24
  • rekirek
    csak magadra vess, ha akkora balfékek vesznek körbe, hogy a kütyü ellenére vízbehajítanak (vagy csak szimplán vízbe hajítanak, mer az olyan nagyon menő).
  • Mirtil
    Na persze, aztán majd valaki beledob a vízbe, és annyi az egésznek..
  • SirMaci
    Elképzelem ahogy a nagy tömgben a strandon:
    - Bocs lemerült az iPOD-om, kijönnél velem a napra pár percre?
  • Neerpelt
    Atyám... a férfi nadrághoz hozzáfűzik majd: csak merevedéskor éri el azt a méretet, hogy tölteni lehessen a lejátszót! xd

Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá kereslet. Még a gyagyás nővéreimnek sem tetszik XD
  • dondore
    es hallgathatod a KEDVENC zeneszamodat. bazz mostma' mindenki a kib,szott KEDVENC zeneszamat hallgatja, vagy mi? felejcsuk man elfele eztet a jelzot, vagy talaljunk ki masikat mer amokfutni fogok a marketingtanszekeken!
  • HUmanEmber41st
    Ja azt elfelejtettem, h van rajta 1 pin code,( vagy számzár) azt kell előbb beírni, mert ha nem, elkezd sípolni, meg vonyítani, h tolvaj stb...a drágább cuccokra meg ujjlenyomat azonosító :D
  • bandypappa
    ja csak hogy akkor már fognám az egész táskát és otthon feltörném, a helyedbe akkor gps-t is tennék bele.
  • bandypappa
    hát ez az instant vizpor nagyon ott van!!!!
  • kvp
    Regebben lehetett latni napelemes ventillatoros baseballsapkat. Ha kikotjuk a motort es rateszunk egy 1.5V-os feszultsegstabilizator ic-t (vagy zener diodat), akkor pont kepes ellatni egy 1db aaa-s elemmel mukodo mp3 lejatszot... Ha az ember nem nyomja a fejet a vizbe, akkor meg uszni is lehet benne. (bar nemi folia es meg vizallova is teheto) Szerintem jobb otlet mint a fenti ruhadarab...
  • Tetsuo
    Azé láttam má jobb bikinit is, monokiniről nem is beszélve! :)
  • Tetsuo
    ehehe
  • HUmanEmber41st
    Én a napernyőt egy hűtőtáskával kombinálnám, + tennék bele egy számzáras lopásgátlót ( mozgásérzékelő egyebek)Akkor nyugodtan hallgathatná az ájpodot, majd mikor bemegy a vízbe beteheti a táskájába a mobilteló mellé tölteni.
  • Sir Quno Jedi
    Úgyis lehet ájpodhoz is (meg amúgy is) kapni ilyen USB-s, meg hasonszőrű vibriket. Naomst, ha erre rádugja a próbálkozó kedvű hölgy, magában pedig elhelyezi a célszerszámot és reggel kifexik a napsütötte tengerparta, akkor máris egész napra biztosítva van a tartalmas szórkozás számára (csak fényvédő faktorból kell 1000-es)... ÉS őszinte lesz a mosolya! :DDD
  • rigidus
    Erdekes, hogy az ilyen "talalmanyok" hogyan kepesek megutni a nivot. Hogy burkoltan fogalmazzam: egy ujsagiroi bravur tanui lehetunk, hogy egyaltalan egy cikkre melto mondatszam osszejott belole...
  • sped
    Megint előnybe kerülnek a hatalmas mellű lányok, ők gondolom arányosan több áramot termelnek.

A napelemes napernyő egyébiránt marhára nem hülye ötlet.
  • Szemi90
    Nem baj. Majd fizetek nekik jogdíjat, ha nekiállok gyártani.
  • AranyKéz
    "Én meg feltaláltam az instant vízport! Csak hozzáadsz 2 dl vizet, és máris kész..."

Elkéstél, a Kretén már előbb feltalálta :)
  • Szemi90
    Én meg feltaláltam az instant vízport! Csak hozzáadsz 2 dl vizet, és máris kész...
    Ennyi erővel napelemes napernyőt, vagy napelemes fürdőlepedőt csinálhatott volna.
  • teddybear
    Inkább a barátnőjéhez, azt hiszem sürgős lenne...
    Már amiket elnéz.....
  • bandypappa
    ha kimegy a napra uj világit mint egy diszkogömb.
  • Filiic
    A képen egy műanyag próbababa látható, menj el optikushoz:cP
  • Picizöldfül
    perverz mérnök Ki hiszi el hogy a hölgyek csak tesztalanyok?! Kamu az egész
  • Gerygrey
    Szöszi plázacica napelemes bikiniben, össze-vissza kábelezve mint egy kiborg, iPodot a tangára csíptetve (pláne mellette egy hűtőtáskával a vállon)... Érdekes látvány lehet
  • mohinger
    Nem szép dolog, hogy a férfiakra nem gondoltak. Legalább egy napelemes fecskét is csinálhattak volna