Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elakadtam rögtön az elsõ küldetésnél , azt írja ki ,hogy (you must do 3 counter attack to continue. wait for an enemy to attack . press and hold to auto-dodge , then press to counter)
hogy lehet megcsinálni légyszi segítsetek<#help>#help>
köszi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AZ egyik haveromnak Vista-ja van arra próbálta feltenni, de a telepítésnél valami hibaüzenetet ír ki. Láttam egy korábbi hozzászolásban hogy valaki megoldotta ezt a problémát....elárulná a megoldást? 😊)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Tudom ez hihetetlen lesz de akadozás nélkül fut csak egyszer 1-2 lassul be.Persze Low-on de még így is szép a grafo hátha majd megveszem bele a 2GB-t<#vigyor3>#vigyor3>.Gépem:
AMD Sempron 5000
Geforce 7300GT 3.0 Shader vagy mi 128 Mb
512 Mb ram
Ezzel a konfiggal nem szagat és nagyon jó játék csak egy kicsit nehéz😄
Ja és egy kérdésemre nem lett válaaszolna😄
Az számít a játékoknál hogy hogy Pl.:az én videokártyám 128-as egy játékhoz meg egy 256-os videokártyát ír???De köbe írja a Geforce 7300GT-t csak 256 az baj?? ENYI
Elõre is köszönök mindent megint😄
Töltsük le az internetet!
Nekem lenne egy nagy problémám a játékkal, mégpedig az, hogy miután felrakom és crackelem nem indul el, hanem program hibával kidob.
mi lehet a gond?
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Nem tudjátok hogy a ASUS EAX 1600 Pro támogatja-e az SM3.0?
Vagy honnan lehetne megtudni?
Köszi
Az számít hogy az én videokártyám 128 Mb a játékhoz meg 256Mb ír nagyon számít???????ja és menne a gépemen gépem:
AMD Sempron 5000
Geforce 7300GT 3.0 Shader vagy mi 128 Mb
512 Mb ram (szerintem ha megy is-e miat egy kicsit szagatni fog<#szomoru1>#szomoru1>)
nagyábolo enyi menne és számít az amit felûl írtam???
Elõre is köszönök szépen mindent<#awink>#awink>
\"If in doubt, flat out!\"
Nah szal megvárod amig a falon ugrál meg minden le jönn a földre és amiután azokat a zöld szarokat kiköpte magábol 😄 akkor jön és ütni akar akkor kell akciozni és amikor benyomtad a szemét hálóval akkor megfogod a "farkát" és neki vágod a generátoroknak! good luck =D
\"If in doubt, flat out!\"