2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
strebacom #568 Hát én nem tudtam vistán életre kelteni, csak az Xp-n, állandóan "Invalid Display Mode 1280x720 " hibát irt, inkább hagytam, külföldi fórumokon és kérdezösködtem, és ott irták, hohy több embernek is volt ilyen hibája, hiába buherálták az "ini" és "cfg"-t nem lett jó, talán majd a full.... -
#567 Maga a Vista sok rammal persze hogy gyorsabb sokkal... De néhány játék lassabban fut mint az XP-n... Sőt kevés játék van ami jobban, vagy ugyanúgy megy mint XP-n... Tapasztalatból beszélek... Szeretem a Vistát, de asszem az XP is örökre fennt marad a gépemen :D -
#566 Én meg saját tapasztalatból mondom hogy 2 giga rammal kb háromszor gyorsabb mint az xp. -
LMNO #565 nekem is kifagy az elején (3000+ barton, 7600gt, 1gb ram), valahol lentebb olvastam hogy bartonnal nem megy a játék, akkor ezek szerint a hír tényleg igaz :) -
#564 Hát nálam dx10-ben lassabban fut, mint 9 alatt. -
#563 Nem menne mert nem SM3-as a videokártyád! -
#562 Olvasgatni szotam híreket, meg fórumokon panaszkodnak... -
ricsa008 #561 2.8 ghz, 768 mb Ram, 9600 XT 128
ezen menne? -
#560 "vista lassabb mint az xp" pfff ezt te honnan szedted? -
#559 Talán a csupasz gém kis felbontáson.... -
#558 Jah...persze ez csak vicc nem kell komolyan venni....
Arról van szó ugyanis, hogy a DX10 ugyanazt nyújtja csak elméletileg gyorsabban dolgozik, de ez még nem sok ha azt nézzük, hogy a Vista meg lassabb az XP-nél.....A DX10 ennél a játéknál, legtöbbször egy picit mássabb fényeffecteket nyomat, de aki full-on tudja nyomatni XP-n a DX9-et az nem marad ki semmiből....
Nálam közepessen ilyen:
-
ricsa008 #557 2.8 ghz, 768 mb Ram, 9600 XT 128
ezen menne? -
#556 két maggal és 8800-as kártyával is játszható -
#555 Én 4 magos-at hallottam....
Aszmondják, hogy azzal nem nagyon van gond... -
#554 Ez nem így van. 3 magos proci nincs csak 1, 2, 4 magos a 4 magos még rítka kizárt, hogy a játéknak az kellene. -
#553 Ha jó a demó és megvan a banner alatti cuccos, akkor már csak VGA driver és rendszer lehet a gond.....
A biztonsággal működő Demo itt található.....(EZT IS BESZÚRHATNÁNK A BANNER ALÁ?!):
Lost Planet DX9 DEMO
Lost Planet DX10 DEMO -
#552 Banner alatti szöveg....talán... -
#551 Mert nincs is......
Csak akkor van állítólag, ha 3-4 magos procit és egy 8800GTX-et használsz full ram mellett.....64bites Vista-val...... -
Alien1024 #550 Helosztok. felraktam a demot a gépem amd 3200+ (barton)7600gs 1gb ram. nah most a legjuab driver és dx van fent. és mikor inditom akkor tölt és semi kép nemjön be csak be dob egy ablakot hogy alostplanetdx9.exe hibát észlelet ezért leál. ötletek? elöreis köszönöm.
-
#549 Én nem igazán látom a különbséget dx9 és a dx10 között. -
#548 Nekem nem hiányolt semmit. Felrakod dx9-et a Vistára és kész. Megy rendesen. -
chris0000 #547 8series-hez158.43(beta)-t rakjátok fel!driver -
chris0000 #546 Nagyon kemény feelingje van.
Vizuálisan DX10-el félelmetes,na meg a hangok is...
DX9-el is ilyen fasza -
#545 sztem is:D
nem gondoltam h ennyi ideig le fog kötni a demo:D felraktam az uj nvidia drivert, igy még jobb egy kicsit:) nem is olyan vészes a gépigénye, alapból szép a graf sztem... -
#544 Már régen játszottam ilyen jót agyatlan lövöldözős játékkal :D
Ez a game valami iszonyat jó... -
#543 Hát gyerekek nálam dll ide vagy oda de Vista alatt az istennek sem akar elindulni. A Windows/system32-be is bemásoltam a d3dx10_33.dll-t de akkor sem indul a game, hamen hibával kiáll amit persze ez a bamba Vista azonnal a weben keresztül ohajt megoldani, de nem sikerül neki.
Mit baszarintottam még el? Megoldás? -
Prof William #542 Bocs a hibákért... Június végén már hasítani fog. :) -
baxxterboy #541 Jó kis móka... minden highon van 4x élsimítással és tök jól elfut... -
#540 RÉSZVÉTEM!
Teljes Lost Planet-et juniusra teszik..... -
Prof William #539 Na... Mélységes megdöbbnsémre ment az én Wery Low gépemen (lebutított gef 6100)
Persze olyan trágya honályos minőségben hogy inkább unistall és majd a hamasoan esedékes géfelújítás után nézem meg megin. Szóval mjd a nyáron megírom hoyg tetszett...
A teljes Lost Planet mikor jön majd ki? -
#538 Az egy főellenség!
Remélem észrevetted....(?) -
#537 Amúgy játszik is itt valaki, vagy csak a különböző futtatást megakadályozó okokról van itt szó.
Vagy mindenki kitudja nyírni azt a szart? -
#536 te adtad az ötletet -
#535 Jó ötlet volt kitenni a dll-t.... -
#534 Mi a configod, és mi a hibaüzenet pontossan.... -
#533 Próbáld meg másik helyröl leszedni! -
Laci08 #532 Hali!
Fent van az uj directx új ati driver és a játék exéje indítás után hibajelentást küld és ennyi. Valaki ha tuda a megoldást az legyen oly gáláns ossza meg velem.Köszi -
#531 Én kinyírtam... :P -
#530 Ok leszedem a drivert. -
#529 Hát ezt így is lehetetlen kinyírni. Már ku***** unom, hogy kicsinál, és kezdhetem a legelejéről.
Kicsit elnézték a nehézséget itt, mert eddig mindent könnyen ki lehetett iktatni.