1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Djemba
    Spider-Man: Friend or Foe!!!!!
    Megjelenés: 2007 ősz
    Kiadó: Activision
  • Kreeder44
    Na kössz Sparow vagy ki vagy aki még nem látta a filmet annak most jól el b...tad XD örök hála!!!!!!!!!
    és azon a gépen nemcsoda h szaggat :)512 mb-ramm már nem elég semmire...
  • Caligo
    Persze hogy jobban bejött. Majdnem benne volt póki összes ellenfele azért ez egy filmben nem fért volna bele, de talán lehet belőle tippelni, kik lesznek a következő ellenfelek
  • Djemba
    ati radeon X 1800 256mb videókártya valaki nem tudja mennyibe kerül?
  • Sland
    Nem vagy egyedül
  • Maximus4
    #554 itt megtalálod csak vissza kellett volna olvasni.
  • legolas66
    Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket sikerült megcsinálni és az utána levöt is köszi csá mindenkinek.
  • Caligo
    Ott akkor kell fotozni amikor átadják a pénzt. Én nem vertem le senkit, felugrottam egy falra és onnan fotóztam, vigyázz hogy ne vegyenek észre. Mondja ott egy csajszi hogy ok, akkor most átadjuk a pénzt, vagy valami ilyesmi, na akkor kell egy fotót lőni, és annyi, utána meg rock and roll :D
  • Eftörsokk
    háááát,látva a filmet,szerény véleményem szerint azt kell hogy mondjam,nekem bizony a játék sztorija sokkal de sokkal jobban bejött mint a filmé
  • legolas66
    Ok köszi megprobálom
  • GoKu x
    ha jól emléxem ott elég csak 1 fotot késziteni. a háztetön a tagot leütötd és várni kell egy kicsit. és jó időben kell fotózni. utána szétrugni a rosszfiúk seggét :D
  • legolas66
    Az a feladat amikor 3-hely van ahová felkell menni és fotozni mikor az a két banda tárgyal.
    a tetön le verem a csákot aztán fel a falra fénykép good minöségü mennék a másik csávohoz vigyázva hogy ne vegyenek észre és utána ki irja hogy mission field mit csinálok rosszul?

Válaszotokat köszi csá.
  • stevenson1988
    legalább írd le hogy miről szól a küldi, úgy talán eszünkbe is jutna, mert mindegyik deWolfe küldiben kell fotózni valamit
  • legolas66
    Hello valaki le tudná irni lépésröl lépésre hogy hogy kell megcsinálni a Dewolte-Part 2 ( Dirtycops) mindig mikor meg van az elsö kép akkor mindig mission feild pls help köszi csá.
  • Caligo
    Viseljétek már el, hogy szaggat a játék egy kicsit. Gondoljatok bele, egész New York fel van építve, kocsikkal, járókelőkkel tokkal vonóval mindennel. Jó, nem azt mondom hogy tökéletes, persze hogy meg lehetett volna jobban írni. Nekem pl egy régi socket A Athlon 2600-assal 1gig rammal és egy 6800as sonic karivel minimumon simán megy a városban, csak amikor ment akkor szaggat be, amugy teljesen élvezhető és egy kicsit sem lassú.
  • legolas66
    Köszi szépen a segitséget sikerült!!!!!!!
  • JackSparrow
    Csak az a baj szaggat egy kicsit!
  • JackSparrow
    nem a vistán megy hanema xp-n! mert feltettem az xp-és gépre és ott megy!
  • bcrics
    szar verziót szedtél le!!!
    nálam is volt így!!4
    leszedtem 1 másik oldalról és úgy már működött!!!!
  • legolas66
    Köszi megprobálom csá.
  • Caligo
    Amikor rakétát lő rád, rögtön mielőtt eltalálna a rakéta nyomsz egy Q-t aztán E. Elkapja a rakétát és visszaküldi a helire
  • legolas66
    Hello a Carlyle-part 5-öt ennél a feladatnál hogy kell megölni a helikoptert van valami trükje?
    köszi a válaszotokat hello.
  • MiZo@game
    10000000 oldalt olvastam végig, és nem találtam meg a megoldást.
    szóval.
    a64 3000+, 1.5gb ram, 7800gt
    runtime error az indításnál.
    nem crc hibás a cucc
    valaki segítsen :(
  • resetix
    ja és a címem [email protected] légyszives segitsetek
  • Sland
    Nevetséges ami itt megy...
  • jamesbond1224
    Én elhiszem neked mert tudom!
    csak ideírom hogy 3,4 GHz-es Intel Pentium 4 proci 41 300 és a hozzá passzoló GeForce 7800 GT olyan sac/kb 50 000 ft!

