Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Nah kinyírtam Kingpin-t is.Mit mondjak elég idegesítõ volt a gombnyomogatós rész a végén.De a lényeg hogy sikerült.Viszont egy helyen nem tok továbbjutni.Ott járok,amikor Connors dokit kell megtalálnom a metróban,ám Kraven,a vadész is vadászik rá.Namármost volt az a rész amikor a vonatot kellett belökni,ami kiszakította a falat.És utána van egy folyosó,aminek az aján víz van,s a folyosó végén egy kábel lóg bele a vízbe,amitõl az áramos lesz.Ott hogyan kellene továbmenni,vagy hogy kell kikapcsolni az áramot?

Caligo
Hú, az régen volt. Asszem csak hátulról tudod sebezni. Próbáld meg, elég könnyû.

most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
de hogy lehet felvenni a fekete ruhat?? az upgrates-ben nincs ilyen hogy ruhavaltas....
SEGITSEN VKI!!!
azé 64% mer vannak versenyek, bomb tourok, combat tourok, skydiveok, tokenek...

ohm én egy vmit nem értek! Azt hogy kijátszottam a játékot vagyis megöltem Venomt de csak 64%-ot ír ki vagy kb ennyit és most nem tom hogy milyen küldetéseket kell csinálni? meg hogy hogy tok fekete ruhat orokre felvenni? Meg még annyit hogy PS2-on hogy lehet lassitani??
rhinót h kell kinyírni?

AntiHero
Azért mert ékezet van a profilodba.
Ha vissza olvasól megkapod a választ

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Na rakok be pár saját képet. Igaz ezeket a Screenshot Topikba is megtalálhatjátok😊 Jó játék, csak kéne egy javítás hozzá😊

Helló én most raktam fel a játékot és elég jó a játék nekem 256-os Geforce 6800GT-m van és elég gyatrán viszi a játékot, de azért játszható. De van egy nagy problémám nem menti el a játékot kilépek és a következõ indításkor elörõl kezdi pedig játék közben kiírja hogy sikeres mentés(succesfull save). Ha valaki tud kérem segítsen.
köszi
AntiHero
NEM
Atlantison lehet olyan a légkõr hogy menne😊 Mert ott a vízhûtés is állandó<#idiota>

JaSoN HuNTeR
Ati Radeon 9800 atlantison megy?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

jetcoke
csinálj egy új fiókot, nekem ugyan ez volt a baj, és megoldodott..

omfg...

átnevezni a vezérlõpultba hiába csinálod, a c meghajtón ékezetes marad, szal új fiók. havernak 2 vidikarija van: ati radeon 9600 és ati radeon 9600series. ezen megy a game, vagy ne próbálkozzon???

zolo
Átnevezem a fiókot ékezetmentesre úgy menni fog, vagy inkább az új fiók a jobb?

http://flickr.com/photos/zolika90/

én a pörgetõst nem szeretem, a légi támadást szoktam helyette, de a többi szuper támadásra nincs kifogásom😊

én még nem tartok ott, de ajánlhatok egy támadást: a 4x jobb gomb (hurricane) után nyomj egy bal gombot, és lövöldözni kezdi a golyóit spidey. ezzel csináltam meg az arsenic candy 3-at. habár lehet, hogy csak feketével egy, akkor meg akármilyen támadás után nyomj 2 E-t és lõsz 2 erõsebb fajta hálógolyót. remélem beválik.

