24
-
rekirek #24 csak magadra vess, ha akkora balfékek vesznek körbe, hogy a kütyü ellenére vízbehajítanak (vagy csak szimplán vízbe hajítanak, mer az olyan nagyon menő). -
#23 Na persze, aztán majd valaki beledob a vízbe, és annyi az egésznek.. -
SirMaci #22 Elképzelem ahogy a nagy tömgben a strandon:
- Bocs lemerült az iPOD-om, kijönnél velem a napra pár percre? -
Neerpelt #21 Atyám... a férfi nadrághoz hozzáfűzik majd: csak merevedéskor éri el azt a méretet, hogy tölteni lehessen a lejátszót! xd
Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá kereslet. Még a gyagyás nővéreimnek sem tetszik XD -
dondore #20 es hallgathatod a KEDVENC zeneszamodat. bazz mostma' mindenki a kib,szott KEDVENC zeneszamat hallgatja, vagy mi? felejcsuk man elfele eztet a jelzot, vagy talaljunk ki masikat mer amokfutni fogok a marketingtanszekeken! -
HUmanEmber41st #19 Ja azt elfelejtettem, h van rajta 1 pin code,( vagy számzár) azt kell előbb beírni, mert ha nem, elkezd sípolni, meg vonyítani, h tolvaj stb...a drágább cuccokra meg ujjlenyomat azonosító :D -
bandypappa #18 ja csak hogy akkor már fognám az egész táskát és otthon feltörném, a helyedbe akkor gps-t is tennék bele. -
bandypappa #17 hát ez az instant vizpor nagyon ott van!!!! -
kvp #16 Regebben lehetett latni napelemes ventillatoros baseballsapkat. Ha kikotjuk a motort es rateszunk egy 1.5V-os feszultsegstabilizator ic-t (vagy zener diodat), akkor pont kepes ellatni egy 1db aaa-s elemmel mukodo mp3 lejatszot... Ha az ember nem nyomja a fejet a vizbe, akkor meg uszni is lehet benne. (bar nemi folia es meg vizallova is teheto) Szerintem jobb otlet mint a fenti ruhadarab... -
#15 Azé láttam má jobb bikinit is, monokiniről nem is beszélve! :) -
#14 ehehe -
HUmanEmber41st #13 Én a napernyőt egy hűtőtáskával kombinálnám, + tennék bele egy számzáras lopásgátlót ( mozgásérzékelő egyebek)Akkor nyugodtan hallgathatná az ájpodot, majd mikor bemegy a vízbe beteheti a táskájába a mobilteló mellé tölteni. -
#12 Úgyis lehet ájpodhoz is (meg amúgy is) kapni ilyen USB-s, meg hasonszőrű vibriket. Naomst, ha erre rádugja a próbálkozó kedvű hölgy, magában pedig elhelyezi a célszerszámot és reggel kifexik a napsütötte tengerparta, akkor máris egész napra biztosítva van a tartalmas szórkozás számára (csak fényvédő faktorból kell 1000-es)... ÉS őszinte lesz a mosolya! :DDD -
#11 Erdekes, hogy az ilyen "talalmanyok" hogyan kepesek megutni a nivot. Hogy burkoltan fogalmazzam: egy ujsagiroi bravur tanui lehetunk, hogy egyaltalan egy cikkre melto mondatszam osszejott belole... -
sped #10 Megint előnybe kerülnek a hatalmas mellű lányok, ők gondolom arányosan több áramot termelnek.
A napelemes napernyő egyébiránt marhára nem hülye ötlet. -
Szemi90 #9 Nem baj. Majd fizetek nekik jogdíjat, ha nekiállok gyártani. -
AranyKéz #8 "Én meg feltaláltam az instant vízport! Csak hozzáadsz 2 dl vizet, és máris kész..."
Elkéstél, a Kretén már előbb feltalálta :)
-
Szemi90 #7 Én meg feltaláltam az instant vízport! Csak hozzáadsz 2 dl vizet, és máris kész...
Ennyi erővel napelemes napernyőt, vagy napelemes fürdőlepedőt csinálhatott volna. -
teddybear #6 Inkább a barátnőjéhez, azt hiszem sürgős lenne...
Már amiket elnéz..... -
bandypappa #5 ha kimegy a napra uj világit mint egy diszkogömb. -
Filiic #4 A képen egy műanyag próbababa látható, menj el optikushoz:cP -
#3 perverz mérnök Ki hiszi el hogy a hölgyek csak tesztalanyok?! Kamu az egész -
#2 Szöszi plázacica napelemes bikiniben, össze-vissza kábelezve mint egy kiborg, iPodot a tangára csíptetve (pláne mellette egy hűtőtáskával a vállon)... Érdekes látvány lehet -
mohinger #1 Nem szép dolog, hogy a férfiakra nem gondoltak. Legalább egy napelemes fecskét is csinálhattak volna