1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
kr1szmester #1270 kárX( -
#1269 Ja ott még nem járok:) -
kr1szmester #1268 A leguccsó mission
-
#1267 A legelső találkozás ez? -
kr1szmester #1266 Lécci segítsetek mer harryvel nem tudom legyözni homokembert!!A csapot ráírányítom nem megy le semmi élete...ha a csapon vok és hozzámtosz vmit akkor nem tudok visszamenni a csapra!lécci help! -
kr1szmester #1265 Kösz megcsináltam a vizeset is de a böhöm Lizard az qrva szar!dobnám el erre mellédobja aztamocskos mondom...rohadt ideges voltam
Am sorry a topic miatt nemtudtam hogy egy hosszú sorban dobja ki -
#1264 ez kellett ide... -
C7 #1263 az első résznél csak üsd vágd, és ha bemész rage modeba, úgy verd. ha madár, akkor ugrásból verd, légy a levegőbe, de közel hozzá, mer ha messze vagy támad. aztán a párduc se nehéz annyira,a végén meg légy ügyes a nyomogatós résznél, mer én amiatt 3x kezdtem előről. utána viszont a vizes Kravennel fox szívni -
starweb88 #1262 szép lett a topic kössz -
#1260 Nekem ma lett meg, igaz PS2-re, de legalább nem akadotik, és könnyebb is irányítani:) -
adammmmmmm #1259 Rájött valaki annak a problémának a megoldására amikor el megy a hang a videókban?
Mert nekem ez nem néhai alkalom, majdnem minden második videónál elmegy és nem akarom folyton ki nyomkodni a játékot és vissza lépni. -
#1258 A bombánál a csavarozás asszem úgy megy hogy az egérrel köröket írsz le.Abban a sebességbe,ahogy mutatja.Gombok nekem nem mentek,mer ha jól emléxem azt írta,hogy a kamera mozgatásáért felelős cuccot mozgasd,ami az egér:)Tehát rázod az egeret körbe-körbe:) -
#1257 A metrós küldiben úgy tudod kicsavarozni(legalábbis nekem úgy sikerült),hogy a nyilakat nyomod egymás után gyorsan körbe,az óra mutató járásával ellentétes irányba.A motórháztetők felnyitása pedig úgy kell hogy nagyon gyorsan nyomod a bal egér gombot és az e-t. -
Djemba #1256 Marvel Trading Card Game ma jött ki!!!képregényes -
kr1szmester #1255 aha
Eddig nem jelezte ki a new goblinosat de most igen mer megcsináltam a mellékküldiket!És a mapon ha nyomogatom a c vagy az r gombot akkor a fömissiont is kijelöli?Ésvolt 1 mission amikor a metrókocsiknál volt bomba!Na az 1. nagy bomba amikor ki kellett csavarozni azt hogy kellett?Egymás után?mer énnyomtam mindentxDÉs van olyan amikor felnyitod a motorháztetöt akkor 1szer katt máskor E?(vagy nemtom már) -
#1254 Nagyon szívesen -
#1253 Ha haladsz előre a történetben,s csinálod a küldetéseket,akkor előbb utóbb megkapod a New Goblin-os küldetést,késöbb a Homokembereset,végül pedig Venommal is megküzdhetsz.A többi küldetés(Skorpió,Rhino) csak a "mellékszál", ami nem kapcsolódik a film történetébe,csak az eseményeket gördítik tovább. -
kr1szmester #1252 Hol lehet fölvenni olyan missionokat ami a fősztorit viszi előre?
Megcsináltam afotósokat az ufósig.meg néhány bandita bunyósokat és megküzdöttem Lizarddal!A Radeon 9600-on nem indul el?(ez a kisebb gépünk) -
Djemba #1251 na még kb 1 hét és megvan a végigjátszás!!!! -
reznák #1250 Köszi -
starweb88 #1249 Q t lenyomod azt amikor látod az egér ikont katt :P -
Djemba #1248 köszi a bannert -
Imperat #1247 Köszi szépen, megpróbálom XD -
#1246 ráugrasz -
Imperat #1245 Huh... hát még mindíg nem tudom ezt az átkozott bombás küldit megcsinálni. Számomra egyszerűen fizikai képtelenség, egyazon időben lenyomni mind a két shiftet olyan baromi gyorsan, hogy kinyíljon az a nyavajás bádoglemez. Lehet áthívom a szomszédot az még fiatlabb mint én talán neki még jók a reflexei.
Most már csak ez a küldi maradt meg az újságírós meló, amikor az a szuicid pókemberutánzat repked a helikopterrel. Azt hogyan kell megmenteni amikor leesik a gépről? -
Matyesz56 #1244 Ékezet nélkül van a felhasználónevem és a játékba a gép menti magától csak akkor amikor újra elinditom elölről kezdi
valaki tud valamilyen megoldást erre? -
#1243 én a dokumentumokbol szedtem ki win reinstal előtt és jo volt -
kr1szmester #1242 jaja
de lenne nagy kérdésem!Hova rakja a mentéseit?Az Application Datába vagy a Dokumentumokba?(mert mindketöben ottvan a SM!Akkor most melyik? -
#1241 Ott annyi az egész,hogy áramtalanítani kell a generátort,mégpedig úgy,hogy lekapcsolod a magasfeszültségről.Ehhez vannak kapcsolók,amiket a pókszenzorral megtalálhatsz. -
kr1szmester #1240 van 1 mission8mellék)ahol belemegy 1furgon 1 generátorba ésnekünk le kell kapcsolni!na azt hogy kell?(az elején vok) -
reznák #1239 Sziasztok
elakadtam rögtön az első küldetésnél , azt írja ki ,hogy (you must do 3 counter attack to continue. wait for an enemy to attack . press and hold to auto-dodge , then press to counter)
hogy lehet megcsinálni légyszi segítsetek
köszi -
#1238 Ha nem írod le mi a hibaüzenet addig nem fog tudni senki se segíteni. -
C7 #1237 én rokonnak átmásoltam a dvd-t, de nem tudja felrakni, vmihibaüzenetetz ír ki. a gép baja? -
starweb88 #1236 csak a mentés volt problémás de azt is ugyebár meglehet oldani :P -
#1235 Hát nekem is vistám van és simán feltette. -
halomanoo #1234 Szasztok!
AZ egyik haveromnak Vista-ja van arra próbálta feltenni, de a telepítésnél valami hibaüzenetet ír ki. Láttam egy korábbi hozzászolásban hogy valaki megoldotta ezt a problémát....elárulná a megoldást? :)) -
#1233 2.
Bár nekem teljesen megfele a mostani . -
starweb88 #1232 2. -
#1231 2.-ra szavazok ha lehet. -