Videókkal készült vérengzésére a blacksburgi ámokfutó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemegy a csávó a terembe ott ül elõtte 30ember.És mondjuk megindúl mind a 30ember felé erõsen támadóan +dobálás!
Szerintem max 10 meghal, a csávót élve elkapják.
Nem tudom hogy volt amúgy igazából, hogy sorba állított mindenkit és csak lõtt, vagy a szélrózsa minden irányába futó diákokat probálta lõni.
Akárhogy nézzük csapatmunkával lehetett volna mit kezdeni az enemy-vel😊
Tudod könnyû okoskodni.Be is látom hogy ilyen hirtelen jövõ helyzetnél az ember lesokkol.Ez inkább akkor mûködik, ha az áldozatok is felkészültek, hogy mi fog történni, és mit kell ellene tenni.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Milyen felsõbb célokat ért el a gyerek? Az, hogy a hülyesége céltábla lesz egy rakat tévémûsorban, meg az, hogy néhány "good old ultra-violence" típusú játék iránti érdeklõdés felkorbácsolódik, mert maga a média biztosítja az ingyenreklámot?
Mindenkinél vannak egyenlõbbek meg gazdagabbak, meg szebbek, meg mindefélébbek. Érdekes módon csak pár génhulladék kattan ettõl be. Az értelmesebbje meg igyekszik feljebb kerülni.
Amúgy meg elvileg elõre megtervezte a dolgot, ergo nem pillanatnyi bekattanásról volt szó.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Persze valoszinuleg sikerulne a dolog,ha fel van ra keszulve az ember.De amikor valaki eleteben eloszor talalkozik ilyen szituacioval,nem valoszinu hogy sikerulne a dolog.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem ez lenne az idealis,de a semminel meg ez is jobb lenne.Amikor valaki orokbe fogad egy gyereket,evekig vizsgaljak az alkalmasagat.De mondjuk egy idiota alkoholista,kabszeres barom embertelen korulmenyek kozott,minden tovabbi nelkul felnevelhet akarhany gyereket,csak azert mert o ver szerinti apja vagy anya.Es szerintem mindket esetben hasonlo gondosan kene megvizsgalni,azt hogy valaki alkalmas e egy gyerek gondozasara nevelesere.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mindeki az amerikaikat hibáztatja amikor ez a segg csak egy cserediák volt.
Miért kell keresni valamit amire rá lehet fogni ? "
Azert mert nincs olyan hogy valami csak ugy magatol veletlenul tortenik.Mindig mindennek pontosan meghatarozhato oka van.Ha peldaul ebben az esetben az derulne ki,hogy ezt az embert gyerekoraban vagy csecsemo koraban testileg lelkileg terrorizaltak,vagy csak teljesen elhanyagoltak a szulei,abbol mar lelehetne vonni hasznos tanulsagokat a tarsadalom szamara.Peldaul azt hogy jobban kell ellenorizni a csaladokat,nem kell engedni minden hulyenek gyereket "nevelni",csak azert mert kepes szulni egyet.Illetve megtanitani a szuloket hogy hogyan is kell gyereket nevelni ugy,hogy vegul ne legyen belole tomeggyilkos.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Please Insert Coin to Continoue
Bedobod a huszast, és megpróbálsz újra dobni 😄
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Kapisgálod ?
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Mindíg felteszik a kérdést.. vajon miért bolondult meg.
Aztán jönnek a szakik, hogy erõszakos film, játék, gyerekkori trauma stb stb.
Miért nem lehet, hogy valaki egyszerûen csak gógyis ? Rosszul lett összerakva.. és azok a hatások amiket normális ember simán feldolgoz, õrá így hatottak?
Miért kell keresni valamit amire rá lehet fogni ?
Na mind1...
persze itt is jöttek rögtön az okosak , hogy a videójáték ! azt kiderült egy játéka se volt a srácnak.. na tessék...
Érdekes hogy ha én leülök GTA-zni és kiirtok egy várost, mikor abbahagyom nincs késztetésem hogy jól fejbelõjjek valakit... lehet hogy azért mert normális vagyok ? és az aki meg nekiáll a valóságban is lövöldözni az meg elmebeteg ?
Lehet.. de az okosoknak ez valamiért nem logikus...