Caligo
Õszintén? Baromi nehezen, sok szerencsével. Lassítás nélkül esélyed sincs. Én amikor csak feltöltõdott használtam a speckó kombókat. Olyat adj ami egy ütés és területre hat. A legjobb az amikor megfog mindenkit a hálóval és eldobja, vagy pörget

Szevasztok,Ln xbox360-on tolom de látom nagyon hasinlit a 2 a pályák szempontjából és az lenne a kérésem ha valaki már továbbvitte.Hogyan kell megvédeni a lizard man-es küldetésnél azokat a bomba féle generátorokat amikor bedop együvegcsét és jönnek a gyíkok és ki kell bírni 1percet de sehogyse sikerül van valakinek egy jó ötlete hogyan kell?ez kb 64%van.elõre is kösz

adios
Nem tom nálam miért van az hogy csak az AA nics maxon,és az árnyékok lowon,de MINDEN más maxon van és a game akadozásmentesen fut!Az nem is lenne baj, ha egy erõmûvem lenne,de "csak" egy 7600GT-m,3200+-os AMD-m és 1 giga ramom van...

köszi, navégre kész, a kingpin utolsó bunyóba az utolsó gombot mindig rosszul nyomtam azt kezdhettem elõrõl... de kész😄

már nemsokára készen van a végigjátszás!

Caligo
utnána meg mégegyszer, vagy még kétszer kell bunyózni kingpinnel. Én majdnem betörtem a képernyõt már mire sikerült

jetcoke
hát én ott még nem tartok😄

omfg...

jetcoke
nekem azok elég könnyen mentek😄

omfg...

nekem nem volt nehéz... ott csak gyorsan kell, a közbeni akciók nehezebbek, de a legjobb az egészeb jameson beszólásai miközbe bombázod a helkót😄

ú azt a ******************* anyukájukat a szerkesztõknek! ha levertem kingpint hogy a fenébe verjem le a többit eccerre??????,

Úhh valakinek sikerült megcsinálnia a Mad Bombernek azt a külijét mikor felrobbantják a szerkesztõséget és elviszik Jamessont? <#wow1>bombákat kell hatástalanítani az 1.-t sikerült a második-nál már elakadtam. És az a nagy gáz az egészben, hogy ha nem sikerül a 2. bo,bát is hatástalanítanom akkor kezdhetem az 1.-töl <#idiota> ez baromi nagy szivatás így!
jetcoke
ja, tudom, az nehéz, én úgy csináltam, hogy lefotoztam ugye az elsõt(helit+robit) aztán kiugrottam utcára és ott bal shiftet meg lassítást nyomogva elmentem a megadott helyre, épületröl zoom és foto😄

omfg...

Maximus4
Az elsõ,amikor egy robot lóg róla

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jetcoke
mindenkinél ez volt, akinek az alap fiók neve XP telepítésnél ékezetet tartalmazott... én kikerültem az xp reinstallt (nem õgy mint lejebb egyesek XDD) egy új fiók létrehozásával, aminek már ékezet nélküli nevet adtam, oda már lementi az auto save... csak abban a fiókban inditsd el a gamet😄

(gamepad, kormány hiba üzenetet okoz!:S mekkora ratyi o0)

fényképezös helikopteres? mégis meik a sok közül?😄

omfg...

zolo
Érdekes dolgot mûvel nálam a játék...:
Hiába menti el az auto-save a dolgokat, vagy én manuálisan, mindig a játék elejérõl indít.A Dokumentumok mappában is a játék mappája üres, nem tudom hol keressem a saveket...

Help pls!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Maximus4
A fényképezõsnél a helikopternél mit kell csinálni?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziaszitok!
Én az Arsenic Candy utolsó részénél akadtam el... vmi Godzilla vagy mi a fene a neve a küldinek...
Templomban vagyok 1 fickót felemelek arréb viszem.
Jönnek a csajok és nem engem támadnak hanem a fószert akinek elég 1 ütés és meghal...
Vki mondja meg hogy kell megcsinálni vagy küldjön 1 mentést azután a rész után a : [email protected] címre!!!
Elõre is köszi a választ
de mondom a fényképes nagyon jó, én az arsenic candy 3-t csak úgy tuttam megcsinálni, h megcsináltam azt, maikor brokot szivattam, mer sok idõ kinyírni anélkül a támadás nélkül a kalapácsos barmokat.

