Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lost Planet: Extreme Condition DirectX 9 Updated Demo
Na szerinted mégis mi lehet?
Természetfilm a zsiráfok nemi éltérõl..
már alig várom, h toljam!
és megy XP-n
Kiszeretném próbálni, utána néztem meg minden. Sztem állati, így látatlanban is, azt kell h mondjam.
Késrdés: melyik a jobb, az Unleashed vagy a Hatred rls?
ja és remélem xp-n müködik.
A játék mi a horse dick-ért nem jegyzi meg a billenytû beállításokat? <#idiota>#idiota>
itt a config-ban resolution-t írd át amire kell :)
énis csak így tudtam belõni az 1360*768-at <#fogmosas>#fogmosas><#vigyor>#vigyor>
Ugyanis a beállítások között 1280x960 a max.
Next PC upgrade: 2022
A legvégén teljesen elveszítettük az emlékezetünket megint?
Jó game volt fõleg az utolcsó pálya kb 1 perc 48 ig tartott mig megöltem azt a másik nagy robotot.Pedig nagyobb harcra számítottam.
igen meghalt a billentyûzetem azért nem használok írásjeleket :d
merthogy anélkül nem indítja el a Game-t.
+ a DirectX 10 ?
mer hogy az is kéne pls help.
(msn: [email protected])
Elsõ 2-3 pálya fun, aztán unalmas hentbe megy át az egész.
Az átvezetõ videok unalmas szappanopera feelingek, a belsõ terek nagy része nem valami állkoppantó... Far Cry vagy éppen az Oblivion belsõ tereihez képest le vannak maradva.
Hülyebiztosan lineáris, rövid, történet közepes.
Játékmenet:
-energiát néha begyüjt
-gagyi rovarokkal nem törõdik, nagyobbakat hobbiból elteszi láb alól
-VS-t keres /tonnyányi van belõle/, beül, lõ, trigger on
-bosst 2 perc alatt kinyír
-unalmas 5 perces átvezetõt megnéz
-next.
Monsztákból sokkal többre számítottam... ok a fõellenfelek változatosak, de a snow pirate, evecgays, pár VS, 3-4 bogárnál többre számítottam.
Egyetlen pozitívuma, hogy karakterek/ellenfelek erõsen nem lowpolyk.
Agyonhypolt, amcsilövölde a Capcomtól, nálam 70%-ot érne a mutatvány, pénzért hajlandó lennék újrajátszani. ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az eleje nagyon ígéretesen indul, az elsõ pár helyszín kiváló.
Aztán mintha elfogyna az ötlet és önismétlõ, agyatlan hentbe megy át. Valahol olvastam, hogy taktikai érzék kell hozzá... normalon játszom, de eddig 1x haltam meg, akkor is azért mert sokat nézelõdtem.
A belsõ terek az elején látható barlang kivételével küllemre elég lightosak.
A program nagyon jól csal egyébként, kár, hogy öreg fejjel ez rögtön szemet szúrt: átvezetõ animációknál igyekszik a magas poligonszámú karaktereket amolyan szappanopera módjára jól közelhozni, ugyanis ha nem tenné, lenne idõn meglátni a tereptárgyak gyér voltát.
Az, hogy lineáris az meg már említésre sem méltó, mert manapság hülyebiztos játékok kellenek, fõleg ilyen lövöldében. :-/
Szóval, nem igazán értem a fene nagy hyepot... nem rossz játék, de hogy újra nem fogom kezdeni az is biztos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lesz folytatása?
Trance&Friends nothing more..
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nem a géped gyenge max a videokarid!
az mér van hogy még ezen a konfigon is úgy akad hogy nem megy 9fps fõlé?
(bár csak a demot néztem)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
(1024-es felbontás, élsimítás nélkül, nem tudom milyen minõségi beállításokkal, de összességében medium felett + XP és dx9)
Tapasztalatok: a játék 95%-ban nem volt gond, a bossfightoknál gyakran keményen beszaggatott.
Javaslom, hogy rántsd meg némileg a procit, a 3 GHz nem hajtja ki egyébként sem az 1950pro-t.
Egyébként UP a topicnak, senki nem tud megszánni mentett állással?
Gondolkodok a játék megvételén, és ezért szeretném megkérdezni, h szerintetek az én konfigommal h menne?
Thx
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt