Videókkal készült vérengzésére a blacksburgi ámokfutó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az utsó lessz náluk hogy a fegyvertartás, fegyvervásárlás törvényt megváltoztassák - csak ha meg is történne akkor nagyon sok idõbe tellenne hogy nem szokjanak hozzá hogy nem soknak lehet fegyver-e mivel náluk hosszú évtizedek alatt ez lett a megszokott ami jelenleg van
én sztem ha ha szigorítanának akkor nem lenne ennyi lövöldözés(mármint sulikban, nem a ghettok-ban)mondjuk ha szigorítanának vmennyi tuti javulna a helyzet de aki akar az beszerez 1 stukkert
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Egyetlen egy orszagot ismerek ahol az emberek arra buszkek hogy hulyek, de arra nagyon.Aki Europaban el az fel sem fogja, nem erti, hogy mi van a nagy Amerikai alom mogott. Ihatsz, csak nem sokat, es vezethetsz. Fuvet szivhatsz, tarthatsz magadnal, a rendor ha meglatja legfeljebb mondja ejnye bejnye, es eldobja, mehetsz tovabb. Akarmit csinalhatsz, 1 het es szabadlabon vedekezhetsz,a gyereked beperelhet , ha szajba vagod, mert betepve, reszegen jon haza es elkuld a halal fa..ara. Semmi tisztelet , egyeniseg, egyenesseg nincs az emberekben. A legsunyibb, es legfelosebb nep. Csoda ha egy Koreai bekattan?...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De automata fegyvert is simán szerezhetett volna, lásd youtubeon a sok redneck parasztot, ahogy ezerszámra szórják a lõszert a kert mögötti lõtéren hétvégenként.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Zene nélkül mit érek én?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
2.) Az USA, mint nagy olvasztótégely. Nem biztos, hogy a kultúrák ilyen méretû keveredése olyan jó ötlet. Itt (még) nem tudjuk, hogy volt-e rasszista indítéka a dolognak (a legtöbb esetben van). Ha van is ilyen nyom ami erre utalna, azt vissza fogják tartani és inkább húznak még egy strigulát valamelyik Quake-klón mellé...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Természetesen ez nem menti fel a gyilkolászás alól, de azért nézzenek magukba azok is akik a srácot idáig jutatták... szülõk, diákok egyaránt... õk is FELELÕSEK a tragédiáért!
2.Én kicsit elfilózgattam magamban,hogy meddig terjedhet az usában a nép butítás,a korrupció,a rejtett rasszizmus és Bush-politikája az terrorizmus ellen...ez hosszú távon csak baljós eredményeket fog okozni. Lehetne párhuzamot vonni régebbi történelmi országokkal(mint pl.:németo.),de szerintem felesleges, Lényeg a lényeg:usa maga alatt vágja a fát..
Az átalakítás meg pusztán annyit takat, hogy a kiveték belõle a folyamatos automata tûzelést, és csak az egyes lövést hagyták meg. Bizonyára nem volt rá eég pénze, de nyugodt szívvel beszerhezhetett volna szinte minden ma kapható, fél-automata kézi, vagy támadó fegyvert, vagy akár M24-es mesterlövészpuskát, vagy Remington 700-ast... Szabad ország.
Érdekes, hogy mennyire kiállnak a fegyver viselési jog mellett, de az élethez, és a biztonsághoz való emberi jog, meg le van tójva. SZOMORÚ!
NEM.
A hibás a counterstrike 1.5 (az 1.5-ben már javították a hibát). Mindenki, aki az 1.5-el játszik, potenciális tömeggyilkos, és már ketyeg neki az óra (az 1.6-ban már nincs meg a zavaró bug, az veszélytelen a játékosokra). Kérlek segítsetek kiderülni, hogy a CS:Source megírásakor az 1.5 vagy az 1.5 kódját használták-e. Életek múlhatnak rajta!!!
Azt azért senki ne felejtse, hogy a csávónak nem tetszett ott, mégse ment át máshova, hanem inkább neki állt készülõdni egy tömeggyilkosságra.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
M1 viszonylag nyugis ,átlagosnak írták le ,és csak ugy megváltoztak a reklám szerint...
Diákon belüli társadalmat kéne megnyirbálni azzal ,hogy jobban oda kéne figyelni az érzékenyekre,meg a terroriázálokra..
Nemhiába írja ez is ,hogy évekre elöre készült erre az egészre..
Ha majdnem minden nap megaláznak,megvernek,lelki terror alatt tartanak, mondjuk nagyon durva esetben homo erõszak élményebe részesitik a csávót "a normális amerikai diákok" ,amit még a szüleinek se mer elmondani, hanem magába folytja. Ezt több évig ,és ugy ,hogy nem is tudja igazán miért csinálják ezt vele,hol kezdödött?