össz: 91 300 ft!

én 3,2GHz-es procit veszek és F600 GT kártyát mert így sokkal olcsóbban kijön!

GeForce 7600 GT:35000
    Pentium4 3,2GHz:30999!
    Szal 65 ezerből kijön!
  • resetix
    szevasztok tudna valamelyiktőtök küldeni nekem egy cracket vagy mondjátok meg hogy honnan szedtétek a tieteket mert az enyém szar előre is kösz szevasztok
  • Gabosh
    akasztottam :D spawn t vagy 5 ször kellet kiynirni mire bebirtam memorizálni a gombokat amiket nyomkodni kellet.
  • Gabosh
    ÁÁÁÁ sikerült , már csak spawn t kell ugynézki pokkal kinyirni.
  • Djemba
    na végigtoltam
  • Gabosh
    :D hát elég poénos ez a homok ember , le se sérit , full egyszerü ,de amikor már min be van , és nyomkodni kel la gombokat :S 3.jára az is sikerült (1.ször 2.jára , 2.szor 3.jára ::D:d (2.szor lese sérültem addig))
    Ezt még megtom csinálni , de ami azután van?!?!?!
    Nagy homokvihar ,kicsit akad is , és uyg ke nyomkodni a gombokat mintha énlennék flash...
  • bcrics
    én már csak abban bízok hogy kiadnak 1 másfél gigás pecst és orvosolja a kibaszott hibákat és talán még úgy fog menn ahogy kellene neki nem fog összevissza szaggatni!!!!!

most vegyek 170E ps3??
  • stevenson1988
    na igen, gépigény, optimalizálás nuku ugyebár a készítők részéről:
    minimum:
    P4 2.8Ghz
    1GB RAM for XP, 1.5GB RAM for Vista
    NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+ 256MB

ajánlott:
    3.4GHz
    1.5GB RAM
    NVIDIA GeForce 7800 GT+ / ATI Radeon X1800+ 256MB

asszem most mindenkinek leesett az álla, de aki nem hiszi, járjon utána
    forrás: http://srtest.com
  • legolas66
    Hello valaki le tudná irni lépésröl lépésre hogy hogy kell megcsinálni a Dewolte-Part 2 ( Dirtycops) mindig mikor meg van az elsö kép akkor mindig mission feild pls help köszi csá.

Vagy mentést adni ami ez a feladat itán van köszvetlen msn:[email protected] köszi csá.
  • Crash92
    Oksa köszi!!! Nincs meg vkinek a Mad Bomber 4 utána save mert egyszerűen nem birok tovább jutni és fő kül sincs akinek azután egy kicsivel meg van pls küldj elnekem msn:[email protected] előre is köszönöm (e-mail is ugyan ez)!
  • Sland
    49%-nál
  • Crash92
    csá all!! Valaki meg mondaná mikor leszünk fekte pókember??? már 44% tartok!! please!! :D
  • Moyko
    tegnap megnéztem:

3200+ A64
    7900GT
    1 GB ram

szánalmasan szarul ment 800x600 -ban fostos beállításokkal, kb 5 fps-el lassab 1024,max 2x FSA -val szoval azzal heggesztettem...
    hát a Képregény feeling meg volt. De nem a játék miatt, hanem a sebessége véget. A városban mászkálás mindent felül múl.. egyenlőre elvoltam azzal, nagyon túti lett.. csak valaki mondja meg milyen gép kell neki...
  • GoKu x
    háát igen... vannak érdekes emberek (sparrow)
  • stevenson1988
    azért én megnézném, hogy 512MB memo-val mennyire villám az a vista, pláne a játék...