Comodo Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg a tûzfallal foglalkoznak leginkább, abból szerintem egy véglegeset szeretnének már kidobni, és aztán jobban ráállnak az antivírusra. Újratervezik a motort, a jelenlegi béte elképesztõen sok hibát produkál, és nagyon fogja a gépet, és lehet, hogy beleintegrálják a BOClean-t. Vagy csak az adatbázisát.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
xD
Most akkor mi? Mert ezt a Comodo hivatalos oldalján mondták.
Nem. A HIPS csak figyelemmel kíséri a rendszermódosításokat, és riaszt, ha valami módosulni, vagy módosítani akar.
Chaos Anno Domini
Remélem a következõ béta már stabilabb lesz. Elvileg újraírják a programkódot. Elég sok hibája van a jelenlegi bétának, nem valami stabil, sok kékhalált okoz. És nagy a rendszerigénye.
Chaos Anno Domini
Trustix Antivirus(virus scan menü) <---> Comodo Antivirus(virus scan menü)
Trustix Antivirus(settings menü) <---> Comodo Antivirus(settings menü)
Magyarul a Comodo Antivirus Trustix Antuivirusként kezdte.
Chaos Anno Domini
Jelen állapotában még egyáltalán nem ajánlom használatra, még sok kékhalált tud okozni, és még számos hibája van. Adatbázisa is elég kicsi még, nem sokkal több, mint 260ezres.
Én szerintem a következõ béta nagy javulást fog mutatni stabilitás tekintetében.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Azért van ez a csúszás, mert áttervezik a motort. Avastnál is több volt a fogyasztása, és lassabban is szkennelt.
Chaos Anno Domini
A véglegesítés idõpontját sem lehet még tudni biztosra, most a fejlesztõk sokkal inkább a tûzfal 3-as verziójával foglalkoznak, gondolom amint kijön abból egy valamennyire stabil béta, akkor elkezdenek az antivírussal is foglalkozni.
Chaos Anno Domini
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Annyi biztos hogy elõször mindhárom qrvasokat kérdezõsködött ( egy kezdõnek ez nem lenne igazán ideális ) De most már hogy a driverek, updatek és progik nagyjából fennvannak a gépen egy kicsit csendesedett a helyzet.
Ha érdemes lesz, majd késõbb beszámolok a tapasztalatokról.
amugy most meg a 2 bétája tesztelõdik a gépemen és a hips benne kicsit tûzfal jellegû dolog. maga a virus irtó szinte ugyanaz. csak ujult és pofásabb lett. nálam még mindig ez van a toppon.
a nod32 zabálja a gépet ehez képest. pedig nincs kis gépem.... jó hát a többi a nodhoz képest... tudom...tudom...
Ezt bárki megmondja hogy egy írtónak legalább napi 1szer frissülni kell.
jah és riasztást mutat ha vmi nem tetszik neki, de nem ugy mint pl. a panda ami állandóan virust talál és még se fog meg egyetse...
az meg h ritkán frissit sztem nem befojásolja a minõséget.
szerintem príma kis progi ez. " Normális cuccokhoz naponta van 1-2 frissítés. <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1> Annak sem örülnék túlzottan ha nem mutat riasztást.
kb vasfüggöny... 2 hónap után viszaraktam a nodot és semmi virust nem talált. és probléma sem volt. és bár most nod van de én maradok a comodonál. egy hajszálnyit jobban eszi a vinyót a system monitora miatt...teszem hozzá ugy h kikapcsoltam a nodban azt h ne scannelje a loca mediákat. magyarul ha ugy vesszük alapon fele anyira se eszi a gépet.egyaltalán nem kérdez semmit, nem kér beállítást és nem mutat riasztást. frissités is csak 1-2 naponta van hozzá. ha jól tudom.
szerintem príma kis progi ez.
a configom akiknek kell : intel p4 3000 - 1gb ram - sata2 vinyo
hát remélem segítettem vkinek. csak ajánlani tudom!
a Comodo AntiVirus 2.0 még mindíg beta állapotú ?
HP+
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A tûzfalak és vírusírtók kifejezetten gyorsítják a PC-ket, és a ramot sem zabálják.
😄DDDD