2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
sorrow #648 Egy régebbi AMD processzor kódneve. (az enyém 2600-as)Az ilyen processzoron nem fut a Lost Planet.(legalábbis a demo) -
Tiger1111 #647 Hello mindenkinek csak most olvastam bele ebbe a topikba, és mivel már volt szerencsém 2-szer végigjátszani a játékot (xbox360)pár dologra tudok válaszolni.
1.mentés nincs,csak auto save.De ez nem lesz idegesítő (minden nehezebb rész után ment)
2.azok a henger alakú tárgyak amelyeket a sok e bető nyomogatás után nyílnak ki,energiát adnak és a radar szerepét is ezek töltikbe.
3.a nehézségi fokozatokból 4 van az 1-őn meg sem karcolnak a negyediken még a kis szörnyek is meg nehezítik az életet a főelenfelek pedig valami nagyon durvák.
Végül csak anyit szeretné hozá fűzni.másfél éve van boxom soha egyetlen egy fps-el sem játszotam rajta (joypad-el nagyon gáz)ezeket a gameseket szigorúan pc-én nyomom.De a lost planet valami anyira új és élvezhető játék,hogy hetekig játszotam vele,és csak azért addig mert megtudtam jön pc-re is ,és én majd itt szeretném a végletekig hajszolni. -
#646 Mi az a Barton, ha már itten tartunk? -
sorrow #645 Amd Barton processzoron még mindíg nem lehet futtatni a játékot?
(mivel az nem támogatja az sse2 utasításkészletet) -
#644 Jah meg Icon-ok meg Wallpaper-ok meg minden....:DDDDD -
#643 Juujjj.. Most néztem csak meg a hivatalos oldalon, hogy milyen járművek lesznek még a játékban.. ÁLLAT! :D -
#642 Hidd el ha nyomtad az 1-3-at, akkor ez kávészünetnek megtenné neked is..... -
#641 Tombraider.. ugyanmár. :D
Nem kicsit unalmasak már. :p
Viszont a lostplanet. :ahah beszteszt. -
#640 Mindkét videó hatalmas!! Ide nekem a kész gammákat!! -
#639 Kávészünet....továbbcsorog a nyál....:
TR Aniversary -
#638 :D -
#637 Nehéz kibírni.....de ha unod a demo-t, és valami újjat akarsz, amivel ellehetsz a fullverzióig, és mászkálosnál maradnál, akkor addig jöhet neked is a Tomb Raider Aniversary!!!!!!!
Szerintem elég jó, hogy visszatér a régi feeling és én tuti elleszek vele....de azé napi 2x rendszeressen nyomok bohócból a LP-el is, mert olyan mint a drog, pedig már kivűlről fujom a pályákat, de a főrobotot szeretem alázni....meg a tatukról sem tudok elfeletkezni...egyszerűen az ember fejébe férkőzik a játék és nem hagy nyugodni.....
Ez egy olyan gém, amit full-ban egyszerűen elsem tudom képzelni, hogy akár szünetet hogy lehet hagyni, a végigjátszás alatt....LEBILINCSELő.... -
#636 Azt hittem már sose nyírja ki.. D: -
#635 wooow ez aztán a megarovar:DD
egyre jobban várom a game-t, mikor ilyen videókat látok:D -
#634 Sajna be sem töltődik. Nincs mire rányomni! -
#633 A gyüjtögetésre nem kell olom, mert ott lehet találni, egy energiafegyvert, ami végtelen...
Mármint a barlangba félúton az első 4-5 tojásnál, mikor leugrottál.... -
#632 A tatuszerű lényeket én becsalom a hangárba és gránátot dobok a seggük alá. 3 gránát és végük. -
#631 Biztosan a dx9 miatt fut olyan jól Vista alatt de sajna a VGA-m nem tudja a dx10-et. Amint megjelenik a HD2900XT és pár hónapra rá elég baráti lesz az ára azonnal beújítok egyet.
Főrovar: én úgy csinálom, hogy előtte felturbózom az energiámat a lehető legtöbbre ez kb 8-9 ezer pont. Aztán mikor bemegyek az üregbe, azonnal felszállok egy robotra majd felveszem a másik gépágyút is aztám osztom neki az ólmot a hátsójába. Mikor pörögni kezd felurom és a levegőben tartom a robotot, mikor a rovar megint megáll azonnal folytatom a hátsójának ólommal való telepumpálását. Ezt megcsinálom úgy 3-4x és már vége is!!! -
#630 ISZONYATROVAR.......:DDDD
Második küldetés meg ISZONYATROBOT a főellenséggel küzdeni.....igazi nextgén látványvilágot produkál a játék.......
Röviden ezek várnak még ránk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
(nyomjatok egyet a videó-ablak alatt a csik elején a golyószerű valamire, mert csak így indul el a videó)
Lost Planet nyálcsorgatás..... -
#629 Hát nem nehéz kinyírni :) Beszálsz egy lépegetőbe feveszel egy gépstukót és egy rakátát és lövöd a seggét. -
#628 Mindent szeddj le kocsironcsok meg minden tárgy......meg radarokat nyiss......és szedd meg magad a barlangban is piroskákkal.....
Ezután bemész roboter - >felvesz balkarjára rocket-et.....
