. Próbálgasd, fog az menni
  • stevenson1988
    Én bementem az Nvidia Control Panel-be és ott a 3d beállítások kezelésénél a globálisba beállítottam mindent, a legratyibb grafikai minőség eléréséhez így a vid kártya nem szöszmötöl annyit a textúrák minőségével, nincs még véletlenül se élsimítás meg ilyenek, ott alul pedig írja, hogy az aktuális opciónál melyik adja a legnagyobb teljesítményt, és melyik a legjobb minőséget (ergo és a teljesítményre mentem) ennyi
  • GoKu x
    annál a résznél én is soakt szenvedtem, de végül sikerült. ne add fel!!
  • Shep
    Jó ennyi volt, ráment a vízre, elkezdtem becélozni a kezét, erre hozzámvágott valami kocsit vagy ilyesmit, és lejött a vízről visszamenni nem tudok.
  • davesz007
    nekem GeForve 5200FX kártyám van azzal indula játék? Ha nem hogyan lehet tuningolni?
  • Shep
    De ez a barom, leugrott a vízről és nem tudok utánna visszamenni, na óriási. Mindegy még 1x megpróbálom aztán ha nem megy törlöm az egészet a csába, mert már csak felidegel.
  • Caligo
    A vizzel kell a kezét célozni, akkor leesik, amikor mindkettőt leszedted akkor megint a fejét kell robbantani. A vizzel csak a kezeire célozz. Nekem is most sikerült
  • Shep
    Nincs valakinek egy videoja a homokember vs harry küzdelemről?
  • Shep
    miért ne mene, crakes.
  • Dave0092
    pls help, a game megy cd/dvd nélkül is?
  • Shep
    És mikorra robban le a kurva keze, mert nem hogy 2-t de egyet se tudtam lerobantani, persze a retek gránát se oda ment ahova a célzó mutatott, fos egy játék.
  • jamesbond1224
    esetleg probáljátok meg a videokártya illesztőprogramjának a frissítését!
    talán ez segít a gaméval kapcsolatban és jobban megy majd 1 kicsit!
  • Gyocsika
    Akkor elmondanád hogy én mit csináljak? Nekem 2,40GHz nVidia 7300GT 256mb és 1 GB ram. Egy kicsit akad de mit csináljak a driverével hogy jobb legyen? A legújabb van fenn.
  • stevenson1988
    én spec, p4 [email protected], 1giga Ram, GeForce 6600GT 128MB-os géppel nyomom, nem mondom hogy itt ott nem szaggat még lowon is, de egy kis driver buhera, meg töredezettségmentesítés után még élvezhető is, meglehetősen a játék...
  • Thadius #845
    radeon 9600-al felejtsem el?:D
  • Gerisone
    jolvanna tudom de ennyire kevés ehhö a játékho?
  • Sland
    Mikor lesz már fekete ruciiiii? :P
  • Gabosh
    Most csináltam meg . 2. jára sikerült , probáld azzal a kámboval hogy 4 szer jobbgomb (asszem, vagy ameddig nem pörög) és aztán bal , és utána csak bal :D aztán ujra ezt .szetem hatásos.
  • C7
    egyébként nekem az a gondom, h a lizard 2 végén nemtom kinyírni a dokit mer egy ütésre fél hpmnak annyi... van vmi jó taktika???meg amikor 4.jére mek fényképezni a robotokat meg a dragon tailes kölyköket, lekapom, 410 pontos kép, megvan a 250 pont, és nemtom lebunyózni őket? talán maradjak hátul és egyesével hálózzam őket le??? mert akárhogyan autododgeolok olyan sokan vannak
  • C7
    HA VKINEK NEM TÖLTI BE A MENTÉST CSINÁLJON ÚJ FIÓKOT ÉKEZET NÉLKÜL, ÉS AZ APPLICATION DATA/ACTIVISION/ SPIDER-MAN 3BÓL MÁSOLJA ÁT A MENTÉST!!! így tudod folytatni... mert ha van ékezet akkor nem ismeri fel a mnetést, én csináltama jó fiókon 5%ig, átmásoltam a másik fiókba is és ott nem tutta betölteni... szal az ékezet miatt nem ismeri fel
  • harvy101
    amugy harryvel nemis lehet masmerre menni csak oldalazgatni
    vizzel lelocsolod utanna meg becalzod a 2essel (mittom mi billentyuzeten)
    elobb a ket kezet lerobbantod aztan a fejét
    utanna meg szopol majd a bejaccas alatti kombokkal :D
  • Djemba
    elkedtem a végigjátszást csinálni!
  • Shep
    Na senki nem mondja meg, hogy kell megölni a homokembert a végén?
  • ThugEdge
    itt lehet csinálni saját tapétát

ha vót má bocs
  • Sland
    39.25% és nincs fekete ruha... :S
  • Maximus4
    Vissza kellene olvasni valahol le van írva fejből pontosan nem tudom.
  • Gyocsika
    Légyszi valaki ha tud segítsen!! Előre is köszi!!!
  • jamesbond1224
    én tegnap láttam a filmet herry bombát dobott a sandman fejére!
    de ezzel nem segítettem sokat a legyőzéshez!
  • Gideon Wieth
    sm3.0as vidikarit 30 000től kapni lehet :) bár nem mindenkinek van ilyenre pénze :S
  • Gideon Wieth
    ez a játék kurva jó :) kár h kezdhetem előlről, mert reinstallni kellett a gamet:S:S:S