Comodo Antivirus

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Egy baja van a tuzfalanak, megpedig hogy nincs benne reklam-popupszuro :(

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

zvaragabor
Comodo
Ingyenes, cégek számára is. Magyarul nem tud. BÉTA még.

Chaos Anno Domini

link? ez ingyenes vírusirtó?

zvaragabor
Akkor lehet féreértettük egymást, mert én az XP falára gondoltam, hogy gagyee. A vista falát nem ismerem, még csak vistát sem láttam közelrõl.

Chaos Anno Domini

Zsoltika 007
Azért a vista tûzfala elég jó lett sztem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Airbus A380
Te kipróbáltad ? Milyen?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

zvaragabor
Ha a tûzfalra gondoltál, akkor az fényév milliókkal jobb a vin fájörvollnál. De ez tényleg egy másik téma.

Az antivírus még nem fut visztán(a fal sem még). Várni már várom, de nem tudom, hogy rögtön kipróbálom-e, mert most egész jól elfut egy másik antivir 6 hónapos ingyen licenszel. De biztos kipróbálom majd valamikor.

Chaos Anno Domini

lck
A múltkor kipróbáltam a 2-es betát. Ígéretesnek tûnt, de valahogy az volt az érzésem hogy meg kell várni a véglegeset.
Zsoltika 007
Lehet meglessük. Ha a win tûzfalánál jobb már rendeben leszünk :)
Egyébként futnak vistán?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Airbus A380
Kiw vok mit alkotnak. Sztem ciki lenne ha a nagy hírverésû szuperfaluk mellett nem tudnának kihozni egy normális vírusírtót.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

diákigazolvánnyal bõven megéri szerintem

football without ultras is nothing

Airbus A380
A Comodo tûzfal az elsõ a nagy testeken.

Sok nagy szaki igenis nagy számnak tartja. (de a falat ne itt tárgyaljuk ki csináltam neki külön topikot)

A vírusölõ még csak béta állítólag.

Sir Quno Jedi
DE a NOD az fizetõs és nem volt szívem warezolni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nálam is csak a firewall comodo, antivirus az nod és ez így 'tökéletes' eddig.

football without ultras is nothing

Sir Quno Jedi
Pedig de. Én is azt használom már egy ideje.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
a tûzfal több teszten is az elsõ helyen végzett, maga mögé utasítva több fizetõs tûzfalat...mert a comodo firewall teljesen ingyenes

az antivirust még nem próbáltam

Bazinga!

kulabácsi
"melledt":O
amúgy én még a tûzfaláról sem hallottam, nem lehet nagy szám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Airbus A380
A tûzfal melledt vírusírtót is csinál a Comodo.

Használja v-ki?

← ElőzőOldal 12 / 12