Belő a farokba.....monsternek nagy csík ugrott életéből....Ennyi csak 5-6 roket a farkincába.....
És lehetőleg inkább csak sétálgatva kerülgesd a monster-t, mert repkedés a robotzsaruval sokat emészt..... -
#627 És is pont ezekkel szoktam szórakozni. :) -
#626 Jó a Configod.....azé fut iszonyat.....
Ja és a nagy sáskaszerű lénynek érdemes kilőni a két első lábacskáját (a hajlatban van a gyengepont) mert nagyon érdekes, mikor vergődik mint hal a vízben (de még nem döglik meg), mert ugye az a két első lába mozgatja...., én ezzel szoktam szórakozni......
Meg a később következő hegyoldalban a tatuszerű lényekkel és a kilőhető sziklákkal iszonyat el lehet jáccadozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen Effect+Animáció-t még egy játék sem mutatott eddig......
Szinte életrekelnek a pixel figurák a pixelkörnyezetben...... -
#625 Ezt, hogy: "főleg, hogy Vista alatt jobban fut mint XP-vel" inkább ne hangoztasd, mert ez hülyeség szerintem, valami miatt lehet hogy neked igen, vagy csak a dx9 miatt, de amúyg ez nem igaz.
A másik meg, hogy a francba nyírtad ki az első pályán a főrovart?
Nagyon penge lehetsz benne már. -
#624 Bocsi a hejzet=helyzet!!!! -
#623 Az 5. nekifutásra rájöttem a game taktikájára és simán kivégeztem a főrovart és még 5000 energiám vagy mim maradt is. Nagyon bejön ez a gamma főleg, hogy Vista alatt jobban fut mint XP-vel.
A 2. pálya robotjait 2. próbálkozásra kivégeztem. Nem nagyzolás, csak olvastam mások próbálkozásait is gondoltam megosztom, hogy alakult nálam a hejzet. -
#622 Szerintem egy középszintet 20-25fps-en bírhat, ha nem tévedek.... -
bcrics #621 bakker,ugyanez a konfig van nekem is!!!
nálad jól megy a gém????? -
#620 Mondom....(#616 első mondat....)
Nem kell agódni a Lost Planet a DMC4 enyhébb változatú grafikus motorját használja ....... a Capcom szerint..... -
#619 Devil May Cry 3 valami borzalom volt.. :S
Bár azt nem is lehet könnyű átírni billre. :D
Szal azt mondod a négyet már jobban átírják? -
#618 Azért, mert most maga a capcom csinálta a portolást, eddig meg más cégeket bíztak meg ezzel a feladattal.....
Gondolom a RE4-nél szakadhatott el a cérna......
Még kapunk ilyen kiváló portokat Devil May Cry 4 és Resident Evil 5 személyében.....ha győzzük kivárni..... -
#617 És az a rész a sirály, amikor a bolygó területén egy nagy kukaccal kell megküzdeni, és olyan mint ha egy végtelen sivatagban mászkálnál, csak a homok helyett hó van... -
Prof William #616 Öörmmel olvasom hogy általában jó benyomások vannak erről a játékról. Úgy tűnik most tényleg megemberelték magukat a portolásnál. :)
Kíváncsian várom a teljes játékot. (Bár még vagy egy hónap fog eltelni amíg olyan jó lessz a gépem hogy játszhassak vele.)
Júniusban jön ugye? -
#615 Na ok, már a bogár-főellenséget is ki tudom nyírni... Eddig lehetetlennek tűnt, de már sikerült úgy kinyirnom hogy hőenergiám maradt bőven, és a robotomon is csak pár karcolás esett...
Bár egyszer véletlenül kiugrottam a robotból, azt hittem ott halok meg... -
#614 Úgy az egész játék hangulatát telibetalálták de nagyon :D Nagyon régen vártam a StarCraft 2-őt mert nagy StarCraft fanatikus vagyok, és most hogy bejelentették nagyon várom a megjelenését...
De a Lost Planet megjelenését ugyanannyira várom ami nálam nagy szám... :)
Sőt mégjobban várom, mert hamarabb meg is jelenik (elméletileg)...
Nagy sci-fi rajongó vagyok, és a robot+űrbogár egyveleg mégjobban bejön :D
Hehe.. Gondolom gondolkodtatok a monológom elején hogy hogy a jóégben jön ide a StarCraft :D -
#613 Jah iszonyat rovar a téma, de odakúr rendessen a robowars is..... -
#612 Nem Mert X360 nem használ DX10-et.....De a DX10 mégegyszer mondom, hogy csak ugyanazokat a DX9-ben használt effectecet nyomja le kevessebb energiával.....elméletileg....
A "Valós" DX10-es PC-s game-ek viszont olyan effecteket mutatnak, amit DX9-en ugyanúgy látnád, csak éppen nem fut, mert nem tudja feldolgozni "lassan dolgozza fel az adatokat"....oksy? -
#611 Igen rendes mászkálós "Max Payne-es kezelés"-t használ vagy a mostani Infernal-t ha ismered.... -
#610 Milyen a vga-d? -
joe1980 #609 én is kipróbálnám szivesen csak nekem hibát észlel,meg nem olyan a videókártyám.ennyi!