Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le akarom törölni mert kicsit unalmas. :S
I said oh lord Jesus it's a fire.
És amugy az normális hogy amikor telepíteni akarom akkor a telepítõ alapból japán nyelvet ad ki?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Felraktam minap a gépemre ezt a játékot, de valamiért mindig hiba üzenettel kilép mikor elkezdek vele játszani. Pl. mikor már az elején jön az a nagy bogár, sokszor már akkor bejön az a hiba üzi ami itt a képen is látható. Erre van valami megoldás? Már ujra telepítettem a játékot, de nem segített. Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.Edition-RELOADED verziót használok. Konfig: Asus p5b lap, Ati Radeon 2600 XT DDR3 videókari, Core 2 Duo 3 GHZ proci.
Next PC upgrade: 2022
ui: te minek vagy 2 *-gal figyelmeztetve?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
David Hayter, az X-Men és az X-2 forgatókönyvírója a jelek szerint filmet tervez a Lost Planet alapján. Saját szavai szerint a Warner-rel folytat tárgyalásokat a projektet illetõen. A Starship Troopers óta nem volt részünk jó kis rovarírtásban, a fagyos környezet pedig szintén ígéretesnek tûnik. (Csak látszódjon ám a lehelet is emberek!)
info: Gamestar
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ki kell nyírni õket, vagy menekülni kell valamerre?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
elõre is köszi!!4
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Elkezdtem játszani a A Lost Planet: Extreme Condition COLONIES EDITION - el de elakadtam annál a résznél ahol egy duzzasztógátnál át kell menni a másik oldalra és fent van egy ájtó de nem tudok bemenni rajta,asszem a hetedik küldetés.Tudja valaki hogy mit kell ott csinálni?
Köszi!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azért kérdeztem a pályák ugyanazok mint a sima Lost Planetbe vagy mások?
A Colonies egy teljesen alapjátéktõl független kiegészítõ? vagy kell hozzá az alapjáték?
Igaz én anno a felpakoltam a patcheket is.