1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Iceman90 #1350 Hello!
Kellene egy kis help...
A lizard part3 van az a rész ahol áram van a vízben és a kapu be van zárva.Az a baj h. nem tudom kinyitni a kapaut pedig megvan a kapcsolója de amikor odamegyek nem tudok semmit csinálni vele.
Szal ha vki tudja hogyan kell kinyitni a kaput az segíthetne!
Thx. -
#1349 már minden küldi kész amit lehetet csak a mad bomber 2 nem megy és anélkül nem tok tovább jutni :( légyszi valaki adjon egy mentésr olyan részről amikor az kész van még ha a többi nincs is az kész legyen légyszi -
#1348 de úgy se megy nem tudna valki egy savet adni ? az után a pálya után ? jó lenne -
#1347 oks majd megpróbálom ha ujra raktam mert apa letörölte -
#1346 Nem egyszerre kell nyomni a Right és Left Shiftet,hanem egyszer az egyiket egyszer pedig a másikat fölváltva. -
-
#1344 8800GTS nem támogatja LOL:D:D: nem csak hogy támogatja de még a shader model 4.0át is támogatja:) -
#1343 sziasztok lenne egy kérdésem a mad bomber 2 nél a harmadik nagy bombánál (asszem) mit kell csinálni amikor a lshift-et és az rshiftet kell nyomni egyszerre mert se hogy se megy egyszerűen sztem nem érzékeli hogy nomom :(légyszi segítsetek -
#1342 de az a vicces hogy a konfig megvan meg minden és néha van kép!!! olyan 2 secenként megjelenik 1 pillanatra a kép -
#1341 azt kétlem:D -
#1340 Ha fekete a képernyő és megy a zene akkor a vidikarim nem tudja az SM 3.0-át? -
#1339 A ati 9600-on nem is fog menni. Új vidkari vétel, ha játszani akarsz vele. -
C7 #1338 menj fel a háztretőre és zoomolj rá a fényképeződdel, mer ha közel mséz, elmenekül -
Iceman90 #1337 hey!
Lenne egy kérdésem.
A lizard part1nél mit kell csinálni azzal a zöld szörnnyel?
ha túl közel megyek akkor mission failed...
pls ha vki tudja írja már le...
thx előre is!!! -
C7 #1336 van mentés, csak nem találja és nem tudja betölteni... eccer az ékezetesbe másoltam a mentésem, és mégis az elejéről kezdte. vagyis csak az ékezetnél nem ismeri fel a mentést -
Jake FX #1335 asszem kezdem érteni
szal a documents and settingsben a nevem miatt,ami ékezetes ha oda teszi a mentést akkor nincs mentés ugye?
és akkor azt hogy lehet átnevezni?? vagy ha újat csinálok,hogy lehet azt megcsinálni,hogy oda mentsen?
ilyen b*zi megoldást is ritkán látni,már elnézést a kifejezésért -
Jake FX #1334 jaj a felhasználói fiókot a windowsban??
ne szivass má,hogy újat kell neki csinálni,akkor azon kellesz belépkednem?? -
Jake FX #1333 de miből csináljak újat,és hol?? nem is találok sehol profilt -
Tom Tom #1332 Nemhiszem én se hogy a géppel lenne a baj de azért elég sokan szedték le torrentről ezt a sm3at szal sztem a játékkal sem lenne gond.Letöltök egy másikat és ha az se megy akkor nemérdekel -
Djemba #1331 gépepel lehet valami szentem nem a játékkal! -
reznák #1330 Szerintem hibás a játék -
Tom Tom #1329 Nekem kapásból ezzel indul el a game:
Ez amiatt a kártya miatt van?nem is hallottam még róla de most ezért a játékért sztem nem veszek. -
reznák #1328 Csinálj egy újat
-
Jake FX #1327 hali
nekem is az lenne a gondom,hogy nem menti el.a rendszergazda nevemben nincs ékezet,és már herótom van a training pályától,mert kb 10x csináltam végig,hogy fog-e menteni
írtatok valamit,hogy a documents and settingsnél át kell valamit tenni,meg hogy a profil nevet átírni ,de nem nagyon értettem.valaki el tudja magyarázni? -
reznák #1326 je kiakasztottam -
reznák #1325 sikerült
-
scarfacee #1324 sziasztok tudnátok nekem abban segiteni hogy miért irja ki azt hogy: hibajelentés küldése vagy mégse.. előre is kösz -
reznák #1323 Köszi sikerült!Most a homokemberes résznél tartok és letudnátok írni azokat a billentyűket amik szerepelnek a verekedésbe amellyel az alattunk
lévő szintekre lehet levinni ?
Köszi
-
#1322 spider sense segítségével iktasd ki a rakétavetősöket azok sebeznek a legtöbbet -
reznák #1321 Sziasztok
a bankszállítós küldetésnél amikor a pénzszállítós autót kell megvédeni a
bűnőzőktől mindig kigyullad a kocsi . Van valami tippetek? -
Djemba #1320 bocsi skacok a végigjátszás még nem tökéletes!!!még egy kis időre szükségem van! -
#1319 Mikor leugrik a falról akkor ugorj el mellőle, majd gyorsan lővöldözd hálóval (előről) és ilyenkor megköti "spidi" a száját és a kezét. Utána megfogod a farkánál és oda hajítod a generátornak. Ezt 4x megcsinálod és utána még el kel gyepálni. -
Peppe 90 #1318 hy all!
a lizard part 3 ban a nagy lizardot hogyan kell kinyírni????
van 4 generátorféleség de nem tudom hogy mit kell velük csinálni:S:S:
pls segítsetek!! -
C7 #1317 bezony ám... -
#1316 Pedig faintos játék nagyon... -
bgabor #1315 Persze, egy szaggató bugos konzoljáték miatt nekiállok állítgatni a rendszert. Inkább uninstall a fenébe. Majd ha végre megtanulnak játékot írni, akkor játszok a produktumukkal.
Ilyen rendszerkövetelményekkel és bugokkal ez a progi egy vicc. -
#1314 Akkor a rendszer nevedbe:) -
bgabor #1313 Milyen profilnévbe? A játékban nem kellett profilneket megadni. -
#1312 Ékezet van a profil nevedbe az a baj!
Amúgy olvas vissza... -
bgabor #1311 Leszedtem a játékot. Most egy pillanatra felejtsük el hogy teljesen irreális a gépigény.
A gondom az, hogy sokat játszottam vele, lementettem és miután kiléptem most újrakezde a játékot. Load opciót sehol sem találtam.
Az oké, hogy konzolos szar az egész, nade ennyire? Nincs lehetőség a mentések betöltésére?
Kezdem azt hinni hogy nem véletlenül áll még mindig csak 1300nál a hozzászólások száma ebben a topicban.