Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem felejtem me má jáccotam trajta de most nem indul! már 25%-nál vcoltam!

MerlinW
mondtam hogy gamecopyworld.com-on is fentvan😊

[merlinw.org]

igen. volt már
csinálj új felhasználói fiókot, amiben nincs ékezet

CSáztok.Rámegyek a mentésre és amikor kilépek és újra játszok mindig new gamet kezd.Amikor belemegyek a c:document and settings be oda megyek mentéshez és nincs.szóval magyarul nem menti el.miért van ez.ekõre is köszönöm.bocs ha volt.
Hello nekem ge-force 6200-ás 128mb karim van 768mb ram-om és 2.2-es procim és egész türhetöen megy a jövöhéten lesz egy gigás ram-om remélhetöleg akkor még jobban fog menni.
csá

Maximus4
Ide fölraktam egy trénert amit még nem próbáltam ki,hogy mûködik-e.

In-game hotkeys:
F1 - Infinite Health
F2 - Infinite Spider-Reflexes
F3 - Infinite Combo-Meter
F4 - One Hit Kill

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gamerboy91
megvan má
de hogy lehet ezt a köcsögöt minyirni? Nagy SPACE de hogy kell kinyirni? HELP! hiába csapdosom a SPACEst nem én sepzödöm

ok, és kösz akkor nem nem próbálom ki hiába.

sb1
Csak egyfelé tusz elindúlni, a fúróval ellentétes irányba, majd mindig mikor falhoz érkezel,leomlik elötted valamelyik része és az így keletkezõ résen át tusz átugrani,futni,hálóhintázni....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gamerboy91
Help!
Amikor Comor dokit kell gyíkarcként üldözni és kerget egy bazi nagy furo ott mit kell csinálni? merre fussak a furo elöl? me mindig szétfúr a fúró😞

MerlinW
512MB RAM-mal felejtsd el. A kártya jó, a hely elég.

[merlinw.org]

van egy progi én is ezt használom Game Accelator ez egy kicsit javítja a játékok sebességét próbálta már valaki hogy itt is segít-e?
bocs, a minimum az 1024 😄, ricsa sztem videókártyád tuti nem bírná
Ti honnan szettétek le? mert één a dox-ról!

Hé beirtátok ezt a cr@ck -et és ezt hol lehet leszedni mert nekem nem lehet sehol!

de minimumon elfuthat?
768 mb ram, p4 2.8 GHz (intel) , GF 6200 128mb (sm3 ahogy elnéztem bírja)
az ajánlott 1024mb ram
és 768-al?
De már egyszer ment! játsdzottam is ele! De 1 nappal késõbb inditanám és akkor vbalami memóriára panaszkodot!

512es rammal sztem fölösleges kiprószálni...
Ez nem elég neki ?: Geforce 7600Gs Intel Penitum 2.80 512 mb 80gb szabad hely!

nekem X1650PRO HIS Excalibur X1650PRO ICEQ 512MB
káreszem van és mondom, fekete háttér hang meg van....
Elindul és bejön egy kete kép oldalt meg megjelenik a tálcáén de aztán kilép!

Nem tud valaki seggiteni?????

hát nincs sok értelem, mivel nem támogatja

Egy gyors kérdés.
ATI 9600 kártya nem tud SM3-at, ügye?
Vagyis nincs értelme hogy kipróbáljam?

nah van egy egyszerü lépés arra ha valakinek nem ment el a játék és folyton ujra kell kezdenie, egyrészt a baj az hogy ékeetes felhazsnálói fiokot adot meg telepitéskor, a megoldás egyszerü csinálj egy új fiokot ékezet nélkül lépj be azzal és ugy inditsd el a játékot, ugy menteni fog, egyszerübb mint ujratelepiteni az xp-t 😊.

NEm tudja valaki ma lehet a baja a gamének! mErt elniditom bejön egy fekete kép bal felül aztán kilép! IRJATOK!

Az Nvidia Geforce 7600 Gs-en megy? 256-os

HogyHogy Sm 3.0 kártya??? Olyan videókártyával???? És azt irja hogy milyenek?

Hogy a fenébe kell betölteni az elmentett játékot? Mentettem mikor kiléptem, aztán most elinditom és a gyakorló küldetéssel kezd...

