1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • killecske
    A VGA-t... min egy 6600-ra
  • maffioso
    sztem 9K-ért már lehet ddr2es (kicsit többért 1est) 1gigaramot
  • ubassassin
    P4 socket 478 2.8 GHZ - 14000 FT
    7300GT GDDR3 128 MB AGP - 22000 FT
    plusz 512 MB ddr ram - 9000 FT(ha sd ramod van,akkor inkabb hagyjad)
    az osszesen 35000 ft.Ezen mar eldocoh valahogy
  • skynlyne
    Hali

Előszőr is köszi a hozzászólásokat,leírom a gépem tullajdonságait majd kérhetek hozzá segítséget?

P4 Xp Professional
    2.40Ghz
    768MB ram
    a vidókártya:Inno 3DGeForce FX 5200

Mire kellene csérlni hogy elinduljon a játék léci valaki válaszolja meg nagyon hálás lennék
    előre is kösz
  • Elmör
    Nincs mit! Az ottani fórumokban nyugodtan kérdezhetsz hardware-es témákban. Az apróhirdetéseknél ajánlom Hammon's marketjét ha BP-i vagy és venni szeretnél valamit ő az egyik legolcsóbb és korrekt is, ha kell be is szereli.
  • skynlyne
    oké köszi
  • Elmör
    Köszi neked is meg Antiheronak is!
    Documentsnél áttette, csak a profilban volt ékezet, most már működik!
  • starweb88
  • Elmör
    Ez valóban LOL kérdés volt (támogató kártya, bárcsak engem másban is támogatna ) de linkelek egy oldalt, ahol tanulhatsz a számítógépekről egy kicsit, hogy értsd meg, hogy mi is van a "dobozban".Ide katt!!!

Mondjuk vegyél egy 7600GS-t vagy 7600GT-t vagy 7900GT-t, de ezek között is óriási különbség van még fajtán belül is, hiszen nem mindegy, hogy DDR2-es vagy DDR3-as RAM-al szerelt, illetve az órajelek, ja meg, hogy AGP-s vagy PCI-os. Ha nagyon nem megy a dolog, akkor menj be egy számtechboltba és meg fogják oldani ha ügyesek. Persze az más kérdés, hogy mennyi pénzzel vágnak meg!

Remélem sikerül összehozni!
  • starweb88
    omg ezek a kérdések honnan tudok venni istenem..ennyire nem lehetnek buták az emebrek h még játszanak is a gépen és ilyet megkérdezzenek :D

amugy bemész a boltba és veszel egy új videó kártyát de ha visszaolvasol már kb 5x leirtam ezt..
  • skynlyne
    Milyet lene érdemes veni és az kb mennyibe lenne lécci írja valaki meg
  • AntiHero
    BÓTBA VEGYÉL!
    "A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!"
  • skynlyne
    Hali

Lenne egy kis gondom amikor belepek a jatekba akkor elindul csak a kép nem jelenik meg,Miért?
    valki lecci segítsen
    ja és hol lehet ilyen tamogatokartyat szerezni?
  • AntiHero
    A Profil nevedbe se legyen ékezet!
  • C7
    csak a vezérlőpultba raktad át? mert akkor a documents and settingsbe nem rakja át. ajánlhatom, hogy csinálj egy új spiderman fiókot. ha azon se megy, akkor rakd újra typical installal. ha úgy van felrakva, vagy akkor se megy, akkor passz
  • Elmör
    Akkor szerencsés vagy. Sok minden függ attól is, hogy milyen alaplapod van és a többi. Nekem viszont még mindig nincs mentésem, pedig már nincs ékezet a rendszergazda nevemben. Mi a túrót lehet ezzel kezdeni?
  • C7
    nekem 7600GB-m és 1GB ramom van, és elég jól megy, felbontás 1280x1024, citydetail meg ami alatta van high, a többi meg lent. habár lehet menne jobban is. éccaka pókember ruhájának kicsit matta a színe, de azért jó. persze a felbontáshoz hozzátartozik a monitor is... hp 19" LCD:D
  • Elmör
    Hy!