Hogy is mondjam ezeknél a problémáknál , akik iagazán megérdemelnék a töltényt,szerintem pont nem azok kapják ( hanem valóban az ártatlanok... 😞
Biztos azért volt egy klikk a suliban, aki egyfolytában szopatta a srác fejét. Legalábbis, szerintem ezt értette az alatt, hogy nem elég nekik a gazdagság, a fux, a hatalam, stb. hanem még lelkileg is terrorizálják...
Azt nem értem, hogy ezek az ámokfutók miért nem lesznek öngyilkosok inkább, miért másokat bántanak elõször.
A rendõrség hozzáállása és szakértelme pedig minõsíti az amcsi bûnüldözõ szerveket. Ja, az egyik képen 3 zsaru cipel egy srácot. A zsaruk kb +30 kiló túlsúllyal küzdenek. Ezzel a testtel már érhetõ miért nem tudtak gyorsan odaérni a tetthelyre.
Amúgy, szerintem a vizsgálat majd megállapítja, hogy a filmek és a játékok tehetnek mindenrõl, valamint az illegális másolatok és a fájlcserélés, a fegyvertartás meg úgy jó ahogy van, sõt, fegyvert minden diáknak, hogy meg tudják védeni magukat.
Blendeguz hozzászólásában is lehet igazság. Nem az elsõ eset lenne, ahol a CIA v. egyéb Bush-közeli szervezet által kondicionált muksó bekatanva elkövet némi vérengzést, hogy aztán a nemzetségének országát megtámadhassa az usa army. Lásd.: 1/2 évvel a szeptember 11.-i támadás elõtt tudtak már a szervek arról, hogy ki, mikor, mire készül, de mégsem akadályozták meg. Most hol tartunk? USA rátette a kezét az arab olajkészletekre...hiába van annyi halott, ami még megéri a pénzt...
Láttam én itt pesten is ilyet amikor egy vidékit agyon cikiznek a nálánál 100x hülyébb pestiek...
Vagy a kolis beavatosákról nem is beszélve, ugye emlékeztek, itthon is kiderül ilyen néha és nagy port ver.
Innentõl kezdve nem kell más mint egy labilisabb elme (aki ettõl még nem bolond csak gyengébb lelki alkatú) akit ha elég sokáig cikiznek (és azért maradjunk annyiban hogy itthon magyrországon is a vizes törölközõvel való "cikizés" elég kellemetlen és ennél sokkal durvábbak is voltak a hadseregnél) akkor elborul az agya és ez lesz az eredmény. A honvédségnél is volt ilyen, elborult az agya az idióta tisztek miatt és fogta a kalasnyikovát aztán agyonlõtte az örmesterét...
Csak amcsiban könnyebb fegyverhez jutni enniy a különbség.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nálunk cigányok élve felgyújtanak lányokat, baleset után meglincselnek autósokat, villamosmegállóban öregasszonyokat vernek, stb... nálunk aztán kurvajó a társadalom!
én a Commander vagyok én
Figyeljétek majd meg hogy erre a konklúzióra fognak eljutni.
Aztán ezzel ellentétben, talán pont az I. VH társadalmi hatásai miatt a 20-as 30-as években felemelkedett szervezes bûnözést, már akkor is valami perverz romantikával ruházták fel és nem úgy élték meg mint a legnagyobb csapást ami az országgal történhet, nem a rothadás elsõ jelét látták benne, mint ahogy azóta sem.
A II. VH, Korea, Vietnám, Grenada, stb, rengeteg olyan embert szabadított a társadalomra, akik közeli kapcsolatba kerültek a fegyverekkel, a halállal és a háborús élményeik következtében meggyengült az erkölcsi érzékük.
A srác túl érzékeny volt, nem tudta feldolgozni a kultúrális sokkot, egyfajta tükörré vált, minden rosszat magába szívott és aztán ki is adott magából, sajnos egy bizonyos szempontból, minden szava igaz!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ilyen az ember. Az amik meg alapból hülyék, a fegyvertartási törvényeik miatt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ezzel már csak az a baj, hogy õk a mi társadalmunk mintái, és csak néhány évvel vagyunk mögöttük elmaradva. "Kíváncsi" vagyok, hogy nálunk mikor fog egy diák hasonlót baromságot elkövetni.
(Ha ez nem segit,akkor meg tuti ki lehet szûrni az ilyen alakokat. Elvinni õket egy paintball pályára, aztán hadd lõjenek éles lõszerrel egymásra.)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem akarok nyilatkozni a "világ" nevében de engem pl sokkal jobban sokkolt a 118 halott a pár nappal ezelõtti Bagdadi merényletben...
Hát igaz, modjuk a dragon ball z és gt nem gyerekeknek való szerintem, lakotársammal volt hogy napi 10 dragon ballt néztünk, mert jó röhögtünk rajta, meg már a végén mi is songokunak éreztük magunkat. Biztos nem tudta elválasztani a valóságot a képzelettöl.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!