Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mentések hol találhatóak?
Le akarom törölni mert kicsit unalmas. :S

I said oh lord Jesus it's a fire.

Meg kell NYOMNI a görgõt.
És amugy az normális hogy amikor telepíteni akarom akkor a telepítõ alapból japán nyelvet ad ki?
Nekem csak egy kérdésem lenne. Hogy a tökbe kell itt fegyvert váltani mer már minden gombot végignyomogattam de egyikkel sem cserél fegyvert :S
Prince23
Nekem itt nem jelenik meg a banner, szerkesztettem egyet.

Narxis
LOOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
V43 1105
Helló srácok, törtel LANon , hamachival lehet játszani neten? :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Meg tudná valaki irni hogy hányadik küldetéstöl van új pája.Mert már egyszer végigtoltam a régit.De Ha az utolsók,sok kedvem nincs még egyszer végiglyátszani.
Prince23
Akkor a kiegészítõ semmi újdonsággal nem rukkol elõ az alapjátékhoz képest? Mert akkor be sem szerzem. fõleg ha csak 5 küldit tettek bele.

Narxis
htx

grebber
Narxis
Nem tudom megölni a nagy kukacot az elején, jó sokáig próbáltam anno és ráhagytam. Most a kiegészítõ megjelenésével viszont kedvet kaptam hozzá, ha végképp nincs valami leírás akkor trainert fogok használni. :(

grebber
Pedig nem igazán lehet benne elakadni!

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Kéne valami végigjátszás, gugli nem segített. :(

Sziasztok!

Felraktam minap a gépemre ezt a játékot, de valamiért mindig hiba üzenettel kilép mikor elkezdek vele játszani. Pl. mikor már az elején jön az a nagy bogár, sokszor már akkor bejön az a hiba üzi ami itt a képen is látható. Erre van valami megoldás? Már ujra telepítettem a játékot, de nem segített. Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.Edition-RELOADED verziót használok. Konfig: Asus p5b lap, Ati Radeon 2600 XT DDR3 videókari, Core 2 Duo 3 GHZ proci.

FlyHigh
Még a törlés is lassú:(

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Ez a mocsok szar úgy felkurt már mediumon fokozaton...

Thrash \'Till Death

Prince23
Legközelebb tedd spoilerbe :)
máskülönben: ez jó tett:D

grebber
Megosztottam egy magyar szinkronnal megjelenõ játék szinkronját a töbiekkel :(

Prince23
Nagyon helyes!!! GoW-ot nagyon várom... lesz ott budget dögivel :D

ui: te minek vagy 2 *-gal figyelmeztetve?

grebber
Gears of War és a Turok filmrõl is írtak ott!

Prince23
LOL <#eljen>

poppe
térdig érõ hungarocelben fognak gázolni? :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grebber
Lost Planet filmrõl:

David Hayter, az X-Men és az X-2 forgatókönyvírója a jelek szerint filmet tervez a Lost Planet alapján. Saját szavai szerint a Warner-rel folytat tárgyalásokat a projektet illetõen. A Starship Troopers óta nem volt részünk jó kis rovarírtásban, a fagyos környezet pedig szintén ígéretesnek tûnik. (Csak látszódjon ám a lehelet is emberek!)

info: Gamestar

poppe
ezt a 3. fõgenyót csak easy-n tudtam kinyírni... 2 órát próbálkoztam vele, már tiszta ideg voltam... be se szállok a lépegetõmbe de már 2 rakétát belémlõ...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

én nem nyírtam ki de ha gondolod adhatsz neki

én 1x próbálkoztam vele régen még a sima LP -ben de most csak futottam
Törölt felhasználó
A harmadik küldetésnél járok. A föld alól ilyen óriás giliszták jönnek fel, amiknek az oldalán a sárga valamit lövöm.
Ki kell nyírni õket, vagy menekülni kell valamerre?
#2168.

norbi56
hy all olyan problémám lenne hogy amikor elindítom a gémet betölti a pályát de semmire sem reagál sem egérre sem bill.re de ha ujraindítom a gémet jó lesz a menüben de he elindul a pálya akkor megint nem reagál PLS HELP

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sziasztok!kijött pár napja(warezra) a Lost Planet Colonies ez mit takar oké olvastam a GameStarban,hogy 11új misszió...ehez a 11új misszióhoz megint ki kell pörgetni a gémet?Ki tud errõl valamit?
elõre is köszi!!4

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Hány küldetés az eredeti játék?

Evil
Köszi, végig is játszottam, amugy azt nemtudja valaki mire is jók azok a Betük amiket öszelehet szedni?

ibrik
Lõdd a "csápjait" és amikor azok visszahúzódnak az üregeikbe, akkor te is menj be oda utánuk és bent lövöldözz...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Evil
Nemtudja valaki hogy lehet ezt a dögöt megölni? Szétlövöm a csápjait aztán lövöm a két lyukat a hasán de nemigazán akar sérülni sehogysem. Probáltam máshol is lõni amikor pont behuzza regenerálodni a vackait de sehogysem megy. Elõre is thx

Üdv mindenkinek!
Elkezdtem játszani a A Lost Planet: Extreme Condition COLONIES EDITION - el de elakadtam annál a résznél ahol egy duzzasztógátnál át kell menni a másik oldalra és fent van egy ájtó de nem tudok bemenni rajta,asszem a hetedik küldetés.Tudja valaki hogy mit kell ott csinálni?
Köszi!
ibrik
A PC verziót nem forgalmazzák Magyarországon, viszont a blue-ray lemezes PS3 verziót a CD Projekt forgalmazza (11990Ft).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Bence94
hát elvileg nem teljesen ugyanaz mint az alap hozzá toltak pár pályát bár szrintem akkor se éri meg mondjuk még a simát se játszottam végig <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Akkor nemszerzem be. Köszönöm az infot!

Bartn73
Én kb a 4.pályánál vagyok és ugyanaz mint az alapjátéknál volt még semmi külömbséget nemlátok(majd lessz talán)De a graf az ténleg brutál Aki esetleg tudná hogy honnan lehetne ezt megvenni vagy az alapot azt megköszönném Mert én má anyit kerestem szinte az összes magyar boltot végignéztem de sehun se volt A multira vagyok kiváncsi

Prince23
Ja télleg... xD
Memóriahiba:D Baj van mostanság az Animusszal xD

grebber
Lehet le sem fogom szedni.
Azért kérdeztem a pályák ugyanazok mint a sima Lost Planetbe vagy mások?

Prince23
Köszi!
Neked már lejött? és ha le, akkor mien lett a gamma?

grebber
Nem kell hozzá az alapjáték!

Prince23
Na mosmá télleg nem értem!
A Colonies egy teljesen alapjátéktõl független kiegészítõ? vagy kell hozzá az alapjáték?

Prince23
Akkor ezt a kiegészitõt csak egy mod-ként tekintsem? nincs hadjárata?

grebber
Ebben mások a pályák ??

Prince23
Ehhez szerintem NEM KELL az alapjáték! csak rá kell nézni méretes telepitõs cuccára. nem jól gondolom?

Maxtreme
Az jó mert nálam pontosan ugyanúgy megy mint az elõd.. (teljesen azonos fps számmal)
Igaz én anno a felpakoltam a patcheket is.