Olvasgattam vissza és megtaláltam a hibámra a megoldást, miszerint azért nem ment, mert van ékezet a rendszergazda nevemben, hát ez LOL. Egyébként nagyon tetszik a game, persze a vassal nem is lehet gond, de tényleg sajnálom, hogy így készítették el, mert sokaknak (köztük haverom is) ne megy a játék vagy élvezhetetlen, pedig egy 7600GT-n nem kellene szarakodnia, meg 1GB RAM-al. Nekem meg megy szépen, csak a mentés nem volt meg eddig.
  • C7
    hogy lehet az, hogy nincs kész minden küldi? nekem a dr. connorsokat lehetett kihagyni előtte csak... a fekete ruha a menüben az upgrades alatt van a playable charactersbe, de ha átváltasz, a piros pókembertől egy külön játékot jáccasz, újra minden küldi, és az egész crime fighting.
  • ádám0416
    segitsen vki! Ha megöltem Venomot és kész a játék de még nem öltem meg az apocolypsis meg a dragontails.... embereket főnököket és ujra szeretném játszani a játékot hogy om a fekete ruhát örökre felvenni?
  • Magiszter
    Megoldódott. Az Installer frissítése és egy restart helyre tette.
  • Magiszter
    Visszaolvastam pár oldalt de nem találkoztam ilyen hibabejelentéssel. Nekem az lenne a gondom hogy a telepítő sem indul el. Bejön a fekete háttér meg a kis telepítőablak (amin a csíknak kellene vándorolnia) és így ennyi. Nem indul el a telepítés. Elképzelésem sincs a probléma okárol. Tud valaki segíteni nekem?

ui.: Ha rányomok hogy mégse akkor meg homokórázik egy fél percet, aztán ugyanúgy a nagy semmi továbbra is.
  • fradi
    Nem baj. azért kössz
  • reznák
    Bocs azt nem tudom
  • fradi
    Kár

És a másik kérdésem?
  • reznák
    Gyenge a grafikai kártyád
  • fradi
    Hali

Megvan, feltöltöttem, elindítottam, és a fekete képernyő jön be.
    Ez miért van?

ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki
  • reznák
    Köszi sikerült
  • C7
    én a nyilakat szoktam és mindig jó. én arra nem emlékszem. bomb tour, vagy küldetés?
  • kr1szmester
    van 1 rész amikor a bombás csávót kell kiherélni...na ott volt 1 bomba ahol jöttek a számok mint állat ésnyomd le időben helyesen!!!Namondomez lehetetlen már az idegszálaimban szakadtak el a húrok de sikerült!Még ma se tudom hogy hogyan
  • kr1szmester
    amerre mutatnak a gombok(óramutató járásával ellentétesen)arra kell csavarnod a nyilak sebessségével alul(de ha így nem megy akkor csavard az egérrel mindt állat!)
  • Prince of Máté
    én PS2-n tolom, ott jóval könnyebb irányítani.
  • reznák
    Köszi

de pontosabban ? légyszi írd le bővebben

mert nem sikerült:(
  • kr1szmester
    megvan!Tominak üzenem az egérrel csináld!Elöször énis azzal szarakodtam;)
  • reznák
    Hogy kell megcsinálni az első bombás küldetést amikor a bombát valahogy ki kell kapcsolni ilyen nyilak mozognak a képernyőn melyiket kell nyomogatni vagy hogy lehet megcsinálni mert én az a,s,d,w billentyűvel és a nyilakkal is nyomkodom de semmit nem csinál
  • tomvader60
    Hy! nekem is az a problémám, hogy a vidikben elmegy a hang egy csomószor és utána már a játék részben sem lesz. Ez miért van? Amúgy kira a game(2GB DDR2 RAM-al nem szaggat.Sztem ezeket a gombnyomogatásokat megspórolhatták volna. Elég idegesítőek... Valaki játszotta már game paddal?Jobb vele?
  • adios
    És ha esetleg feléd dob valmilyen tárgyat akkor azt kezdd el locsolni,s akkor nem talál el(legalábbis nekem bevált)
  • kr1szmester
    Lécci vki 100% savegamet!!Pont a legutolsó pillanatban mikor lenyírtam venomot elment az a kurvgecikibaszott áram!!Pls mentést
  • Caligo
    a vízzel a karját célozd, akkor csináld jól, amikor porzik a karja. Locsold mindkettőt
  • AntiHero
    Ja és az Arenák mikortól lesznek UNLOCKOLva?