Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ruhát csak 100% után lehet változtatni??? Különben és PS2-ön játszottam ki és még csak 52%-ot mutat! Akkor is lehet változtatni a ruhát?? ÉS akkor hogyan ?? nem értem!!
nm
köszi😄
Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
- NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
- ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
=]
- NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
- ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
=]
Hát a contolsban nem találtam meg sehol,pedig kerestem.Nah mindegy akkor a printes módszer elsz köszi.
de a controlsba biztos benne van, és akkor lementi a kéept a mentéshez
hát a game alap billentyûje szerint nem tom, de ha lenyomod a print screen billkentyût a billeden, és beilleszted pl paintbe ott le tod menteni
mien kártyával megy biztosan a játék?
na sikerült az a rész
a grand finale elején amikor venommal bunyózok, hogy csináljam, mer mindig elkap, egy csomót vesztek, amikor meg csinálom a hangot, õ alig veszt
milyen grafikai bugkrol beszélsz? Én is azt hittem még múlt héten h az bug amikor a parkoknak a füves része feketén villog (akkor még ati x1600pro vid. karim volt), és ezen a héten jött meg az új gépem és semmi grafikai bug nincs max grafon egyszerüen király a játék nagyon szép a grafikája, amugy meg az auto save a crack miatt nem müxik vmikor különféle verzioknál..nekem minden müködött..müködik.
Vegyél hozzá kiszott drába vast aztán örülj hogy meg van és most már tudsz is játszani vele, erre úgy kiszol magaddal hogy csak nézel. Ez van remélem azért a többi játék(gyártó) nem lesz ilyen stupid
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ez nem ide tartozik, de nem tudja vki, h hogy kell megcsinálni a spider-man the movie game-ben azt a részt, amikor skorpioval kell megmérközni egy muzeumben? A játék szerint vmi falat kéne hogy skorpió szétzuzzon.
a dr connors 2-ben amikor a második gépnél vok hogy a fenébe védjem meg, mindig felrobbantják!
2 nappal ezelõtt uninstalláltam a progit, már a topic hozzászólásainak hangulatából sejtettem, hogy ez lesz a vége.Nevetséges dolognak tartom, hogy egy program 2007-ben azért nem menti el az állást, mert a Rendszergazda nevemben ékezetes karakter van...!Röhej, nemrég fejeztem be a KOTOR 2.-õt(mintha nem mai játék lenne...), flottul ment az Autosave, a saját kimentéseim nevében pedig akár csupa "ÛÛÛ" meg "ÕÕÕ" is szerepelhetett.Errõl ennyit.
A másik, hogy játék közben idõnként elszáll a billentyûkiosztás(a W-vel nem lehet elõre menni...), a grafikus bug-okról nem is beszélve.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy gyári programot megvásárló illetõ az egyik fórumban hasonló gondokról számolt be, tehát nem a letöltött verzió "hibájáról" van szó!
Nem baj, a hétvégén majd megnézem moziban...!<#vigyor2>#vigyor2>
A másik, hogy játék közben idõnként elszáll a billentyûkiosztás(a W-vel nem lehet elõre menni...), a grafikus bug-okról nem is beszélve.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy gyári programot megvásárló illetõ az egyik fórumban hasonló gondokról számolt be, tehát nem a letöltött verzió "hibájáról" van szó!
Nem baj, a hétvégén majd megnézem moziban...!<#vigyor2>#vigyor2>
^^
<#wilting>#wilting> Játék közben: ESC->2x jobbra (upgrades)->1x le(playable characters)->1x le (black suited spider-man)->ENTER. Ujra játszhatod az összes missziót fekete ruhában. Magyarul 0-ról indulsz
NINCS OLYAN HOGY CHANGE CHARACTER!!!! AKKOR HOGY LEHET RUHÁT VÁLTOZTATI?? :S
nincs még peccs és nem az a baja hanem a video karid...
rossz a dvd vagy rosszul telepitett vagy ram hiba esetleg..