Helyesírás meg gépelés sux, de indulatból gépeltem szal bocsássátok meg 😄
Na ez az amit én sem értek. Még egy gyakorlott embernek is leglalább 3-4 mp egy tárcsere, nem hiszem, hogy ennyi idõ alatt neki sikerülne, mert nem néz ki egy militarista alkatnak. Kipróbáltam, hogy ennyi idõ alatt SIMÁN hozzávágok bárkihez egy kb. 4 kilós széket, ha éppen egy teremben rámtör egy ilyen suttyó. Na azok után lövöldözzön nekem a kis hülye. Ha más nincs akkor a táskámmat vágom hozzá. Van benne pár dolog standarba, átlag az is megvan 4 kiló, hanem több. Egyszer véletlenül hasbacsaptam vele a haveromat, hülyültünk egy kicsit edzés után és én meg megledítetem a hátitayót és én nem éreztem vészenek a lendületet. Szinte csak PUHA ruha volt benne meg a cipõm törülközõ és pár füzet, (kb. 4 kiló volt) de úgy hasbanyomtam szegényt, hogy 1 percig fentrengett utána... Azóta igyekszem nem lóbálni a táskámat.
Abba kéne hagyni... lehet közölni a hírt hogy lövöldözés volt... DE A TETTES NEVÉT ÉS KÉPÉT SOHA NEM SZABADNA BEMUTATNI!
Erre az összes tv-bõl meg a netrõl ez a vadbarom eszelõs vigyorog.
Nem bíztassuk már a többi pszihót plíz...
Ez a véleményem.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ahol tényleg ilyen könnyü fegyvert venni ott nem csoda hogy ez megtörténik.
Egyébként az volt a furcsa, hogy kb. 2 hete volt egy bközt rész, ahol hogy ne menjen simán andrás meg a csaj szakitása még beletettek egy kis megszakitót...
hogy mit? hát hogy amerikában abban az iskolában ahová andrás fia jár lövöldözés volt... 😄DD
Erre 1 másfél hét múlva mit látok a tévében?...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A cikkel kapcsoltban meg nem tudom mit kell ezen ennyit filozofálni, pszichikailag gyenge volt a srác és hajlamos az erõszakra, kiborult és gyilkolt, máshol is volt már ilyen. Semmi köze ennek a videójátékhoz és hasonló dolgokhoz, nem kell itt teóriákat felállitani.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A déliek imádják a republikánusokat mert hát õk ugye a redneck-ek azaz a parasztok akik bevesznek minden maszlagot és már évszázadok óta shotgunnal védik a földjeiket a "betolakodóktól" persze ,hogy azt fogják támogatni aki meg engedi nekik.
Az északiak pedig inkább demokratákat részesítik elõnyben mert azok inkább oktatásra és egyéb hasznos dolgokra költenek nem háborúra. Nem véletlen ,hogy a modern háborúkat ha jól tudom eddig mind republikánus elnök kormányzása alatt vívták ,Bushéknál meg családi hagyománnyá válik megtámadni Irakot.
Az ,hogy republikánus elnök vagy demokrata elnök van-e hatalmon pedig meghatározza az országról alkotott vélemnyt ,hiszen soha nem fikázták még úgy Amerikát mint most ,én nem emlékszem ,hogy Clinton ideje alatt itt Mo.-n minden utolsó paraszt is fikázta volna õket.
God bless America! Idiota barmok...
mondod ezt ugy hogy egy azsiai kocsog tette az egeszet 😄😄😄 LOOOL
amerika.... mi amerika??? egy foldresz tele emigransokkal.. azsiaiakkal, europaiakkal, stb stb stb..szal mirol beszelgetunk???? csak ido kerdese hogy ki mikor jott avagy ki mikor fog jonni...
btw amugy tenyleg szanalom ez a fegyvertartasi dolog es negany fasz tok buszke ra, es eljen amerika.. lol..
sok fasz ember van amcsiban, foleg a fekak 😊 es ha valaki csinal valami szart akkor egybol: fujj amerika..csak a baj az, hogy aki tett is valamit az is vmelyik orszagbol jott, szal nem indian= NEM AMERIKA!!
pl.:iskolai erõszak, fegyverviselés, játékok okolása, stb.
De most inkább egy itthoni párhuzammal élnék.
Régen mikor valaki agyon szekírozott valakit, akkor odament egy tanár (mondjuk tesitanár) és odacsaphatott egyet. Ezzel azért kordában lehetett tartani az indulatokat. Ma, ha odacsap akkor annak jogi és fizikai (Pl.: bejön az egész pereputty azt verés) következményei is lehetnek. Ezért inkább nem csapnak oda. A szekírozás (kaja- telefon- zsebpénz- elvétel, kisebb verés, terrorizálás stb.) meg csak folytatódik. Kíváncsi vagyok, hogy hova vezet ez.
Szal Én nem mondom, hogy az a gyerek normális lett volna, de sztem a rendszer is tehetett a történtekrõl...