1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • kr1szmester
    kárX(
  • AntiHero
    Ja ott még nem járok:)
  • kr1szmester
    A leguccsó mission
  • AntiHero
    A legelső találkozás ez?
  • kr1szmester
    Lécci segítsetek mer harryvel nem tudom legyözni homokembert!!A csapot ráírányítom nem megy le semmi élete...ha a csapon vok és hozzámtosz vmit akkor nem tudok visszamenni a csapra!lécci help!
  • kr1szmester
    Kösz megcsináltam a vizeset is de a böhöm Lizard az qrva szar!dobnám el erre mellédobja aztamocskos mondom...rohadt ideges voltam
    Am sorry a topic miatt nemtudtam hogy egy hosszú sorban dobja ki
  • Prince of Máté
    ez kellett ide...
  • C7
    az első résznél csak üsd vágd, és ha bemész rage modeba, úgy verd. ha madár, akkor ugrásból verd, légy a levegőbe, de közel hozzá, mer ha messze vagy támad. aztán a párduc se nehéz annyira,a végén meg légy ügyes a nyomogatós résznél, mer én amiatt 3x kezdtem előről. utána viszont a vizes Kravennel fox szívni
  • starweb88
    szép lett a topic kössz
  • Prince of Máté
    Nekem ma lett meg, igaz PS2-re, de legalább nem akadotik, és könnyebb is irányítani:)
  • adammmmmmm
    Rájött valaki annak a problémának a megoldására amikor el megy a hang a videókban?
    Mert nekem ez nem néhai alkalom, majdnem minden második videónál elmegy és nem akarom folyton ki nyomkodni a játékot és vissza lépni.
  • Waczkor
    A bombánál a csavarozás asszem úgy megy hogy az egérrel köröket írsz le.Abban a sebességbe,ahogy mutatja.Gombok nekem nem mentek,mer ha jól emléxem azt írta,hogy a kamera mozgatásáért felelős cuccot mozgasd,ami az egér:)Tehát rázod az egeret körbe-körbe:)
  • adios
    A metrós küldiben úgy tudod kicsavarozni(legalábbis nekem úgy sikerült),hogy a nyilakat nyomod egymás után gyorsan körbe,az óra mutató járásával ellentétes irányba.A motórháztetők felnyitása pedig úgy kell hogy nagyon gyorsan nyomod a bal egér gombot és az e-t.
  • Djemba
    Marvel Trading Card Game ma jött ki!!!képregényes
  • kr1szmester
    aha
    Eddig nem jelezte ki a new goblinosat de most igen mer megcsináltam a mellékküldiket!És a mapon ha nyomogatom a c vagy az r gombot akkor a fömissiont is kijelöli?Ésvolt 1 mission amikor a metrókocsiknál volt bomba!Na az 1. nagy bomba amikor ki kellett csavarozni azt hogy kellett?Egymás után?mer énnyomtam mindentxDÉs van olyan amikor felnyitod a motorháztetöt akkor 1szer katt máskor E?(vagy nemtom már)
  • Maximus4
    Nagyon szívesen
  • adios
    Ha haladsz előre a történetben,s csinálod a küldetéseket,akkor előbb utóbb megkapod a New Goblin-os küldetést,késöbb a Homokembereset,végül pedig Venommal is megküzdhetsz.A többi küldetés(Skorpió,Rhino) csak a "mellékszál", ami nem kapcsolódik a film történetébe,csak az eseményeket gördítik tovább.
  • kr1szmester
    Hol lehet fölvenni olyan missionokat ami a fősztorit viszi előre?
    Megcsináltam afotósokat az ufósig.meg néhány bandita bunyósokat és megküzdöttem Lizarddal!A Radeon 9600-on nem indul el?(ez a kisebb gépünk)
  • Djemba
    na még kb 1 hét és megvan a végigjátszás!!!!
  • reznák
    Köszi
  • starweb88
    Q t lenyomod azt amikor látod az egér ikont katt :P
  • Djemba
    köszi a bannert
  • Imperat
    Köszi szépen, megpróbálom XD
  • maffioso
    ráugrasz
  • Imperat
    Huh... hát még mindíg nem tudom ezt az átkozott bombás küldit megcsinálni. Számomra egyszerűen fizikai képtelenség, egyazon időben lenyomni mind a két shiftet olyan baromi gyorsan, hogy kinyíljon az a nyavajás bádoglemez. Lehet áthívom a szomszédot az még fiatlabb mint én talán neki még jók a reflexei.
    Most már csak ez a küldi maradt meg az újságírós meló, amikor az a szuicid pókemberutánzat repked a helikopterrel. Azt hogyan kell megmenteni amikor leesik a gépről?
  • Matyesz56
    Ékezet nélkül van a felhasználónevem és a játékba a gép menti magától csak akkor amikor újra elinditom elölről kezdi

valaki tud valamilyen megoldást erre?
  • maffioso
    én a dokumentumokbol szedtem ki win reinstal előtt és jo volt
  • kr1szmester
    jaja
    de lenne nagy kérdésem!Hova rakja a mentéseit?Az Application Datába vagy a Dokumentumokba?(mert mindketöben ottvan a SM!Akkor most melyik?
  • adios
    Ott annyi az egész,hogy áramtalanítani kell a generátort,mégpedig úgy,hogy lekapcsolod a magasfeszültségről.Ehhez vannak kapcsolók,amiket a pókszenzorral megtalálhatsz.
  • kr1szmester
    van 1 mission8mellék)ahol belemegy 1furgon 1 generátorba ésnekünk le kell kapcsolni!na azt hogy kell?(az elején vok)
  • reznák
    Sziasztok

elakadtam rögtön az első küldetésnél , azt írja ki ,hogy (you must do 3 counter attack to continue. wait for an enemy to attack . press and hold to auto-dodge , then press to counter)
    hogy lehet megcsinálni légyszi segítsetek
    köszi
  • Maximus4
    Ha nem írod le mi a hibaüzenet addig nem fog tudni senki se segíteni.
  • C7
    én rokonnak átmásoltam a dvd-t, de nem tudja felrakni, vmihibaüzenetetz ír ki. a gép baja?
  • starweb88
    csak a mentés volt problémás de azt is ugyebár meglehet oldani :P
  • KILLER2
    Hát nekem is vistám van és simán feltette.
  • halomanoo
    Szasztok!
    AZ egyik haveromnak Vista-ja van arra próbálta feltenni, de a telepítésnél valami hibaüzenetet ír ki. Láttam egy korábbi hozzászolásban hogy valaki megoldotta ezt a problémát....elárulná a megoldást? :))
  • KILLER2
    2.
    Bár nekem teljesen megfele a mostani .
  • starweb88
    2.
  • adios
    2.-ra szavazok ha lehet.
  • Maximus4