Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
olvasni luxus. 😮)
pedig csak 150 komment van. Mi lesz itt ha 3000 lesz? :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Evogordon
Az engem is érdekel hogy mikor jön ki a teljes verzió.

Kössz.
Igen Bartonom van...akkor így jártam...
Azért jó lenne a ha a full gameben megoldanák, hogy ne kelljen sse2 támogatás.

Gideon Wieth
kössz... szal honnan szedjek le uj dx9.0?t

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Seth
az van hogy feldugtak a seggedbe egy esernyõt aztán kinyitották

PSN ID.: Beegabor

Hogy hogy ilyen kicsi (viszonylag a demo mérete)?
A teljesrõl tud már vki vmit mikorra várható?
Gideon Wieth
mi az h az alkalmazást nem sikerült elindítani mert d3dx9:33.dll nem található... dx9
van fennt XP-n...
Most mi van ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tyler
régi athlonokon nem megy mert nincs sse2.(pl:barton)

\"building better worlds\"

TiMoN
Az is csak talán 😄 .Lehet 4év múlva a demók olyanok lesznek,hogy felteszed,és megnézheted a file-jait,meg az ikonját,de nem indul el 😄DDD

-TiMoN-

Shodan
Hát nálam valami gáz van, levettem minden mediumra, 1024 és az elsõ pályánál a fénynél kb 4-5fps. meg a hang is akadozik

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

A lostPlanet exe hibát észlel ezért leáll.
(WinXP SP2, DirectX April 2007 Redist,7300GT,158.19-es driver)
Talán majd a full elindul?

ha dx10es a kártyád akkor felse tudod telepíteni majd a játékot , de ah mégis sikerülne feltelepítened akkor inditásnál error-t fog kiirni. Mint amikor egy shader 2es kártyán akarod indítani a shader 3as játékot

Gideon Wieth
ha nekem dx 9.0 ((gef 7600gs van )karim van de van vistám is és XPm is...Két külön vinyom... Letöltsem a dx10est vagy nem érdemes mert ugyse látok semmilyen dx10es effektet kari nélkül. ?? 😊

Gideon Wieth
dx10es karid is van ?

Shodan
nálam az egér mozgása lassu, fordulok és csak késõbb reagál, másnál is ilyen?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

TiMoN
Ez a játék hihetetlenül jó,elindítom és 1mp mulva:hibát észlelt és leáll.WinXP SP2, DirectX April 2007 Redist, Geforce 6600(93.71).Minden anyámkínja file bentvan a system32-be is ,de semmi.Vmi megoldás?

-TiMoN-

tototto
igen uj videokari mindenképp kell de ha meglesz szerintem próbálkozhatsz majd vele, végülis mint lentebb irtam ellehet vele játszani de ez a játék dx9el olyan mint a meleg sör
alkohol alkohol, de nem az igazi 😄

hen-tes
Szedd le, nem olyan nagy ez, van benchmarkja is.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DarkSector
Megkavarodtam mert azt hittem, hogy a grafikát hasonlítottátok...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem full minimum 1024-ben....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Milyen a gépigénye?

Nekem

3000+ Sempron
1 Giga ram
Gef 6100 kártya

Így nem hiszem hogy menne...

DE! Tervezek még egy giga ramot és egy jobb kártyát... Így van remény?

+ Valahol meg lehet nézni a gépigényt?
Nagyon jó a jéték!!!
Most vitem végig mindkét pályát és alig várom a folytatást!!!!
hen-tes
Ott én is, kevés volt a lõszer, aztán szépen lassan elfogyott az életem. De ott legalább nincs olyan hideg. 😄
Amúgy állatira bejön. Mikor is jön a full? 😄

Csak sztem van egy kis metal gear solid beütése half life-fal keverve a játéknak? :o

dante3
Abban a barlangban, ahol van az a sok repülõ izé, szépen behaltam!<#rinya>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
jahogy te az engine-t nézed, kár

EmThor
1440*900-as WS LCD-m van és 1024x768 a plafon amit enged, mi a fax??

amúgy áprilisi dx9-el legalább már elindul

Shep
Kár ezzel foglalkozni az nincs PC-re lehet nem is lesz soha ez meg igen.

Amúgy mikor lekaptam a gatlingot és végigdaráltam a garázst tisztára olyan volt mint a Predatorban. 😄

A T-ENG az mi a frász?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tototto
hát van egy gépigénye 3000esa64 1gigaram 6600gt és midnen lowban 1024ben játszható 25-30as fpsel
na majd ha meglesz uj gép asszem csak azzal fogok játszani vele mert igy nem az igazi 😊
mindenesetre leszámitva a borzasztó lassú mozgású embert tetszik
remélem pc re megjelenõ gears of war még ennél is jobb lesz

DarkSector
Én játszottam mindkettõvel!
És az Unreal3-ast jobbnak tartom.

Seth
Képeket lõjön már vki 😄

Shep
Kösz így ár megy, és meglepõen jól mutat, és még gyors is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Ezen lehetne vitatkozni,de inkább nem megyek bele

tototto
na plug and play monitorként volt a monitor mert amugy meg a rayman nem menne, szal akinek ezt irja ki az állitsa vissza a monitorát eredeti driverre 😄

tototto
nekem is hiányolta azt a dx9_33as dllt bemásoltam utánna meg azt irja ki egy fatal error ablakba, hogy invalid display mode 1280*720
mi erre a megoldás?

Evogordon
<#nemtudom>

DarkSector
Kikapcsolni nem lehet?
És a ferde vonal a képernyõn játék közben?

DarkSector
Nem igaz!
A Gears of War a legjobb...

Unsupported pixer shader version 2.0 nekem ezt dobta!Sajna kevés vagyok neki!
grayfox
pc 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Evogordon
Egyébként ez a T-ENG mi a..?

Evogordon
Megoldódott a próblémám a franc se tudja miért de ha felveszem high-ra az árnyék minõségét akkor lemegy az fps 15-re aztán állíthatok akármit 15 fölé nem megy :S

Kandurex
Multságosnak tartom, hogy olyan cuccokkal van tele a géped, aminél kis híján jobbat nem is lehet kapni kereskedésekben...és boldogan mondod, hogy kompromisszumokat kötsz..nevetséges! <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pretorian
Nagyon szép a játék, még dx9-el is üt mindent.
A játékmenet is iszonyat durva, simán odafér a Gears of War mellé.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Evogordon
Azt írja vedd lejjebb a grafikát mert akad a játék...

DarkSector
Mit csináljak mert átlóssan van egy vonal játék közben a képernyõn, és néha beugrik, egy üzenet egy rácson, a rendszerrel kapcsolatossan, ha jól értettem.
Help Me...

DarkSector
microsoft.com és áprilisi directx9 redlistet rakd fel....

Evogordon
Nekem elindult egybõl nem volt semmilyen dll hiba..

Seth
Vicces, hogy az embernek úgy kell összeguberálni a szükséges fájlokat, holott a vista hûdejó mert dx10-et használ, plusz ez ugyebár egy dx10 game,erre nem tartalmazza azt ami kell??? pff

Katun
Vista-n Nekem is gonoszkodott a .dll fájlokkal, aztán fogtam és azt a kettõ .dll-t valami x3...dll meg a d3dx10_33.dll-t beraktam a system mappába. És akkor jó volt.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Evogordon
Ez mi is??