Hát, azt írja, hogy azzal a bizonyos file-al baj van, ezért gondolom, hogy csak a cdvel lehet baj
Biztos?
Nekem nem tudtok segíteni?????? Írjatok már valamit legyetek szívesek!!!!
Nem lehet hogy egy jó fajta Patch segítene a dolgon?
Kössz a tanácsokat srácok. Nem otthonról netezek de holnap elhozom a gépem adatait. Majd nézzetek rá! Nagy FAN vagyok és ezt nem akarom kihagyni, de ha semmi remény megszerzem a PS2-m re.
Kössz a tanácsokat srácok. Nem otthonról netezek de holnap elhozom a gépem adatait. Majd nézzetek rá! Nagy FAN vagyok és ezt nem akarom kihagyni, de ha semmi remény megszerzem a PS2-m re.
Ha nincs kép de hang van egyértelmû hogy a video kártyád nem kompatibilis a játékkal...
ELvileg van rá 3000+ os procim 256 vkard
1gb ram (ddr) és a játék mégsem megy Ötlet?
1gb ram (ddr) és a játék mégsem megy Ötlet?
elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép
lehet hogy számít hogy 1GB ddr ramom van és nem ddr2
lehet hogy számít hogy 1GB ddr ramom van és nem ddr2
elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
HELP!
volna egy olyan gondom a spiderman 3- mal hogy felraktam a játékot és
hang van kép nincs pedig mindenem megvolna hozzá. szerintetek mi lehet a probléma?
hodyland
volna egy olyan gondom a spiderman 3- mal hogy felraktam a játékot és
hang van kép nincs pedig mindenem megvolna hozzá. szerintetek mi lehet a probléma?
hodyland
Segítsetek! Help!
Error 1330.A file that is required cannot be installed because the cabinet file H:\SoundF11.cab has an invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.Error 24592 was returned by WinwerifyTrust.
nekem is ez a gondom
Szevasztok,most sikerült végre végignyomnom xbox 360-on és az lenne kérdésem hogy máshogy nem lehet átváltozni fekete ruhás pókemberré csak ilyen szarrul hogy kiválsztom a ruhát azt máris olyan lesz??mert ps2-n nyomogatni kell gombot meg ilyenek...Valaki??
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Vajon fut-e a kiválasztott játék a videókártyámon? Az alábbi linken kiderül:
http://www.systemrequirementslab.com
http://www.systemrequirementslab.com
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
LOL HIGH-on jobban fut a játék mint Mediumon😊
Lowon mégjobban de nekem úgy túl csúnya😛
Lowon mégjobban de nekem úgy túl csúnya😛
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nem mert SM 2.0 tud
Doboz nincs meg.ATI Radeon 9600 karim van.Ezzel menne?
Hello!
Honnan tudhatom meg,hogy a kártyám SM 3.0 támogató?Kössz
Honnan tudhatom meg,hogy a kártyám SM 3.0 támogató?Kössz
most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
de hogy lehet felvenni a fekete ruhat?? az upgrates-ben nincs ilyen hogy ruhavaltas....
SEGITSEN VKI!!!
de hogy lehet felvenni a fekete ruhat?? az upgrates-ben nincs ilyen hogy ruhavaltas....
SEGITSEN VKI!!!
Volt egy 9600 Xt kártyám. Nem ment rajta a gém mert ugye ez a SM3 nem volt a kártyán. Lecseréltem GeForce 7600GS-re erre ugyanaz az eredmény. Legújabb NVidia driver, többszöri újratelepítés, de játék elindítása után képernyón megjelenik egy 800x600 -as fekete ablak majd a hibaüzenet hogy bocsika. A többi játék szépen megy az új karival. Mi a kénköves frászkarika van ezzel a gémmel????????
ott a plafonon kell menni ha jól emlékszem egészen a rácsig, aztán r-el leereszkedni, kiirja pirossal amikor odaérsz, ott a vízben van egy kapcsoló amit fejjel lefelé lógva ki tudsz kapcsolni.
most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
SEGITSEN VKI!!!
SEGITSEN VKI!!!