1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Iceman90
    Hello!
    Kellene egy kis help...
    A lizard part3 van az a rész ahol áram van a vízben és a kapu be van zárva.Az a baj h. nem tudom kinyitni a kapaut pedig megvan a kapcsolója de amikor odamegyek nem tudok semmit csinálni vele.
    Szal ha vki tudja hogyan kell kinyitni a kaput az segíthetne!
    Thx.
  • Doom 4
    már minden küldi kész amit lehetet csak a mad bomber 2 nem megy és anélkül nem tok tovább jutni :( légyszi valaki adjon egy mentésr olyan részről amikor az kész van még ha a többi nincs is az kész legyen légyszi
  • Doom 4
    de úgy se megy nem tudna valki egy savet adni ? az után a pálya után ? jó lenne
  • Doom 4
    oks majd megpróbálom ha ujra raktam mert apa letörölte
  • adios
    Nem egyszerre kell nyomni a Right és Left Shiftet,hanem egyszer az egyiket egyszer pedig a másikat fölváltva.
  • AntiHero

• Balazs15
    8800GTS nem támogatja LOL:D:D: nem csak hogy támogatja de még a shader model 4.0át is támogatja:)
  • Doom 4
    sziasztok lenne egy kérdésem a mad bomber 2 nél a harmadik nagy bombánál (asszem) mit kell csinálni amikor a lshift-et és az rshiftet kell nyomni egyszerre mert se hogy se megy egyszerűen sztem nem érzékeli hogy nomom :(légyszi segítsetek
  • Pepsi Twist
    de az a vicces hogy a konfig megvan meg minden és néha van kép!!! olyan 2 secenként megjelenik 1 pillanatra a kép
  • AntiHero
    azt kétlem:D
  • Pepsi Twist
    Ha fekete a képernyő és megy a zene akkor a vidikarim nem tudja az SM 3.0-át?
  • peeter22
    A ati 9600-on nem is fog menni. Új vidkari vétel, ha játszani akarsz vele.
  • C7
    menj fel a háztretőre és zoomolj rá a fényképeződdel, mer ha közel mséz, elmenekül
  • Iceman90
    hey!
    Lenne egy kérdésem.
    A lizard part1nél mit kell csinálni azzal a zöld szörnnyel?
    ha túl közel megyek akkor mission failed...
    pls ha vki tudja írja már le...
    thx előre is!!!
  • C7
    van mentés, csak nem találja és nem tudja betölteni... eccer az ékezetesbe másoltam a mentésem, és mégis az elejéről kezdte. vagyis csak az ékezetnél nem ismeri fel a mentést
  • Jake FX
    asszem kezdem érteni
    szal a documents and settingsben a nevem miatt,ami ékezetes ha oda teszi a mentést akkor nincs mentés ugye?
    és akkor azt hogy lehet átnevezni?? vagy ha újat csinálok,hogy lehet azt megcsinálni,hogy oda mentsen?
    ilyen b*zi megoldást is ritkán látni,már elnézést a kifejezésért
  • Jake FX
    jaj a felhasználói fiókot a windowsban??
    ne szivass má,hogy újat kell neki csinálni,akkor azon kellesz belépkednem??
  • Jake FX
    de miből csináljak újat,és hol?? nem is találok sehol profilt
  • Tom Tom
    Nemhiszem én se hogy a géppel lenne a baj de azért elég sokan szedték le torrentről ezt a sm3at szal sztem a játékkal sem lenne gond.Letöltök egy másikat és ha az se megy akkor nemérdekel
  • Djemba
    gépepel lehet valami szentem nem a játékkal!
  • reznák
    Szerintem hibás a játék
  • Tom Tom
    Nekem kapásból ezzel indul el a game:

Ez amiatt a kártya miatt van?nem is hallottam még róla de most ezért a játékért sztem nem veszek.
  • reznák
    Csinálj egy újat
  • Jake FX
    hali
    nekem is az lenne a gondom,hogy nem menti el.a rendszergazda nevemben nincs ékezet,és már herótom van a training pályától,mert kb 10x csináltam végig,hogy fog-e menteni
    írtatok valamit,hogy a documents and settingsnél át kell valamit tenni,meg hogy a profil nevet átírni ,de nem nagyon értettem.valaki el tudja magyarázni?
  • reznák
    je kiakasztottam
  • reznák
    sikerült
  • scarfacee
    sziasztok tudnátok nekem abban segiteni hogy miért irja ki azt hogy: hibajelentés küldése vagy mégse.. előre is kösz
  • reznák
    Köszi sikerült!Most a homokemberes résznél tartok és letudnátok írni azokat a billentyűket amik szerepelnek a verekedésbe amellyel az alattunk
    lévő szintekre lehet levinni ?
    Köszi
  • Shep
    spider sense segítségével iktasd ki a rakétavetősöket azok sebeznek a legtöbbet
  • reznák
    Sziasztok
    a bankszállítós küldetésnél amikor a pénzszállítós autót kell megvédeni a
    bűnőzőktől mindig kigyullad a kocsi . Van valami tippetek?
  • Djemba
    bocsi skacok a végigjátszás még nem tökéletes!!!még egy kis időre szükségem van!
  • AntiHero
    Mikor leugrik a falról akkor ugorj el mellőle, majd gyorsan lővöldözd hálóval (előről) és ilyenkor megköti "spidi" a száját és a kezét. Utána megfogod a farkánál és oda hajítod a generátornak. Ezt 4x megcsinálod és utána még el kel gyepálni.
  • Peppe 90
    hy all!
    a lizard part 3 ban a nagy lizardot hogyan kell kinyírni????
    van 4 generátorféleség de nem tudom hogy mit kell velük csinálni:S:S:
    pls segítsetek!!
  • C7
    bezony ám...
  • AntiHero
    Pedig faintos játék nagyon...
  • bgabor
    Persze, egy szaggató bugos konzoljáték miatt nekiállok állítgatni a rendszert. Inkább uninstall a fenébe. Majd ha végre megtanulnak játékot írni, akkor játszok a produktumukkal.
    Ilyen rendszerkövetelményekkel és bugokkal ez a progi egy vicc.
  • AntiHero
    Akkor a rendszer nevedbe:)
  • bgabor
    Milyen profilnévbe? A játékban nem kellett profilneket megadni.
  • AntiHero
    Ékezet van a profil nevedbe az a baj!
    Amúgy olvas vissza...
  • bgabor
    Leszedtem a játékot. Most egy pillanatra felejtsük el hogy teljesen irreális a gépigény.
    A gondom az, hogy sokat játszottam vele, lementettem és miután kiléptem most újrakezde a játékot. Load opciót sehol sem találtam.

Az oké, hogy konzolos szar az egész, nade ennyire? Nincs lehetőség a mentések betöltésére?

Kezdem azt hinni hogy nem véletlenül áll még mindig csak 1300nál a hozzászólások száma ebben a topicban.