a sandmanes elején kapod meg, ha minél hamarabb akarod, csináld a scorpiont, majd a scorpion 2-t, aztán mehecc asszem. nemtom mer én a scorpiont csináltam utoljára

jetcoke
a hiányzó ragokért elöre is elnézést, még nagyon reggel van 😊

omfg...

jetcoke
hát nekem a Sandman-es küldivel lett elérhetõ, amúgy 50%-nál vagyok, Sandmant eccer már levertem (de ez rohadtul teccett o0)...így léptem ki😄

egybbként nemtom pontosan megmondani mikor jön a fekete ruci, nekem vagy mindent meg kellett elötte csinálni, vagy csak egy mer uccsónak hagytam a Dragon Tail-est(?), aztán azt megcsináltam és egyböl jött Sandman és a ruha... (lejjeb írták h 42% meg ilyenek, gondolom, MJ küldik nélkül akörül kellett volna lennem😄)

omfg...

Ezer kössz a helpet sikerült megcsinálnom a Goblinos küldit! <#vigyor2>
Mikor jönnek majd a fekete ruhás pókemberes küldetések?
jetcoke
jaja😄 most vagyok ott h helin fotozni kell a fake spideyt😄

omfg...

menj messzire, és onnan fényképezz, ha kell zoomolni is lehet. lesz jelentõsége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahhoz, h legyen az a küldi, amikor brock akar fényképezni (beöltöztet egy csávót spideynak,meg kell csinálni elõtte az elsõ 6 -ot vagy 7-et, addig, amíg lesz. aztán majd ha lesz megin daily bugle csináld meg, baromi jó támadás jár érte😄

jetcoke
oppá😮 srry h ez lesz sorban a 4. postom, de visszamentem game-be és elsö probálkozásra sikerült az ami 2 napja nem 😄D mákom volt, olyan gyorsan oda értem 2. helihez, hogy még egy C betü beragadás is belefért 😄D

omfg...

jetcoke
gamepadot, kormányt szedjétek ki, nekem se indult és nem hittem el, hogy ez a baja! aztán kihuztam és jó lett ....lol?

omfg...

jetcoke
hát nemtom, én kihoztam belöle max életet.. úgy ugrott le o0 neki meg úgy az ötöde lement...<#vigyor2>

omfg...

jetcoke
A goblinos küldit, úgy csináld, hogy az elején mikor még levegöbe bunyóztok, minden lehetöséget használj ki a sebzésére, aztán, ahogy lejjeb írták, valami zsákutcába csald be és ott verd meg (használd ezerrel a lassítást)...

más: 25%on vagyok, és nem tudom át vinni az egyik mocskos küldit, azt amikor az Újságtól el küldenek, hogy fotozzak le 2 Helit, ami egy robotot tart, jo az elsö még megvan, aztán mégis, hogy a fenébe menjek oda, olyan gyorsan a másikhoz, h azt is lekapjam??? ennek amúgy mi a folytatása? mer nem látom miböl növi ki magát a venomos küldi majd :S

omfg...

hát menni is fog mert a videókarit tud Dx 10 is simán fog menni jó kis gép csak ha vártál volna egy 2 hónapot a legújabb ATI Dix 10 KÁRTYÁRA.....<#wave>

én többet nem tok hajnalba csináltam a fene se emléxik rá😄 felkeltem, megcsináltam, aztán aludtam😄

köszi szépen az ötleteket ki fogom próbálni hátha szerencsém lesz.
adios
Ot nekem az volt a taktikám,hogy addig mentem,amíg egy olyan sikátorba nem értem,ami zsákutcába torkollott.ott aztán beszorítottam a sarokba és ütöttem-vertem ahol értem,nem tudott visszatámadni sem.

elõször nyomogatni kell amit kiír, lassítással, aztán a földön gyepálod, aztán lassítással nyomogatsz

Valaki pls a New Goblin legelsõ küldesében is segíthetne nem tudom megcsinálni hiába szenvedek légyszi írjátok le, hogy nektek hogy sikerült köszi!