2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#2210 Itt van a végigjátszás (angolul) -
#2209 Nem tudom megölni a nagy kukacot az elején, jó sokáig próbáltam anno és ráhagytam. Most a kiegészítő megjelenésével viszont kedvet kaptam hozzá, ha végképp nincs valami leírás akkor trainert fogok használni. :( -
#2208 Pedig nem igazán lehet benne elakadni! -
#2207 Kéne valami végigjátszás, gugli nem segített. :( -
Norby86 #2206 Sziasztok!
Felraktam minap a gépemre ezt a játékot, de valamiért mindig hiba üzenettel kilép mikor elkezdek vele játszani. Pl. mikor már az elején jön az a nagy bogár, sokszor már akkor bejön az a hiba üzi ami itt a képen is látható. Erre van valami megoldás? Már ujra telepítettem a játékot, de nem segített. Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.Edition-RELOADED verziót használok. Konfig: Asus p5b lap, Ati Radeon 2600 XT DDR3 videókari, Core 2 Duo 3 GHZ proci. -
#2205 Még a törlés is lassú:( -
#2204 Ez a mocsok szar úgy felkurt már mediumon fokozaton... -
#2203 Legközelebb tedd spoilerbe :)
máskülönben: ez jó tett:D -
#2202 Megosztottam egy magyar szinkronnal megjelenő játék szinkronját a töbiekkel :( -
#2201 Nagyon helyes!!! GoW-ot nagyon várom... lesz ott budget dögivel :D
ui: te minek vagy 2 *-gal figyelmeztetve? -
#2200 Gears of War és a Turok filmről is írtak ott! -
#2199 LOL -
#2198 térdig érő hungarocelben fognak gázolni? :D -
#2197 Lost Planet filmről:
David Hayter, az X-Men és az X-2 forgatókönyvírója a jelek szerint filmet tervez a Lost Planet alapján. Saját szavai szerint a Warner-rel folytat tárgyalásokat a projektet illetően. A Starship Troopers óta nem volt részünk jó kis rovarírtásban, a fagyos környezet pedig szintén ígéretesnek tűnik. (Csak látszódjon ám a lehelet is emberek!)
info: Gamestar -
#2196 ezt a 3. főgenyót csak easy-n tudtam kinyírni... 2 órát próbálkoztam vele, már tiszta ideg voltam... be se szállok a lépegetőmbe de már 2 rakétát belémlő... -
csabika1982 #2195 én nem nyírtam ki de ha gondolod adhatsz neki -
ricsa008 #2194 én 1x próbálkoztam vele régen még a sima LP -ben de most csak futottam -
#2193 A harmadik küldetésnél járok. A föld alól ilyen óriás giliszták jönnek fel, amiknek az oldalán a sárga valamit lövöm.
Ki kell nyírni őket, vagy menekülni kell valamerre? -
Szuni #2192 #2168. -
#2191 hy all olyan problémám lenne hogy amikor elindítom a gémet betölti a pályát de semmire sem reagál sem egérre sem bill.re de ha ujraindítom a gémet jó lesz a menüben de he elindul a pálya akkor megint nem reagál PLS HELP -
GiGa master #2190 Sziasztok!kijött pár napja(warezra) a Lost Planet Colonies ez mit takar oké olvastam a GameStarban,hogy 11új misszió...ehez a 11új misszióhoz megint ki kell pörgetni a gémet?Ki tud erről valamit?
előre is köszi!!4 -
mistermiskolcz #2189 Hány küldetés az eredeti játék? -
#2188 Köszi, végig is játszottam, amugy azt nemtudja valaki mire is jók azok a Betük amiket öszelehet szedni? -
#2187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lődd a "csápjait" és amikor azok visszahúzódnak az üregeikbe, akkor te is menj be oda utánuk és bent lövöldözz... -
#2186 Nemtudja valaki hogy lehet ezt a dögöt megölni? Szétlövöm a csápjait aztán lövöm a két lyukat a hasán de nemigazán akar sérülni sehogysem. Probáltam máshol is lőni amikor pont behuzza regenerálodni a vackait de sehogysem megy. Előre is thx
-
mickemoto #2185 Üdv mindenkinek!
Elkezdtem játszani a A Lost Planet: Extreme Condition COLONIES EDITION - el de elakadtam annál a résznél ahol egy duzzasztógátnál át kell menni a másik oldalra és fent van egy ájtó de nem tudok bemenni rajta,asszem a hetedik küldetés.Tudja valaki hogy mit kell ott csinálni?
Köszi! -
#2184 A PC verziót nem forgalmazzák Magyarországon, viszont a blue-ray lemezes PS3 verziót a CD Projekt forgalmazza (11990Ft). -
#2183 hát elvileg nem teljesen ugyanaz mint az alap hozzá toltak pár pályát bár szrintem akkor se éri meg mondjuk még a simát se játszottam végig -
#2182 Akkor nemszerzem be. Köszönöm az infot! -
#2181 Én kb a 4.pályánál vagyok és ugyanaz mint az alapjátéknál volt még semmi külömbséget nemlátok(majd lessz talán)De a graf az ténleg brutál Aki esetleg tudná hogy honnan lehetne ezt megvenni vagy az alapot azt megköszönném Mert én má anyit kerestem szinte az összes magyar boltot végignéztem de sehun se volt A multira vagyok kiváncsi -
#2180 Ja télleg... xD
Memóriahiba:D Baj van mostanság az Animusszal xD -
#2179 Lehet le sem fogom szedni.
Azért kérdeztem a pályák ugyanazok mint a sima Lost Planetbe vagy mások? -
#2178 Köszi!
Neked már lejött? és ha le, akkor mien lett a gamma? -
#2177 Nem kell hozzá az alapjáték! -
#2176 Na mosmá télleg nem értem!
A Colonies egy teljesen alapjátéktől független kiegészítő? vagy kell hozzá az alapjáték? -
#2175 Akkor ezt a kiegészitőt csak egy mod-ként tekintsem? nincs hadjárata? -
#2174 Ebben mások a pályák ?? -
#2173 Ehhez szerintem NEM KELL az alapjáték! csak rá kell nézni méretes telepitős cuccára. nem jól gondolom? -
yaqwsxcde #2172 Lost Planet Extreme Condition - Colonies Edition Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu -
#2171 Az jó mert nálam pontosan ugyanúgy megy mint az előd.. (teljesen azonos fps számmal)
Igaz én anno a felpakoltam a patcheket is.