Bucser
Teljesítmény gondok: Igazából a gond az hogy mindig rendrelei az egész kicseszett várost az engine. Ezt a scorpionos elsõ küldinél vettem észre mikor be kell menni a városon kívüli laborba és mikor északra fordulsz a város felé az egész úgy belassul mint a szemét. Hiába vagy alaborban a háttérben húzza be az egész kurva várost. Ez óriási hiba programozási szempontból.

Vagy az apocalypse 3-as küldinél. Ott is ha a vizet nézed minden jó amint a városfelé nézel leesik azonnal az FPS.

MÁs Az arsenic Candy 3-as küldijével szopok (jurassic Heist) Múzaumba bemegyek szétcsapom a csajokat Alig marad a rohadt csontvázból valami, megyek ki a szobából erre megjelenik egy csaj az erkélyen cutscene formájában és egy lövéssel szét is bassza a csontvázat.. akármit teszek biztos talál.... ráadásul a szoba másik oldalán van... nem kicsit geci... 5.-re kezdem újra próbáltam hogy az a csaj bejöjjön azonnal (azaz átfutok a szobán hogy jöjjö na cutscene) de egyszerûen nem tudok 5db nagy dorongal hadonászó csajjal harcolni mert az egyik mindig csinálja a kivédhetetlen ultimate mozdulatát.... a másik 2 meg lövi a kibaszott csntvázat...

Na kb most volt elõször hogy azt kívántam, hogy dugják fel a készítõk a gamepadjukat a seggükbe....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Attól hogy óránként megkérdezed nem kapsz hamarabb választ.

Milyen videókártyád van?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jó reggelt emberek, azt szeretném megkérdezni hoigy vki nem tudja mitõl van az hogy felteszem a játékot és crack-eltem aztán mikor jáccani akarok elsötétül a képernyõ a hang megy mögötte de semmi kép????vmit bekell állítani??
Hogy a fenébe kell kinyírni a gyíkot? Tudom q amikor rád akar ugrani, aztán verni a space-t, de mindig ellök amikor odaérne a darálóhoz

hang van kép nincs :S
jó reggelt emberek, azt szeretném megkérdezni hoigy vki nem tudja mitõl van az hogy felteszem a játékot és crack-eltem astán mikor jávvani akarok elsötétül a képernyõ a hang megy mögötte de semmi kép????vmit bekell állítani??
Tegnap kipróbáltam a PS2 verziót! Tökéletesen megy akadozás nélkül ráadásul egész New York benne van és egész szép a grafikája! Szóval még jobban fut egy 6600gts konfignál is...

kuci06
nem számoltam ...
Amúgy sztem azokat is meg kell csinálni. Végülis a fõ-küldis térképen van...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
a levegõben kell elkapni 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Egyépként nekem ma 1-2 órája minden 2 bejátszásban el ment a hang.
JA egyépként azokat a fényképezõs küldiket amiket Robitól kapunk azokat fontos megcsinálni? Pontosan hány van?
azt is tettem 40%-ig ilyenkor pár kb-al töltött csak!<#rinya>
ThugEdge
hi
van a fake spider man,lefotózom 3x aztán el kéne kapni(aszem õt magát?)le is ugrom a házról de nemtom mit kéne csinálni
meg kell hálózni vagy mi?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ZS90
pontosabban itt vannak:

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
menny vissza asszem 1-2 lapot

és hova van belinkeve nem találom nézve a screenshotok játékok topikba is ott sincs

Viktor9202
Nincs még patch a játékhoz?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ZS90
Sztem iszonyatosan szép grafikája van. Ha megnézed Maximus által linkelt sreenshotokat, hát lehet hogy levagyok maradva, vagy nemtom, de nekem majdnem kiesett a szemem a helyérõl amikor megláttam hogy ilyen szép is tud lenni! És ilyen minõséghez nem csodálkozok hogy egy csúcskategóriás vga kell...

lófaszt!!!!
mindennek a titka hogy jól kell optimalizálni a játékot, nem kell erõltetni a film megjelenésére /lsd.:enter the matrix/
az én kis 7600gtem gyönyörûen mennek az sm/k/3as gamék /vegas,double agent/3000+,1gbram támogatással!!

na mindegy én nis várom ezt a felhasználói fiokos trükköt hogy van e vmi gyorsulás stb.!!!

Ippeg hogy fekete lettem. A mostani küldik pl: Dragon rend 4 es, Lizardman 3 (a vadászós karpekkal), Esernyõs csajszik 3 vagy 4 (nemtom)