2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#2250 Nah akkor már 2 oka is van :) -
#2249 kár hogy nem a colonies edition van steamen :/ -
#2248 Kecsegtető, de tokkal vonóval lenne jobb nekem. :( -
#2247 Steamen 1500 huf a game.
Multija jó, játszanak még sokan nem tudjátok? -
#2246 Üdv! Nemrég kipróbáltam a játék demóját és nagyon megtetszett. Lenyűgöző grafika, remek optimalizáció mellett. Bár a DMC4 demója jobban fut full grafikán, de ettől vannak rosszabbak is (Crysis).
Azt szeretném kérdeni, hogy a hétvégén akciós a Steam 20 euró helyett most csak 5. Bár nem a Colonies Edtion, hanem a sima kiadás. Tudom milyen újításokat kapott, többek között a csodás Live-ot is. De megéri megvenni ennyiért a régi kiadást vagy érdemes többet áldozni a CE és az új tartalmakra? -
#2245 Akkor mégis csalódok :( -
#2244 X360 exkluzív a Lost Planet 2
2009. február 26. 18:17, Csütörtök - Ötvös Tibor
Nem is olyan régen még örömmel számoltunk be arról, miszerint a Capcom a Dead Rights 2 mellett a nagysikerű Lost Planet folytatását is elkészíti, ráadásul mindkettő jön PC-re is.
Sajnos eme utóbbi állítást ma maga a kiadó cáfolta meg, hiszen az első trailer és képek nyilvánosságra kerülésével azt is bejelentették, hogy a Lost Planet 2 X360-exkluzív lesz. Sajnos ezt már ne árulták el, hogy csak a megjelenésétől számított pár hónapig nem lehet kapni majd más platformokon (lásd az első részt) vagy valóban csak a Microsoft konzoljára jelenik meg a folytatás.
A Lost Planet 2-ben végre lehetőségünk lesz a történeti szálat három barátunkkal végignyomni, hiszen a Capcom egy négyfős co-op módot is beépített a programba. A történet szerint 10 év telt el az első rész eseményei óta és Wayne Holden helyett ezúttal a kalózok oldalán harcolhatunk a bogarak ellen.
info : SG :D -
#2243 Most jelentették be, hogy csak XBOX360-ra. :D -
#2242 Eddig Capcomba nem csalódtam. Igaz van néhány tré munka, de megilleti a próbálkozásaikat. -
#2241 Most néztem a Lost Planet 2 debütáló trailerét nemkicsit odabasz!!! Remélem pc-re is kiadják majd! -
TomDantes #2240 Tényleg ennek nem magyarnak kéne lennie? (hagyjuk hogy megvettem-e) Annyira nem hiszem hogy jó. -
#2239 Megvetted? -
#2238 szasztok!
3 kérdésem lenne!
1. hogyan tudták ilyen szarul megírni ezt a játékot?
2. mi a túróért olyan rohadt sötét a kép( játékban, monitoron is max a fényerősség) és miért nem tudok neki szabvány felbontást adni ( 1024x768, 1280x1024)
3. elvileg magyarnyelvű a játék, de hol tudom átállítani magyarra, mert telepítésnél nem tudtam magyar nyelvet beállítani.... -
revi73 #2237 sziasztok, keresném a game magyaritását, ha valaki tudja hol találom írja már meg. [email protected]. THX
-
#2236 Magyar nyelven a Lost Planet Colonies -
#2235 Döcögve ...
Itt a szabadban elég sokat vagyunk.
Hóvihar, köd ... robbanások, lövések, rajzó/repülő ellenségek, mifene ... és ez mind egyszerre.
Ha ezeket lebutítod, akkor elmegy, de oda egy jókora élmény.
Szerintem. -
Pate #2234 Menne ???
T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100 (max:358Mb) -
#2233 Köszi! -
#2232 Nekem XP-n ide:
C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\capcom\lostplanetcolonies\ -
#2231 Nem tudjátok, hol rakja a mentéseket a játék? -
#2230 LostPlanet Colonies:
Ha már "új" verzió, egy kis következetességet tehettek volna bele.
A mellékelt képen nekem olvadoznom kellene a láva melegétől, de ennek
ellenére vígan számol vissza a hőmennyiségem ... azannya :-))
-
#2229 HD 4650 -
Pate #2228 Melyik karin menne jobban ?
HD 4650 / HD 2600XT / GF 8600 GT -
revi73 #2227 Sziasztok, nem tudtok véletlenül magyaritást?
-
Gear #2226 Nem láttam lehetőséget rá. -
#2225 Pedig ezt úgy emlékszem át lehet állítani, inverted mouse vagy ilyesmi a neve optionsban. -
Gear #2224 Nekem egy gondom van a játékkal eddig , nem lehet az egér irányítást megcserélni és így képtelen vagyok kezelni . Jobbra helyett balra néz stb .. mintha tükörből kéne játszanom. nincs erre valami megoldás? keresgéltem cfg file-kat de semmire sem jutotam ,. Opciókba sem lehet állítani :(. / nem akarok venni xbox mintájú kontrollert :) / -
mexx009 #2223 Ja és a kodec Klite -
mexx009 #2222 Sziasztok. Ha elindítom a játékot akkor a kép ilyne zöld és nem látni semmit. 3féle drivert kipróbáltam 3szor ujratelepitettem. Mi lehet a baj? -
#2221 Én is keresem, de fogalmam nincs... -
TBWarrior #2220 A mentések hol találhatóak?
Le akarom törölni mert kicsit unalmas. :S -
COJ754 #2219 Meg kell NYOMNI a görgőt.
És amugy az normális hogy amikor telepíteni akarom akkor a telepítő alapból japán nyelvet ad ki? -
bdani92 #2218 Nekem csak egy kérdésem lenne. Hogy a tökbe kell itt fegyvert váltani mer már minden gombot végignyomogattam de egyikkel sem cserél fegyvert :S -
#2217 Nekem itt nem jelenik meg a banner, szerkesztettem egyet.
-
#2216 LOOL -
#2215 öööö hmmmm -
#2214 Helló srácok, törtel LANon , hamachival lehet játszani neten? :o -
rcsaby #2213 Meg tudná valaki irni hogy hányadik küldetéstöl van új pája.Mert már egyszer végigtoltam a régit.De Ha az utolsók,sok kedvem nincs még egyszer végiglyátszani. -
#2212 Akkor a kiegészítő semmi újdonsággal nem rukkol elő az alapjátékhoz képest? Mert akkor be sem szerzem. főleg ha csak 5 küldit tettek bele. -
#2211 htx