2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#2170 Egész derék optimalizáción ment át a game.
1680x1050-ben meg sem rezzen. -
ricsa008 #2169 na töltöm
remélem ez jobban megy majd mint a másik
az ezzel a konfiggal nem ment 10FPS fölé -
kicsirobi #2168 A Lost Planet: Extreme Condition COLONIES EDITION a tavalyi év egyik legjobb játékának kibővített változata, melyben a már ismert alapjáték mellett rengetek extra tartalmat kapunk:
* 3 vadonatúj egyjátékos mód
* 6 vadonatúj online mód
* 4 vadonatúj multiplayer pálya
* 10 új fegyver
* újabb játszható karakterek és robotmodellek
* Cross-platform lehetőség (XBOX 360-asok ellen is lehet játszani)
-
#2167 :) -
#2166 Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY
-
#2165 leginkább csak multiplayer újítások vannak. -
ricsa008 #2164 ez hol van? -
valaminick #2163 de most ebbe mi az új cucc? van egyáltalan értelme single játékhoz leszedni 9 gigat? -
valaminick #2162 Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.Edition-RELOADED -
#2161 Sehol semmi... -
#2160 hm... -
#2159 ideje lenne már... -
#2158 No pc-re is már bármelyik pillanatban is kijöhet! -
#2157 xbox 360-ra már kijött! -
mistermiskolcz #2156 "Elsőként legfontosabb azoknak akik új részt vártak hogy a Lost Planet: Colonies csak a Lost Planet minden extrával feltuningolt felújítása inkább multira kihegyezve és nem egy új játék lesz"
Szerintem az alappal lesz egyben, legalábbis a szöveg alapján. -
DavJan #2155 Helló mindenkinek,meg tudná nekem mondani valaki miért van az,hogy elinditom a játékot es zene meg hangefektek helyett,csak sistergést hallok?
A válaszokat előre is köszönöm.Minden jót. -
#2154 Lost Planet:Colonies Edition aranylemez + trailer
Május 27.-én jön a game!
Ehhez kell majd az alapjáték is vajon? -
#2153 Honnan lehet letőlteni a patch-eket, mert sehol sem találtam meg ?! -
#2152 Egy másik,kisebb verzió jó csak.Ezzel nem tudod elindítani pont a Steam miatt -
zsozsizsá #2151 Hy!
Lost_Planet_Extreme_Condition_READ_NFO-HATRED leszedtem ezt és steam nélkül fel se engedi rakni...telepítem a stemot de egy idő után keyt kér hozzá ami benne is van az nfo-ba de érdekes módon nem jó hozzá!:S
Na ilyenkor mivan?? -
#2150 Marhaság!! Lehet hogy a kártyád tudja a dx10-et de XP-n dx10-el nem fog elindulni az biztos!! -
laca71 #2149 Hello! Megoldódott a problémád? Nekem is ugyan ez bajom. Ha tudsz segíts! -
steweee #2148 istenem, azek az ötletek. de azért köszönön a választ, legalább vki válaszolt.
egyértelmű sztem hogy dirx9el indítom, de amúgy bárhogy sehogy nem megy és ua produkálja. a nagy semmit
-
#2147 Ha dx10-es kártyád van, meg felraktad a dx10_XP-t, szerintem mehet. Bár én nem tudom kipróbálni. -
#2146 dx10 exével nem is fog menni xp alatt :D
-
steweee #2145 nálam szimplán nem indjul, hiába klikkelek akár a lostplanetdx9 / dx10 exére. winxp sp 2 új direktx.
vmi 5let? -
#2144 Demo letölt, megnéz, örül. -
#2143 Hogy menne a lenti konfiggal? mert még nem próbáltam! -
Dante93 #2142 Aha megnézem hátha sikerül vmit csinálni vele,thx a gyors választ -
#2141 Megkell nézni hivatalos oldalán van-e hozzá valami patch esetleg.
32-esen tuti megy az tény :D -
Dante93 #2140 Köszi a választ és erre nincs semmi féle megoldás csak ha 32bites windowst rakok alá? -
#2139 Szerintem nem támogatja a játék a 64 bites rendszeredet! -
Dante93 #2138 Légyszi segítsetek a választ nagyon megköszönném! -
Dante93 #2137 Hellosztok!
Az lenne a problémám,hogy fel akarom rakni a játék demóját de egy idő után ezt írja ki: The operating system is not adequate for running Lost Planet Trial DX9.64bites XP-m van lehet az zavarja?
A választ előre is kösz! -
#2136 Azt a betyár mindenit... így még nem húzott fel egy játék, mission 04 főgonosza... a hegyi rovar, vááááá
most megint hegyet kell másszak mission 05-nél :S -
#2135 Jön a kiegészítő!
Kiegészítő! -
#2134 Köszi!
Sikerült! -
#2133 Thermal energie, és nekem sose sikerült abba belehalni hogy csak úgy lemegy (nem azért meg átdöf valami nagy lény) belehalni, de elvileg igen. -
#2132 A T-eng az mi? mi van ha lejjebb megy? Tán fagyhalál? -
#2131 Próbáltad ki-be kapcsolgatni az aspect rate correctiont (vagy valami hasonló a neve), nekem pl. kikapcsolva volt jó a szélesvászon, bekapcsolva elkúrta a lépet.